Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@timkoemkamatko ahoj..ja manželovi tričká na leto do roboty..a čo zostane..tak to skombinujem volánikmi..a budu mať moje dvojičky skničky...ale podľa mna aj na letné tepláčiky..či kapri su super 😉
@sufik1 teda ty jsi akční 😉 šikulka 😀
Jinak náš sváteční kabátek flís Wendy v akci 😀 skvěle se z flísu šije, nikde se to nepárá, neujíždí...jsem zvědavá, co to udělá po vyprání, ale prý by se žmolkovat neměl. 😀
Více fotek http://kucpav.blog.cz/1203/flisovy-kabatek
dzífčence, čo ide soft do BA prosím IP, kto chce poslať poštou, dík (ešte to tu samozrejme nie je, len nech mám prehľad dopredu) Vďaka 😉
@lilly2711 strašne sa teším, to je dnes najlepšia novina!!! Ak to nie je tajomstvo, aká finta na ňu zabrala? Pri prvom tehu som si myslela, že dojčenie nie je problém, že všetko bude samo od seba, prirodzene.... a ešte aj teraz po treťom mám dojem, že je to neskutočná veda 😨 Tak len tak ďalej dievčatá, tešíme sa na bucľaté fotky 😉 😀
@sufik1 prosím ťa a takú látku, čo máš v blogu hraciu deku - cesty-železnice - tam nemajú, takú by som si hrozne priala....
@ucitelka70 ještě jeden čtverec tu mám ve svých soukromých zásobách
Tak už vím, co dělala Caramilla - viz její blog.
caute caute...
prosim mozte mi dat niekto vsetky linky na prebiehajuce hromadky? mam link na velurove nazehlovky a sufukinu hromadku od mraza pre sk....
prosim o dalsie dakujem
holky prosim vas rychly HELP! nemate nekdo/nevite kde sehnat nejakou pruznou holcici (pri nejhorsim neutralni) BIObavlnu na kuklicku? kamaradka chce a ja doma nic nemam...:-/
@dankakk guma je uz tam - vsila som ju tam hned po odskusani 🙂
Zdravím. Neměl byste někdo, prosím, střih na klobouček či kšiltovku, případně oboje? Loni jsem je sice šila, ale jen tak od oka - klobouček se celkem i povedl, ale ta kšiltovka měla much dost ☹ Předem díky 🙂
@dugyna https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aq...
nech sa Ti lúbi a ked si na gmaili, kukni si dokumenty
@wzorcek ja som si dnes dala vytlačiť... a budem šiť z recy elastickej rifloviny a zrejme tyrkys finerib..... takú na jar.... 😎

@ucitelka70 ale náházejte si tam co chcete, když to poberu kočárem 😉