Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
hurá, už je tam všechno 🙂
Taky bych uvítala větší detaily, takhle to vůbec není ono 😀
ZPŮSOB HLASOVÁNÍ:
*hlasují pouze soutěžící a to prostřednictvím IP
*z 12 soutěžních modelů si vyberou 6 nejlepších
*6 vybraným postupně udělí 6,5,4,3,2,1 bod - 6b dostane ten nej nej nej, 1ten "poslední" z vybrané šestice
*co je to nej nej nej - vzhledem k tomu, že jde o pajcovací soutěž, tak se hodnotí kvalita kopie, jak bylo řečeno předem, použití jiných látek není na závadu
Jakmile obdržím všechna hodnocení, vyhlásím vítěze.
Veřejnost může "páčikovat" o sto šest 🙂.
Holky, omlouvám se, že vás zklamu, ale quiet book není od paní @kuna. Paní Kuna má jinou pecku.
Komentář s jejím jménem jsem smazala, aby to jednak nebylo matoucí, zavádějící a nemrzelo skutečnou autorku 😉 .
Ad detaily - mohu vytvořit ještě jedno album a tam dát všechny fotky, nezkolážované. Ono vytvořit nějaký prezentovatelný materiál z podkladů různé kvality je někdy dost náročné i z toho pohledu, aby v tom nebyl chaos. Jdu na to 😉 .
Haha, tak to me tesi, ze jste si myslely, ze peppina je moje 😀.Ale bohuzel, zas takovy blazen nejsem, na o jsou tu jini 🙂. Podle me muj vytvor poznat je, ale knizka to neni. Ja mam taky svuj tip, kdo to usil, tak jsem pak zvedava, jestli jsem se trefila 🙂.
Tak můžeme soutěž pomalu ještě rozšířit na tipovačku a taky na to, kdo pojede první expresem do bohnic, což teda Peppina jede, pápá 😀
@sunnyday28
Pokial starej Lade nic vazne nie je a ma dobry cik-cak a rovny steh, a chces sit najma uplety, tak ja by som dala opravit staru Ladu a kupila radsej rovno OL. A dosetris este na novy rovnosteh casom.
@terezita Aáááá Teri, čekala jsem, kdo si jako první dá plný počet 😀 .
Když dorazil pirát, tak jsem si čůrla do gatí 😎 .
JINAK SOUHLAS, DÍLA JSOU FAKT SUPER A JE TO HROZNĚ TĚŽKÉ VYBRAT A OHODNOTIT SPRAVEDLIVĚ.
TIPOVAT KLIDNĚ MŮŽETE, ALE NE POD FOTKU S TÍM "TO JE URČITĚ PANÍ BLABLA", PAK TO FAKT MATE A MŮŽE ZAMRZET. TIP NAPSAT S OTAZNÍKEM PROSÍM 😉.
Teda holky, ty pajcovací výtvory jsou parádní. A Pepinu absolutně nechápu.
@caramilla @terezita Ti vaši kluci jsou prostě k sežrání....
@petkasv Krásné mikiny, Já se pořád přemlouvám, že si taky ušiju, ale mám teď hroznej kopr...
@lilly2711 Jako vždy KRÁSA!
Návštěva nového synovce mě donutila sednout ke strojům, tak jen ubohé tepláčky s oboustranným kabátkem.
@sunnyday28 áno, staršie, viac nosené úplety sa pri šití dierkujú, toto podľa mňa ani OL nevyrieši. Podľa mňa únava materiálu.
ahojte maminky, mozte mi poradit sijaci stroj pre zaciatocnicku? dakujem :-*
ha, jdu si usit mikinu.. 😀 jsem si rikala, ze jsem neco chtela, ale zapomnela jsem co.. 😅 (ta pak bude v obrich rozmerech.. 😀 jako kojeni me faaakt bavi, ale uz se tesim, az budu mit kozenky polovicni.. 😅)
@kaniska my tu jedeme vetsinou v brotherech nebo janome. u nich jsou i ty levnejsi dobry 😉
@kaniska teraz je v lidli akcia, niektoré baby šijú na rovnostehu aj OL z Lidla a sú spokojné, ja mám starunkú veritasku a OL Brother
@ucitelka70 dakujem 🙂

tvl tak to je hustý. Absolutně bych nepoznala, co je pajc. Já se teda neúčastním. Nějak nebyly kapacity, ale jste úžasné.