Je možné prekonať poruchy príjmu potravy bez odbornej pomoci?
Da sa prekonat ppp (anorexia, bulimia a zachvatove prejedanie) bez odbornej pomoci? Viem, ze je to velmi narocne ale je tu prosim niekto kto to zvladol sam aj bez pomoci rodicov ci priatelov?
@anonym_333c2b fuj,tak toto bol riadne hnusný komentár. Prosím vymaž ho. Každý s tým bojuje ako vie, skúša čo mu pomôže a čo nie. Napríklad mne veľmi pomohlo, keď povedala pravdu o tom čo prežívala a prežíva. Vždy mi prišla extrémne krásna, šťastná a úspešná a keď povedala čo a ako prežívala a s čím stále bojuje,tak mi to pomohlo si uvedomiť, že pozri ak extrémne krásna žena má démonov rovnako ako ja. Že vstupná krása na to nemá žiadny vplyv a choroba prepukne..
@anonym_bf9e6b mne zas pride strasne hnusne ako zneuziva chorobu a nemysli troska na sukromie deti…nemyslim si, ze vsetko ma ist na verejnost….prajem jej vsetko dobre, ale sposob akym to robi sa mi nepaci, myslim, ze ale s tymto musi clovek ratat ak otvori tak dvere do sukromia, ze to vyvola aj nie pozitivnu odozvu…
@anonym_autor... toto ale bude už vždy,to máš ako s alkoholikom,bude už navždy abstinujuci alkoholik...ale to neznamená že sa ti to vráti,iba ty o tom budeš vedieť a budeš si musieť dávať pozor,aby sa to opäť nerozbehlo.
Držím palce ❤️
@anonym_bf9e6b ďakujem❤️
@anonym_autor Ja som to z veľkej časti dokázala. Stále si strážim príjem jedla ale pribrala som a jem všetko. Skúšala som raz aj odbornú pomoc ale vôbec nepomohla. Pomohla som si sama ale bol to neuveriteľný boj a stále ešte je.
@anonym_5dd9be ty by si tu pomoc tiez urcite potrebovala. Skus nejakeho ineho terapeuta, ono nie kazdy ti musi sadnut. Drzim ✊
@anonym_7229e4 ja viem že áno ale nemôžem potrebujem čas aby som opäť mohla veriť ľuďom v tejto oblasti .ja viem že nemusí sadnúť ale mne vyslovene nerobila ešte horšie problemi a tým mi ešte viac z horsila situácia.
Keby je to len otom že si nesadne tak mi to nevadí .
@anonym_7229e4 ja viem že áno ale nemôžem potrebujem čas aby som opäť mohla veriť ľuďom v tejto oblasti .ja viem že nemusí sadnúť ale mne vyslovene nerobila ešte horšie problemi a tým mi ešte viac z horsila situácia.
Keby je to len otom že si nesadne tak mi to nevadí .
@anonym_5dd9be to mi je luto, verim, ze to zvladnete a dufam, ze ak to znovu skusite najdete niekoho kto vam vskutocnosti pomoze❤️
@anonym_autor kedysi mi pomohla tzv koučka alebo ako sa vola zvladla aom to.,ale sama nie

@anonym_bf9e6b toho sa bojim ze to uz so mnou zostane navzdy aj ked by som to riesila odborne…
@anonym_autor... toto ale bude už vždy,to máš ako s alkoholikom,bude už navždy abstinujuci alkoholik...ale to neznamená že sa ti to vráti,iba ty o tom budeš vedieť a budeš si musieť dávať pozor,aby sa to opäť nerozbehlo.
Držím palce ❤️