icon

Po koľkých stretnutiach ste mali s mužom sex?

9. feb 2022

Po koľkých stretnutiach ste mali s mužom sex? on 40 , ja 35 ideme mať teraz druhé stretnutie a ideme od zajtra do piatku na wellnes s ubytovaním. čiže sa asi niečo očakáva. je to priveľa skoro? neviem či som mala na to pristúpiť, mám z toho zmiešané pocity a neviem či od toho nemám ustúpiť.poraďte

hesloveslo
9. feb 2022

Načo to riešiš? Niekedy človek musí riskovať. Ja som sa s mojim vyspala na druhom stretku a nemala som zo seba pocit ze som štetka. Sme spolu doteraz a je to už 5,5 roka.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
mandala77
9. feb 2022

skôr by som na Tvojom mieste rozmýšľala, prečo si s tým wellnesom vôbec súhlasila. Mne keby niekto toto navrhol na prvom rande, ja by som na to nepristúpila. Nie to, že pristúpim a potom keď je všetko zjednané, začnem zrazu rozmýšľať. Najskôr rozmýšľam, zvažujem, premyslím a potom súhlasím, alebo nie.

janka1011
9. feb 2022

Čudujem sa, že niekto vôbec po druhom stretnutí pristúpi na nejaký spoločný pobyt...však ste stále cudzí jeden pre druhého...čo tak sa najskôr spoznať? 😉

autor
9. feb 2022

dievcata ja som magor, neviem mam to zrušiť?

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
kiki68
9. feb 2022

Ja by som to nechala na nahodu, ved ked nebudes mat na to naladu alebo cokolvek, tak povies nie a hotovo. O tychto veciach by som asi nediskutovala tu, kde sa polovica ludi vytahuje prudernostou a Boh vie, co by kde v sukromi robili a robia. Toto budes diskutovat iba s tym partnerom. A nie, ze niekto pozve niekoho na veceru, wellness nie je automaticka poziadavka na sex. To je iba na Tuch dvoch ludoch, ci a kedy na to skocia. Hlavne v 35 rokoch by to mali mat v hlave dost utriedene, ze co od toho chcu a nechcu

karolinakr
9. feb 2022

Keby si si to platila sama to je iné,môžeš ísť odísť kedy chceš Ale on to zaplatil,asi nie pre modré oči a už je natešený a teraz zavoláš,že nejdeš,peniaze v čudu, asi sa ti nepoďakuje .Jedine,že má rýchlo druhú po ruke. .No ťažká situácia, či pôjdeš či nepôjdeš,vypáli to zle ..
A plánuješ s ním vzťah? Potom by som išla,i keď on bude doterny,ak máte len nezáväzný flirt,tým wellnessom to aj skončí ...😉 Či sa mýlim?

karolinakr
9. feb 2022

Alebo mu daj polku peňazí,môžeš ísť a sexovať nemusíš. Bodka

karolinakr
9. feb 2022

Či čo si vlastné od toho wellnessu očakávala?

h2
9. feb 2022

@kiki68 Predpokladám, že chlapík neobjednal dve samostatné jednolôžkové izby, ale dvojku s manželskou posteľou. Tak asi nečaká, že ona mu večer povie "dobrú noc", otočí sa chrbtom a bude spať.

michaela16
9. feb 2022

Asi som stará škola, no za mňa je to priskoro a ešte k tomu keď máš mať z toho zmiešané pocity a neskôr výčitky.... No neviem, za mňa nie. Potrebujem k tomu viac času, spoznať sa lepšie s partnerom, chémia a zamilovanosť nie je to isté...

makova333
9. feb 2022

autorka: uprimne, nevies ci ist ci nie, nevies mu povedat, ze ist nechces, ale budes mu vediet povedat na manzelskej posteli, ze sex nechces, ze je to na teba skoro. Nie, nebudes. Ak tam pojdes, sex bude. A je jedno ci si polku platis alebo neplatis. Ak je to pre teba ok, tak je to v poriadku, ak nie, vyries to odmietnutim.

karolinakr
9. feb 2022

@makova333 myslíš? Tak načo súhlasila,keď vedela,že on bude cálovať.Hadam si niekto v 40 je nemyslí,že muži sú grandi a rozhadzujú peniaze kade tade za prísľuby ..

makova333
9. feb 2022

@karolinakr pytats sa tej nespravnej. Ja neviem preco suhlasila. V tomto veku by mala vediet, ze ak muz na druhom stretku plati wellness pobyt, pre nu to nebude zadara. Keby to robil kazdej s ktoru randi dve stretka, skrachoval by.

karolinakr
9. feb 2022

A možno je nejaký sejk a pošle limuzínu 🙂...No ako si sa rozhodla?

janina1127
9. feb 2022

To či on niečo očakáva je jedna vec, ale ak sa na to necítiš, že nemáš pocit, že si tak rozumiete alebo niečo, tak nemusí nič byť, veď si dospelá, vieš čo chceš, nie?

anonym0001
9. feb 2022

Nie ze po kolkom stretnuti, ale az keby som si bola ista, ze s tym clovekom chcem mat vztah. Kludne aj po pol roku. Ak ma zaujem, tak pocka. Ak nepocka, nech si suchne s inou.

marcellka32
9. feb 2022

Idete od zajtra (čiže štvrtok) do piatku? Čiže jedna noc?? Tak potom určite niečo chce

h2
9. feb 2022

@marcellka32 Presne tak, jedna noc zo štvrtka na piatok a víkend má tým pádom voľný pre ďalšiu. Už som to tu písala: kto už chodí na wellness od štvrtka do piatku???

autor
9. feb 2022

ano od zajtra do piatku, vikend ja bohuzial nemozem preto nie cez vikend, neviem ci si ani poriadne spolu rozumieme a idem s nim do postele. uz to nebudem rušiť ale povem mu ze sa na to necítim.

momoqui
9. feb 2022

Autorka. Neries co si kto pomysli nepomysli. Neries ci je skoro mat sex na 1 / 2 /10 rande. Ries to, co teraz citis
Ak nemas pocir ze ten wellnes chcws tak proste to zrus.
Zasexovat si mozete aj inde ako na wellnessi. Ked to budes citit.
Ja by som na wellness nesla na 2 rande
Mozno tak bez prespatia ze akoze rande tak OK
Chlap 40 rocny ma zivotne skusenosti a ocividne ten sex chce. Mohol na to idt rafinovanejsie ale zrejme toto je jeho styl.
Keby chcel s tebou pekny wellnesovy pobyt tak idete aspon na 2 noci niekam.
Ale je to jedno. Ak sa na to necitis, tak to prostw zrus
To ze je to rezervovane atd to neries. To nech doriesi on.

derdia
9. feb 2022

Boze jasne ze ta tam chce LEN pretiahnut...ak to tak necitis urcite tam nechod...budes sa citis strasne.... 😒😒😒

marcellka32
9. feb 2022

@h2 ja som najprv myslela, že idú od dnes do piatku+ cez víkend stráviť čas spolu na výletoch, tak povedzme, že by bol čas ešte na nejaké spoznávanie sa, ale takto..hmmm, zaujímavé, v každom prípade ja by som nešla na jednodňovy wellness na druhé rande

derdia
9. feb 2022

Zrus, ked to takto riesi stale a pozval ta on, tak sizozenie aj nahradnicku.... Prepac🙄chlapi niektori su riadne hoväda....

monro
9. feb 2022

Ja by som nešla. A bolo by mi jedno, či to už zaplatil. Ide o jednu noc, nemôže to byť nejaká horibilná suma....

derdia
9. feb 2022

Vyhovor sa, ze sisi robila test a mas pozitivny antigen😄😄😄a vybaveneee... Uvidis ci sa bude zaujimat o tvoje zdravie alebo o to, ze nedosiahol svoje.a bude hned vediet s kym mas docinenia.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
derdia
9. feb 2022

@janka1011 no pristupi lebo to tak asi funguje dnes je doba mat hned vsetko... Len maloktora zena vie, ze v skutocnosti hlada chlapa, ktori ai slusne drzi odstup, najskor ju dobija, a chce spoznat, chce sa s nou smiat a zabavat, byt jej priatelom.. Potom po mesiacoch nieco viac.. Ale zeny su bohuzial lahka korist tak naco by sa snazil chlap, ked ju pozve na vylet a ona muvleze do postoele??? 🥴🥴🥴🤔🤔🤔

hefo
9. feb 2022

Ak si kladieš takéto otázky a máš z toho zmiešané pocity, tak tam rozhodne nechoď.

BTW, budem asi príliš pichľavý, ale o žene, ktorá sa po jednom stretnutí dá nalákať na welness pobyt, by som si teda ktoviečo dobré nemyslel. Buď ľahká, alebo naivná, alebo jej nie tiká, ale už úplne zvoní biologický budík...