Sexuálne ma priťahuje chlap z fitka
Ahojte dámy
Chodievam cvičiť do jedného fitka a chodí tam jeden chlap, ktorý má extrémne priťahuje (sexuálne). Nechcela by som snim nic viac len sex. Ešte sa mi niečo také nestalo. Problém je, že je starší možno aj o 10-15rokov. Všímam si ze keď cvičím a je tam pokukuje po mne. Nikdy sme spolu nehovorili max na recepcii keď som si kupovala vstup (vo fitku aj pracuje). Minule som cvičila on práve prišiel, prešiel okolo mňa, usmial sa a pozdravil "ahoj" 🙂 ja cela obarená lebo som to vôbec nečakala.
Problém je, že som veľká hanblivka, nie až taká veľká ale osloviť ho, to by som vôbec nedala 🙊
A neviem ci toto pobláznenie mam vôbec nejako riešiť alebo kašľať nato. Hovorím ešte sa mi to nestalo ze by som s niekym vyslovene chcela len sex. Povedzte je to vôbec normálne sa s niekym len vyspať? Vždy som bola taka romantička skôr na vzťahy. Ale tu je neskutočná energia keď ho vidím + naňho neustále myslím. Inak neviem ci tam nerobí aj fitnes trénera to som rozmyslala už že si ho zoberiem na tréningy 😄😄 len neviem ako to zistiť ani. Achh len som sa musela troška "vyrozprávať" lebo nemám komu. Pekný večer
Až na to, že máš 17 a končíš 1.ročník na strednej, stačí si pozrieť tvoje staršie diskusie..píšeš, že si na romanticke vzťahy a minulý rok si písala o chlapovi, ktorý ťa bral ako milenku,ktorú si mu podla diskusie robila v 15stich..dúfam, že si aspon začala brať antikoncepciu,ktorú si ešte v máji v diskusii s akné nechcela lebo chalan z posilky asi rád nebude,keď nabúcha 17 ročnú študentku a diskusie o možnom tehotenstve si tu už tiež zakladala čiže najskôr porieš antikoncepciu a potom pozeraj po dospelákoch vo fitku
@andreatytler len taká poznámka.je úplne normálne,že ten človek keď robí vo fitku tak pozdraví
@nini1978 👍Ved citam od inych ze je to bezne... nevedela som. Nechodim do fitka.
30 rocny by som sa skor čudovala, že by bol ženatý... každopádne ty si single, o jeho morálku sa musí starať on sám 😉
ved tak si ho zarezervuj akontrenera a uvidis co z toho bude,aspon sa povyzbedas,mozno ori komunikacii ti nepride az taky sexos,ja y sim adi tak to riesila uvidela by sim cob z toho vzniklo,mas tu mounost.
@kiki122 Kedze je to len tyzden, tak este pockaj. Ak ta to bude stale drzat aj po niekolkych tyzdnoch tak mu nechaj odkaz napriklad za stieracom alebo mu ho daj do ruky. Jasne ze potom do fitka uz radsej nechod a len cakaj ci ti zavola. Lebo sa moze stat ze sa na tvojom odkaze bude zabavat a kazdemu ho ukazovat. Ale risk je zisk.
Ja by som mu v tom odkaze otvorene povedala ze ho chces na sex. Vela muzov by sa takemu vztahu neskutocne potesilo. A ak sa ti on prihovori prvy, tiez mu treba povedat ake mas s nim plany hned na zaciatku, lebo co ak on hlada buducu partnerku.
Inac zvedavost mi neda... preco ho chces len na sex?
@zazvorka87 ty si veľmi zlá osoba, hráš sa na spasiteľku nenarodených detí, hráš sa na veriacu,keď ti to vyhovuje,..riešiš si svoje komplexy, ktoré máš na iných ženách, iné ženy ale nemôžu zato, že máš komplexy z toho, ako vyzeráš, že máš problémy s mužom a napriek tomu s ním čakáš švrté decko, že máš problém so sestrou.Bez problémov použivaš škaredé nadávky, urážaš iné ženy (vo včerajšej diskusii,kde chlap podviedol ženu s kolegiňou).
Opäť raz ti pripomenien, že to 12 ročné dievča nikto nešikanoval, každý jej matke napísal pravdu, ako vyzerá, aká je skechlená a na 12 rokov vulgárne oblečená.Z takýchto detí sa neskôr stávajú reálne šlapky, radodajky.Hlavne, že tu ideš moralizovať, že autorka je zákruta, radodajka lebo ju sexualne pritahuje cudzi chlap a chcela by s nim sex.Nie každý je prudérny ako ty, Je jasné, že teba s tvojim mužským výzorom by nikto na sex nechcel, ale zato tie ženy urážať nemusíš.Na jednej strane sa zastavaš 12 ročného decka, ktore fakt vyzeralo ako z výpadovky a na druhej strane útočíš na ženu,ktorú si nikdy ani nevidela.Hlavne, že keď dajú na plochu o obrázok s polonahými mužmi, tak hneď píšeš, že budeš mať hriešne sny.Fakt po všetkých tvojich komentaroch, príspevkoch si myslím, že si zakomolexovana žena, ktora si komplexy zo samej seba rieši na cudzích ženách.Si velmi zla osoba a ani to, ako bojuješ za nenarodene deti z teba lepšieho človeka nespraví.
@zazvorka87 čítali sme, ako si sa ,,tešila" , ked si zistila, že si tehotná, je síce pekné, že sa snažíš udržať rodinu, ale zároveň smutné do úplne nefungujúcej rodiny priviesť ďalšie dieťa s čím majú problém aj tvoje staršie deti od ktorých budeš chcieť opäť starostlivosť o to malé...vieš, keď sa raz hráš na veľkú moralistku PRO LIFE orientovanú, tak by si sa tak mala správať vždy, v každej diskusii a nie, len vtedy, keď ti to vyhovuje.Raz, keď tvrdíš, že si veriaca, tak by si sa tak mala správať vždy,všade a vo všetkom, nie len tam, kde ti to vyhovuje.Ale ty si len proste riešiš svoje komplexy z toho, že sa ani sama sebe nepáčiš.A teba sa bohužial prehliadnuť nedá.
@zazvorka87 a presne si to vystihla vo svojej poslednej vete čo zaseješ, to zožneš a platí to aj pre teba...ja nemám problém s tým, že niekto niekomu povie, čo si o ňom myslí ako ty tu autorke, ale ten tvoj dvojaký meter...s tým, že napíšeme pravdu matke, ktorá dovolí svojmu dieťaťu vyzerať ako prostitútka (malé 12 ročné dievča) máš problém, ale ty môžeš žene, ktorá je dospelá napísať, že je radodajka len preto, že ty si len za sex s citmi.Tak isto si sa vyjadrila,že kopec žien chodí po ulici ako prostitutky, ale to,že má dospelá žena kratku suknu a tričko s vystrihom ešte neznamena,ze vyzera ako prostitutka.Zato,že ty sa obliekaš ako chlap oni nemôžu.Veď ty závidíš ešte aj vlastnej sestre jej výzor.Áno, zistilo sa, že autorka je 17 ročná slečna,ktorou plieska puberta a ktorá očividne sexovala už v 15 a presne preto sme písali aj mamičke tej 12 ročnej, že čo z jej dcéry vyrastie, ked už v 12 vyzerá ako z výpadovky..Čiže buď nesúd nikoho alebo všetkých rovnako.
Ahoj
No tak bude medzi Vami sex...čo je na tom...
A co ti na nom vadi, kedze sa ti nepaci celkovo a iba ta pritahuje? Pride mi to zvlastne

@kiki122 Jáj, tak keď má on len okolo 30-tky, tak to je v dnešnej dobe pomerne dosť veľká šanca, že by mohol byť single. To som si myslela, že máte viac. Pokojne to skús. Ak sa hanbíš ho osloviť, tak skús tie pohľady, úsmevy... Máš krásnych 19, určite vieš flirtovať tak, aby chlap pochopil... 😉