Môžem mať sex týždeň po potrate?
Som po potrate už týžden. Som vyrovnaná a nemám už žiadne bolesti a ani špinenie. 😅 Ak by som mala kondom mohli by sme mat sex z partnerom?
Ak si po spontannom potrate - citam, ze si potratila len v siestom tyzdni - necistili ta a citis sa na to, mozes sex kludne mat. Ak ti robili kyret, tak sa mozes kludne este rozkrvacat, tam by som bola opatrna a dodrzala aspon tie 4 tyzdne... predsalen je to riadny zasah do maternice. Nejde len o infekcie.
presna ako piše predonmou,radšej ešte počkaj aspon tyžden,nech sa ti všetko pekne zhojí...mimochodom mesiac po potrate som už bola tehotná 😉 držím prsty...vraj 6 mesiacov neotehotniet( od lekara rada)...hm,čo ja viem? no moa skusenost 😀 ....teraz necitiš bolest,no dnu je to čerstvé,tak veeelmi opatrne 😉
ak sa na to citis, mozes ale opatrne. neviem ci ta cistili, ak ano. trosku by som bola este zdrzanliva.predsa len bol to zakrok, este moze byt krcok citlivy pri sexe.
pri skorych a nekomplikovanych potratoch nemusi byt vobec pauza 6 tyzdnov. maternica sama vie, kedy je pripravena na dalsie tehu. cize kludne sa dalsi cyklus mozte znova snazit. 😉
vela stastia.
@lucka222 ak si po sponntannom, neni problem ak sa na to citis ;o) ale ja na tvojom mieste, by som pockala aspon do prvej mrchy aby sa maternica este trosku precistila a potom zacala so snazilkovanim... 🙂 trosku oddychu jej neuskodi a ten mesiac cakania, to sa da zvladnut.... 🙂
ak si po kyrete, tak sex jedine s gumou. ak to chces risknut, ze infekcia nebude tak bez.. ale hned by som nato nesla, radsej by som pockala tiez aspon tu prvu mrchu...
tvoje -som po potrate už týždeň- by som premenila na -som po potrate ešte len týždeň- je to krátko ,neriskovala by som
presne....nejde o to či si vyrovnaná ale hlavne aj o nejakú hygienu,môžeš dostať infekciu
a ked si prišla o bábätko,tak už rozmýšľaš nad sexom? nič ti neutečie,neboj sa....do 1. mrchy by som počkala ale je to na tebe...
krcok maternice po tyzdno po kyrete este nie je uzavrety . infekcie, neziaduce poranenie, krvacanie . to mozes sposobit neoparnostou . pockala by som este tyzden aspon ... ja som mala potrat v 10 tt . a na sex som chut nemala . citila som to vo vnutry akesi opuchnute . tak som pockala 4 tyzdne. na ten pravy sex .. nehovorim o inych vmoznostiach .. tie sme samozrejme vyuzili skor
Ak bol potrat spontánny bez kyretu, môžeš. Aj ja som tak otehotnela.
Ak ťa čistili, tak aj v nemocnici ti museli povedať, že sa odporúča počkať jeden celý cyklus.
Ale v každom prípade záleží na tom, ako sa ty cítiš. Ak nemáš bolesti a nebojíš sa, tak nie je dôvod, prečo nie.
@lucka222 ahoj, nejde ani tak o infekciu, ako o to, že po kyretáži, ktorú ti robili, môže nastať krvácanie (krčok ešte nie je zahojený-uzatvorený) a sex bude bolestivý...skús ešte počkať do prvej menštr. (keď sa tak veľmi ponáhľaš, aj keď si myslím, že ti nič neutčie...😉...)...po kyretáži je striknte 10 dní PN-ka (je jedno, či bol potrat skorý, nekomplikovaný..atď.) je to operačný výkon a min. 6 týždňov bez sexu...(aj ja som tým prešla🙂 pred "pár" rokmi😉)
ja by som sa chcela spítať keĎ som bola na potrate pred 3 tt. tak či sa mi už nič nemože stat pri sekxe alebo mame byt ešte opatrny? za odpovede vopred Ďakujem 😉
dobry vecer vsetkym,,,,,,,,,,ja som mala potrat pred 3tt ,,,,,a ked sme uz boli po pohlavnom styku s partnerom tak samipustil hnedy vytok ,,,,,,cotoje ,poradte mi dakujem
ahojte lidi ja som bola 4 mesic a potratila som ale to nic ja bi som chcela jednu radu ja som tizden po potrade a neviem ze ci mozem mat uz ten pohlavni vstik
Som dva tyzdne po kyretaži a v pohode sme sa s manželom milovali. Sme opatrní ale už dlhšie by som nevydržala.
dobrý večer,
chcela by som sa spýtať som už týždeň po kyretaži a chcela by som sex s priatelom, lenze mam take problemy ze mam strasne krce a bolesti v podbrusku,a 5 dni som nemala stolicu,bola som uz aj u svojho gynekologa a on mi predpísal tabletky na krce a na uvolnovanie.
Poradte mi prosim čo mam robit, dakujem velmi pekne a tesim sa na vasu odpoved.....
Ja som mala kyret pred 10 timi dnami a o pät dni planujem mat sex...nic ma neboly a bola som aj u gyn . Na kontrole a povedala ze som uz v oohode a sex mozem mat po dvoch tyzdnoch v oohode...a ked mi to posvy strcila ten velky kovovy nastroj tak ma to vobec nebolelo a nic som necitila,,takze ak sa citis pripravena a neboly ta nic..kludne mozes..ja idem o 5 dni na to tiez🙂 🙂 🙂 🙂
Ahojte,aj ja by som sa chcela spitat,ze kedy sa mozme s manzelim pomilovat,zacala som krvacat pred 8 dnami a to zacal potrat v 6tt,uz nekrvacam,mam len sem-tam hnedy vytok a nerobili mi kyretaz,mozme aj teraz,nedostanem daku infekciu ci zapal??dakujem
@ludka140281 ahoj prosim ta a to si otehotnela hned po dokrvacani? Prepac za taku otazku ale nikde som omtom nepocula a necitala … myslela som ze musi prist najpvr MS a az potom sa to da

odporúča sa kľudový režim 6 týždňov. Ale ak chceš, môžeš, môže sa stať, že sa znova rozkrvácaš. Je to na tebe. 😉 😉