icon

Skvelý sex s priemerným vzťahom alebo opačne?

pytame_sa_za_teba
Dnes o 07:40

Ahojte.
Mám dilemu. Mám úžasného partnera, s ktorým chodíme už asi tri a pol mesiaca. Všetko je rozprávkové, romantické a krásne, avšak v posteli ma nevie priviesť k vyvrcholeniu. Môj predošlý partner, s ktorým som bola približne pol roka, bol milý, slušný chalan, ale vo vzťahu sme si veľmi nerozumeli. S druhým partnerom sme každý týždeň trhali posteľné prádlo, bolo to neuveriteľné. Každýkrát som dosiahla neuveriteľné vyvrcholenie a rozbili sme dve postele. Čo mám robiť?

Skvelý sex s priemerným vzťahom alebo opačne?
mikasa_ackerman
Dnes o 07:49

@pytame_sa_za_teba a skúsila si sa s ním o tom porozprávať?

anonym_ea7fdf
Dnes o 07:53

@pytame_sa_za_teba Pýtali sa Jurka, či chce mať jedenkrát sex so Zuzkou, alebo dva krát s Katkou.

Jurko odpovedal: "Zuzka je Zuzka, ale dva krát je dva krát."

Takže aj ty si sama musíš odpovedať, čo je pre teba dôležitejšie. Ja byť na tvojom mieste, tak asi volím ten lepší vzťah. Sex časom aj tak ochabne a takto ti aspoň zostane dobrý životný partner. A potom ... každý rok kupovať posteľ, lebo ste ju pri dobrom sexe rozbili môže ísť dosť do peňazí.... 😅

anonym_64de29
Dnes o 07:53

Tak záleží od toho ako premýšľaš do budúcnosti - erekcia nevydrží večne 😀 za to spôsoby a výchova,ktoré môže následne predať vašim deťom, áno 🙂 A ďalšia vec - ten sex sa dá komunikovať a teda aj zlepšiť, kdežto keď je raz niekto nejaký tak to sa ťažko mení..

anonym_c95d80
Dnes o 07:58
@anonym_64de29

Tak záleží od toho ako premýšľaš do budúcnosti - erekcia nevydrží večne 😀 za to spôsoby a výchova,ktoré môže následne predať vašim deťom, áno 🙂 A ďalšia vec - ten sex sa dá komunikovať a teda aj zlepšiť, kdežto keď je raz niekto nejaký tak to sa ťažko mení..

@anonym_64de29 erekcia vydrží desaťročia do vysokého veku.

7miriam77
Dnes o 08:09

Vybrala by som si toho prvého a snažila by som sa, aby sme sa viac zosuladili. Možno to chce len čas. Ukáž mu, čo sa ti páči, naveď ho a bude z neho možno aj dobrý milenec. Načo ti je chlap, s ktorým si nerozumieš??

anonym_28a2fd
Dnes o 08:09

mam to podobne.. som s nim rok a pol a stale si kladiem tuto otazku, uz ma napadlo si najst aj milenca.. ale to nie je riesenie

dian212
Dnes o 08:14

Pokiaľ je to pre teba dôležitejšie ako samotný vzťah s daným človekom, tak asi áno. Veď si odpovedz sama - tu ti asi nikto nepomôže 😉

anonym_a0870c
Dnes o 08:24

To robis vyberove konanie ci ostanes s terajsim alebo s predoslim? Alebo preco tych dvoch v prispevku porovnavas? Ak mne by partner nevyhovoval, tak by som s nim nebola nemala by som zaujem o nekvalitny sex do konca zivota.

anonym_c399cc
Dnes o 08:57

Bud rosmyslas rozumom a srdcom alebo skatulou😅

jeennyv
Dnes o 09:07

Co ti pomoze, ked si sice v zivote zasexujes ale pride realita, deti, zivot…partner bude na prd v tomto napr…si musis rozmysliet ci chces kvalitny vztah alebo sa trtosit akoze jak v sexe v meste a o svojich preferenciach sa mozete porozpravat, to jemu mas povedat co chces nie nam 😀🤦🏼‍♀️

buffinko
Dnes o 10:44

ani jeden z tychto dvoch a hladaj dalej. aj dobry sex patri ku kvalitnemu vztahu. pockala by som este chvilu, ci sa s novym partnerom nezladis a ak nie, bohuzial, nie ste kompatibilni. pre niekoho mozno nie je sulad v posteli dolezity, ale pre mnohych ludi ano a nie je na tom nic zle. casom by ti to vadilo coraz viac.

katkazatka
Dnes o 10:47

Tento je preto uzasny a romanticky, lebo ste spolu len 3,5 mesiaca. O chvilu padnu ruzove okuliare a nezostane ani romantika, ani sex. Hladaj dalej.

mimzy123
Dnes o 12:54

Keď sex nefunguje hneď od začiatku nebude fungovať ani o päť rokov. Už sa to nezmení a naopak bude to ešte horšie. A rozhovor určite nepomôže. Chlapi na to pri tom zabudnú. Jeho to určite netrápi, že nemáš orgazmus. Niektorým je to úplne jedno.

anonym_0e1a21
Dnes o 12:57

Zlomit dve postele za polroka ide do penazi. Zober radsej tohto, co mas teraz. Pridu deti a nebude na nove postele kazdy treti mesiac.

anonym_d5518d
Dnes o 13:11

Postel z drevenych europaliet, kupte kvalitnejsie postelne pradlo a ber toho s uzasnym sexom.