Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@alinn se nedostanu do tabulku, fňuk 😢 😢
@caramilla podle mě je zásadní to, že Tvoje sestřička je sebevědomá, je si vědoma toho, že je krásná a umí to prodat - prostě focení si užívá 😉 Ty kdyby ses odvázala a opravdu si zahrála na modelku, tak bys jí směle mohla konkurovat 😉 a na rozdíl od ní máš už ženské křivky a větší prsa 😉 Jinak fakt - fotky prodávaj 😉 já kdybych chtěla dát něco na fler, tak bych musela mít dvorního fotografa a teda taky modela, protože Fany rozhodně není taková modelka jako Jasmí - ted mě posílá do kšá, když ho chci fotit, tak všechny hadry fotím na studni 😀
@crawler nádherné tričenko i tílko, úplně se tu rozplývám nad tím ráčkem 🙂 prozradíš, kde jsi kupovala barvičku? já zkoušela kreslit na textil fixami od nerchau, ale postupně mi blednou
@caramilla fotky naprosto profesionální, jako vždy 🙂 radost se na ně dívat a věřím, že na fleru se sukýnky ani neohřejí 😉
moc se mi líbí, co psala @crawler a už mockrát jsem si uvědomila, že přesně tak, jak sami sebe vnímáme my, tak nás potom vidí i ostatní 🙂
@vevercam budeš to mít kousek 😉 Je to gelové pero za 61kč a koupila jsem ho na Pernštýnském náměstí, jak je tam ten obchůdek vedle knihkupectví. - nevím ted jak se to jmenuje, ale je to pro takové tvořivce jako jsme my 😉 Měli ho v černé, červené a modré, vyrobeno v Japonsku🙂 po namalování se to má přežehlit a hotovo, tak uvidím, jak se to bude chovat při častém praní 😉 a děkuji 🙂
@caramilla tak potom mám smolu, sú fakt nádherné a také poklady si isto nechaj, už teraz sú cenné hlavne z historického. ale aj rodinného hľadiska.
@zojec jasné, nie je problém, kryska navyberá, čo sa jej hodí, aj tebe môže a mne zostane zbytok. 😀 mne v podstate je jedno, aké farby budem mať, zo spodu látky to aj tak nevidno 😉
@caramilla však ty kdyby ses před objektiv nepostavila jen tak hala bala, tak vypadáš taky jako ségra. Ty se postavíš před zeď, kde nic tu nic a ségru naaranžuješ a ona k tomu udělá pózu a je hotovo. Když on je asi problém v tom, že tě fotí manžel (že jo?) a ten se s tebou nebude tahat někam na louku, do parku atp. aby byly zábavné fotky. Jeho netankuje, že potřebuješ svůj výrobek prodat a proto musíš pořád fotit ty a to svou sestru.
Vždyť tobě by to taky slušelo stejně jako jí. Jednou si dáš něco na palici, podruhé sundáš brýle a nožičku brýlí si dáš do pusy a hned budeš sexy 🙂
@animal Hele mně zas vadí ty barvy tučňáků tak nějak psychologicky - tučňák a modrá je jasná (=sníh), zelená, to by se ještě dalo (no dobře - globální oteplování, sem tam nějaký lišejníček), ale oranžová??? 😀 😀 😀
@caramilla ségra je fakt krásná a fotogenická. ALE, zase žádný že tvoje fotka je k pláči, kdybys trošku zapózovala ala ségra, taky by to vypadalo jinak. Ty tam stojíš, jakože "já jsem přišla" 😀 😀 😀 . Natoč se z boku, hoď hárem, cudně sklop zrak a je to. Mimochodem, to ti říká ta pravá, já jsem nefotogenická úplně děsně, vždycky všude stojím jak tydýt a mám na všechno jeden univerzální přiblblý úsměv...lidem jako je tvoje ségra závidím 🙂
@maly_prcek já jsem prostě za černé tučňáky na oranžové i té zelené (v GIMpu jsem si je přebarvila a líbí se mi černí) na té modré mi modří tučňáci nevadí, to je OK. Ale to je můj názor no. Jinak grafický návrh tučňáků si myslím, že se velice povedl a taky se mi moc líbí sloni, takže doufám, že na příště si schováme k objednání slony 🙂
@caramilla nádhera, fotky dokonalé.
a vlastne všetko nové povkladané - krásne.
A keď sa tu tak modelkuje, idem aj ja trošku zaspamovať 😀 😀 😀 😀
Moje foto - že umelecké " 😀 😀 . Fotila ma kamoška, že vraj aby som videla, že aj teraz so 4 deťmi môžem vyzerať pekne 😀 😀 😀 😀 😀 . Inak riadna drina, takže pred tvojou sestrou Peťka @caramilla klobúk dole, že má toľko trpezlivosti na fotenie. Ja som bola unavená ako kôň 😀 😀 😀 😀 😀
@lenasss hele, mě dokáže urazit co se vzhledu týče jenom zrcadlo 😀 😀 😀 😀
@crawler Hele, právě v tom je to zajímavé, moje ségra sebevědomě nevystupuje. A pode mě si ani není až tak moc jistá svojí krásou. Všichni jí to říkají, tak asi si nemyslí, že je hnusná🙂 Ale rozhodně to není sebevědomá žaba. Je taková úplně obyčejná🙂 Právě na těch fotkách se snaží působit sebevědomě, ale je to někdy roztomilé, jak jí to není vůbec vlastní. Ty rozpačité jsem sem nedávala, vybírala jsem ty fakt hezké a Flerové 😀 Mám fotek asi 1000, takže fakt jsem ostatní smazala 😀
@eriqe Krásné fotky taky! A výrobky taky super!
@kuna ; @animal hele, já vím, že jste se snažily, jo .... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ale už jsem takové pokusy dělala, když jsem se snažila vypadat sexy a sebevědomě, ale pak jsem se málem počurala smíchy u fotek🙂))) Manžel se fakt snaží, to on vždycky vybírá, co kde nafotíme a je hrozný pes, hodně jsem se od něj naučila, ale včera mi fakt chyběl, vždycky Páju aranžuje a hodně to pomáhá. U mě se snaží právě taky, fakt se snaží 😀 😀 😀
@maly_prcek hnus z kopřiv je na ekozahradě návod a svilušky nevím, jsou to svině, sežraly mi všechny saláty ve skleníku. Už jsi na něco přišla?
@martinjasen Mockrát děkujeme za objektivní posouzení situace kolem @ivuska.h a těšíme se na její další přínosné i "nepřínosné" příspěvky 😉

@crawler tak to nemá chybu krása,krása,krása škoda že tu není tleskající smajlík 😉