icon

Pochybnosti o novom vzťahu

25. feb 2023

Zaujímali by ma vaše názory na danú situáciu. Niečo vyše mesiaca som v kontakte s mužom zo zoznamky, stretli sme sa celkovo 3-krát. Počas našich, musím povedať, veľmi úprimných rozhovorov som sa o ňom dozvedela veci, ktoré neviem celkom stráviť. Ide o muža, ktorý je už niekoľko rokov rozvedený, ale ešte počas manželstva mal vzťah, ktorý trval vyše 10 rokov, rozišli sa až par rokov po rozvode. Dôvodom, prečo si našiel tento vzťah, bolo, že zistil, že potrebuje žiť s niekým iným. Majú viac detí, syn je ZŤP. On sa k tomu stavia tak, že je to jeho minulosť a je už uzavretá. Mne to však vŕta v hlave a pochybujem o charaktere tohto človeka. Inak sa zatiaľ javí, že je o.k.

janulka1802
25. feb 2023

Ako bezdetná by som určite nelovila v takých vodách, česť výnimkám. Hľadala by som rovnocenného.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
25. feb 2023

@duunlo Ako píšeš, mám už svoj vek a rozhodne nie som naivná. Tento muž nevyzerá na to, že by si hľadať novú šušku. Povedal mi o sebe veci, ktoré nemusel, mohol mi zatajiť, že mal vzťah počas manželstva. Ja by som nemala šancu na to prísť. Bavíme sa veľmi otvorene. Budem opatrná, ako sa nenamotat a vcas dám tomu stopku.

elmivelmi
25. feb 2023

tak ak to vies oddelit vztah a sex ok,ale si myslim ze aj ked je sexualne zalozeny ,kto uz by sa nanho ulamomil?Muza v strenych rokoch,plus so zavaskami.Podla mna sa nemusis az tak obavat,ze sa situacia bude opakovat.Karty hraju proti nemu,on nieje daka ,dobra partia.Takze smelo do vztahu,ak si rozumiete uz asi s inou sa onho delit nebudesz.

duunlo
25. feb 2023

Mozno toto je jeho taktika, byt akoze “otvoreny” a takto namotavat zeny na uprimnost a ze jemu neide len o dalsiu novu znamost a šušku. Vidis ze na teba to funguje, tak preco by to nevyuzival, mozno ma s tym dobru skusenost 🤣

autor
25. feb 2023

@duunlo Poznáme sa veľmi krátko a dal mi už dosť informácií na to, aby som sa mohla rozhodnúť, ako s tým naložím. Je to už na mne, ale rada si prečítam akýkoľvek názor.

lavinis
25. feb 2023

Nie, nešla by som do toho.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
25. feb 2023

@sheila121 Možno práve toto treba vyskúšať. Ak bude sex nafigu, nebude treba už nič riešiť.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
duunlo
25. feb 2023

Presne, spravne si poznamenala, poznate sa len velmi kratko a uz ta ma tam kde ta chcel mat 😅 Uz len on vie kolko toho co ti narozpraval je aj pravdive. Ale rob ako ty chces, je to tvoj zivot, nerob nic nasilu… chlapov je dostatok, preco brat hned kazdeho “uprimneho”. Myslis, ze za kratku chvilu sa ti nevyskytne niekto vhodnejsi?

autor
25. feb 2023

@duunlo Takto to berieme obaja, že sa len spoznávame, ja som do vzťahov tvrdy oriešok a naozaj nepatrím do kategórie naivných. Či budeme v tom pokračovať, sa rozhodne už budúci týždeň. O tom, či dokážem oddeliť sex o citov, budem ešte rozmýšľať.

modrykonik33
25. feb 2023

Keď nepatriš to kategórie naivných tak by si sa nebála namotania, nie? 40 ročná a k tomu slobodná žena by sa už toho napočula od chlapov dosť, asi nemáš moc skúsenosti s chlapmi?

autor
25. feb 2023

@modrykonik33 Nerozumiem presne tvojej otázke. Obávam sa namotania sa po sexe, toto budem ešte zvažovať. Tento muž mi žiadne kaleráby do hlavy netlačí, tu sa nie je na čo namotat.

bajka16
25. feb 2023

Poznám takého muža v jeho veku. Ja ho volám chodiaca diagnóza, pretože u neho to prerástlo do extrému. Nevydrží pri žiadnej žene. Smutné je, že si začína s druhou poza chrbát prvej. Mne osobne je z takýchto mužov zle. Doma 3 deti, ženu a ťahal popritom vyše 10 ročný vzťah? No neviem, čo všetko taký človek ešte dokáže tajiť?

majoranka24
25. feb 2023

Ver svojmu instinktu.

januska12323
25. feb 2023

Ak máš málo komplikovaný život tak hurá do toho.

kubkovamama
25. feb 2023

Stačí 10r vzťah popri manželstve a je mi na grc a navyše v manželstve so ztp synom,tak to je úplne totálne dno keď mal energiu venovať rodine,podržať ženu,ktorá si asi zlizla kompletnú starostlivosť a stresy kým on šťastne tr....al inde.Takeho dementa ani na sex.Cudujem sa ti,že sa s takým exemplárom zahadzujes

autor
25. feb 2023

@kubkovamama Áno, máš pravdu.

vilma7
25. feb 2023

Hladká by som si na tvojom mieste " sebe rovného".

zmrzlinka2021
25. feb 2023

Doma zena, tri deti, jedno z nich ZTP a on sa kurvi.. a teraz zhana dalej.
Velku pravdu ma @kubkovamama - absolutne nevhodny exemplar na normalny vztah

PS: neroztahuj mu nohy.. nepotrebujes sa tak zhadzovat

dianka555
25. feb 2023

Koľko má deti? Ta milenka čo mal počas manželstva mala tiež deti? Špekulant keď sa trebalo starať zdrhol. Zhodou náhod si našiel slobodnú, bezdetnu ktorá nechce deti. Jasné užiť si nech navarí a ja si budem sedieť ako kráľ. Ako kamaráta na výlety môžeš mať, samozrejme bez výhod. Len či to aj on bude chcieť, určite nie.

mam1na
25. feb 2023

Si si ale odpovedala celkom a otvorene sama. A ideš na to správne. Mne by sa taký muž,, zhnusil hneď v úvode. Bolo by to za mňa úbohé. A ešte sa tým vystatuje, akože je úprimný?? Kdeže... Dostal ťa presne tam, kam chcel.
Tento typ muža,, nikdy nie je verný, spútaný oddanosťou k jednej žene. Vždy bude mať nutkanie na inú... A dôvod, prečo tak koná, si vždy nájde. Ospravedlňuje si tak svoju slabosť na ženy.

Žienky, majte voči sebe dáku úctu...
Ak si chceš iba užiť neviazane, nech sa páči. No mne sa vidí, že si trochu viac zahľadená doňho. Dostal ťa tam, kam chcel a vie, že ťa zlomiii...

panelacikova
25. feb 2023

autorka, mám 2 otázky:
- aké staré sú jeho deti?
- jeho manželka vedela o paralelnom vzťahu? ostával v manželstve len kvôli deťom alebo ona nič netušila?

tanyag
25. feb 2023

Prečo hneď súdite toho muža? Veď ani o ňom nič neviete...poznám taký pár...manželia...tiež ostali manželmi len kvôli ZŤP dieťaťu...žena ho za postihnutie dieťaťa vinila, lebo mali niečo v rodine...znenávidela ho..pritom ten chlap v podstate za to nemohol...ona vedela, že je tam riziko a aj tak chcela dieťa...muža doslovo odháňala od seba...tak ten chlap si našiel milenku...ale o dieťa sa staral...žil s nimi...staral sa ako vedel, pomáhal a áno, mal čas aj na milenku...v noci odchádzal k milenke keď dieťa zaspalo...ráno bol doma, pokiaľ sa dieta zobudilo...ale rozvádzať sa nechcela žena...kvôli financiám...a muž hlavne kvôli dieťaťu...milenka to tolerovala...tiež s ňou bol dosť rokov...až pokiaľ dieťa nezomrelo...vtedy sa rozviedli...muž nechal žene dom, auto, financie...a vzal si milenku za ženu, s ktorou má teraz zdravé dieťa...takže nie všetko je také, ako sa zdá...možno tiež je tak nejaká história...a práve žena, ktorá nechce deti by si mala hľadať muža, ktorý deti už má a netúži po ďalších...aby zbytočne nevhupla do vzťahu so slobodným a bezdetným, ktorý jej bude tvrdiť, že deti nechce a po pár rokoch jej to bude vyhadzovať na oči alebo ju pošle kade ľahšie, lebo pánko si zmyslí, že zrazu chce detí...

autor
25. feb 2023

@panelacikova Teraz majú 17, 15 a 13. Chlapec ZTP je najmladší. Manželka o paralelnom vzťahu vedela, povedal jej to. V manželstve zostával kvôli deťom, lebo by to vraj vtedy psychicky nezvládla.

panelacikova
25. feb 2023

autorka - dala by som tomu šancu. len si drž city na uzde, aby si sa bezhlavo nezamilovala, keby čosi... ale skús to. a ty máš koľko rokov?

autor
25. feb 2023

@panelacikova Ja 42, on 43. Toto budem musieť spracovat sama a moc sa neupinat. Ak bude vôbec zhoda v intimite. Tam sme sa ešte nedostali. Trestať niekoho za chyby v minulosti mi nepríde o.k. Buď budem s tým o.k. alebo musím ísť o dům dal. Ďakujem na tvoj názor.

julish
25. feb 2023

Ak ti takto poohovaral bývalé, raz bude ohovárať aj teba. Čiže on je ok, len ženy mal nesprávne... už som s takým žila, dokončujem rozvodové papiere

panelacikova
25. feb 2023

na mňa zapôsobilo, že bol k tebe absolútne úprimný. má rád sex? to je fajn, ak si sadnete, budeš myslím, aj ty spokojná, dá si záležať (môj letný odhad). a ak budeš fajn parťáčka a on bude spokojný, je dosť možné, že sa poriadne zamiluje 🙂 držím palce, ak sa rozhodneš ísť do toho, aby si si správnym dielom dávkovala všetko tak, aby si bola spokojná hlavne ty 🙂