Do akého veku pili vaše detičky mliečko z fľaše?
Môj ma 4 roky a to som to zrušila, no zdá sa mi ze by si ešte pred spaním dal na dobrý spánok.
Prosím ako to bolo u vás?
Sa aj bojím to tu napísať, že ma ženy ukameňujú ... a nech ... moja má 6 rokov a každé ráno si ešte v posteli cucká kakavko z fľašky ... ja to neriešim, raz ju to prejde 😉
Naša tak to 5 rokov pila mlieko z flaše a tiez prestala sama od seba ze uz nechcela.
@zuzap33
@dzulli1980 ďakujem kocky, z rodiny neter pila do 8 rokov, zisťujem rozptyl koľko je ešte v pohode, ja som to teraz cez prázdniny stopla no normálne dnes mi to nejako prišlo ľúto či ako to nazvať
@koteska83 ďakujem
Do Max 2rokov, odvtedy fungujeme pohár mlieka.
A nepociká sa potom v noci? My sme na večer zaviedli len vodu okolo dvoch troch rokov, práve preto, aby sme po čase mohli odplienkovať. Ak by si dal, ale vydrží už bez fľašky, tak mu ju zbytočne nedávaj...
do roka
@diamond007 diky
@evabb35 diky
@mikadooo áno, to bol jeden z dôvodov prestania, že bol tu ten problém ze občas sa stala nehoda
Nepoužíval vôbec...
@dzulli1980 neboj malá cuckala tiež do skoro 6 😀
Do 2 rokov,ked sme isli odplienkovat,tak sa mlieko zrusilo,aj flaska vyhodila kvoli zubkom.ak aj mlieko pytala na ranajky,pila s nami ako "velkacka" z pohara.
Nikdy 😀
Vobec, mladsi ma teraz 9 mesiacov, je kojeny, vosu pije z pohara. Z flase naposledy pil UM mlieko, ked mal 4 dni, to sme rozbiehali kojenie. Starsi tiez bol dlho kojeny, cca od 8 mes.vedel pit z pohara
dcera do 3, syn cca do 2.5. zrusila som ja lebo ich to len rusilo v spanku, to nebol hlad podla mna
@simona92101
@tana85
Žienky a ako ste ich prosím Vás odstavili? V noci Vám neplakali, nebudili sa kvôli mlieku? Prepáčte, že mimo témy....
Do roka, potom pili len z pohara. Vsetko.
Po 2r. Odvtedy mliecko vecer aj tak dostane, ale z pohara. Na flasu nie je dovod
Do 10 mesiacov. Potom už iba pohár na vsetko
@veronika729 zacala som postupne uberat davky,az mala uplne minimum,dostala vacsi obed ci veceru a mozno 1-2x pomrnčala ze by este chcela,ale vydrzali sme.
Synček ma pomaly 4,5 roka a pije každý večer kakauko z Fľašky v posteli ..neplánujem mu to zrušiť
Možno keď pôjde do školy ak s tým neskončí sám . Potom mu to vymením za pohár s kakaukom 🙂
Moja staršia mala cca do 7r fĺašu s mliekom. Aj si ho sama urobila,aj si sama umyla fľašu🤣 a syn bol do 2r kojený a potom už mal iba také fľaše so sosákom,alebo slamkou.
@veronika729 no nedávala som mlieko v noci, ale niečo iné.
@simona92101
@evabb35
Ďakujem za odpovede🙂
Do 3 rokov potom z pohara rano v noci nedavam od roka okrem vody nic
No moja dcera do 9r. 🤪..syn do 6r. a druhy syn este sem tam (ma 3,5r.)..podotykam, ze vsetci boli kojeni a po odstaveni presli takto na flasu s mliekom..
@veronika729 treba trpezlivost, pre dni az tyzden, potom povhopili, ze nedostanu a prespali noc. ja som im ponukla vodu vo flasi, ale s cucakom, nie dudlovu babatkovsku. ak boli smadni, stacila voda, alebo nechceli a radsej zaspali. co ich naucime, to si potom odkrutime s oducanim, rovnako s cumlom na noc - s laskou a pochopenim, a vydrzat tych niekolko dni

Jeden do 4 a druhy do 8 🤣