Ako sa zbaviť páchnucích plynov?
potrebujem poradit ako sa zbavit smrdlavych plynov?
vypi vonavku
A aké chceš mať? S vôňou konvalinky alebo japonská záhrada? Najlepšie sa ísť vyprášiť a rýchlo zavrieť dvere! 😀
@lyzzy postar bude vo vytrzeni 😀 pannu dnes len tak lahko nezohnat 🙂
@bona5 skus to chytat do sacika a ked bude plny na balkone vypustit a "staremu" budes vonat 😉
@tomiholjubavi ....veru 😀 ...hned bude mat svoju pracu radsej 😀
@tomiholjubavi konieeec...
@bibinka379 😀 😀 😀
Jeden len tak:
Ako sa po zahoracky povie panna?
.....skareda siedmacka 😀
@zita19 skoda, to bola velmi plodna tema..nasmiala som sa jak hovado 😀 ked som nedavno pridavala fotky sem a muzik to videl tak sa pyta, ze co je to za stranka..a ja ze tam kde si pisu mamicky a snazilky..a on, ze ahaaaa to je ta o prdeni 😀 😀 😀 nejake fajnovostky som mu aj prekladala
ked mas v hlave nas...tak sa nedivim ze tie prdy stoja za temu
@lyzzy ja som pocula taky, ze pise do bravicka mlada romka: Mile Bravicko, mam 13 a este som panna, su moji bratia gejovia? 😀 ale to len tak, zo srandy, jasne ze nemame rasisticke narazky
@tomiholjubavi ....ale nie.To ma len tak napadlo 😀
@bona5 Teraz smrtelne vazne:
Pijes kolu, zjas hocico, arasidy, kapustu... Asi nemas tie najlepsie stravovacie navyky. Bublinkove napoje nie su prave naj najsamlepsesie na pitie. Arsaidy mna osobne zduvaju ako mokra datelina kravu. Kapusta je tiez naduvava ale na rozdiel od tej koly zdrava. Takze fakt treba odsledovat co jes. To co ti nerobi vynechat alebo konzumovat v spolocensky vhodnu dobu. Ja napriklad cele roky varim fazulu na piatok. V sobotu sa doje a v nedelu doprdi. Fazulu mam rada, viem, ze ja zdrava ale ja som po nej "spolocensky nepouzitelna" najblizsich 24 hodin po poslednom tanieri. Kolu nepijem ani bublinkove presladene lepidla predavane pod spolocnym nazvom "osviezujuce napoje", lebo neprinasaju ziadne osviezenie pre moje telo ani dusu, akurat prazdne kalorie pre moje tukove vankusiky... 😝 😝 😝
Baby, vy ste úžasné 🙂 a ja, že idem si už unavená ľahnúť a tu zasa fajnová téma, som sa tak nasmiala, hneď som sa prebrala, čítam to aj mužovi a smejeme sa 😀
Smradlave prdy ,tema cislo #1 😀 😀 😀
@tomiholjubavi Joj mna po dobrej domacej fazulovici tiez pali zaha... Ale ja ju zboznujem. Tak trosku vydrzim. 😉
baby icte volade,uz som chcela ist spat, toto lepsie nez vtipnejsi vyhrava 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@zita19 ja ju zas tolko nelubim.. z coho ma najviac pali zaha, ale aj tak si to dam pri kazdej prilezitosti je mak...sulance, kolace, rozteky s makom...mnaaaam...aj ked mi je potom zle
@kiwi82 Roky tvrdim, ze hnacka a prdy su univerzalne temy. Moze sa o nich diskotovat fundovane vzdy a vsade. Zapoji sa vlastnymi skusenostami kazdy bez ohladu na pohlavie, vek, vzdelanie, spolocenske postavenie... A su aj nekonecnym zdrojom zabavy... Teda zvycajne zabavy post ex, lebo aktualne to zabava nikdy nie je ani pre hlavneho hrdinu pribehu a zredka pre blizke okolie 😉
Až teraz som si všimla, že si svoj problém zaradila do rodinných problémov? To už je ale potom vážne!
Ako citam, tak citam....ostatu plienku a vitamin C z DM-ky este nikto neporadil? 😕

Cely tvoj problem vidim v stravovani...zrejme mas organizmus riadne zaneseny, mozno aj nejake plesne...zisiel by sa ti detox. Hlavne vylucit maso, mlieko, kysnute produkty...a pod.