Je mi strašne zle, dve noci som nespala
Ahojte,synček mal nedeľu pondelok vysoké horúčky.Uz je dobré.No mne je zle,dva noci som nespala.V noci som mala ja horúčku 38 hlava ma bolela a zle mi bolo od žalúdka na vracanie.Chvalabohu som nevracala.No boli ma celé telo bolia ma nohy nemôžem štát neudrzim sa na nohách.Bolia má kríze aj zadok ako keby som mala svalovku.Citim sa strašne.V nedeľu sme sťahovali mame nábytok,žeby som dostala z toho svalovku.Nemozem ani stať bojím sa že odpadnem,ani sedieť lebo ma bolí zadok.Neviem čo mi je.Mate takéto skúsenosti?
Covid máš na 90%, ak máš,sprav si test. To len lieky od bolesti,vitamíny...ak bude veľmi zle,tak ATB.
@iwesska to ja skutocne netusim, ale symptomy na to sedia vsetky... pri omikrone zle od zaludka nebyva...
Baby to má vo wc nenapadlo že korona.Spravila som samotest,no mám jednu čiarku takže negatívny.
🤣🤣🤣 Covid... nemozem z niektorych komentarov... kludne si mohla chytit nejaku virozu od maleho kedxe uz je fit a teraz to mas ty. Teraz su vseliake virozy..atd... nie nrexistuje len covid 😃😃😃
Antigen je pozitívny až na 4 deň príznakov, takže musíš ešte poslať, ak si robíš samotest. Zavolaj lekárke, ta ta asi ale ja tak pošle na PCR.
@anjelicek26 Waaaw, veď to ani Dr. si nedovolí takto virtuálne stanoviť diagnózu. Iné choroby už nie sú.
@zuzanockamt pytala sa, ci mame skusenost, nie, ci je tu nejaka lekarka... a ano mame takuto skusenost s presne tymito symptomami, nic viac nic menej 🙄 Su aj ine choroby, ale je aj covid, aj tu ostane, tak preco by to nemohla byt jedna z moznosti...
Stahovala si nabytok a mas to umocnene dakou chorobou. Ak sa bojis odpadnutia tak sed.
Inak je to vtipné tiež som mala čosi podobné.. z piatka na sobotu ma strašne bolel žalúdok aj celkovo brucho a mala som hnačky, v sobotu ráno 37,4°.. potom ma začali bolieť kríže dosť intenzívne, teplotu som mala maximálne 39°. Len som celý deň úplne odpálená preležala. V nedeľu ráno sa zobudím úplne fit, nič ma nebolí, nič mi nie je, akoby mi deň pred tým vôbec nebolo na umretie.
A manžel v stredu večer zvracal, teplota, vo štvrtok tiež ešte mal trošku zvýšenú a v piatok všetko v poriadku a išiel do roboty.
Ani ja ani on sme nemali upchatý nos, boľavé hrdlo, kašeľ nič nič nič..
Svorka tiež žalúdok na vode a zvýšená teplota, na druhý deň všetko ok. A od viacerých som počula podobné priebehy.. čosi je vo vzduchu ale tiež neviem čo to je
Rozumiem.. :( len som chcela povedať, že viacerí majú podobné ochorenie a viacerí nevieme čo to je 😂
Na 5 den mi to test ukazal🙂alebo viroza teraz okolo mna vsetci hnackuju a grcaju
ak si si robila test a nie si pozitivna, tak potom normalne viroza, teraz je cosi vo vzduchu, vela znamych su chori momentalne
A čo na to zabere niečo proti bolesti?
Toto isté som teraz mala aj ja pri druhom Covide. Riť a stehná ma boleli ako keby som drepovala celú nos. Bolesť hlavy, teplota a na vracanie. A test mi potvrdil až na 4 deň.
Daj si Cetalgen, zvýš prísun vitamínov, pi veľa tekutín a prejde to.
Keby som kovid nemala poviem,že chrípka alebo čokoľvek ale sme tesne po prekonaní a píšeš akoby presne o mne. Negatívny test nič neznamená. Ja som vedela,že mám kovid ale pozitívny my vyšiel až 4test a bola som aj v momke
@lenkakravcova nie nieje antigen poz.4 den od priznakov. Ja som nemala ziadne priznaky , manzel mal mal poz.test a na druhy den uz aj ja som mala. A nemala som ziadne priznaky az po teste cca 3 hodky som zacala mal horucky.
Od rána som nič nejedla, teraz som si dala dve guľaté piškóty,viem že málo,no nejde mi nič dolu krkom.Potom ma bolí brucho od hladu.Co si dať jesť?
@miankass Ja som mala až na 4.den pozitívny. A predtým 3 dní horúčok, až keď mi na 4.den začal kašeľ, tak som mala 2 čiarky. Testovala som sa denne.

Tak podla symptomov jasny covid delta variant. Synov bolel zaludok (aj mladsi vracal) velmi silno, bolel ich kazdy klb v tele, den-dva horucka... Myslim, ze viac ako vylezat to nemozes.