icon

Môžem mať sex týždeň po potrate?

lucka222
29. apr 2012

Som po potrate už týžden. Som vyrovnaná a nemám už žiadne bolesti a ani špinenie. 😅 Ak by som mala kondom mohli by sme mat sex z partnerom?

tinki
29. apr 2012

odporúča sa kľudový režim 6 týždňov. Ale ak chceš, môžeš, môže sa stať, že sa znova rozkrvácaš. Je to na tebe. 😉 😉

anjelicek26
29. apr 2012

Ak si po spontannom potrate - citam, ze si potratila len v siestom tyzdni - necistili ta a citis sa na to, mozes sex kludne mat. Ak ti robili kyret, tak sa mozes kludne este rozkrvacat, tam by som bola opatrna a dodrzala aspon tie 4 tyzdne... predsalen je to riadny zasah do maternice. Nejde len o infekcie.

ludka140281
29. apr 2012

presna ako piše predonmou,radšej ešte počkaj aspon tyžden,nech sa ti všetko pekne zhojí...mimochodom mesiac po potrate som už bola tehotná 😉 držím prsty...vraj 6 mesiacov neotehotniet( od lekara rada)...hm,čo ja viem? no moa skusenost 😀 ....teraz necitiš bolest,no dnu je to čerstvé,tak veeelmi opatrne 😉

lauritka
29. apr 2012

ak sa na to citis, mozes ale opatrne. neviem ci ta cistili, ak ano. trosku by som bola este zdrzanliva.predsa len bol to zakrok, este moze byt krcok citlivy pri sexe.
pri skorych a nekomplikovanych potratoch nemusi byt vobec pauza 6 tyzdnov. maternica sama vie, kedy je pripravena na dalsie tehu. cize kludne sa dalsi cyklus mozte znova snazit. 😉
vela stastia.

bambi2
29. apr 2012

@lucka222 ak si po sponntannom, neni problem ak sa na to citis ;o) ale ja na tvojom mieste, by som pockala aspon do prvej mrchy aby sa maternica este trosku precistila a potom zacala so snazilkovanim... 🙂 trosku oddychu jej neuskodi a ten mesiac cakania, to sa da zvladnut.... 🙂
ak si po kyrete, tak sex jedine s gumou. ak to chces risknut, ze infekcia nebude tak bez.. ale hned by som nato nesla, radsej by som pockala tiez aspon tu prvu mrchu...

janinah
29. apr 2012

tvoje -som po potrate už týždeň- by som premenila na -som po potrate ešte len týždeň- je to krátko ,neriskovala by som

lili_mia
29. apr 2012

bolesti pri chôdzi a sedení zrejme nemáš, ale aj tak sex môže byť bolestivý

poleva
29. apr 2012

presne....nejde o to či si vyrovnaná ale hlavne aj o nejakú hygienu,môžeš dostať infekciu
a ked si prišla o bábätko,tak už rozmýšľaš nad sexom? nič ti neutečie,neboj sa....do 1. mrchy by som počkala ale je to na tebe...

lucka1987
30. apr 2012

krcok maternice po tyzdno po kyrete este nie je uzavrety . infekcie, neziaduce poranenie, krvacanie . to mozes sposobit neoparnostou . pockala by som este tyzden aspon ... ja som mala potrat v 10 tt . a na sex som chut nemala . citila som to vo vnutry akesi opuchnute . tak som pockala 4 tyzdne. na ten pravy sex .. nehovorim o inych vmoznostiach .. tie sme samozrejme vyuzili skor

anlady
30. apr 2012

možeš,švagrová tak otehotnela.

li_la
30. apr 2012

Ak bol potrat spontánny bez kyretu, môžeš. Aj ja som tak otehotnela.
Ak ťa čistili, tak aj v nemocnici ti museli povedať, že sa odporúča počkať jeden celý cyklus.
Ale v každom prípade záleží na tom, ako sa ty cítiš. Ak nemáš bolesti a nebojíš sa, tak nie je dôvod, prečo nie.

ivett1
30. apr 2012

@lucka222 ahoj, nejde ani tak o infekciu, ako o to, že po kyretáži, ktorú ti robili, môže nastať krvácanie (krčok ešte nie je zahojený-uzatvorený) a sex bude bolestivý...skús ešte počkať do prvej menštr. (keď sa tak veľmi ponáhľaš, aj keď si myslím, že ti nič neutčie...😉...)...po kyretáži je striknte 10 dní PN-ka (je jedno, či bol potrat skorý, nekomplikovaný..atď.) je to operačný výkon a min. 6 týždňov bez sexu...(aj ja som tým prešla🙂 pred "pár" rokmi😉)

delfinik855
Autor odpoveď zmazal
kristina2274
27. feb 2013

ja by som sa chcela spítať keĎ som bola na potrate pred 3 tt. tak či sa mi už nič nemože stat pri sekxe alebo mame byt ešte opatrny? za odpovede vopred Ďakujem 😉

zuzi1291
20. mar 2013

dobry vecer vsetkym,,,,,,,,,,ja som mala potrat pred 3tt ,,,,,a ked sme uz boli po pohlavnom styku s partnerom tak samipustil hnedy vytok ,,,,,,cotoje ,poradte mi dakujem

eminne
16. feb 2014

ahojte lidi ja som bola 4 mesic a potratila som ale to nic ja bi som chcela jednu radu ja som tizden po potrade a neviem ze ci mozem mat uz ten pohlavni vstik

yvik
18. feb 2014

Som dva tyzdne po kyretaži a v pohode sme sa s manželom milovali. Sme opatrní ale už dlhšie by som nevydržala.

lubka1983
18. feb 2014

Mozes.opatrne my sme mali 2tyzdne po kyrete.....

anjeliiik20
15. apr 2014

dobrý večer,
chcela by som sa spýtať som už týždeň po kyretaži a chcela by som sex s priatelom, lenze mam take problemy ze mam strasne krce a bolesti v podbrusku,a 5 dni som nemala stolicu,bola som uz aj u svojho gynekologa a on mi predpísal tabletky na krce a na uvolnovanie.
Poradte mi prosim čo mam robit, dakujem velmi pekne a tesim sa na vasu odpoved.....

daimonn
30. apr 2014

Ja som mala kyret pred 10 timi dnami a o pät dni planujem mat sex...nic ma neboly a bola som aj u gyn . Na kontrole a povedala ze som uz v oohode a sex mozem mat po dvoch tyzdnoch v oohode...a ked mi to posvy strcila ten velky kovovy nastroj tak ma to vobec nebolelo a nic som necitila,,takze ak sa citis pripravena a neboly ta nic..kludne mozes..ja idem o 5 dni na to tiez🙂 🙂 🙂 🙂

monulatrubka
29. okt 2014

Ahojte,aj ja by som sa chcela spitat,ze kedy sa mozme s manzelim pomilovat,zacala som krvacat pred 8 dnami a to zacal potrat v 6tt,uz nekrvacam,mam len sem-tam hnedy vytok a nerobili mi kyretaz,mozme aj teraz,nedostanem daku infekciu ci zapal??dakujem

anita12323
16. nov 2014

Ja nevjem

monika20111990
24. jún 2019

Kedy ste otehotneli po spontannom potrate?

galioska
24. jún 2019

Veď sex môžete aj bez toho aby šiel dnu...🤷

manusik
2. dec 2024

@ludka140281 ahoj prosim ta a to si otehotnela hned po dokrvacani? Prepac za taku otazku ale nikde som omtom nepocula a necitala … myslela som ze musi prist najpvr MS a az potom sa to da

ludka140281
10. dec 2024

@manusik takto nejak tak vyšlo 😁