Ako zvládať depresiu a úzkosti v každodennom živote?
Ženy ktoré máte depresie úzkosti zvládate sa starať o seba? A o domácnosť? pretože ja má pocit že mám v byte stále bordel, a dokonca mi aj vynadali zato. Ale ja zato nemôžem ja by som najradšej len spala nemám vôbec motiváciu, chuť niečo robiť. Operiem,vyvešám, povysavam, umyjem dlážku, prezliečiem postel, umyjem riad, nakúpim navarím a mám dosť. Ja viem že potrebujem antidepresíva, ale to len utlmuje príčinu, brala som ich 11rokov, a stále sa to vracia, dokonca z poslednych liekov som vracala a zhoršil sa mi veľmi stav. Mám problémy aj so žalúdkom ciže nie každé AD mi sadnú. Pracovať nevládzem naposledy keď som pracovala tak som 2x do mesiaca ochorela a bola na antibiotikách, herpes, stres, únava, vyčerpanie,silne uzkosti. Zažili ste to niekto? Ja viem že pracovať musím ale na 8 hodín určite nie. Vybavovali ste si na depresiu niektorá aj invalidný čiastočný? Mám to už veľmi dlho, liečim sa 11 rokov a stále to isté dookola. Budúci týždeň idem na vyšetrenie krvi pretože mám nízke aj železo a tlak preto som stale unavena, a som objednana aj k psychiatričke. Beriem magnezium, vitamin D C omegu probiotiká ,b12, železo a prirodne AD na zvyšenie serotonínu😔najhorsie že sa nemam s kym porozpravat a som na všetko sama..Čo by ste mi poradili? schudla som z toho a je mi stále zima, občas ma aj trasie to neviem či je panicky atak alebo čo.
@anonym_autor muz co robi cez bolest? neuznali mu ID a to ej otazka casu ked bublina splasne. Preratavam kazde euro a tie kravy na ihrisku recnia len o nechtoch a dovolenke. Mam chut sa zabit ale ja chodim na pohovory a nic. Ze je nas vela.
@anonym_7024d5 Ze o dovolenke….. pri mori som bola 15 rokov dozadu
@anonym_autor posledne dovolenky som sa len trapila, zlomeny zub hnacky menzes a umrtie
@anonym_autor to by ma najmenej trapilo kde som bola pred 15rokmi
@anonym_autor to by ma najmenej trapilo kde som bola pred 15rokmi
@anonym_7024d5 Ja len hovorim že mi je tak zle že by som na ziadnu dovolenku ani nešla, lebo ma začne triast
Tak ja spravim z toho co ty tak polovicu, ak vobec 🙈. A to nemam nejaku depresiu. 😄. Skus pohyb, ťažký silový trening, vela bielkovín. Ja som mala príšerne stavy kvôli nízkemu dennemu príjmu. Určite jedz poriadne. Ak nema telo živiny prepne sa do stavu depresie, úzkosti...ja som mala panicke záchvaty uz len z predstavy zo staroby a z nemocnice. Čiže naozaj viem cim prechadzas. No musíš veriť ze je cesta z toho von. Ale chce to zmenu...
Tak ja spravim z toho co ty tak polovicu, ak vobec 🙈. A to nemam nejaku depresiu. 😄. Skus pohyb, ťažký silový trening, vela bielkovín. Ja som mala príšerne stavy kvôli nízkemu dennemu príjmu. Určite jedz poriadne. Ak nema telo živiny prepne sa do stavu depresie, úzkosti...ja som mala panicke záchvaty uz len z predstavy zo staroby a z nemocnice. Čiže naozaj viem cim prechadzas. No musíš veriť ze je cesta z toho von. Ale chce to zmenu...
@nicicka Mam alergiu na laktozu😭musim hladat bez laktozy. Neviem či napriklad tvaroh je bez laktozy. Mam dost pohybu doma, vencenie 3x denne niekedy aj 2 hodiny, bicykel korcule. A keď mam ist napriklad s niekym von začne ma triasť až zubami škripem. Neviem co to je či panicke ataky, a velmi silne uzkosti mam. Verim že pomoc existuje ale neviem ako dalej. Hlavne s tou pracou
@anonym_7024d5 Ja len hovorim že mi je tak zle že by som na ziadnu dovolenku ani nešla, lebo ma začne triast
@anonym_autor ja preto chodim na slovensko len.
@nicicka Mam alergiu na laktozu😭musim hladat bez laktozy. Neviem či napriklad tvaroh je bez laktozy. Mam dost pohybu doma, vencenie 3x denne niekedy aj 2 hodiny, bicykel korcule. A keď mam ist napriklad s niekym von začne ma triasť až zubami škripem. Neviem co to je či panicke ataky, a velmi silne uzkosti mam. Verim že pomoc existuje ale neviem ako dalej. Hlavne s tou pracou
@anonym_autor presla som si niečím podobným, nič som nejedla, zle som spala, bola som totálne vyčerpaná, nonstop na odpadnutie, proste humus. K tomu malé dieťa doma. Na mesiac som si dala reset, nasadili mi antidepresiva a niečo na spanie, s dieťaťom bol veľa muž. Ja som sa konečne vyspala a naozaj resetla. Ja som bola v stave že som nezvládla už ísť ani do obchodu. Rýchlo som si nasla novú prácu, pravidelne jem, úplne sa mi zmenil aj pohľad na život. Rada som medzi ľuďmi, co predtým som bola už úplne izolovaná. Zlepšil sa mi vzťah s mužom aj synom. Ty to mas horšie že si sama. Nemôžeš brat k ad aj nejakú ochranu žalúdka ak je ti z nich zle? Dávaš si ich nalačno? Ja napríklad len po jedle a nič mi z nich nie je, žiadne nežiadúce. Držím palce veľmi. Viem co je to za život
@anonym_autor presla som si niečím podobným, nič som nejedla, zle som spala, bola som totálne vyčerpaná, nonstop na odpadnutie, proste humus. K tomu malé dieťa doma. Na mesiac som si dala reset, nasadili mi antidepresiva a niečo na spanie, s dieťaťom bol veľa muž. Ja som sa konečne vyspala a naozaj resetla. Ja som bola v stave že som nezvládla už ísť ani do obchodu. Rýchlo som si nasla novú prácu, pravidelne jem, úplne sa mi zmenil aj pohľad na život. Rada som medzi ľuďmi, co predtým som bola už úplne izolovaná. Zlepšil sa mi vzťah s mužom aj synom. Ty to mas horšie že si sama. Nemôžeš brat k ad aj nejakú ochranu žalúdka ak je ti z nich zle? Dávaš si ich nalačno? Ja napríklad len po jedle a nič mi z nich nie je, žiadne nežiadúce. Držím palce veľmi. Viem co je to za život
@anonym_6928af a ake mate?
@anonym_autor neurológiu si riešila? 🙂
@anonym_aa7ffa neurologia prd pomoze tam ti povedia ze si mas dat MAGNEZKO a ist domov
@anonym_autor moja ber vitaminy dalej ale nemozes sa spoliehat na to ze ti to vylieci depresie. skus si pustit dominiku mirgovu, chod vonku, najdi si konicky, bud s kamaratmi, najdi seba, napis basen popripade si pust aj taylor swift a chod dalej v zivote. najlepsi liek na depresiu je smiech a ignor. maj depky na haku. posielam lasku❤
@anonym_autor moja ber vitaminy dalej ale nemozes sa spoliehat na to ze ti to vylieci depresie. skus si pustit dominiku mirgovu, chod vonku, najdi si konicky, bud s kamaratmi, najdi seba, napis basen popripade si pust aj taylor swift a chod dalej v zivote. najlepsi liek na depresiu je smiech a ignor. maj depky na haku. posielam lasku❤
@sparekparek Magnezko uzivam kazdy den, a kamaratov nemam. konicky mam aj ostatne co ste napisali
@anonym_aa7ffa neurologia prd pomoze tam ti povedia ze si mas dat MAGNEZKO a ist domov
@sparekparek okej takže neurologia je uplne zbytočne odvetvie medicíny. Choď radšej na sprostologiu, možno pomožu 🙂
@anonym_autor necitam diskusiu ale pokial si vedena ako psychiatricky pacient skus sa informovat u psychiatricky na terapiu zadarmo,co to preplaca poisťovňa. Tu vidim aj absolutnu absenciu zmyslu zivota na co sa postupne nabaluju aj tie choroby. Tu bez terapie tazko nieco zmozes. Drzim palce.
@anonym_autor je vela iných zdrojov bielkovin. Ryby, maso, aj proteinove nápoje bez laktózy...
Bez kvalitnej stravy to nepôjde...alebo tazko s dlho...

Koľko máte rokov? Ste slobodna?Deti nemáte?
@anonym_autor
@anonym_0a7938 24 nemam deti slobodna