icon

Priťahuje vás váš dlhoročný partner?

21. apr 2023
zuzanockamt
22. apr 2023

@mamula20 Už viac nepíš radšej, zase sa podľa príspevkov potvrdilo, do akej kategórie som si ťa už na základe príspevkov zaradila. A ten opis to len zaklincoval. Takže ty ako reprezentatívna vzorka fakt nie 🤭

evulienka26
22. apr 2023

Áno aj po 21rokoch spolu ma priťahuje a stále viac😊.stále mám 🦋 v bruchu pri ňom 😄.

mooonika1975
22. apr 2023

@zuzanockamt och bože, motýle moje .... idem ich radšej po lúke naháňať, už to asi nedám toto tu 😂

mamula20
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
22. apr 2023

@mamula20 Super, veď to, pre niekoho je toto najdôležitejšie, že Boh muža poslal.

stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
mamula20
Odpoveď bola odstránená
petulda333
22. apr 2023

Ano,mna muz pritahuje stale. Obcas sa na neho len tak zadivam,ze aky je krasny. A tie uzivatelky co sa tu inym vysmievaju a urazaju,lutujem. No z ich prispevkov vzdy citit nevrazivost a su to velmi smutne osoby podla mna. Inak by nemali dovod chodit sem a rypat do inych

stanulienkat
22. apr 2023

@petulda333 neber to tak vážne, treba sa trošku zabaviť ....

petulda333
22. apr 2023

@stanulienkat co je smiesne na tom,ze sa tu do niekoho navazate a urazate?

nevenka
22. apr 2023

@drakvak ja to mam velmi podobne. Tiez skoro 20 rokov spolu, skoro 11 manzelia a presne to iste s tym klucom vo dverach 😍

zuzanockamt
22. apr 2023

@stanulienkat Už ani zabaviť sa človek nemôže 🙈 Divné, že svet sociálnych sietí berú tu tak vážne.

henka123123
22. apr 2023

Mne sa nepacil ked spm sa s nim dala dokopy ale ked som si ho vykrmila za 9 rokov co sme spolu tak je krajsi a krajsi

stanulienkat
22. apr 2023

@mamula20 sorry

katkine_terapie
22. apr 2023

To, či sa nám niekto zdá príťažlivý aj po rokoch vzťahu, zavisí vo veľkej miere od toho, aký s ním máme vzťah, ako sa k nám správa, ako blízke sú nám jeho názory. Čiže ženy, ktoré sú síce v dlhodobom vzťahu, ale z muža sa časom vykľul mizogýn (prípadne čokoľvek iné, čo narúša vzťah), tak ju postupne muž prestane priťahovať, prestane ho vnímať ako sexi muža, prestane jej voňať...

mamula20
Autor odpoveď zmazal
mircalla
22. apr 2023

@zuzanockamt Ano, sokujuce...Ak odhliadnem od toho, ze 90% slovenskych chlapov na seba fakt neda nedba, ma nadvahu, hygiena tiez nic moc atd. A to ani nie su chlapi po 40 ale aj vyrazne mladsi. Ale tu su vsetci zahadne strasne sexy
Aspon teda mam oci...

mamula20
Autor odpoveď zmazal
mircalla
22. apr 2023

Treba definovat "pritahuje". Ak sa tym mysia aj vlastnosti, ci sa nezmenil atd alebo cisto fyzicky. Budem zla, ale podla mna absolutnej vacsine slovenskych chlapov chyba charizma. Takze ak chcem vidiet charizmatickeho muza, tu ani nehladam.

Inak stacilo mi viediet spoluziakov z gympla po 20 rokoch. Baby sa o seba mnohe staraju a vyzerali ozaj dobre, o spoluziakoch to povedat nemozem. Bola som zdesena

sandra19860
22. apr 2023

My sme spolu 9 rokov, máme spolu 2 deti
Ja budem mať v septembri 37r, muž 45r v novembri...áno priťahuje ma stále 🙂

mamula20
Odpoveď bola odstránená
kikulienkadd
22. apr 2023

Áno, môj muž ma priťahuje aj po 18 rokoch (a necelých 16. rokoch manželstva) ❤️

autor
22. apr 2023

Ďakujem vám všetkým za odpovede. Pre mňa priťahovať znamená, že je tam nejaká chémia, iskrenie, sexuálna príťažlivosť aj po tých rokoch. A nemyslím si, že to súvisí az tak s vyzorom, moze mat po rokoch muž aj plesinu, aj nadvahu, ale ked tam je chemia, tak moze zenu priťahovať az do smrti, kdezto pre nejaku zenu moze byt aj ten najvacsi typicky fesak model absolútne nesympaticky. Ja som s mojim 15 rokov, od mladeho veku a mam pocit ze chémia nikdy nebola, a neviem ci pride.

katkine_terapie
22. apr 2023

Autorka: Ak chémia medzi vami nebola, za 15 rokov neprišla pravdepodobne ani nepríde. Otázka je, ako sa dá takto dlhodobo fungovať (v bežne a aj v intímnej oblasti) bez toho, aby ťa muž priťahoval...

autor
22. apr 2023

@katkine_terapie ťažko, vždy sa všade hovorí ako je to nepodstatné ale ovplyvňuje to aj celkové fungovanie

stanulienkat
22. apr 2023

Musis sa opytat, ci by si menila. Ci je dobry otec, partner, ci sa mozes nanho spolahnut, ci pomoze, ci je starostlivy, atd...To je dolezite vo vztahu.

autor
22. apr 2023

@stanulienkat všetko spĺňa

stanulienkat
22. apr 2023

Tak sa tes. Aj ja to tak mam a nemenila by som. S niekym inym mozno budu chvilu tie povestne motyle a chemia, ale ked to pominie, co ti zostane?? Prazdny obal a lenivy chlap. Privesok a decko-ako tu mas denne prezentovane.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
22. apr 2023

@katkine_terapie da sa tak fungovat. A viac ako skvele, aj po 25 rokoch. Vazime si na sebe ine veci ako chtíč. Ale neberiem to tak, že ma už niekto nepriťahuje tak ako v mladosti, to neznamená, že ma odpudzuje . To je zas debata úplne o niečom inom. Mame sex castejsie ako 25-30 rocni ludia-teda, co tu na MK citam.