Nedostatok dotyku
Zrelý muž, na konci 20 ročného vzťahu. Ďalší vážny vzťah určite hľadať budem ale neponáhľam sa, lebo chcem dôsledne nechať zahojiť všetky negatívne pocity.
Problém ktorý však potrebujem riešiť už teraz je extrémny nedostatok platonického dotyku.
Obraciam sa na toto fórum s prosbou o radu: Ako by ste vnímali profil na nejakej online zoznamke ktorý by ponúkal platonické objatia?
Niečo v zmysle:
Ponúkam objatie ženám 40+ ktorým chýba platonicky dotyk
1. stretneme sa na bezpečnom verejnom mieste (napríklad nákupné centrum)
2. ak chceme nadviažeme kontakt zodpovedaním si otázky napríklad z tohto zoznamu
https://psychoblog.sk/ako-klast-otvorene-otazky/
3. Ak to bude obom vyhovovať objímeme sa
Čo by vás presvedčilo? Čo by vás odstrašilo? Čo napísať aby som nevyzeral ako impotent? Sex je pre mňa dôležitý ale mám to v hlave tak že je to súčasť dlhodobého vzťahu kde partneri sú výlučne len jeden pre toho druhého. Je možné, že niektoré z týchto stretnutí neskôr vyústi do vážneho vzťahu a chcem aby bolo zrejmé že som zdravý muž so zdravými mužskými prioritami. Čo napísať a čo nepísať aby som nevyzeral ako uchylák?
Alebo je ten nápad s online zoznamkou celé zle a mal by som uvažovať nad nejakými inými riešeniami? Akými? Existujú vôbec ženy ktorým chýba dotyk?
Je nejaké iné fórum kde by sa dal získať názor inteligentných a dospelých žien?
Vďaka za každú radu.
Normálne by som napísala do inzerátu: hľadám ženu, nezadanú, na vzácne kamarátstvo, ktorej chýba objatie (čistá vrúcnosť okamihu a spojenia bez sexuálneho podtónu) a niekto, kto ju kedykoľvek objíme úprimne a bez postranných úmyslov😀
@jan510 Ja mám na mysli hlavne to, aby žene dal príležitosť, aby ho spoznala ako človeka, jeho osobnosť, charakter, aby sa mohla rozhodnúť, či pôjde s ním do romantického vzťahu alebo nie. Nie opačne, emočne sa do toho vložiť a až potom začať spoznávať. To kamarátstvo považujem za základ.
@toskanka tak super🫶.. aj my chceme nezištne(väčšina) pomôcť autorovi, aby teda vyznel čo najmenej divne a našiel čo hľadá😜 pre mňa kamarátstvo neznamená, aby bol pre mňa nastúpený 24/7, niekedy fakt stačí pokecať 2 min a hneď je svet krajší a im to môže nahradiť objatie kľudne aj bez slov🌝
Ja som cez kamaratsvo do vztahu nikdy nešla.Alebo sa mi pačil alebo nepačil bum a bum !! Kamaratov som mala len takych čo sa mi nepačili ale povahovo sme si rozumeli, tak sme spolu travili cas na kave ale i dokonca nakupoch
@macatt tak mu jedno pošli na dialku a problem vyriešený 🤣 bol by nadšeny!
@karolinakr Ale čo autorovi v zrelom veku poradiť, keď na to nechce ísť cez sex ani cez priateľstvo? Neverim, že na klasických zoznamkach sú ženy 40+, ktoré by sa uspokojili s platonickym objatím 🤔
@toskanka on ma tolko? kde to spominal ...nechapem, to 40k sa chce objimat? ja že ma 20
@karolinakr hneď v úvodnom príspevku to je
@toskanka no a na to virtualne objatie som reagovala, lebo macatt ma sexi figuru, myslim, že tam by sa riadne zapotil len pri dotyku
@karolinakr Ach, no bolo by to neúprimné objatie, ja to nemám rada 😀 povinná jazda, myslím že aj pri tom prevraciam oči🙄 a šup šup nech je to za mnou😂 ale deti vystískam rada, ale sa moc nedajú, hlavne cudzie💁♂️
@karolinakr Umrem z teba 😅😇🥰😂🤣👊❤️
@autor Nieco tu nehra.
Chces posobit doveryhodne. Ziadas od nas, aby sme ti pomohli vytvorit obraz muza, ktoremu mozu verit zufale zeny. Ty si vlastne predator.
Si zenaty a namiesto toho, aby si objal svoju zenu, lebo ta tiez preziva tazke odobie, chces objimat cudzie zeny, ale vracat sa chces domov k tej svojej.
Aj pred nami chces posobit doveryhodne. Ty tym zenam, ktore ti radamy nazenieme do narucia chces darovat vlastne iba objatie. Naozaj?
Ale ziadna zena nechce objatie od muza, ktory bude o 10 minut objimat inu zenu a pocas dna dalsie tri.
Je to z tvojej strany hra. Hras sa s manzelkou, hras sa s nami, chces sa hrat s tymi zenami, ktore prezivaju tazke obdobie.
Ak chces naozaj niekoho spravit stastnym, tak bud uprimny ku svojej zene. Rozved sa. Vydrz bez objatia. Daj sa dokopy, maj zaluby, pomahaj tomu, kto potrebuje(nie len peknym osamelym zenam) a zeny budes musiet od seba odhanat.
@oliolijanka fakt je ženatý? Tak potom je to dobrý ch...j. Najskôr nech si porieši situáciu doma a potom nech hľadá inde. Takýchto ženatých čo hľadajú ,,objatia,, sú stovky po všelijakých zoznamkách. hrajú sa na chudáčikov čo doma niečo nemajú a pritom im ide o to isté. A nikto ma nepresvedčí že nie. Inak by si najskôr riešil situáciu doma a potom vyhľadával na nete
@jan510 @toskanka dovod preco nechcem teraz niekomu slubovat dlhodoby vztah je ze po skonceni dlheho vztahu ludia maju “rebound relationship”, nejdu si prevoznika na ktorom si liecia svoje zranenia. Takyto vztah vsak malokedy prezije niekolko mesiacov a previznikovi to moze ublizit. A ja nikomu ublizovat nechcem.
pekne si liec svoje zranenia sam, tak ako to robi vacsina ludi a nie takto egocentricky, chyba mi objatie tak ho idem hladat ale nic viac nechcem. Mozes objimat stromy, macky, psov....mozes svoj volny cas venovat vylieceniu sa zo vztahu beznymi metodami aj ked budu aj tazke chvile, ale takto veru nie. A to keby som nezazila na vlastnej kozi toto tak ani neuverim, ze niekoho toto napadne. Potom jej potrasies rukou, ze dik, uz som vylieceny a dovi? Toto je egocentrizmus ako vysity.
@oliolijanka ale veď pisal, že je ženatý a vzťah je na konci tak prečo by klamal a objímal svoju zenu?nikto nevie či si niekoho nenašla či už nechce s ním zit.Po toľkých rokoch to človekom zamáva zľakne sa, kde si koho nájde, aké to bude, stráca istotu, ktorú mal už v zabehnutom živote
Neviem prečo by bol predátor možno mu stačí s niekým porozprávať, necítiť sa sám.Emocie a psychika sú komplikované veci. Niekto si to odsmuti sám, niekto sa vrhne medzi kamarátov, chodiť do fitka, ďalší prílipne ešte viac k deťom, ďalší bude vysedávať v praci do večera...všade sa pise, že keď sa človek cíti zle má sa zdôveriť a pod... A potom tu je spochybnený za predátora.
@luccija Pozor, nepise, ze je zenaty. Pise, ze mal 20 rocny vztah. To som si domyslela, ze je zenaty, lebo je to prenho u mna polahcujuca okolnost. Je to priatelnejsie, ako ze svoju priatelku za 20 rokov o ruku nepoziadal.
Aj ked sa rozvadzaju(co mimochodom nepise), jeho zena potrebuje objatie.
Ku predatorovi... preco by mal objimat iba mlade zeny? Preco neponukne objatie 38 rocnej zene, ktora prisla o pracu, kamaratku, psika... preco neponukne objatie inemu muzovi, ktory sa rozvadza?
Budem plakat na ulici a pride ku mne babicka a bude ma chciet objat, tak jej poviem, ze ja chcem objatia iba od muzov vo veku od 38 do 54 rokov?
Pre tohto zenateho muza, predatora, je to lov.
Medzi riadkami citaj, ze pan je zenaty a rozvadzat sa nechce. Chce zenu/zeny, s ktorou/s ktorymi moze mat "platonicky vztah", rozumej mimomanzelsky.
@toskanka @karolinakr trochu sa pokusim tu diskusiu korigovat, rozhodne kamaratstvo ani priatelstvo nevylucujem a celkom urcite to vnimam ze priatelstvo je nieco z coho clovek prispieva a cerpa rovnakou mierou. momentalne vsak kamaratky nemam a uvedomujem di ze vybudovat ich trva. Naivne som si myslel ze su aj skratky , preto tie otazky v kroku 2 ( googli “36 questions” aj ked tie su viac zamerane na romanticky vztah
@oliolijanka ku svojej partnerke som uprimny. Rozchadzame sa a vie ze svoju potrebu dotyku chcem riesit cez zoznamky. Ak som bol neuprimny ku vam ospravedlnujem sa, povedz z coho tu neuprimnost vidis, rad by som to napravil
Predator je dost vazne obvinenie; dal som si zalezat aby bolo z textu zrejme ze ktorykolvek krok sa da odmietnut ak sa na to ta zena alebo ja necitime

@h2 Na takéto chvíle mame predsa kamarátov, najbližšiu rodinu. Môže to byť aj nový človek v mojom živote, ktorý mi pomôže sa postaviť na nohy, ale hlavne, takíto ľudia sa cielene nehľadajú, lebo sa môže stať, že na toto zareaguje citlivá alebo nevyrovná osoba, emočne sa na neho naviaže a čo bude potom robiť, ak jemu nebude vyhovovať?