icon

Nechce ma pozvať k sebe

16. jún 2023

Čo si myslieť. Stretávam sa s fajn chlapom, mali sme tri rande, vždy vonku, pozval ma na kávu, potom sme boli na prechádzke. K intimitam ešte nedošlo, ale nie som pubertiak, aby som čakala neviem akú dlhú dobu..tak nejak som čakala, že ma pozve k sebe, ale nepozval. Ja bývam so spolubývajúcou.
Najviac ma zarazilo čo mi napísal dnes, pozval ma k nemu do práce. Do jeho kanclu, že by sme tam mali súkromie. Je mi to divné, že prečo ma nepozve k sebe. Býva cca 30 minút od mesta kde pracuje.

autor
30. jún 2023

@scorpionflower1 To pozvanie do kancelárie ma šokovalo, takto sa žena o ktorú mám záujem nepozyva, v d ma defacto uráža pred kolegami a ukazuje v zlom svetle. A tie dva týždne ma tiež dorazili, ak by mal vážny záujem, tak by to nevydržal tak dlho si myslím.

autor
30. jún 2023

A tiež si myslím, že ak by to myslel vážne, tak sa vykasle na motorku a príde za mnou.

mikaelka1
30. jún 2023

Si naivna 🙂 a poriadne

autor
1. júl 2023

@mikaelka1 Nie som naivná, nehovorím, že mu verím každé slovo.

akbara77
1. júl 2023

Sorry,ale na 3 rande by som domov nepozvala nikoho.

veronikaszabova
1. júl 2023

A uz konecne vies aj jeho peiezvisko??

karolina196
1. júl 2023

Vykasli sa na neho.Uz teraz vidis ten uzasny "zaujem".Ak mas vkuse na nieco cakat,to ta stastnou robit nikdy nebude.Je jedno co je v tom,ale uz teraz vidis,ze to spravanie voci tebe nie je spravne a pochybujem,ze sa to zmeni.Bud je celkovo taky alebo si ho az tak nezaujala na tolko,aby sa viac snazil o teba.Ak sa ti este ozve,mala by si byt k nemu odmerana a uvidis,ci sa posnazi alebo bude na to kaslat...

autor
1. júl 2023

@karolina196 My si stále píšeme, stále sa ozýva, ale že sa stretneme až budúcu nedeľu.

karolina196
1. júl 2023

@autor Ok,ale aj tak.Ale uz teraz vidis,ze ine veci su prednejsie.A pokial aj na tu motorku pojde,tak keby chcel,tak sa cestou za tebou stavi.On s tebou manipuluje cez pisanie a udrziava ta na svojej strane.
To by si chcela takyto vztah?Stracas s nim cas.Prave na zaciatku sa chlapi velmi snazia,ale tuto u dotycneho ziadnu snahu nevidiet.Toto robia 20tnici a nie chlap po 30tke.Aspon nie vtedy,ak ma o zenu skutocny zaujem.A si pripravena aj na taku verziu,ze sa s nim stretnes a dojde k intim.zblizeniu a viac sa ti neozve alebo respektive,bude sa komunikacia posuvat do stratena?

autor
1. júl 2023

@karolina196 Tak ja nie som hlúpa, vidím, že asi to nebude z jeho strany také vážne, lebo ako som už písala, snažil by sa viac a hlavne by sa chcel vidieť častejšie. Nebýva až tak ďaleko, keď príde za mnou, tak vždy keď ide do práce a príde za mnou busom..proste divné, že nepríde autom. A do ďalšej nedele času veľa, to naozaj nevyzerá, že by mal vážny záujem. Možno aj niekoho má, ktovie.

karolina196
1. júl 2023

@autor Ved prave.Nevies co je za tym.A tvoja smola,ze si mu nevyzvrtala jazycek slovami.Mala si sa ho co najviac popytat a by si videla na tvari,ci klame alebo nie.Mozno niekedy pravda boli,ale aspon by sa ti ulavilo a vedela by si,ze tento chlap ti za nic nestoji..

autor
1. júl 2023

@karolina196 Povedal mi to, čo povedať chcel. Je po rozchode , rozišli sa vraj v marci, ale či hovorí pravdu, to neviem. Klamstvo nie vždy hneď odhalíš.

karolina196
1. júl 2023

@autor Ak by bol aj po rozchode,tak je to este cerstve a aj tam moze byt pes zakopany.Do takehoto vztahu by som tiez vobec nesla.On nemusi byt vobec pripraveny na dalsi vztah a preto ten slaby zaujem.
A ano,klamstvo sa neda hned odhalit,hlavne,ked sa pravidelne nestretavate.Je to iba na tebe.Bud budes niekolko tyzdnov,mesiacov cakat ako taka cakanka na nieco,co ani nevies ci vobec nastane alebo sa posunies dalej,budes hladat dalej a tohto si nechas len nejaku "zalohu" pokial nespoznas fajn muza do vztahu.

autor
1. júl 2023

@karolina196 Môže byť, ja som bola tiež po rozchode a on tiež, nejak sa mi zdá, že to vážne brať nechce, možno len nejaký nezáväzný vzťah, neviem.

cacianka
1. júl 2023

Ži svoj život, nečakaj na túto trúbu, ktorá ťa rieši iba tak na okraj. Choď von s kamoškami, s hocikým niekde, alebo aj sama, po práci urob malý program, hocikde, aspoň relax v parku, pri vode, na kúpnu, nečakaj čo navrhne on, a či vôbec, ži.
Jeho ber ako náhodnú známosť, čo sa náhodne stretnete, tak daj šancu niekomu inému, aby trávil čas s tebou. S tebou, nie motorkou

scorpionflower1
6. júl 2023

Ja som nieco taketo zazila tiez. S tym, ze som si zacala s muzom, ktory bol inteligentny, vzdelany, vtipny, fesak, mily, starostlivy, mali sme tie iste zaujmy, az na to ze, za mesiac-dva z neho bolo cosi uplne ine. Uplne mu preplo a prestal sa ozyvat bez vysvetlenia. Nieco mu na mne asi zacalo vadit (asi aj viem co - on cakal, ze so mnou bude len ked on bude chciet a jemu to bude vyhovovat, ja som cakala, ze budeme spolu komunikovat aj v dobrych aj zlych casoch, on, ked som cosi urobila co mu vadilo sa len nahneval a nepovedal nic, nebol schopny komunikovat, stale dookola sa len vyhovaral na robotu, skolu blabla, pritom som len chcela, aby sa ozval a porozpravali sme sa) a trvalo niekolko tyzdnov kym sa so mnou rozisiel. Jednoducho sme si nesadli. Pre mna bol prilis egocentricky, nechcel sa nikdy na nicom dohodnut ani pochopit. Este o peknych par rokov som ho stretla a nebol schopny ma ani pozdravit na ulici. Pritom neviem o tom, ze by som mu nejak ublizila. Preto vravim radsej od takych utekat.
Ako to vlastne dopadlo? Vykaslala si sa nanho?

autor
7. júl 2023

@scorpionflower1 Máme sa v nedeľu stretnúť, mal také narážky, že by bolo fajn niekde v súkromí. Teda u mňa 🤷

emily_666
7. júl 2023

Nuz ja by som mu povedala ze teda ok, tento vikend teda u mna, a buduci vikend u teba.😁

mimka1402
7. júl 2023

@emily_666 skôr naopak by som to dala, lebo užije si a už budú opäť výhovorky.😀

maratonka
7. júl 2023

Ja by som sa s ním ešte v súkromí nestretávala, poznáš už jeho priezvisko ?

autor
7. júl 2023

@maratonka Ešte nie, spýtam sa v nedeľu.

maratonka
7. júl 2023

V nedeľu bude horúco, skúste ísť niekam na kupko, do mesta, kina ... na miesta , kde je predpoklad, že Vás uvidí viac ľudí. Ak má nejakú rodinu, "hrozí mu", že ho niekto uvidí a možno aj preto to súkromie...

autor
7. júl 2023

@maratonka On nebýva tam kde ja, býva 30 minút od mesta. Pôjdeme zase na prechádzku, no on by radšej ku mne.

mikaelka1
7. júl 2023

No ved chodte k tebe, vyspi sa s nim a budes mat srdce napokoju 😄 potom po sexe sa ho mozes opytat ci je zenaty alebo preco sa sprava ako kkt

autor
7. júl 2023

@mikaelka1 Ja mám spolubývajúcu. Takže u mňa to nie je úplne ideálne.

marsmykkok
7. júl 2023

Vymyslená téma? A prečo spolubývajúcej nedáš pár eur na kino alebo kávu a nech ide preč? To je tam 24/7 vo Vašom byte či má domáce väzenie s náramkom na nohe? Inak osobne by som nikoho po troch rande si domov nevodila, je to moje súkromie, nebolo by mi to príjemné. Ja som k sebe pozvala môjho po troch mesiacoch a to sme sa stretávali cca 2 krát týždenne. Však odprac spolubývajúcu a pozvi ho ty k sebe. On ako policajt má možno aj profesionálnu deformáciu a nechce niekoho koho videl dokopy pár hodín pozvať domov aby potom tam poslala zlodejov alebo mu niečo zobrala rovno...

mikaelka1
7. júl 2023

Mate spolocnu izbu? Postel?

autor
7. júl 2023

@mikaelka1 To nie, máme každá svoju izbu, ale proste by sme nemali súkromie moc.

karolina196
7. júl 2023

@autor A co akoze s nim chces riesit?Chces s nim hned trtkat,ci co?Ved ho ani este nepoznas,nevies ako sa vola,tak nechapem co riesis.

sccarlet
8. júl 2023

Povedz mu že jedine k nemu, a potom sa uvidí ako vlastne doma má