icon

Som osamelá. Prečo robím zúfalé chyby vo vzťahoch?

Dnes o 12:07

Už ani neviem, čo mám sama o sebe napísať, ako sa nazvať... Som sprostá, sprostá, sprostá... Nie je to ani 5 týždňov, čo som bola na prvom rande a dostal ma, vtedy som to tu spomínala a dobre ste mi teda naložili. A zasa som urobila tú istú chybu s ďalším... Dokonca som taká blbá, že som sa ho ani na meno vlastne nespýtala... Aj keď mám dojem, že mi ho písal už na začiatku, no nepýtala som sa, aby som nebola za blbú ešte viac... A to nevravím, že mám práve ovuláciu... Je možné, aby bola žena ako ja? Už mi z toľkej samoty preskakuje a robím jednu hlúposť za druhou. Teraz, ako pozerám na jeho fotku na FB, si vravím, že veď sa mi ani nepáči, že nie je môj typ, a prečo som, sakra, včera skončila u neho a ešte aj čo sa stalo. Povedzte mi, že nie som blbá, ale iba samota ma núti robiť zúfalé veci... Dnes mi skúste nenakladať, ale skúste ma pochopiť, keďže ja nechápem samu seba. Vďaka...

Strana
z3
anonym_8362e6
•
Dnes o 18:56
@anonym_fbb864

Pekne povedane "vesela v rozkroku" 🙈

@anonym_fbb864 je to choroba, psychicka

patrike
•
Dnes o 19:08
@anonym_ab191d

@anonym_autor no to bude asi jeden z tých dvoch čo ťa fikol

@anonym_ab191d Dvoch ? Chybaju ti tam nejake nuly za dvojkou ...

patrike
•
Dnes o 19:09
@anonym_autor

@anonym_8362e6 nech ta boh opatruje ak napises moje meno alebo nieco o mne.

@anonym_autor Karma je zdarma, hehe. Prvu chybu si urobila ty, tymi spovedami tuna a ziadostami o citlive rozhresenie.

anonym_8362e6
•
Dnes o 19:14
@patrike

@anonym_autor Karma je zdarma, hehe. Prvu chybu si urobila ty, tymi spovedami tuna a ziadostami o citlive rozhresenie.

@patrike karma je zdarma

anonym_cac1d6
•
Dnes o 19:36
@anonym_8362e6

@patrike karma je zdarma

@anonym_8362e6 vsak napis, radi si prečítame

anonym_8362e6
•
Dnes o 19:39
@anonym_cac1d6

@anonym_8362e6 vsak napis, radi si prečítame

@anonym_cac1d6 pravdepodobne to bude na dlho, tak možno zajtra to dám dokopy, bude to román, názov bude: Žena, ktorá všetko tají.

anonym_cac1d6
•
Dnes o 19:54
@anonym_8362e6

@anonym_cac1d6 pravdepodobne to bude na dlho, tak možno zajtra to dám dokopy, bude to román, názov bude: Žena, ktorá všetko tají.

@anonym_8362e6 a ty odkiaľ vies kto to je?

anonym_8362e6
•
Dnes o 19:57
@anonym_cac1d6

@anonym_8362e6 a ty odkiaľ vies kto to je?

@anonym_cac1d6 to Ta nemusí zaujimat

anonym_cac1d6
•
Dnes o 20:08
@anonym_8362e6

@anonym_cac1d6 to Ta nemusí zaujimat

Som zvedava co napíšeš a ci sa v tom autorka naozaj najde

anonym_2893a5
•
Dnes o 20:10

Tak proste máš nezbednú “vadžajnu”, čo narobis?🤣 skús sa s ňou porozprávať, toto nie je možné🤣

patrike
•
Dnes o 20:15
@anonym_8362e6

@anonym_8362e6 Tesim sa !

Strana
z3