icon

Ako sa pripraviť na koronavírus?

12. mar 2020

Baby doteraz som to nejak neriešila ale začínam sa dosť báť. Ste nejak pripravene čo sa týka dezinfekcie, jedla,liekov atď? Budem rada ak konkrétne vypisete čo robíte,ako , aké výrobky máte kúpené atď. Poprosím nepisat odveci ale iba k téme. Za pochopenie ďakujem

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Odpoveď bola odstránená
clarke
Odpoveď bola odstránená
clarke
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
clarke
12. mar 2020

@perdulka7 ale chápeš tomu všade o tom hovoria net správy atď a ona este založí ďalšie fórum o tom istom.. Aby šírila ešte väčšiu paniku ako je... Nie dosť že sú prázdne obchody koli takým ako je ona... Keďže kupujú iba niektoré potraviny prázdne regále a potom sa čudujeme keď niekto potrebuje lieky že už nie sú... Detto ruská... Tiež nie sú ale niekto nepozná slovo pár a kupuje pre istotu do zásoby a vážne choré deti potom koli takýmto ľuďom nemajú nič tak isto ako nemocnice..

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
clarke
Odpoveď bola odstránená
anjelik2019
12. mar 2020

@heln u nás v jednote ju majú plnú paletu a dokonca v akcii 🤭😊🤣

martinka13
12. mar 2020

Mam kúpené tak, aby som v prípade núdze nemusela ísť 21 dní von. Nic viac urobiť neviem.

vulka
12. mar 2020

No tak snáď si finančne gramotná a máš niekde odloženú sumu rovnajúcu sa 3-6 mesačnému príjmu.

autor
Odpoveď bola odstránená
autor
12. mar 2020

@clarke skôr kvôli takým ako ste vy keď už všetko máte. Ja som tá čo sa pýta lebo nemá.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
autor
12. mar 2020

@vulka to mám ale trošku sa bojím ako su pripraveni zamestnávatelia na to, že by boli všetky firmy zatvorené.

autor
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
lenadka
12. mar 2020

No to je teda vyjadrovanie 😳 môžeš sa hanbiť! Chcela som ti napísať nejaké rady, ale po prečítaní tvojich komentárov je mi akurát na 🤮

autor
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
eliska13
12. mar 2020

Nemám pripravené nič zásoby v domácnosti iba bezne.Zajtra pôjdem na väčší nakup, tak ako každý piatok.Lieky, ktoré berieme mám vypísané.Dezinfekciu načo?mám doma gély, ale ruky si umývame mydlom a teplou vodou.Nevidim dôvod vykupovať Ibalginy, Paraleny.Ludia panikaria viac ako je nutne.Co nakúpiť?to, čo bežne možno o trocha viac, aby si nemusela stále chodiť do obchodu.Slovnik máš hrozný a celkovo nerozumiem aké chces odpovede.Ked máš deti kúp plienky, umelé mlieko, Nurofen a bežnú stravu
@danula22 to máš snáď doma vždy či nie?😀cibuľu, zemiaky...

autor
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená