icon

Kde kupujete chlapčenské oblečenie?

sesilia
10. okt 2011

Kde kupujete chlapcenske oblecenie? Potrebovala by som dobru kvalitu za rozumnu cenu. Maly ma pomaly 9 mesiacov, doteraz sme vacsinu kupovali v Tescu ale za chvilu nam v tom dojcenskom oddeleni nebude nic dobre a tie veci pre vacsich chlapcov su tam biedne. Dajte nejake tipy.

gp2000
•
11. okt 2011

ja som nakupovala v Takku,ale len ked boli akcie,lebo inak sa mi to tam zda moooc drahe na detičky.Napr.včera som kupila košelu taku peknu flanelovu s kapucnou,ktora je podšita takou bavlnenou látkou,a modru kockovanu tiež podšitu s roll-up rukávmi,no a pointa že pred týždom som tam bola pozrieť a mali ich za 12,99e a druhu za 16,99e a teraz som kupila za 4,99 a 6,99e,ale ja kupujem velk,104,ale aj maličke maju dosť často v akcii,tak ak maš Takko predajnu blizko vyskušaj.Mne sa Takko a Tesco najviac páčia,lebo na dievčata zoženie všade a koooopec pekneho,ale na chlapcov len vynimočne na niečo natrafiš.Alebo aj v KIK som kupovala menšie vecičky.Tiež pekne.

sante81
•
11. okt 2011

mam obehané všetky obchody v meste, a v čisto detskych obchodoch nenakupujem vôbec, pretože su všetky u nas značkové. našla som však obchodík so zmiesanym tovarom , kde sa daju kupiť pekné kvalitné tepláčky za 4e, vtedy kupim aj viac kusov. v tescu sa dá kupiť aj pre staršie dieta, ale nakupujem tam len vtedy ked su zlavy a opat vačšie a do zásoby. takže je to o chodení, a hladaní. vačšinou sa však všetko minie ked dostanu tovar.

sisaha
•
11. okt 2011

@sesilia skus HM, CA, tam sa tiez niekedy da najst za dobre ceny. Pripadne zbehni do Rakuska do Viedne do Shoppingu.

damiankad
•
11. okt 2011

My kupujeme v Takku, v Kiku, v Tescu, v H&M a v detských...ale v tescu už málinko..lebo ako si už písala..nejdeš tam na väčšieho chlapčeka nič pekné kúpiť...

zuzana76
•
11. okt 2011

HM, Zara, Lindex, Next,

ichbinich
•
11. okt 2011

H&M, C&A, aj Tesco, maloco v Benetone, ale suseda si Beneton vychvaluje (ale ona ma dievca). Podla mna praveze Tesco ma najmenej priser a supermanov na veciach pre malych chlapcov v porovnani s HMkom.
Tu v Rakusku je aj Ernsting's Family (maju take duhove logo, mozno su aj Shopping City Süd), tam som videla pekne veci.
Niekedy kupim nieco aj v Eduscho, s kvalitou som spokojna.
Susedka Francuzska mi vravela, ze veci, co predava Carrefour, maju tiez dobru kvalitu. Takze nabuduce na Slovensku prepadnem aj Carrefour, nie len Tesco 😀
Zara ma celkom pekne veci, ale niektore su moc dospelacke 😉
Next je poriadne drahy, aspon ten v Blave, dakujem, neprosim.
No a v sekacoch sa daju najst takmer nenosene krasne veci za par penazi 😉

janinah
•
11. okt 2011

3/4 vecí z internetových bazarových stránok,aj nové veci 😉 nepotrpím si na značkové aj ked nejaké máme....už málokedy sa s malým trepem do mesta hľadať,skúšať...ešte tak obuv,to áno

hoogy
•
11. okt 2011

@sesilia celkovo na chĺapca je to biednejsie ako na dievcatka🙂 ale ja nakupujem HM,CA, beneton a erstings family sem tam(ale to je len v rakusku).zvykla som aj v nexte,ale pre vacsich chlapcov tam uz nemaju bohvie aky vyber. zara sa aj mne paci ale malokedy sa tam dostanem.

ichbinich
•
11. okt 2011

Este ma napadlo, ze ak sa uz niekto vyberie do SCS pri Viedni, aj Toys'R'Us, Baby1One, Muki Toys and More, XXXLutz maju aj oblecenie pre babatka a male deti.

lenka112
•
11. okt 2011

HM, Next, Tesco a Takko. Na chlapčekov je to dosť biedne, pre dievčatká je tých vecičiek oveľa viac. 😒 😒

anjelicek26
•
11. okt 2011

Hm, next, s oliver, gap, C&A... ako kedy. Nahodou nemam pocit, ze by bolo malo pre chlapcov, aspon nie do velkosti 86-92, potom je to uz redsie - ale to je tak aj u dievcatiek 😖

m.i.r.i
•
11. okt 2011

vela nakupujem v internetovych obchodoch, je ich vela super..aj na mimibazare maju maminky dobre kontakty a predavaju dobre veci z UK napriklad, co je ovela lacnejsie ako u nas...nakupila som tak uz vela pyzamiek, teplacikov, bodyniek, triciek..tiez z nextu sa da z UK doviezt viac a za lepsie ceny ako u nas..ale v kamennych ked uz musim, tak tiez uz spominane Tesco, H&M a C&A.

manila421
•
14. okt 2011

@zuzana76 nakupuijes aj cez net niekde?

zuzana76
•
14. okt 2011

@manila421 Lindex cez net, ked to nemaju v pobocne predajni v NR, halens cez net, pripadne ak sa mi nieco zapaci v Bonprixe - odtial mam pre syna teplaky -3-pack za 17 eur a celkom kvalitne, alebo z neckermannu mal vetrovku a oteplovacky, teraz ma z halensu cely komplet, a vcera som akurat navstivila Hm a Lindex a nakupila ciapky a nohavice a spodky a tricka s dlhym rukavom. My potrebujeme uz velkost 116 a tento sortiment je uz dost biedny. takze kombinujem ako sa da. Letne veci ma Zara, CA, HM, Lindex a este do skolky mu chcem nakupit uplne obycajne tricka z Tesca, s dlhym rukavom, lebo tak tam by asi take krajsie ponicil.

manila421
•
14. okt 2011

@zuzana76 dakujem za radu, mne sa najlepsie z obyvacky nakupuje v klude. kupujem vybavicku , jaaaj tie veci male su take zlate.vsetko by som to skupila

zuzana76
•
14. okt 2011

@manila421 tak ked prvu vybavicku, tak aj v tescu sa daju nakupit pekne veci pre babatko, do velkosti 80 maju pekne aj v tescu, potome ste odporucam Coccodrillo, ale to som nikdy nenakupovala z netu, to jedine asi na MMB mozes popozerat a aj Lindex ma nadherne male vecicky a ak nakupis nad 50 eur, tak mas dorucenie zadarmo, pripadne, neviem ci mate v blizkosti nejaku predajnu lindex, tak ked nemas objednvaku za 50 eur, tak ti to dorucia zadarmo do predajne, ale na vychode netusim, ci su ich predajne, viem,ze je v ZA, BA a NR

chavele
•
14. okt 2011

Next z UK, Lindex a H&M. V Tesco som nakupovala tak do velkosti 86, potom sa mi uz tie veci nepacili.

ivet1371
•
29. dec 2011

to je pravda pre chalanov sa zle zhanaju veci.vcera som bola v lindexe v nitre a mali pekne veci aj pre chalanov.dufam ze aj na jar bude aspom taky vyber.pre dievcata mali tiez krasne veci

mariala
•
14. sep 2013
detskeoblecko
•
14. sep 2013

skus nazriet na nasu stranku, mame vela krasnych veciciek pre male deticky, ale uz aj vacsie...vacsinou od slovenskeho vyrobcu a v 100% bavlne

ikeashop
•
30. sep 2013

kompletná detská výbava a oblečenie pre deti 🙂 🙂

tatianka7
•
30. sep 2013

@gp2000 Presne ako píšeš aj my ,Takko,Kik a Tesco ..a v H&M predajni sa dá kúpiť ozaj lacno,na to,že je to fakt kvalita..Napr.my sme letné kraťasky kúpili za 5.49eur,videla som tam topánočky za 7.99 a pod,my to máme poriadne daleko,ale zase dačo našetrím a urobíme si výlet..aj tak budeme na jar kupovať nový kočík pre druhé bábo a u nás nie je výber 😀

patricia541
•
Odpoveď bola odstránená
•