Sexuálne ma priťahuje chlap z fitka
Ahojte dámy
Chodievam cvičiť do jedného fitka a chodí tam jeden chlap, ktorý má extrémne priťahuje (sexuálne). Nechcela by som snim nic viac len sex. Ešte sa mi niečo také nestalo. Problém je, že je starší možno aj o 10-15rokov. Všímam si ze keď cvičím a je tam pokukuje po mne. Nikdy sme spolu nehovorili max na recepcii keď som si kupovala vstup (vo fitku aj pracuje). Minule som cvičila on práve prišiel, prešiel okolo mňa, usmial sa a pozdravil "ahoj" 🙂 ja cela obarená lebo som to vôbec nečakala.
Problém je, že som veľká hanblivka, nie až taká veľká ale osloviť ho, to by som vôbec nedala 🙊
A neviem ci toto pobláznenie mam vôbec nejako riešiť alebo kašľať nato. Hovorím ešte sa mi to nestalo ze by som s niekym vyslovene chcela len sex. Povedzte je to vôbec normálne sa s niekym len vyspať? Vždy som bola taka romantička skôr na vzťahy. Ale tu je neskutočná energia keď ho vidím + naňho neustále myslím. Inak neviem ci tam nerobí aj fitnes trénera to som rozmyslala už že si ho zoberiem na tréningy 😄😄 len neviem ako to zistiť ani. Achh len som sa musela troška "vyrozprávať" lebo nemám komu. Pekný večer
Keď si bola vždy skôr romantička na vzťahy, tak si ale musíš dávať sakra pozor na city lebo môžeš ľahko skončiť, ako slečna v inej diskusii, ktorá rieši prečo sa jej milenec neozýva po sexe, ďalšej chýbajú vypisovačky a otázky typu aký si mala deň...poznám viac žien, ktoré nechceli vzťah len kamaráta s výhodami a potom vyplakávali, že sa im ozve len,keď chce sex, že im nenapíše, nezavolá proste sa naňho namotali.Fakt máloktora žena dokáže rozťahovať nohy bez citou..zo začiatku pár krát hej, ale potom príde problém..poznám aj také, čo šli pomaly z balkóna skákať, keď zistili, že ich kamoš s výhodami má aj iné kamošky s výhodami a najväčšia sranda bola, keď sa stretli u gyndy lebo veď ktorý chlap, ktorý si chce sex poriadne užiť si dá gumu.Inak poznám 2 kočky u nás, ktorým krachlo manželstvo vďaka fitku.Jedna sa buchla do trenera, druha do chalana, čo chodil cvičiť.S obidvomi si chlapi užili, našli ďalšie a oni revali doma nad rozvodovými papierami.
@sara07 Ja neviem, kto sú to letničiari, ale musím sa silvie zastať. Neviem, kde si videla, že by moralizovala. Píše, že pre ňu takýto vzťah nie je, ale nech si každý robí, čo chce.
Ináč, trošku mi je smiešne, ako tu čítam od niektorých, že nech si autorka ten sex užije. Ako keby sa automaticky predpokladalo, že ten chlap s tým bude súhlasiť a hneď ju tam aj šmykne na lavičke na bench press.
@kiki122 títo fitkoví tréneri podľa toho, čo mám odpozorované z mojich dlhoročných návštev sú veľmi priateľskí, komunikatívni ku všetkým ženám. Aj zdravia ahoj, premelie sa im pod trénerskym vedením kvantum žien a keď som počula rôzne útržky rozhovorov, tak ženy im vešajú na nos rôzne problémy a súkromné záležitosti. Čiže na tvojom mieste by som to ahoj a pohľady brala s veľkou rezervou. Môžeš sa mu páčiť, ale môže ťa brať aj ako potencionálnu klientku.
@sara07 "Babe ide o sex, tak nech ho má" Veď ja jej ten sex doprajem, nech si ho má, len ma zaráža, ako sa to tu berie, ako hotová vec. Že stačí, že chlapovi povie, že chce sex a bude ho mať. Viem, že veľa chlapov takto funguje, ale ešte viac podľa mňa nie. A hlavne, ak je to atraktívny chlap, ktorý si môže vyberať. Prečo by mal brať všetko do radu? Len preto, že je chlap? Zatiaľ sa len usmial a povedal "ahoj". 🤷🏻♀️
@sara07 z inych diskusii viem, ze si rada domyslas co ako clovek myslel, pritom to tak nemyslel. Na mojej odpovedi, ktoru som sem dala, trvam. A svoje antipatie voci mojej osobe si ries nejako sama so sebou a neobtazuj s nimi prosim ludi v tejto diskusii. Toto nikoho nezaujima. Este v zivote stretnes vela ludi, ktori ti budu nesympaticki, takze skus niektore veci filtrovat😘
No a teraz si predstavte, ze by ste boli manželkou alebo priateľkou toho trénera… a keby nejaku šťandu posmeľovali aby ho zbalila, užila si sex kym je mlada. 🙈
Autorka, uz ked mas take tendencie, prosim ta najprv si over, ci dotyčný nie je vo vážnom zväzku lebo az tu nenapíše o mesiac nešťastná mamicka s malym deckom ako jej chlap pretiahol babu vo fitku.
A tiez si over, ci nie je túžba len na tvojej strane pretoze 99,9% trénerov sa správa milo, priateľsky lebo ich to živí. A tiez väčšina ma doma vymakanu fitnesku😉
@vendulka80 určite by som nešla po niekom kto má ženu ;) síce si nie som 100%tne istá ci je single ale z toho co mám odpozorované tak single je. A aj keby náhodou nie je, tak spytam sa ta robím niečo zlé? Nebalím ho, neprihovaram sa mu.. Len opisujem vo fóre co cítim keď ho vidím. Nemám v pláne mu dávať listocek s mojim číslom nato som až moc hanblivá. Ale aj keby mu ho dám tak je to chlap so zdravým rozumom predpokladám a keby má doma ženu tak ma jednoducho odmietne 😜
@kiki122 som zvedavá ako to všetko dopadne 🙂 a každopádne držím palce
@h2 nehanbím sa za svoj vek ale ak mi nejaká pani z modrého koníka na drzovku povie že som neodpovedala koľko mám rokov a ze vyzerám že mám 15 tak jej nebudem hovoriť koľko mám rokov😂 keď sa ma niekto normálne spýta odpoviem. Ale ak sa má niekto spýta tak ako pani vyššie tak čakajte aj takú odpoveď ( respektíve neodpoveď😂) Mám 19 on môže mať okolo 30tky 😊
Je vela 30r sexi chlapov co si len chcu uzivat nie su vo vztahu ci manzelstve a su ok. Len este nedozreli na vztah alebo im jeden prave skoncil . Kazdy mà v zivote inu cestu neznamena to ze ked do 30 nie su zenaty s detmi je v nich problem.

@miadi zázvorka a silvia 00 to su letničiarky od nich len moralistické reči atd, nečudujem sa že sa tu takto zapojili ,