Zlčníkový záchvat
V noci som sa zobudila na ukritnu ostru bolest vzadu v chrbte ako je zlcnik. Dala som si hned algifen neo kvapky. Trvalo vyse hodiny kym ako tak zabrali. Mala som pocit ako keby mi niekto nozom bodal do chrbta. Napinalo m aj na zvracanie ale kedze uz par dni drzim dietu, nechapem co sposobilo tu bolest. Jedla som vcera len hrianku s kuskom rastlinneho masla, tycinky a par piskot. Nieco mi pred par dnami nesadlo, tak preto ta dieta. Myslela som ze budem rzp volat taka bolest to bola. Za hodku a pol som uz len citila tlak vzadu pod rebrom. Bol to zlcnikoby zachvat? Na usg brucha som bola v ramci preventivky v marci a nebolo v zlcniku nic. Dakujem
@anonym_autor musíš ísť na pohotovosť, aby sa to neopakovalo. Môžu to byt aj močové kamene. Nemusí to byť len žlčník.
@slovakboy zlcnik ma bolel uz viacx kedze mam jeho funkcnu poruchu, preto chodim aj castejsie 2x do roka na usg. A bola to bolest oresne v tej oblasti. Teraz citim uz len mierny tlak. Ak by sa to opat tak vyrazne zhorsilo isto pojdem
sak si pisala ze ti robili vysetrenia tento tyzden aj krv atd a vsetko bolo ok ?
@slovakboy zlcnik ma bolel uz viacx kedze mam jeho funkcnu poruchu, preto chodim aj castejsie 2x do roka na usg. A bola to bolest oresne v tej oblasti. Teraz citim uz len mierny tlak. Ak by sa to opat tak vyrazne zhorsilo isto pojdem
@anonym_autor mohol
Ak sa zopakuje tak na pohotovost alebo v pondelok k vseobecnemu
sak si pisala ze ti robili vysetrenia tento tyzden aj krv atd a vsetko bolo ok ?
@mamina7070 asi si si moj prispevok pomylila s inym, nepisala som sem. U dr som nebola od marca od preventivky
@anonym_autor mohol
Ak sa zopakuje tak na pohotovost alebo v pondelok k vseobecnemu
@taktotedanie no dufam ze sa uz nezopakuje
@taktotedanie no dufam ze sa uz nezopakuje
@anonym_autor drz dietu teraz par dni. uvidis. inac smer lekar. moze to byt hocico
funkcna porucha zlcnika algifen v marci preventivka https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy-a-lieky-pre-dospelych/neprijemny-tlak-pod-rebrami/
funkcna porucha zlcnika algifen v marci preventivka
@mamina7070 to nie je moj prispevok, tam pani alebo slecna nespomina pichanie v zlcniku, ja som si dala v stredu na veceru proteinovy jogurt a po nom mi uz bolo tazko. Cize stvrtok piatok len suchare. Kedze mam tu funkncu poruchu tak mi byva parx do roka horsie ale taku bolest v zlcniku som este nezazila. Bezne si uvyknem dat isochol ked mi je tak horsie na par a od stredy som si ho aj nasadila
@mamina7070 to nie je moj prispevok, tam pani alebo slecna nespomina pichanie v zlcniku, ja som si dala v stredu na veceru proteinovy jogurt a po nom mi uz bolo tazko. Cize stvrtok piatok len suchare. Kedze mam tu funkncu poruchu tak mi byva parx do roka horsie ale taku bolest v zlcniku som este nezazila. Bezne si uvyknem dat isochol ked mi je tak horsie na par a od stredy som si ho aj nasadila
@mamina7070 toto je asi ina
@anonym_autor isla by som k doktorobi
@mamina7070 toto je asi ina
@anonym_autor isla by som k doktorobi
@balerina2025 zatial neboli, citim sice ze travenie nie je ok. Ale ta silna bolest je prec. Ak by sa zopakovala isto pojdem smer lekar
@balerina2025 zatial neboli, citim sice ze travenie nie je ok. Ale ta silna bolest je prec. Ak by sa zopakovala isto pojdem smer lekar
@anonym_autor uvidis, 🍀
@anonym_autor môžem sa opýtať na ktorej strane je ta bolesť?
@zuzkaa1991 vpravo, vpredu pod rebrom som citila len tlak ale v chrbte silna bodava bolest
@zuzkaa1991 vpravo, vpredu pod rebrom som citila len tlak ale v chrbte silna bodava bolest
@anonym_autor ja mam take stavy ja ľavo preto sa pytam lebo ma raz jedni.prehovarali ze je to záchvat zlnikovy.ale.na nete som sa docitala.ze na pravo😇
Kedze lekari nevedia mi 3r zistit ake bolesti mam na lavo a z co to je....ano viem co ti spúšťa ☺️väčšinou
@anonym_autor ja mam take stavy ja ľavo preto sa pytam lebo ma raz jedni.prehovarali ze je to záchvat zlnikovy.ale.na nete som sa docitala.ze na pravo😇
Kedze lekari nevedia mi 3r zistit ake bolesti mam na lavo a z co to je....ano viem co ti spúšťa ☺️väčšinou
@zuzkaa1991 na lavo pankreas a zaludok
@zuzkaa1991 na lavo pankreas a zaludok
@balerina2025 ja stále ze zaludok ale ze.zaludok je vyssie takze ostava pankreas ok ďakujem za info pojdem tymto smerom

@anonym_autor musíš ísť na pohotovosť, aby sa to neopakovalo. Môžu to byt aj močové kamene. Nemusí to byť len žlčník.