icon

Zmeny na plienkach Pampers premium care

marikap18
2. jan 2017

Ahojte mamičky,
začala som kupovať plienky pampers premium care hlavne kvôli tomu, žeby mali byť prievzdušné. Keď som si kúpila tieto plienky naposledy, tak až doma som si všimla zmeny týchto plienok. Na fotke si všimnete ako nás klamú. Prvý stĺpec je staré balenie plienok a druhý stĺpec nové balenie, čo som kúpila naposledy. Zmeny nie sú až tak viditeľné na prvý pohľad.
Keď sa pozriete lepšie na balenie, tak uvidíte, že nadpis Pampers má iné pozadie farieb, vzadu na balení je už aj napísané iné zloženie plienok. Akože "lepšie 🙂", ale vytratila sa informácia, že sú prievzdušné a to bol pre mňa hlavný dôvod kúpi týchto plienok. A na miesto tejto informácie tam dali, že Absorpčná vrstva pre odvod vlhkosti. A na posledných fotkách plienok môžete vidieť rozdiel vnútornej strany plienok a menej dôležité zapínanie-zmenili bielu farbu na žltú.
Neviem, či niektoré mamičky túto informáciu ocenia, ale potrebovala som vám o tom napísať. Ja osobne som dosť sklamaná. Keď pôjdem kupovať ďaľšie balenie, budem si dávať na to pozor.
Inak výrobca plienok je ten istý.Krajina Poľsko.

Zmeny na plienkach Pampers premium care
barbara_lux
11. apr 2017

@anjelicek26 to je take konikovske do niekoho sa navazat.. este by bolo.fajn si overit fakty. Nech sa ti paci link. Je tam niekolko STOVIEK nespokojnych zien (a to iba zo Slovenska a Ciech) co zle reagovali na tieto nove pampers:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=101...

anjelicek26
11. apr 2017

@barbara_lux vzdy je niekto nespokojny ked sa nieco zmeni a potom si kazdy zvykne 😂

barbara_lux
11. apr 2017

@anjelicek26 no a mozno nie je kazdy ako vy a ak je nespokojny tak sa vie ozvat a nieco urobit a nebyt ako teliatko a iba cusat a ist s davom. Ja som napisala do pampers, poslali mi peniaze ako kompenzaciu a tieto polske braky co nam tu na slovensku predavaju som uz nikdy nekupila. Ale kazdy podla svojho uvazenia..

anjelicek26
11. apr 2017

@barbara_lux ale ja som spokojna nemam jediny dovod sa stazovat 😚

kvietok86
11. apr 2017

Ja sa tiež pridávam k nespokojnosti.

barbara_lux
11. apr 2017

@anjelicek26 a keby ste aj mali problem tak si ako "kazdy zvykne".. 😆😄👎👏

anjelicek26
11. apr 2017

@barbara_lux ver mi ze dalsia "generacia" novych mamiciek bez porovnania s povodnymi ich bude bez problemov a pindov pouzivat a budu spokojne.. ono vzdy ked sa nieco zmeni v recepture ci zlozeni maju niektore zeny potrebu ist do afektu ze nastal konec sveta a ziadat odskodnenia lebo im ujma 😂 No ved ine kupim neriesim 😂 Ale tahat celu znacku dolu ze otras je trochu mimo! Tak vam nesadli nove. Ok. To neznamena, ze ine = zle.

barbara_lux
11. apr 2017

@anjelicek26 tak ked uz si tykame moja draha tak mi vysvetli preco ked mi moja dcerka skonci na kortikoidoch co ma tak zapalenu ritku a vaginu ze ine nezabera by som mala byt ticho a svojim vyjadrenim "netahat znacku dole"? Myslim ze P&G z toho neskrachuje. A nemam ziaden afekt ale nie som pizda co bude velka frajerka leda tak na nejakom anonymnom fore a otvarat si usta tam kde to nema ziaden vyznam. Pekny vecer ti prajem a tvojim detickam pre mna za mna nech spravi kto chce co chce hlavne nech mu ostane dobre meno 😉😙

anjelicek26
11. apr 2017

@barbara_lux u nas su to jedine plienky, kde tu vystipanu ritku nema. Skoda, ze ludia zvyknu viac na nete pindat ako napisat pochvalu. V tomto zmysle..

sonulka8
11. apr 2017

@barbara_lux

Vykanie na internete

Neznámym ľuďom v diskusiách na internetových portáloch a sociálnych sieťach tykáme. Vykáme spoločnostiam a organizáciam a ľuďom, ktorým vykáme aj v reálnom svete. Naopak v e-mailoch vykáme aj neznámym.

barbara_lux
11. apr 2017

@anjelicek26 ved sama pisem ze kupujem dalej pampersky ale kupujem ich v rakusku 😊 neviem z akeho dovodu sa ich tak zastavas ale inak vyzeras ako fajn baba tak sa tu s tebou nemienim dohadovat. Koncim

barbara_lux
11. apr 2017

@sonulka8 TY (spokojna?😅) co si za aktivistku prosim ta?? 😆 toto je tema o plienkach alebo ti nieco uslo? Poucuj prosim svoje deticky ak o to stoja. Dakujem krasne

lenadka
11. apr 2017

@anjelicek26 podľa mňa majú problém len SK/CZ pamperky, veď to je už dávno známe aj potvrdené, že k nám sa vozí a vyrába sa inde ako pre západný trh, nie len kozmetika, plienky, potraviny, takže máš prečo byť spokojná, treba vyskúšať SK vzorku 😉🙄

sardinka32
11. apr 2017

@barbara_lux Na MK si kazdy tyka...je to v pravidlach...netreba sa na to urazat. Ja len tak na okraj. :D

littlelola
12. apr 2017

@barbara_lux prosim ako si vybavovala reklamaciu? za kolko baleni ti vratili peniaze, musela si prilozit nejake fotky? lebo my sme kupili minimalne 6-8 takych baleni ako to dokazem? nemam ani bloky ani fotky....dakujem

majusqa77
12. apr 2017

...a najlepsie na tom je, ze pampers dal na stovky nespokojnych mam, ktorym sa nepacilo, ze prestali davat do plienok sietku 🙂))) pred cca 2 rokmi boli take iste plienky, ako su teraz 🙂

barbara_lux
12. apr 2017

@sardinka32 stale nechapem preco mas potrebu vyjadrovat sa ku mne. Prosim napis sem nieco k teme.

barbara_lux
12. apr 2017

@littlelola napis/zavolaj do pampers. Budes potrebovat fotky minimalne a podat info o zdravotnom stave. Ty ale nemas bloky ani fotky tak neviem co chces riesit

marikap18
autor
12. apr 2017

@littlelola Pozrela som si stránku o tych japonskych plienkach, ale fuuu, su dost drahe...

barbara_lux
12. apr 2017
littlelola
12. apr 2017

@marikap18 ..no su drasie o 2 eura ale ked si predstavim kolko ma stali pampers... keby boli len o kusok lepsie od pampers tak uvazujem aj nad tymi dvomi eurami ale to sa neda porovnat...treba vyskusat..ja som na trhu nic lepsie nenasla a vsetky ostatne znacky boli nepriedusne alebo tvrde a nepohodlne a odierali....teraz ich maju do 15.4 v akcii takze stoja tolko co pampers....je tam aj lacnejsia verzia Nepia tie stoja teraz v akcii okolo 11eur....tie ale nemam odkusane...doprava nad 40 eur zdarma
ja by som velmi rada pouzivala nieco lacnejsie ale na tomto asi neusetrim bohuzial...nechcem riesit dermatitidu za to mi to nestoji...

littlelola
12. apr 2017

@barbara_lux dakujem..nie nejdem nic riesit ..ja som si myslela, ze som natrafila na zle balenia mna nenapadlo odkladat bloky alebo fotit....az ked som cistala, ze nie som jedina len ma to zaujimalo akym sposobom to riesia....uz ma nezaujimaju👎🏼

sardinka32
12. apr 2017

@barbara_lux Vsak ja uz som sa sem vyjadrila davnejsie pred Tebou. Prislo mi upozornenie na nove prispevky. A ja mozem reagovat na co a koho chcem, aj na Teba...napisala som Ti slusne, ze to tu takto funguje - tykanie. :D Ty si ale jedovita zenska...klud. :D

andisko
12. apr 2017

Ja som milovala Pampers Premium pri malom, boli super! Rovno som ich nakupila aj malej, ked sa narodila. Ale ked mala tak zaparene vsetko.. to bolo peklo! Tak som skusila vymenit plienky. Zlepsilo sa to. Nasadit Pampers. Zhorsilo sa to. 3x som to skusila... Skratka to bolo Pamperskami. Takze pre mna urcite Moony boli lepsie, nez Pampers Premium, skusala som aj zelene Pampers. Ze zmenili "recepturu" som ani nevedela, ale skratka nesadli vobec. Moony je tazko zhanat, preto som teraz pri DM. Nie su zle, ale obcas sa precikaju, obcas zaparena ritka.. To som pri Moonys nemala. Ani pri Pampers Premium volakedy.

kvietok86
12. apr 2017

Dievcata serte na to, 100 ludi 100 chuti, kazdy si moze povedat svoj nazor ale nikomu to nepomoze, ked sa tu budete takto dohadovat.

Mozno by PAMPERS urobilo najlepsie,keby vyrabali aj aj. ulahodia kazdej a keby sme dostavali vsade rovnaku kvalitu.
Mne sa tiez sietkove nelubia a tiez ked som prisla z UK som zistila ze neni pampers ako pampers. A bohuzial aj v cene. ked som za 2 pakle dala 18€ a nie za jeden okolo 14€ +
Pisem to v dobrom,nemienim sa tu hadat ani nic.
Pekný večer Vám prajem

untraabe
13. apr 2017

Ahojte,
nerieši sa to tu po prvý krát a veľa z Vás už rôzne plienky sklamali. Ja mám známeho, ktorý robí s plienkami a tvrdil mi to už dlho, ale tiež som neverila kým som nevyskúšala. Hneď ako to včera vyšlo som s ním volala a povedala som mu, že asi naozaj neklamal. S "jeho" plienkami Bambo som nielen ja, ale aj viaceré z modrého koníka spokojné. Ak ich nepoznáte a chceli by ste ich vyskúšať, napíšte si o vzorku na ich webe, alebo stačí aj na mail bambo@abena.sk - potrebná je iba kompletná adresa a veľkosť plienok.

momoqui
13. apr 2017

Ja by som sa chcela vyjadrit k Pamperskam. V nemocnici nam sestricky opakovali ako su Pampers najhorsie plienky a ze vela deti ma z nich alergie ... takze som ich vzdy ignorovala. Pouzivali sme najma Dm a Chicco (aj chicco kupovane v taliansku su uplne z inej serie ako tie u nas a su lepsie). Teraz sme presli na Pampersky a teda su neporovnatelne lepsie ako tie z Dm. Pouzivame premium care active fit, na slovensku tieto nie su pokial viem. Skusala som aj tie klasicke baby dry a premium protection a zle neboli.
Zapareniny ani precikanie som neriesila ani raz u ziadnych plienok. Skor si myslim ze toe zapareniny a alergie mozu vzniknut ked aa dieta necha dlho v 1 plienke alebo sa neumyje ritka poriadne ... nechcem sa pampersiek zastavat ale tvrdit ze su zle nie je pravda. Tak isto porovnajte si kvalitu vlhcenych utierok pampers a babylove (kupila som raz a uz nikdy a pouzivam ich na utieranie prachu 🙂)

janulik2008
13. apr 2017

@momoqui tie vlhcene pravda ... my mame nivea pretoze pampers nerobia dobre a pritom plienky mame pampers biele a pohoda

andisko
13. apr 2017

ja nepouzivam vlhcene obrusky vobec, pekne klasika detske mydlo a voda. takze nebude to len tym. kazde dieta je ine 🙂

andyfr1
22. apr 2017

Ahojte. My pouzivame Pampers baby-dry, ale kupujeme ich v Rakusku, kedze pre tento trh ich robia v Nemecku a su ovela lepsie. Asi nam aj 1 balik zostane (vel. 2) ak chcete niektora vyskusat. Ale z tych co sa tu predavaju pouzivame Bella Happy, su dobre, lacne, nepretekaju a mala z nich tiez nema zapareniny. Len sme si spravili velku zasobu, tie mam aj v inzerate, ak chcete...