Ako riešiť neznesiteľný zdravotný stav?
Dobrý deň, ocitla som sa v situacii kedy mam 5 mesiacov zdravotné problémy, začalo to žalúdkom len palenim zahy, grganim a podobne. Lekarka to odmietala riesit vraj je to stresom, alebo nejake podrazdenie, celych 5 mesiacov bolo vyslovene postupne utrpenim, postupne sa to zhorsilo natolko ze som v stave kedy som nonstop vycerpana, ale takym sposobom že mi je na skolabovanie. Nic nevládzem, vladzem len sem tam prejst po dome, inak musim stale ležať, lebo jednoducho mam tak vycerpane telo ze to nedavam aj ked som skušala, po kazdom jedle na omdlenie, zimnica, pália ma ruky aj nohy, neskutocna tazoba, pocas celeho dna neviem dobre dychat mam bolest a tazobu aj na hrudi, vyslovene niekedy az problem dychat. Dala som si na vlastnu ziadost vysetrit krv a moč vo vysledkoch boli zmenšene červene krvinky, mierne zvyšene TSH ale ft4 v norme, Ferritin 13,10 cize minimalne zasoby železa, železo este 17,43 aj HGB 154, plus mierne zvysene crp 6,70 a zvyšeny fibrinogen 3,94, mierne zvyseny albumin a bilirubin. Lekarka to vsak zhodnotila ako vysledky ktore nevysvetluju moje neznesitelne problemy. Som objednana 16.3. Na endoskopiu žaludka musela som si zohnat platene pracovicko nakolko by som musela cakat 2 mesiace na termin. Nie je myslitelne aby som v tomto stave vydrzala este 6 dni. Preto by som vas chcela poprosit o radu ako sa dostat k pomoci a ulave, mam 27 rokov a nie je normalne aby som bola v takomto stave. Zvažovala som Urgentny prijem, aktualne patrime pod Nemocnicu Bory, ale pred 3 dnami skusenost ako rodinneho prislusnika odviezla RZP, bol tam od 10:35 do 22 s podozrenim na infarkt, lieci sa na srdcove zlyhavanie plus dalsie diagnozy a nechali ho bez vody a jedla, nikoho nezaujimalo ze je zaplienkovany a nechali ho celeho premočiť, nepustili za nim rodinu, horko tazko mu podali vodu ktoru mu rodina priniesla, a potom ho nechali cakat na vysledky RTg sameho na chodbe 4 hodiny. Absolutne nehumanny pristup a neludsky! Neviem si predstavit ze v tomto stave ake mam problemy by som tam mala byt v takych podmienkach. Ked mi je naozaj neustale na omdlenie a nevladzem. Vcera sa pridalo okrem nevolnosti uz aj to ze mam po jedle hroznu krcovitu bolest zaludka a z toho mi je hnusne na zvracanie. Vobec mi netravi a uz som vyskusala naozaj akekolvek jedlo a potraviny. Ak by nahodou niekto mal nejaku radu ako si pomôcť bola by som velmi vďačná. Lebo nechať človeka takto trpieť je v dnešnej dobe naozaj na zamyslenie, este k tomu mladeho cloveka ktory predtym nemal ziadne podobne problemy. Ďakujem.
Zajtra mi ma kurier doviezt test na helicobactera zo stolice domaci tak si ho skusim urobit vraj by mal byt presny ak je infekcia
Ja mam este dost problem s tym ze mam suchu kožu vsade na tele a po bruchu sa mi hrozne robia hnisave vyrazky normalne bolave akne, ale nemala som to kym mi nezacali take problemy
@anonym_autor muž mi teraz hovorí, že jeho kolegyňa keď mala Helicobactera tak tiež mala hnisavé vyrážky hlavne na tvári a dekolte, čiže pravdepodobne to máš aj ty
Ja som mala podobne príznaky ako ty, naozaj som uz ani nejedla zo všetkého mi bolo zle, skoro stale na odpadnutie, nevedela som fungovať..a bolo to z vyčerpania a z chronického stresu..telo si proste povedalo dosť a vzalo si voľno..
@anonym_autor muž mi teraz hovorí, že jeho kolegyňa keď mala Helicobactera tak tiež mala hnisavé vyrážky hlavne na tvári a dekolte, čiže pravdepodobne to máš aj ty
@anonym_3c0488 to mam aj ja aj som mala príznaky ako autorka a predsa HB nemam (potvrdené u Dr) vyrážky môžu šnúr aj zo zvýšeného kortizolu, nesprávneho trávenia, zlých črevných baktérií..
@anonym_autor no toto je ozaj bud gastritida alebo mozno podrazdeny pankreas. urcite by ti mali vysetrit krv na pankreaticke enzymy. drzim palce
Zmeň lekárku a navštív psychiatra, ale osobne. Nie, online. Tie výsledky máš fakt len minimalne nad hranicou. Máš už v hlave fixivané, že ti je zle po všetkom.

Ja mam este dost problem s tym ze mam suchu kožu vsade na tele a po bruchu sa mi hrozne robia hnisave vyrazky normalne bolave akne, ale nemala som to kym mi nezacali take problemy