Stretla som podnikateľa: Zrazu sa mi vyhýba?
Som sama, uz mam 50 a zoznamila som sa s muzom. Podnikatel, velmi sympaticky, ma firmu, dobre zaraba, dom, auto. Stretavali sme sa parkrat v tyzdni asi 4 mesiace, kecali, smiali sa, aj flirtovali a nikdy nic nebolo. Strasne dobre nam bolo citili sme sa spolu fajn. A sme pokecali samozrejme aj o sukromi. Niektore dni sme si cez den pisali, niekedy az vela. Priznam sa, ze mi bolo divne, ze taky chlap je sam (rozvedeny, deti velke, rovnako ako ja), a ze nema pri sebe volajaku zlatokopku. Aj ked so mnou flirtoval, nikdy nejak vyrazne nic nepodnikol smerom ku mne, okrem letmeho dotyku, alebo ze sa postavil tesne vedla mna, ked sme nieco niekde pozerali, alebo mi ukazoval. Nakoniec sme skoncili unho v posteli, povazovala som to za dostatocny cas a pekne vyustenie celeho obdobia. Aj sex bol s nim velmi dobry. Este v ten den, vsetko ok, ale na druhy uz to bolo ine, poslala som mu spravu, slusne ale stroho odpovedal. Cely den sa neozval. Na druhy den som mu zase napisala, ako sa ma, to iste: V pohode. Ked to tak bolo aj treti den, tak som mu so smajlikom napisala, ze tusim si sa ma zlakol. Neodpisal vobec. Vecer som napisala znova, ci je vsetko ok. Vraj ano a nic viac. Na dalsi den, uz mi bolo jasne, kolko bije, tak som mu napisala, ze sme dvaja dospeli ludia a snad si teda narovinu povieme co a ako, a ze ked som nieco spravila, budem rada, ked mi to povie, nie som si vedoma. Odpovedal podrazdene, ze on ma firmu a nema cas mi odpisovat kazdu chvilu (zrazu). A ze mi dakuje za spolocnost, teraz musi ale pracovat a pripadne sa ozve.
Nechapem to. Pripada mi to ako velmi komplikovana cesta, ako dostat 50r. zenu do postele. Alebo vobec nejaku zenu, ked chcel iba sex. Ak som mu v comkolvek nevyhovovala, myslim, ze sa mohol k tomu postavit trochu zrelsie. A aj keby to bola pravda, ze mu zrazu do toho nieco vletelo, stale si myslim, ze to mohol ponat inak a hned mohol napisat druhy den, (aj keby sa uz vtedy chcel z toho vyvliect), ze je zrazu zaneprazdneny a ozve sa v priebehu tyzdna. To som este nezazila, hrat takeho mrtveho chrobaka u 55r chlapa. Ako sa moze niekto takto otocit o 180°? To je nejaky psycho?
@monikkatt myslis, ze by cakal 4 mesiace? Mne sa to nezda.. toto robia mladsi muzi.
@la_dolce_vita Vies co, mne sa stalo raz niečo veľmi podobné. Ten muž mal pritom 59 rokov, aj keď na to vobec nevyzeral. Tiež sme sa poznali už 3 mesiace, komunikovali takmer denne neskoro do noci, trávili spolu dost času, mali sme podobne voľnočasové aktivity. Zlomovou situáciou bol tiež prvý sex, premenila som sa doslova na vzduch. Spätne som si uvedomila, že aj keď sme spolu trávili veľa času, tak medzi nevzniklo žiadne puto, neboli sme emocionálne prepojení. A ak mužovi niečo nesadne v sexe a nemá k tebe žiadnu citovú väzbu, odstrihne ta.
Ja myslim ze podnikatel rozvedeny este uz nejako vztah nehlada moc, proste vela muzov po rozvode, ak maju uz rodinu a su po 45 si chce len uzivat a su spokojni. Rodinu uz maju a mozu sa venovat nezavaznemu loveniu. Takych je vela. A ak je podnikatel najde aj mlade zabky ak to vie trosku so zenami. A ako je zrejme muzi v urcitom veku lovia radi.
@grof_monte_christo v tomto suhlasim, tiez si myslim, ze zlom bol ten sex, ale skor nespokojnost z jeho strany, nie ze by hladal trofej. To by tak dlho necakal, nasiel by inde aj skor.. ale su to len nase dohady, kazdopadne ako sa zachoval, je ubohe, nie kazdy ma gule to aj otvorene vysvetlit, alebo aspon napisat.
@la_dolce_vita Tiež si myslím, že tento muž ju nechcel pôvodne len do postele. Len po tom prvom sexe sa to u neho zmenilo. Ani tento muž, o ktorom som písala, nehľadal ženy na jednu noc.
ano, stava sa, nevyzreti su v kazdom veku, nemala si sa prva po sexe ozyvat, a ked si sa aj ozvala po prvej strohej odpovedi si sa mala odmlcat, velmi si sa znizila pred nim, apropo hlavne pred sebou, sebaucta nic? druhe apropo ani ty sa nespravas najzrelsie,
@ali12377 To, ze sa mu ozvala prva, je uplne bezpredmetne. Keby sa mu neozvala ona, tak on sa jej neozve vobec a na jej pocitoch ponizenia by to nic nezmenilo.
@grof_monte_christo a tebe sa ten muž tiež už po sexe neozval? alebo mal gule na to, aby ti to priamo povedal? že ste si proste nesadli?
@earlgrey Nam sa to stalo na niekokodnovom vylete, hned v prvu noc. Este druhy den rano sme mali sex a po nom akoby utal. Uz nechcel ani so mnou ist na ranajky, ze on pride neskor, tak som isla sama. Citila som z neho strasny chlad, ani naznak naklonnosti, nic. Dalsie dva dni sa ma absolutne nedotkol, este aj ked vyberal nieco z auta na strane spolujazdca, kde som sedela, daval si sakra pozor, aby sa ma ani len nedotkol. Den som bola len v nemom uzase, co sa stalo a na druhy den som mu povedala, ze nie som v pohode, ze ako je to u neho. Chcela som zistit, co sa stalo. Na to mi takmer s rehotom povedal, ze on je uplne v pohode a nechcel sa o nicom bavit, hral mrtveho chrobaka. Ale on kontakt nechcel so mnou prerusit uplne, chcel ma nadalej ako partacku na sport bez zbytocnych ocakavani. Ja som s nim po tomto vylete prerusila kontakt a uz som na neho nereagovala, poprosila som ho, nech mi da pokoj. Asi o 4 mesiaci mi pisal na meniny a ja som sa len stroho podakovala, tak napisal taku dlhsiu odpoved, ze on si nie je nicoho vedomy. Na toto som mu ja napisala celu A4, kde som sa mu vypisala zo svojich pocitov, ako ma to ponizilo, ako mi ublizil, ze hral mrtveho chrobaka. Az na toto mi napisla, ze to konecne pochopil a ospravedlnil sa mi. Potom sme boli este v kontakte, obnovili sme nase sportove aktivity, ale uz bez noclahov a zostali sme kamarati. Ako som spoznala svojho terajsieho priatela, uz na neho nemam cas a da sa povedat, ze nas kontakt odisiel do stratena.
@grof_monte_christo Joooj, tak to muselo byť hrozné. Ale mne sa stalo niečo podobné, síce som bola mladá a ten hrozný pocit mám dodnes.
@earlgrey Ano, bolo to hrozne, da sa povedat, ze sa mi ulavilo az potom, ako som mu toto vsetko napisala. Potom som mala este jeden kratsi kontakt a da sa povedat, ze sme sa potom videli presne po roku, on uz mal novy vztah, ale jeho priatelka nie je na sport, tak ma sem tam volal na tury. Ale si predstav, ze tuto svoju priatelku nazyval kamaratkou, aj ked spolu intimne zili a ked som sa ho opytala, ci by siel do ineho vztahu, keby ho nejaka oslovila, tak povedal, ze samozrejme. Niektorym ludom skratka uplne chyba empatia.
@grof_monte_christo to musí byť strašne byt na pobyte a obchádzať sa.
Autorka, keď ste sa 4 m stretávali a prišlo k sexu tak neskoro, tak podľa mňa zistil, že nie... vyskúšal tomu dať šancu, ale nie.Jednoducho tam niečo chýbalo chémia...stane sa, ale mohol byť úprimny a napísať a vysvetliť
@grof_monte_christo a to mal skoro 60 rokov áno? či zle som prečítala? človek by si pomyslel, že v takom veku, už by ten dotyčný mohol mať rozum...čo už
@luccija Ano, bolo to tazke, parkrat som sa tam v kupelni alebo na kupalisku vyplakala.
Autorke by som priala, keby si to jedneho dna mohli vydiskutovat, cloveku sa potom ulavi.
Aj ja si myslím že je úplne jedno že ho kontaktovala prvá a že sa dožadovala vysvetlenia - to je absolútne v poriadku. Mohol jej povedať že nepreskočila ta pomyselná iskra alebo nezafungovala chémia. Preto sa podľa mňa zachoval ako hulvát. Necháva ju v neistote, hra mrtvého chrobáka a čaká že jej to docvakne.
@earlgrey Ano, mal par mesiacov pred 60, ale ako som pisala, su ludia, ktorym chyba empatia a ani netusia, co tomu druhemu svojim konanim sposobia. My sme si to potom vysvetlili.
Mne to pride normalne a bezne, ze si ludia nesadnu po intimnej stranke, ale treba byt uprimny a zaroven taktny, ved nie sme male deti. Ale hrat mrtveho chrobaka, to uz by som v zrelom veku necakala. To zene ublizi ovela viac ako pravda..
@la_dolce_vita neviem, mozno cim dlhsie zena odolava tym je to pre neho vacsia vyzva a zaujimavejsie.. 🤷♀️
Kazdopadne si neviem predstavit ze by to bolo cisto len tym sexom, az take hrozne to byt nemohlo ze takto utal
Ja by som o neho uz nezakopla
@grof_monte_christo To je dobre 😉 hlavne to vykomunikovanie si...
@monikkatt tiez sa mi rozum zastavuje, zmyslanie muzov je pre mna zahadou 🙂
@grof_monte_christo fuuu, rozdychavam
@kaktusik007 Suhlasim a presne takto som to vnimala, v tomto veku uz to ozaj neriesim kto komu prvy napise a vedela som ze vie byt zaneprazdneny.
@janickacrazy Neviem aku mas ty za sebou sexualnu historiu, pises to, ako keby to bola pre teba samozrejmost. Ja zas tak vela vztahov nemam za sebou a ani on, minimalne z jeho reci.
@egonsk Hej, 🙂 len aby sa clovek nebal, ze sa to stane znova, aj s niekym inym, ved ako uz ma clovek odhalit, ze sa stretavat s cudakom? Normalne uz chapem tie zeny, ktore sem pisu, ze manzel sa po 3 rokoch uplne zmenil, ze sa cely cas pretvaroval.
@galixx Moze byt ze iba ja som mala dobry pocit zo sexu.
@cukroska Tak neviem, ved sme randili, co som mala cakat? 😂 Toto? Ved ked chce iba sex, nech ide na disko a nejaku mladu tam zbali na svoje hodnoty. Ja som necakala nic konkretne ale toto som teda ozaj necakala. A prekvapuje ma, ake tu mate zeny skusenosti, resp. ze poznate kopec takych chlapov, to s kym sa stretavate? Praveze ma napadlo, ze ked nejde za nejakou mladou ale 4 mesiace ma otukava, tak asi to smeruje inak , ako len zabava.
@mama_ 😂
@dharmasanata No vidis, tak mam asi dlhsie vedenie. Kazdy sme nejaky. Som sa bala, ze ma infarkt.🙂
@grof_monte_christo Ano, bavili, nikdy nehovoril priamo, mala som pocit, ze vaha, ze ma obavu. Takze to do nejakej miery chapem, ze nechce, ale nechapem to, ze to neodkomunikoval priamo a to mi tu mozete pisat vsetci co chcete, na toto nazor nezmenim.
Ja som vztah nehladala, on sa mi tam pritrafil sam, sam javil prve znaky zaujmu.
Clovek, ktory ma 55 a musi byt ako podnikatel zbehly v roznych situaciach... to nemoze byt problem. Mozes cokolvek povedat, napr. ze potrebujes viac casu. Priklanam sa k nazoru, ze si este nehava otvorene zadne vratka.
@cukroska A co by si si zistila? Som mala ist k nemu do firmy sa spytat, ktoru z podriadenych pretiahol? Alebo kontaktovat byvalu zenu? Tak toto je uz veru pod moju uroven a viac, ako to, ze som mu este par krat napisala.
Navyse, som napisala, ze ma uplne neignoroval, ale odpisal velmi strucne, co naozaj mohlo poukazovat ze ma napr. v tej chvili jednanie. Za svoju naivitu sa nehanbim, som rada, ze mam v tomto cistu dusu.
Je mi uprimne jedno, co on za tym ma, ake pohnutky, dokonca ho dokazem pochopit.
Co je u mna cez ciaru, je to neodkomunikovanie. Keby to bol one night stand, tak tam ozaj neocakavam nejake vysvetlovanie, ale toto je iny level.
@grof_monte_christo Boze, to mas tiez hrozny zazitok.
Presne o tom to je, o odkomunikovani, clovek chce vediet, na com je, ved to nebolo nahodne posmyknutie.
Preto som tu aj napisala, aspon takto sa mi troska ulavilo.
Podla mňa bol ten sex veľmi dobry asi len z jednej stránky a vypisovať mu každý deň je veľa.
@autor to je somár.. Podľa môjho názoru, z toho čo píšeš, mu nesadol sex, pre Teba mohol byť skvelý, preňho evidentne nie, pretože ako píšu vyššie, v tom prípade by chcel repete. Očakával, že keď sa odmlčí, pochopíš, že viac nemá záujem a on nebude musieť nič vysvetľovať- zbabelé. Mohol Ti narovinu napísať, už keď osobne mu to bolo nepríjemné, že sex s tebou mu žiaľ nesadol a už sa nebudete stretávať. Bodka. Nemáš za čím ľutovať, skúsenosť do života navyše...
Zlomový bol ten sex určite. Buď nebol preňho dobrý alebo teba si predstavoval možno ináč (nahú).. Ale jeho správanie je na grc. Osobne si myslím, že sa ti ešte niekedy ozve. Ja by som mu ale neodpisovala už vôbec. Držím palce aby si si našla nejakého normálneho muža 🍀
@grof_monte_christo a aj ti vysvetlil prečo taká náhla zmena v jeho správaní? čo sa vtedy vlastne stalo? lebo ja nechápem
autorka - súhlasím, že vysvetlenie je minimum, čo ti mal poskytnúť, tiež si myslím, že až v intímnej chvíli zistil, že v podstate tento vzťah nechce, ale zachoval sa zbabelo a nedôstojne
@anonym Ja som mu to potom aj povedala, ze spravil to najhorsie, co mohol, ze sme si to mohli vykomunikovat priamo na tom vylete, ze sme si nesadli a budeme len partaci na sport. Ja by som sa na neho nenahnevala, som mu povedala, ze som do neho tiez nebola zalubena a zobrala by som to v pohode. Zranil ma ten sposob, ako to spravil.

@mira0611
👏👏👏