Som osamelá. Prečo robím zúfalé chyby vo vzťahoch?
Už ani neviem, čo mám sama o sebe napísať, ako sa nazvať... Som sprostá, sprostá, sprostá... Nie je to ani 5 týždňov, čo som bola na prvom rande a dostal ma, vtedy som to tu spomínala a dobre ste mi teda naložili. A zasa som urobila tú istú chybu s ďalším... Dokonca som taká blbá, že som sa ho ani na meno vlastne nespýtala... Aj keď mám dojem, že mi ho písal už na začiatku, no nepýtala som sa, aby som nebola za blbú ešte viac... A to nevravím, že mám práve ovuláciu... Je možné, aby bola žena ako ja? Už mi z toľkej samoty preskakuje a robím jednu hlúposť za druhou. Teraz, ako pozerám na jeho fotku na FB, si vravím, že veď sa mi ani nepáči, že nie je môj typ, a prečo som, sakra, včera skončila u neho a ešte aj čo sa stalo. Povedzte mi, že nie som blbá, ale iba samota ma núti robiť zúfalé veci... Dnes mi skúste nenakladať, ale skúste ma pochopiť, keďže ja nechápem samu seba. Vďaka...
@janka_23 Podporit ma mate, Nie sprdnut .
@anonym_autor V čom ťa majú podporiť? V tvojom bezmozgovom správaní?
Preco by mali ludia podporovat cudziu osobu na ktorej im vôbec nezalezi ? 🤔
A vlastne to Ta maju potlapkat po pleci a povedat ze vsetky su rovnake ze hned roztiahnu nohy aby si bola kludnejsia ?
Nechceš skúsiť inú fyzickú aktivitu? Pripadá mi, že ti chýba zdravý pud sebazáchovy.Nic o dotyčnom nevieš a ideš k nemu?Raz takto vlezies do pacse nejakému recidivistovi?... alebo túžiš po AIDS?
@anonym_autor ako sa dá pochopiť osoba, ktorá ide hneď na prvom rande do postele bez ochrany a potom sa tvári, že to vlastne nechcela? Keď s nimi nechceš spať stretnite sa v kaviarni a potom choď domov. Keď chceš aspoň si nachystaj ochranu. Čo tu iné poradiť? Najlepšie by bolo keby si chlapov nechala na pokoji a skúsila zistiť prečo to robíš. Samota za to nemôže.
@anonym_autor smutné 😒
@anonym_autor odhliadnuc od vsetkeho ostatneho, ako ho oslovujes ked ste spolu a nevies ani ako sa vola? Ci vy spolu nekomunikujete, len bez zbytocnych reci rovno sulozite?
Buď si priznaj, že si rada dopraješ nezáväzný sex a užívaj si to (bezpečne), alebo sa s nikým nestretaj, keď sa nevieš ovládať.
Toto robili ludia starocia, len ty sa jedina prides pochvalit na mk, aby ti mudre a pocestne zeny nalozili. 🙂 Neboj, raz to vyjde. Len konecne vyber takeho, co sa ozve aj po sexe.
https://www.modrykonik.sk/forum/zoznamenie/je-mozne-aby-mal-viac-ako-sto-zien-2/#post-90625336
tu kukaj, tu je takych 120 a autorka temy sa uz tiez isla postavit do rady. 🙂 Nie si v tom sama .. Evolucia/ovulacia vie dobre, co robi. Hormony neporazis.
tu kukaj, tu je takych 120 a autorka temy sa uz tiez isla postavit do rady. 🙂 Nie si v tom sama .. Evolucia/ovulacia vie dobre, co robi. Hormony neporazis.
@anonym_8929c9 toto je uz iny extrem...
Nie si zo Šamorína?
asi je dievčina škaredá. tak berie či príde. ale stále si môže vyberať. všade je skôr samý chlap kde sa niečo deje. treba sa sústreďovať na takých ktorých to neťahá k iným chlapom. ak nechce aby jej utekal. čiže žiadny futbalista poľovník rybár motorista a pod.
Nie si zo Šamorína?
@anonym_8362e6 Kto si???
@anonym_8362e6 Kto si???
@anonym_autor To bude asi to predposledne rande 🙂 Alebo si uz znama svojimi prihodami po celom Samorine ... 🙂
Nie si zo Šamorína?
@anonym_8362e6 pocujes? povedz
@anonym_8362e6 pocujes? povedz
@anonym_autor no to bude asi jeden z tých dvoch čo ťa fikol
Nie si zo Šamorína?
@anonym_8362e6 nech ta boh opatruje ak napises moje meno alebo nieco o mne.
No, za chvilu tu bude kolovat telefon a nick na zoznamke, ze tato dava na prvom rande. ;)
No, za chvilu tu bude kolovat telefon a nick na zoznamke, ze tato dava na prvom rande. ;)
@anonym_8929c9 ako si tu zrusim profil?
@anonym_8929c9 ako si tu zrusim profil?
@anonym_autor Robime si srandu z takeho trdla, nemusis nic rusit. 🙂
@anonym_autor Nie si vôbec blbá.
No boze tak si si uzila. Co ta stve? Aj take obdobie musi byt. Len si davaj pozor,ochrana musi byt na 1.mieste!
Asi napíšem dlhý príbeh o nej
Pekne povedane "vesela v rozkroku" 🙈
@anonym_8362e6 nech ta boh opatruje ak napises moje meno alebo nieco o mne.
@anonym_autor iba pravdu, pravda oslobodzuje

Tak ty si pekne lacná, toto nie je na ľutovanie, proste sa z teba stáva ku.va, a v podstate ani tá, lebo tie si za to nechajú aspoň zaplatiť 😅