icon

Odpustenie nevery

martina2021
2. júl 2023

Ahojte baby chcem počuť názor a takisto sa potrebujem vyrozprávať...pred pár dňami som prišla manželovy na nevěru..priznal sa je vidno že ho to mrzí snaží sa napraviť vzniknutú bolesť situáciu...prosil do slova na kolenách o odpustenie ...urobil to raz hneď som to vedela iné správanie atď ..bolo to v night clube s k...u. ako otec manžel bol super nikdy by ma toto nenapadlo no stalo sa rozhodnite je na mne a popravde neviem čo mám robiť či dať šancu ako sa vysporiadať s bolesťou sklamaním a týmito pocitmi ...alebo či zbaliť deti a odísť ..nie som na ňom závislá ľúbim ho ale prácu mám a deti seba utiahnem b pohode ..čo by ste robili by ako to riešili ? ... poprípade je tu niektorá ktorá odpustila neveru ? Vďaka za každú normálnu odpoveď

lucia898989
5. júl 2023

@neznamaznama Perfektne napisane 👏 Suhlasim na 100%.

zoeeoz
5. júl 2023

@martina2021 treba najst dovod preco ta podviedol, vo fungujucom manzelstve, kde su obaja spokojni a maju naplnene potreby neprichadza..alebo vies co? Mozno ani netreba, ak mu daco chybalo mal dojst a nemocit si ocas inde...ja by som to nedala, na take odpustenie som "slaba a moc hrda"

kvietocek87
5. júl 2023

Ja som odpustila a neolutovala som

pikachu999
5. júl 2023

@martina2021 odíď , urobil raz urobil zas

veronikastrickova
5. júl 2023

Nie neodpustila. V tomto som si 100% ista. Uz by som mu nemohla doverovat, a to uz nieje vztah, to uz by bolo trapenie.

lenagawel
5. júl 2023

nedokazala by som zabudnut a odisla by som urcite…urobil raz urobi znovu

dominikakoll
5. júl 2023

@martina2021 ozeraty muž ťa podviedol? No neviem, skús ho doma opiť a uvidíš, či sa mu postaví. Áno, sú výnimky, ktorým to funguje aj vtedy. Ale teda prevažnej časti mužov to nejde. Určite by som odpustila.

xardaska
5. júl 2023

Ja by som odpustila a nemyslim si, ze tym "stracam" svoju "hodnotu"...

marca12
5. júl 2023

@martina2021 Nastastie som zatial nemusela riesit neveru,ale ako sa poznam,ja aj keby som chcela odpustit,nedokazala by som to. Zhnusil by sa mi. Ale som za to,aby sa davala druha sanca pokial ide o jednorazovu neveru. Otazne je,kde su jeho moralne zasady,ked sa dokaze vyspat so stetkou z nigtclubu?

1aduliatko1
5. júl 2023

S k.u? Isiel cielene do nocneho klubu aby si s takou zatrtkal? Ja by som neodpustila...mne by sa zhnusil. Podla mna z nicoho nic ho to len tak nenapadlo...
Normalne zijete, vsetko ok a iba si v noci odbehol?

1aduliatko1
5. júl 2023

@martina2021 sa ho spytaj ci bude on ok, ked si pojdes uzit do bordelu....

aurinia
5. júl 2023

@martina2021 nech ide na test na hIV po 3mesiacoch
...ak sex tak len s kondomom

biaa
5. júl 2023

@martina2021 ja by som neveru neodpustila, už len to že manzel čo má doms rodinu ide do bordelu už to by bol pre mna dôvod na rozchod.

Ale toto za teba nemôže nik rozhodnut musíš sama vedieť či by si dokázala lubit dalej muza čo pchal 🍆 do inej ja teda nie . U mna by skoncil na plnej čiare .

zuzikq91
5. júl 2023

Myslis ze barman si ho pamata? Nemyslim, tak ako mohol ale nemusel podviest, ak podviedol tak nevedela by som odpustit aj ked to bola takato jednorazovka, ak vobec lebo neviem sam chlap vedome ist do takeho podniku 😬… drzim palce v rozhodnuti a dopatrani pravdy ak.

zuzana9393
5. júl 2023

Nevšímaj si tu ženy, ktoré ti napíše ako by určite neodpustili. Ono sa to ľahko píše, keď sa tá to netýka. Ale keď máte spolu deti, alebo ste mali šťastné manželstvo tak jedna chýba nestojí zato celé to stratiť. Áno spravil riadnu kravinu a byť tebou mu to dám kvalitné vyzerať. Nech sa boji, nech panikári ďalej a čo najdlhšie.
Ale mali by ste sa to pokúsiť zachrániť. Úplne súhlasím, že keď to dáte dokopy, už by si to nemala nikdy spomenúť. Mužov kamarát tiež tak podviedol ženu. Neviem prečo, ako čo tam vlastne bolo. Ale ten chlap je taky na pohľad dobracisko. Mužovi sa nešťastný sťažoval, ako mu to žena pri každej príležitosti vhodi do očí. Že si už aj myslel, že je lepšie, mali nejaký pekný výlet všetko v pohode a ona to aj tak vytiahla. Tak by to byť nemalo. To,že bude narušená dôvera, s tým musí asi rátať, ale nejak vyťahovať to nemá zmysel. Choď niekam na dovolenku bez neho, veď si zaslúžis. Ale keď s a priznal a píšeš, že zle znáša hádky, asi to nebude ten tip človeka, ktorý keď podviedol raz tak to urobí znova

megan777
5. júl 2023

Nie Ty by si si mala pobalit kufre ale on,stalo sa mi to pri prvom vztahu 7rocnom,uz sme mali pol rocneho chlapceka,neodpustila som aj ked som lubila a bolelo to velmi ale cas presiel a teraz mam druhy vztah lepsi a neveru nikdy,co je to za laska u mna to nie je laska ked to dokazal spravit nech to robi inej

aurora33
5. júl 2023

@zuzana9393 a o čom je taký vzťah dať mu to riadne vyžrať? Tak či tak nedôvera tam už bude navždy. Toez mame deti, sme už dlho manzelia, ale kebyže toto urobí môj muž tak dovidenia.

biaa
5. júl 2023

@aurora33 presne tak o to by to bol pre mna väčší dôvod že mame deti a on si uziva🙈 nerozumiem zenam čo drzia rodinu takto “nasilu” len preto že deti. Potom tie deti v konečnom dosledku trpia ešte viac akoby sa dvaja rozviedli radšej.

Keď vidia ako otec chodi za kur*ami a že mame nedá ani pusu neobjime ju nepohladi. Teda neviem ja by som to svojim detom nerobila keby nejaké mám😀 bola dom to dieťa kde si rodicia nikdy nerozumeli a teda je to lepšie keď sú rodicia od seba ako keď to nasilu drzia

mircalla
5. júl 2023

@martina2021 Odpustila som. Bol to zaciatok konca, uz nikdy to nebolo ako predtym. Ako tu niekto spravne podotkol nedovera uz bude navzdy. Nikdy som sa s tym nevysporiadala a aj tak sme sa rozisli. Ziadny cas to nezahladil prave naopak.
S kurvou? No odporucam vysetrenie na pohlavne choroby. 2 dni sa vkuse opijat tiez nie je v poriadku, to by mi vadilo tiez.

mircalla
5. júl 2023

@martina2021 A naskor ho ozaj posli na testy, je vysoko pravdepodobne, ze daco chytil.

vieronika14
5. júl 2023

@zuzana9393 uplne suhlasim

betulinka1
5. júl 2023

@martina2021 ked si nic nepamata to musel byt totalne na mol. Akoze nepoznam chlapa totalne na mol, ktoremu sa postaví 🤣🤣🤣 autorka za mna by som to odpustila aj vnutorne ale urcite by som mu to dala zo zaciatku riadne vyžrať. Aj na tie pohlavne choroby by som ho poslala, to by bola moja podmienka, nech sa hanbí a sucasne aby pociťoval ten strach pri čakaní na vysledky. Pekne by si musel dezinfikovať po kazdom použitý zachod….😉 trosku ženského nápadu daj do toho. Jasne, ze sa hnevás a si z toho sklamana ale si zober, kolko chlapov ma roky milenky a toto tvoje trdlo skonci opitý s jednorazovkou, ak vobec nieco bolo. Ak je to dobry muz a otec, tak mu odpusti ale nie zadarmo samozrejme 😉

asia83
5. júl 2023

@martina2021 Priťahujú ho lascívne (doslova, úplne vystihnutie) ženy. Teraz sa zaprisaháva, že to nikdy už nerobí, on tomu dokonca verí, ale ak bude znova taká príležitosť, ísť s takou ženou, pôjde. Nemusí to byť zajtra ani o mesiac, môže to byť o rok, o desať. Je na vás, čo si vyberiete.

annalena
5. júl 2023

@martina2021 neodpustila by som. S mojim byvalym som bola 5 rokov, ked som mu prisla na neveru, tiez jednorazovka, vtedy som odpustila, snazila sa zabudnut, nedalo sa. On podvadzal aj tak dalej, len to lepsie schovaval.
Prva nevera bola zaciatok konca nasho vztahu, zostali sme v kontakte, doteraz vravi ako to lutuje, ale nevedel alebo nechcel to zmenit.
Moj muz vie, ze ak ma raz podvedie, neodpustim.

pilot911
5. júl 2023

...áno som muž ale toto fórum ma zaujalo pretože sa snažím pochopiť názor žien ...som až zdesený, aké ste rozhodné a skoro jednotné ... ale sexuológovia preto radia : Zatloukat, zatloukat a zatloukat ... to že to chlap spravil len preto, že nemá doma dosť sexu nenapadlo ani jednu ... a že vzťah /ak sú deti/ treba ukončiť len vtedy ak to už inak nejde tiež žiadnu .... tak potom sa chápme ....

huxy
5. júl 2023

@pilot911 toto môže napísať naozaj len chlap.
A čo ak aj žene doma niečo chýba, s chlapom sa nedá komunikovať, no žena napriek tomu chce rodinu udržať, robí pre ňu všetko, ani ju nenápadne podvádzať, a chlap namiesto záujmu riešenia problémov (ak nejaké sú), radšej zbabelo uteká inde.

biaa
5. júl 2023

@pilot911 neviem teda niektorí chlapi majú doma vsetko čo potrebuju aj sex aj vsetko okolo ale stačí im že je to INÉ

Koľko keat majú doma nadherne zeny, čo sa staraju vytvárajú behaju im okolo prdele ale mihne sa okolo nich iná. Paci sa im pozornosť, to, že sú stále “chcení “ podľa mna pokial to má raz muz v sebe že sinpozrebuje takýmto sposobom “mastit” ego tak je úplne jedno aku uzasnu dokonalú manželku má doma a koľko sexu má .

cervenaruza123
5. júl 2023

@martina2021 Za seba si myslim, ze by som neveru odpustit nedokazala. Ale clovek nikdy nevie, kym sa nedostane do takej situacie. Aj okolnosti a vsetko okolo toho. Ja nikdy nezabudnem, co mi povedala kamoska. Ze jej dedko asi podviedol babku a ze babka asi dost trpela, ale ako otec a dedko bol skvely. A ze je vdacna babke, ze dokazala mu odpustit alebo teda aspon ist s nim dalej, inak by nepoznala tak skveleho dedka. Pre jednu chybu. No ale su aj pribehy, kde trpi opakovanymi neverami cela rodina. Lenze to je take... Kolko je nevier na ktore sa nepride a rodiny su stastne.

katkamarcinova
5. júl 2023

@martina2021 takto ja ti napišem čo by som ja spravila je nevera a nevera ano samozrejme ked som bola mlada tak hned nikdy by som neodpustila a podobne. ALE .... v prvom rade by som sa pozrela na seba teraz ci sa venujem manželovi ako mám po sexualnej stránke a či je všetko v poriadku ak by bolo všetko ok neodpustila by som žiadnu neveru ani jednorazovu ani takú čo by bola dlhšia. Ak by ma podviedol tak že by to nebolo jednorazove ale žeby sa ťahal s milenkou neodpustila by som. A myslime aj na deti aky mate vztah a čo by to s detmi spravilo.ale určite by som sa netvarila ze sa nič nestalo ja mojho manžela milujem nadovšetko a keby ma podviedol asi by som odpustila ak by bola aj moja chyba k.prispeniu nevery ale určite by ma to.poznačilo

pilot911
5. júl 2023

...sme boli 4 spolužiaci mladí ženáči - matematici a niekto prišiel so štatistikou, že každá 4.žena je do 3 rokov od svadby neverná a že až polovica mužov ... tak sme si tú štatistiku vyložili a zisťovali sme štatisticky , že ktorá z našich to vlastne je ...boli by sme prisahali, že na nás tá štatistika neplatí ... o 20 rokov sa nám v jednom roku manželstvá rozpadli a spätne sme zistili, že štatistika platí ....