Mám ísť na testy po nezáväznom sexe?
Baby… urobila som zo seba dnes fakt kravu. Už dlhšie si všímam jedného chalana z nášho mesta, taký ten typ, čo je snáď vo všetkom dobrý a očividne najviac v oblbovaní žien. A ukecal ma na rande. No a samozrejme, som skončila u neho doma ja blbá. Ale musím povedať, že tak to celé urobil, že doteraz vlastne neviem, ako ma presvedčil a na čo. Normálne si ani nepamätám, o čom sme sa na tom rande rozprávali, až som nakoniec skončila u neho doma. No nedalo mi to a musela som sa ho opýtať, koľko ženských už takto dostal do postele. On sa na mňa len vycieral, tak som naliehala, nech mi odpovie, a on sa ma ešte spýtal, či chcem počuť pravdu, alebo milosrdnú lož... Samozrejme, že som chcela pravdu… a ten hajzlík zahlásil, že asi 75. Mňa skoro piclo. Vyskočila som, obliekla sa a utekala domov, dokonca som pol cesty išla úplne opačným smerom, lebo som bola taká mimo, že som nevedela ani rozmýšľať. A teraz sedím doma a rozmýšľam, čo teraz? Mám ísť na nejaké testy? Alebo čo sa v takejto situácii vlastne rieši? Lebo celú noc zase nebudem spať a ešte ma z toho fakt šľahne. Baby radte ...
@anonym_autor No smejem sa a čo si si ako myslela? Že čakal len na teba? :D
No pozri sa. Teraz nemá význam aj tak nič riešiť. AJ keby mal HIV, tak sa to dá zistiť najskôr až iks dni po nákaze. To isté sifilis, kvapavka, genitálny herpes a všetky ostatné šmaky. Takže v noci kľudne spí a potom sa choď poradiť s gynekologom, kedy a aké testy máš riešiť.
@thirstymonk čo????? to nemyslíš vážne...
@anonym_autor Čo nemyslím vážne? Si myslíš, že ak ťa nakazil HIV, že sa to ukáže o 10 minút na teste?
a to si sa s nim len tak vyspala bez ochrany? musis mat velmi nizke sebavedomie
@anonym_autor Ak ťa to upokoji, mala si si hneď po príchode domov dezinfikovať šušuru, napríklad prostredníctvom výborného produktu GYNEXID. Voľne dostupný v lekárni.
@anonym_autor co si myslela, ze iba teba zavolal do jeho postele a my mame odkial vediet, ci si sa nakazila, ved mozno ani on nevie co ma za pliagu, ked s tolkymi spal.
s clovekom ktoreho nepoznas nikdy nechod bez ochrany, prepanajana, uz len take chlamydie a hpv ti mozu tak skomplikovat zivot, ze az
teraz ste múdre, ved ani ja som nevedela že Skončime u neho aj keď musím priznať že pred stretkom som sa schválne holila ale toto je niečo úplne iné.
teraz ste múdre, ved ani ja som nevedela že Skončime u neho aj keď musím priznať že pred stretkom som sa schválne holila ale toto je niečo úplne iné.
@anonym_autor No teraz už je neskoro plakať nad rozliatým mliekom. Stálo tých 10 sekund orgazmu za to? Odpovedz si sama...
@anonym_autor No teraz už je neskoro plakať nad rozliatým mliekom. Stálo tých 10 sekund orgazmu za to? Odpovedz si sama...
@thirstymonk neurobila som sa, ani on.
Schválne si sa oholila asi kvôli tomu že si mala v pláne s ním hrať karty , že ? Za hlúposť sa platí. Uvidíš neskôr či a ako budeš platiť ty.
@anonym_autor super, takze ak nakazena ani neuzite, tak snad ti nic nebude
@anonym_autor skončiť u niekoho doma a nezáväzne si užiť je jedna vec, nechrániť sa ale pri takomto stretku je niečo úplne iné...pre pokoj na duši kľudne choď, ale ako je napísané vyššie, teraz to ešte zmysel nemá
@anonym_autor ty si fakt mimo. Tebe už ani svätena voda nepomôže
a to ste robili bez ochrany ?
čo čakaš že sa stane
vydrž par dni a potom chod na test
@anonym_autor a preco ste nemali ochranu ? (kondom) to fakt na prve rande sa oholis odes k nemu domov vyspis sa s nim (on chudak sa ani neurobi tak asi si ho nejako ani nevzrusovala) a ty sa cudujes ze s kolkymi spal? asi nebudes najostrejsia ceruzka v peracniku
prestan sa strapnovat , normalna nebudes, hlavne sa nerozmnozuj
Neboj sa, prevalencia HIV na Slovensku je nízka, je naozaj veľmi nepravdepodobné, že by mal nejakú pohlavnú chorobu. Takze, upokoj sa, všetko bude ok. Ak chces, môžeš ísť ore istotu o 3 mesiace na testy.
@anonym_autor a preco ste nemali ochranu ? (kondom) to fakt na prve rande sa oholis odes k nemu domov vyspis sa s nim (on chudak sa ani neurobi tak asi si ho nejako ani nevzrusovala) a ty sa cudujes ze s kolkymi spal? asi nebudes najostrejsia ceruzka v peracniku
prestan sa strapnovat , normalna nebudes, hlavne sa nerozmnozuj
@anonym_80b25a
Nemali, pretože nám dá teraz dobre hovorí...
S Lo zvyškom tiež súhlasím.
@anonym_autor
Počuj, nemusíš byť geniálna s IQ 140 ale hod si na YouTube nejaké osobné rozhovory o tých pohlavných chorobach. Mala som tú česť, môj milý priateľ má podviedol s Banskou, čo dala aj ozratym starým chlapom. Taká si a miška. Viem, že bola do neho zamilovaná ale vtedy mala 14 ! No a časom dospelá a ten môj debil sa s ňou vyspal, teda pardon, skoro ho znasilnila on chudatko bol v Tom nevinne, bol opitý! Tak mi to vysvetlil 🫤.
A poviem ti, také chlamýdie to je ozaj smakotinka! Keď mi to dr povedala, pýtala som sa či to je a prečo to mám!? A ona polobazne a polovesrko, no milá pani... To by ste mohla vedieť sama. Ešte som sa blbo pozerala na ňu, že veď ja nie som lekárka, pardon. Nuž a tak mi povedala o pohlavnom prenose, takmer má slák trafil!!
A to som zistila až vďaka fajnovym príznakom časom. Vôbec chcel zatĺkať, nevideli, no čo už.
Toto krátky príbeh. A to ten môj vizeral pomaly ako svätý, fakt by ma to pri ňom dovtedy nenapadlo. A ty ideš s nejakým známym niečím, čo orekoti každú a a to ani netušil o čom bolo rande a ako sa to stalo!? Nesupol ti niečo do pohára??
a to vase mesto je v juhoafrickej republike, ci preco sa tak obavas? jeminenky. skor by ma trapilo, ze to nestalo za nic 😀
a inak vies, ze to cislo, co hovori chlap sa ma vydelit troma, ze?
a to ste robili bez ochrany ?
čo čakaš že sa stane
vydrž par dni a potom chod na test
@anonym_74803a Na HIV testy potrebuje niekoľko mesiacov, ináč jej vyjde falošné negatívny výsledok.
A neželané tehotenstvo?
Neboj sa, prevalencia HIV na Slovensku je nízka, je naozaj veľmi nepravdepodobné, že by mal nejakú pohlavnú chorobu. Takze, upokoj sa, všetko bude ok. Ak chces, môžeš ísť ore istotu o 3 mesiace na testy.
@hyperpohroma Žije tu mnoho Ukrajiniek a ak ten muž mal nechránený styk so 75 ženami, tak to kľudne mohli byť aj Ukrajinky. A na Ukrajine je pandémia HIV, ktorá sa šíri hlavne heterosexuálnych stykom. Takže HIV je reálna hrozba.
@anonym_autor Núdzová antikoncepcia môže byť stále možnosťou, takže nečakaj na žiaden test. Toto si vybav ako prvé. To, že hovorí, že sa neurobil, ešte nemusí byť úplne pravda. Pri tom, ako ti bude lekar dávať recept, sa ho rovno spýtaj, aký by mal byť ďalší postup.
Hlavne neváhaj, lebo toto dobrodružstvo by nemuselo byť posledným dielom série. 😄 A už sa tým nezaťažuj. Ako ja hovorím: načo sa trápiť minulými omylmi, keď sa môžeš tešiť na ešte oveľa väčšie, ktoré ťa, vzhľadom na doterajší vývoj, ešte v buducnosti čakajú. Ako kazdeho. Prajem vela stastia 🙂
Keď už si sa oholila, mohla si si dať námahu a obstarať si aspoň kondóm. Nabudúce sa nehol, aspoň ťa to nebude lákať. Máš aspoň ponaučenie. Na testy by som určite išla, ak je to taký prieskumník.
A to 75 ich mal tak ako teba,ze len zapichol,vytiahol a urobil si ciarku? No nic moc vykon teda😂 HIV by som sa obavala najmenej,su aj ine pohlacne choroby a HPV.

@anonym_autor No smejem sa a čo si si ako myslela? Že čakal len na teba? :D
No pozri sa. Teraz nemá význam aj tak nič riešiť. AJ keby mal HIV, tak sa to dá zistiť najskôr až iks dni po nákaze. To isté sifilis, kvapavka, genitálny herpes a všetky ostatné šmaky. Takže v noci kľudne spí a potom sa choď poradiť s gynekologom, kedy a aké testy máš riešiť.