icon

Som osamelá. Prečo robím zúfalé chyby vo vzťahoch?

27. sep 2026

Už ani neviem, čo mám sama o sebe napísať, ako sa nazvať... Som sprostá, sprostá, sprostá... Nie je to ani 5 týždňov, čo som bola na prvom rande a dostal ma, vtedy som to tu spomínala a dobre ste mi teda naložili. A zasa som urobila tú istú chybu s ďalším... Dokonca som taká blbá, že som sa ho ani na meno vlastne nespýtala... Aj keď mám dojem, že mi ho písal už na začiatku, no nepýtala som sa, aby som nebola za blbú ešte viac... A to nevravím, že mám práve ovuláciu... Je možné, aby bola žena ako ja? Už mi z toľkej samoty preskakuje a robím jednu hlúposť za druhou. Teraz, ako pozerám na jeho fotku na FB, si vravím, že veď sa mi ani nepáči, že nie je môj typ, a prečo som, sakra, včera skončila u neho a ešte aj čo sa stalo. Povedzte mi, že nie som blbá, ale iba samota ma núti robiť zúfalé veci... Dnes mi skúste nenakladať, ale skúste ma pochopiť, keďže ja nechápem samu seba. Vďaka...

Strana
z3
anonym_8362e6
•
27. sep 2026
@anonym_fbb864

Pekne povedane "vesela v rozkroku" 🙈

@anonym_fbb864 je to choroba, psychicka

patrike
•
27. sep 2026
@anonym_ab191d

@anonym_autor no to bude asi jeden z tých dvoch čo ťa fikol

@anonym_ab191d Dvoch ? Chybaju ti tam nejake nuly za dvojkou ...

patrike
•
27. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_8362e6 nech ta boh opatruje ak napises moje meno alebo nieco o mne.

@anonym_autor Karma je zdarma, hehe. Prvu chybu si urobila ty, tymi spovedami tuna a ziadostami o citlive rozhresenie.

anonym_8362e6
•
27. sep 2026
@patrike

@anonym_autor Karma je zdarma, hehe. Prvu chybu si urobila ty, tymi spovedami tuna a ziadostami o citlive rozhresenie.

@patrike karma je zdarma

anonym_cac1d6
•
27. sep 2026
@anonym_8362e6

@patrike karma je zdarma

@anonym_8362e6 vsak napis, radi si prečítame

anonym_8362e6
•
27. sep 2026
@anonym_cac1d6

@anonym_8362e6 vsak napis, radi si prečítame

@anonym_cac1d6 pravdepodobne to bude na dlho, tak možno zajtra to dám dokopy, bude to román, názov bude: Žena, ktorá všetko tají.

anonym_cac1d6
•
27. sep 2026
@anonym_8362e6

@anonym_cac1d6 pravdepodobne to bude na dlho, tak možno zajtra to dám dokopy, bude to román, názov bude: Žena, ktorá všetko tají.

@anonym_8362e6 a ty odkiaľ vies kto to je?

anonym_8362e6
•
27. sep 2026
@anonym_cac1d6

@anonym_8362e6 a ty odkiaľ vies kto to je?

@anonym_cac1d6 to Ta nemusí zaujimat

anonym_cac1d6
•
27. sep 2026
@anonym_8362e6

@anonym_cac1d6 to Ta nemusí zaujimat

Som zvedava co napíšeš a ci sa v tom autorka naozaj najde

anonym_2893a5
•
27. sep 2026

Tak proste máš nezbednú “vadžajnu”, čo narobis?🤣 skús sa s ňou porozprávať, toto nie je možné🤣

patrike
•
27. sep 2026
@anonym_8362e6

@anonym_8362e6 Tesim sa !

anonym_1f43b9
•
Včera o 04:23

@anonym_autor jednu som takú poznal, tiež som ju smykol, ona ani ochranu nepouzivala, dúfam ze ani ty. Keď náhodou budeš mat niekedy vážny vzťah, tak to určite nehovor frajerovi. Nebude si vážiť kolotoč, na ktorom už všetci boli

289pony
•
Včera o 07:03
@anonym_1f43b9

@anonym_autor jednu som takú poznal, tiež som ju smykol, ona ani ochranu nepouzivala, dúfam ze ani ty. Keď náhodou budeš mat niekedy vážny vzťah, tak to určite nehovor frajerovi. Nebude si vážiť kolotoč, na ktorom už všetci boli

@anonym_1f43b9 také sú naopak dobre - chcú to samé od seba, žiadna filmovacka, zle je akurát keď také mužské známosti udržiavajú a pchaju na oči inému chlapovi

anonym_032cef
•
Včera o 07:28

@anonym_autor Keby sme na tvojom mieste urobili sme to isté.
Ty máš obrovskú hlad po láske,po hodnote, po uznaní,tak ako aj my všetci.A už si tak " hladná" , že sa niekto ukáže kto ti dá pozornosť,a v tebe sa ozve obrovská nenaplnená túžba a už si tam,kde nechceš byť.Chces byť v " jeho" náručí,ale nie len byť jeho chvíľkové rozptýlenie alebo ďalší " úlovok".
Pravdepodobne ani rodičia ti nedali veľa lásky, ako mnohým z nás.
Proste hľadáš svoju hodnotu a lásku a niekoho kto ťa bude bezpodmienečne milovať.Ale na FB ho n nájdeš,tam si chcú muži len užívať,alebo sú tam z nudy.
Si nekonečne hodnotná
Vždy si bola hodnotná
A vždy budeš hodnotná
Nech sa stane čokoľvek.

brontofuz
•
Autor odpoveď zmazal
•
anonym_8362e6
•
Včera o 07:38
@289pony

@anonym_1f43b9 také sú naopak dobre - chcú to samé od seba, žiadna filmovacka, zle je akurát keď také mužské známosti udržiavajú a pchaju na oči inému chlapovi

@289pony nepoznas ju, tak ju neodsudzuj

anonym_fbb864
•
Včera o 10:58
@anonym_032cef

@anonym_autor Keby sme na tvojom mieste urobili sme to isté.
Ty máš obrovskú hlad po láske,po hodnote, po uznaní,tak ako aj my všetci.A už si tak " hladná" , že sa niekto ukáže kto ti dá pozornosť,a v tebe sa ozve obrovská nenaplnená túžba a už si tam,kde nechceš byť.Chces byť v " jeho" náručí,ale nie len byť jeho chvíľkové rozptýlenie alebo ďalší " úlovok".
Pravdepodobne ani rodičia ti nedali veľa lásky, ako mnohým z nás.
Proste hľadáš svoju hodnotu a lásku a niekoho kto ťa bude bezpodmienečne milovať.Ale na FB ho n nájdeš,tam si chcú muži len užívať,alebo sú tam z nudy.
Si nekonečne hodnotná
Vždy si bola hodnotná
A vždy budeš hodnotná
Nech sa stane čokoľvek.

@anonym_032cef pekne obkecana a ospravedlnena promiskuita 😅. Mozte pokracovat dalej, rešetá 🙉

anonym_8362e6
•
Včera o 12:09

@anonym_autor Takže napíšem to v skratke, včera som si po dlhej dobe zapol koníka, že si idem prečítať niečo zo života, naposledy som tu bol asi pred rokom, prečítam si niečo o problémoch ľudí a čo ich trápi. Prebehol som očkom rôzne témy a začítal som sa do par príspevkov. Potom rozmýšľam o svojom živote či som aj ja idiot alebo som len normálny človek =) Prečítal som si príspevok od anonyma a prvé čo ma napadlo bolo, položiť jednu otázku. Napísal som pár odpovedí atď., ako sa hovorí ráno múdrejšie večera, ( verím že niekto mal dlhy večer bez spánku). Nebudem tu uvádzať žiadne podrobné info, pretože nie sme malé deti a veci sa riešia inak. Tento príspevok od anonyma beriem ako výkrik o pomoc, útechu, podporu a možné riešenie.
Aj keď iní ľudia tu budú v komentároch nadávať alebo Ta urážať, lebo sa nevedia vcítiť alebo nemajú skúsenosti, nemajú informácie a povedomie že ľudia môžu mat rôzne problémy ktoré vás ovplyvnia na celý život. Preto sa treba v živote zaujímať o rôzne témy, aby sme ľudí neodsudzovali len tak, ale taktiež treba mat zdravý rozum a používať ho.

Je to žena ktorú poznám veľmi dobre, žena ktorá má určité psychické problémy ( každý nejaké má) ale toto sú podľa mňa vážnejšie aj keď si to neprizná.
Viem že aj na tejto stránke je veľa úchylov ktorý vyhľadávajú takéto ženy, pretože ich zneužívajú, preto je fajn ze to napísala anonymne. Takže L, začni riešiť svoje zdravie!!! vieš že mi na Tebe záleží, podľa toho čo tu píšeš, mi je ľúto že miesto človeka ktorý ma o teba záujem a vie Ta podporiť, prejaviť city, vypočuť a prežil s tebou veľa, sadli sme si po všetkých stránkach takto zaobchádzaš s mužmi čo to berú vážne. Taktiež ako zaobchádzaš so sebou je pod tvoju úroveň, si múdra žena, žiaľ tvoje detstvo bolo aké bolo, nik si detstvo nevyberá a toto je dôsledok. Preto na Teba apelujem ešte raz a posledný krát, vybav si terapiu u niekoho kto má prax a je odborník. Tiež prestaň veci riešiť cez AI. Ak sa chceš porozprávať, ísť von alebo na výlet som tu, kontakt na mňa máš. Anopier

anonym_1eafc5
•
Včera o 15:48
@anonym_8362e6

@anonym_autor Takže napíšem to v skratke, včera som si po dlhej dobe zapol koníka, že si idem prečítať niečo zo života, naposledy som tu bol asi pred rokom, prečítam si niečo o problémoch ľudí a čo ich trápi. Prebehol som očkom rôzne témy a začítal som sa do par príspevkov. Potom rozmýšľam o svojom živote či som aj ja idiot alebo som len normálny človek =) Prečítal som si príspevok od anonyma a prvé čo ma napadlo bolo, položiť jednu otázku. Napísal som pár odpovedí atď., ako sa hovorí ráno múdrejšie večera, ( verím že niekto mal dlhy večer bez spánku). Nebudem tu uvádzať žiadne podrobné info, pretože nie sme malé deti a veci sa riešia inak. Tento príspevok od anonyma beriem ako výkrik o pomoc, útechu, podporu a možné riešenie.
Aj keď iní ľudia tu budú v komentároch nadávať alebo Ta urážať, lebo sa nevedia vcítiť alebo nemajú skúsenosti, nemajú informácie a povedomie že ľudia môžu mat rôzne problémy ktoré vás ovplyvnia na celý život. Preto sa treba v živote zaujímať o rôzne témy, aby sme ľudí neodsudzovali len tak, ale taktiež treba mat zdravý rozum a používať ho.

Je to žena ktorú poznám veľmi dobre, žena ktorá má určité psychické problémy ( každý nejaké má) ale toto sú podľa mňa vážnejšie aj keď si to neprizná.
Viem že aj na tejto stránke je veľa úchylov ktorý vyhľadávajú takéto ženy, pretože ich zneužívajú, preto je fajn ze to napísala anonymne. Takže L, začni riešiť svoje zdravie!!! vieš že mi na Tebe záleží, podľa toho čo tu píšeš, mi je ľúto že miesto človeka ktorý ma o teba záujem a vie Ta podporiť, prejaviť city, vypočuť a prežil s tebou veľa, sadli sme si po všetkých stránkach takto zaobchádzaš s mužmi čo to berú vážne. Taktiež ako zaobchádzaš so sebou je pod tvoju úroveň, si múdra žena, žiaľ tvoje detstvo bolo aké bolo, nik si detstvo nevyberá a toto je dôsledok. Preto na Teba apelujem ešte raz a posledný krát, vybav si terapiu u niekoho kto má prax a je odborník. Tiež prestaň veci riešiť cez AI. Ak sa chceš porozprávať, ísť von alebo na výlet som tu, kontakt na mňa máš. Anopier

@anonym_8362e6 už ti odpísala?

cummins
•
Včera o 21:28

@anonym_autor musíš sa rozhodnut,či chceš byt opichaná alebo mat vztah. Ked na prvom rande vidí,že si mu sadla na lep a vie ta natiahnut na brko využije to.

cummins
•
Včera o 21:36
@patrike

@anonym_ab191d Dvoch ? Chybaju ti tam nejake nuly za dvojkou ...

@patrike to mysleli jeden z dvoch posledných😅

cummins
•
Včera o 21:38
@anonym_autor

@anonym_8362e6 Kto si???

@anonym_autor nuž asi si už známa celebrita😅

patrike
•
Včera o 21:44
@anonym_8362e6

@anonym_8362e6 To je nejaky roman na pokracovanie toto ? Narusena nymfomanka a hned sa objavi zamilovany princ, ktory ju chce zachranit ?

Strana
z3