Rozdiely v správaní mužov po zmene postavy
Zeny, ktore ste pribrali a byvali ste chude, postrehli ste rozdiel v spravani muzov?
Otazka je hlavne pre tie, ktore boli pribrate a schudli alebo boli chude a výrazne pribrali. Ja som sa minule zamyslala nad tym, ako inak sa muzi chovaju, ked som byvala stihla a teraz, ked som pri sebe. Je to velmi povrchne. Tiez ste si to vsimli,ze muzi sa uplne inak spravaju nez sa zvykli, ked ste boli chudé,?
@zic to si zasiel do extremu :D jasne,ze spravaju, ale ja nie som ani tlsta ani spotená
chcel som tym podotknut, ze vsetci ludia vzdy "reaguju" na vyzor... ak to niekto prehana, tak to nie je ok, ale tak sa veci maju. Zeny chcu "silnych" chlapov, chlapi "pekne zeny" (uz kazdy si v tom musi najst to svoje
Stačí sa pozrieť napríklad v nákupnom centre....žena stihla, atraktívna, vedomá si toho ze pritahuje pohľady sa aj tak správa, nevravím ze vždy koketne ale sebavedomo kráča, netvari sa ako zmoknute kura ale vzpriamene ide, mierny úsmev na tvári, opätuje pohľad do očí. Žena s kilami sa väčšinou tvári, že ja som tu ani není, ramená sklesnute, hlava, pohľady skôr do zeme. Možno keby sa tiež " niesla" hrdo a sebavedomo, nikto si ani kilá navyše až tak nevšimne.
@zic ja som asi výnimka, mňa štíhli vyšportovaní svalnatí ani vysokí chlapi nejak neberú😀
@zmrzlinka8 tak ver, ze su urcite aj chlapi, co radsej baculky 🙂
To nemyslíš vážne že cudzí muž (ktorý má svoje starostlivosti) selektuje a reaguje na ulici podľa toho či nejaká žena pribrala alebo nie?
@zic ja viem. nie každý má rád štíhle 50 kg aj s topánkami. niekto radšej šťavnatejšie.
nehovorím extrém 150 kg, aj keď aj tie si fanúšikov nájdu, len ich je oveľa menej.
baby staci, ze je zena pekne oblecena a nalicena a vsetci maju k nej iny pristup a ide to ruka v ruke so sumernejsou postavou. Mam to bohuzial overene a ak idem k lekarom, na urady ci do skol vsetko ide lahsie ak som "pekna". Nemalo by to tak byt.
Tak si si sama odpovedala,nie je to o váhe,ale o Tom,že sa necítia dobre vo svojej kozi
Mna nebalili ani mladu a chudu, a nebalia ma ani starsiu a pribratu 🤭. A konecne ma po pribrati trochu vaznejsie beru, nie ako decko. Mam 152 cm 🤣
@madeincssr ja aj hej. Ale pribrati sme obaja. Len rozdiel je jeden, ze ja som vynosila a porodila 4 deti, hormonalbybsystem mam v troskach, on sa ciste len vyjedol. Ale tak obaja sme tak 20+ oproti yomu, ked sme sa spoznali, tak sme si kvit 😆.
Niekedy ten rozdiel nie je z toho koľko má kilov ale ako ich vie nosiť... Pokiaľ bola žena štíhla a pribrala a povie si, budem si kupovať pekné veci keď schudnem, tak sa môže stať, že bude stále chodiť ako sivá myš...
Ja a moje okolie si nevšimlo že som pribrala, len keď som sa pozrela na staré fotky tak so m videla, aké som mala.velke líca ( +20kg). Keď som začala cvičiť tak mi prosím muz povedal ze akú mám peknú pevnú postavu krajšiu ako pred deťmi. Stále mám cca 7kg navyše aj keď BMI mám teraz už v norme.
Za rok som schudla 20 kíl, žiadna zmena správania nenastala. Partner ma miluje rovnako ako predtým. Nemal dôvod meniť spravanie
@mischy00 presne si to vystihla.. ja ked som nenamalovana a mam na sebe obycajne veci nikto sa na mna skoro nepozrie. Raz som isla vecer do mesta sama, mala som cas tak som isla do nakupneho centra. Pekne som bola namalovana, vlasy natocene, saty, citila som sa sebavedomo a to mam 105kg pri vyske 177 🫣😅 mala som dobru naladu, asi som aj ten usmev mala na tvari, hlava hore. A po mne pozerali, sbskar ma zdravil ked isiel oproti na eskalatore 😂 to som sa az smiala. Isli chlapi so svojimi zenami a aj oni, to mi bolo trosku luto ked som to videla, ze sa pozeraju po inych zenach..
Ja som výrazne schudla, okolie chválilo, môj si robí stále srandu že mi zo sukne len nitky trčia (nohy). On zase dosť pribral. No myslím že sa nevnímame cez kilá, chémia a príťažlivosť medzi nami je stále veľká.
ja som raz schudla kvôli chorobe 10 kg z 83 na 73, co je pri mojej výške aj tak dost kil a môj partner vtedy bol smutný a sa sťažoval ze uz ma nemá za čo chytiť ze vraj uz nemam zadok🤷♀️... takze nie všetci chcú len štíhle

Nepostrehla som ziadne zmeny. Pribrala som kvoli liekom ale uz to ide dole. Na co moj muz povedal, ze jemu vobec nevadilo, ze som bola plnšia lebo som bola plnsia na správnych miestach 🤣🤣🤣 tak s chlapmi to mas tazko. Niekomu vadi, niekto v tom vidi aj vyhody. Autorka v prvom rade musis byt spokojna ty a ostatni ta tak aj budu vidiet.