Som vydatá bez lásky
Dobry večer. Surne potrebujem radu. Som zúfalá. Opisem v skratke svoj život. Mám mamu, otca, brata. Odmala sme nežili ako normálna rodina, mama s otcom časté hádky, psychické problémy, ja a môj brat sme si to odnášali. Môj brat tesne pred 18tkou prišiel domov a oznámil nám, že je na mužov. Ja, doteraz nie úplne psychicky zdrava som vydatá.
Pointa. V minulosti som veľmi milovala jedného muža, ktorý sa kvôli mne presťahoval cez celé Slovensko, zmenil prácu. Bol to muž mojich snov. Nevydržalo nám to kvôli mojim rodičom, vadilo im, že nemá auto, že nemá 3000€ mesačne sa úcte a pod. Pod nátlakom som sa s ním rozišla (po viac ako roku) lebo mi rodičia nedali pokoj. Našla som si muža, ktorý ma 3000€ mesačne a nie som s ním vôbec šťastná. Som vydatá ale bez lásky. Moji rodičia sa tešia, takéhoto si predstavovali. Ale ja nie. Už doslova nevladzem. Mám sto chuti sa ozvať bývalému. Viete mi poradiť, čo mám robiť? Neviem, či on je momentálne vo vzťahu ale ak áno, ja vôbec neviem, čo budem robiť.
A tento pripad neni az tak do smiechu kamoška mala znamu čo ju mama učila na peniaze, problemy s mužom až to v 40ke vyustilo do samovraždy.Preto nerozumiem autorka, ako si možeš nechat život v takom veku riadiť rodičmi a hlavne nefantaziruj .keby to bola taka osudova laska chlap by ta po rozchode kontaktoval niekolkokrat a pri tvojej svadbe si pokusal podrezat žily.Nič take sa nestalo, možno len z tvojej strany ta Amor trafil do srdca.A to sa ti snažim cely čas vysvetlit a ty si len ideš svoje...Načo chodiš za šarlatanom.Chod za chlapom zaklopkaj mu na dvere a povedz - tu ma maš som ready k vydaju...A uvidíš odpoveď..Ked nam neveriš, kontaktuj priamo jeho Načo chodiš za veštcom..
Ale on teba nie!!!! Chápeš!!!! Ty opakujem TY si ho poslala do riti, čo čakáš po toľkých rokoch že sedi a čaká na teba a plače?! Ty si si skomplikovala život sama a dostala si si čo sa dalo, tak to nerob aj jemu. Je šťastný BEZ teba ide sa ženiť a zakladá si rodinu!!! Kedy to mienis pochopiť?!!
Autorka sama pise o psychickych problemoch a toto veru vyzera na potrebu psychiatrickej liecby :(
Prepáč ale nie si v poriadku, a ani tvoja matka... Hlavne že si užíva dovolenky za zatove peniaze a tebe zničila život...
A to že si si nemohla vziať právnika lebo je z východu ma len utvrdilo o vašom zlom psychickom stave.
Veci sa ako tak pohli, prišla som s maminou z dovolenky. Doma som oznámila mužovi, že ďalej s ním nechcem žiť a nech sa podľa toho zariadi. Vzala som si veci a odišla som od neho.
a kam si odisla k mame tyranke? ale kvitujem muz sa moze zariadit a este si najst slusnu zenu a mat rodinu 😉
Len dúfam, že sa nebudeš strápňovať a ponúkať sa bývalému pred jeho svadbou s inou ženou.
@loginexistuje odišla som od neho, aktuálne som na dovolenke s maminou a žiaľ manžel sa zariadil a našiel si inú. Úplný pako. Nechal ma v tom samú.
@h2 nie neboj sa 🙂 nestrápnila som sa a neozvala som sa mu zatiaľ
Dobre ze si našiel inú. Však aj tak ho nechceš. Tak nech je aspoň on šťastný. 🙂 rozvod už máte poriešený?
Predpokladám, že už je ženatý a dúfam, že mu dáš pokoj.
Po dlhom čase tu znovu pridávam správu. Dnes som bola v rodnom meste môjho EX. Pri mojom šťastí som ho videla so zenou a ich synom. Boli spolu taký šťastný. Nerozumiem to. Nedokážem pochopiť, že som prišla do Košíc a videla som ho, mala som chuť ísť k nemu a objať ho. Poraďte mi čo mám robiť. V Košiciach som do pondelku, ozvať sa mu? Neozvat? ☹️
Daj mu svatyy pokoj. Tebe musi hrabat. On uz svoj zivot a rodinu ma. Neplet sa do nich
Ty si trafená málo...ale zato presne! O takom pošahanom magorovi ako si ty, som už dávno nečítala🙈
Neverím vlastným očiam. Nechaj ho na pokoji!!!
A čomu presne nerozumieš? prečo boli spolu stastní? ľudia majú právo byť v novom vzťahu šťastný.. ty si minulosť, ale aj ty máš právo byť šťstná v budúcnosti,. zameraj sa na seba,.a nekaz druhým luďom život a vzťah
Ak to nevieš sama spracovať, nájdi si kamošku psychológa...proste sa vyrozprávaj, ale začni konečne žiť a venovať sa sama sebe... minulosť nechaj za sebou - je to minulosť...ži prítomnosťou a pozeraj dopredu... veľa šťastia🍀
To mas tak, ked si bez nazoru, nedokazes si presadit svoje zaujmy. Mozem otazku? To si az tak zavisla na svojich rodicoch, ze sa im musis takto v 21. storoci podriadovat? Najprv si vyries zavislost na inych osobach a potom sa ozyvaj komu chces.
Od založenia diskusie ubehlo viac, než dva roky. Ty nemôžeš byť normálna. Jasné, že sa mu nemáš ozvať! Je ženatý, má dieťa. Ty si preňho dávno zabudnutá minulosť! Ja neviem, kde berú niektorí ľudia to presvedčenie, že ak oni s niekým ukončia vzťah, hoci ten človek s nimi vtedy chcel byť, že ich bude už navždy milovať a zostane sám, žiť len pre spomienky na tú jedinú osudovú lásku a čakať a dúfať, že sa k nemu vráti. Preber sa z toho sna! Máš 40. 40 ročný chlap s 27 ročnou manželkou a malým synčekom o teba ani nezakopne. Myslím, že by si mala vyhľadať odbornú pomoc psychiatra.
Žena daj sa liečiť
Košice majú 270 tis obyvateľov a Ty uvidíš práve jeho ... Prosím, daj mu pokoj. Má novú rodinu, šťastie a lásku. Nájdi aj Ty to svoje, ale niekde inde a s iným. Musíš sa odpútať od minulosti.
Ozvat sa mu možeš, ale dostaneš košík 🙂
Fuuuha na reba si vybaviť zákaz priblíženia by bolo málo.Od založenia témy prešli roky,tvoj bývalý má šťastný život,rodinu.Zena maj kúsok sebaúcty a daj sa liečiť.Prestan sa správať ako posadnutá chudera.Bez urážky,naozaj vyhladaj psychiatra.
@h2 tiež mi to napadlo...presne.

@haley7897 presne 👏