Mám ísť na testy po nezáväznom sexe?
Baby… urobila som zo seba dnes fakt kravu. Už dlhšie si všímam jedného chalana z nášho mesta, taký ten typ, čo je snáď vo všetkom dobrý a očividne najviac v oblbovaní žien. A ukecal ma na rande. No a samozrejme, som skončila u neho doma ja blbá. Ale musím povedať, že tak to celé urobil, že doteraz vlastne neviem, ako ma presvedčil a na čo. Normálne si ani nepamätám, o čom sme sa na tom rande rozprávali, až som nakoniec skončila u neho doma. No nedalo mi to a musela som sa ho opýtať, koľko ženských už takto dostal do postele. On sa na mňa len vycieral, tak som naliehala, nech mi odpovie, a on sa ma ešte spýtal, či chcem počuť pravdu, alebo milosrdnú lož... Samozrejme, že som chcela pravdu… a ten hajzlík zahlásil, že asi 75. Mňa skoro piclo. Vyskočila som, obliekla sa a utekala domov, dokonca som pol cesty išla úplne opačným smerom, lebo som bola taká mimo, že som nevedela ani rozmýšľať. A teraz sedím doma a rozmýšľam, čo teraz? Mám ísť na nejaké testy? Alebo čo sa v takejto situácii vlastne rieši? Lebo celú noc zase nebudem spať a ešte ma z toho fakt šľahne. Baby radte ...
Keď máš takéto IQ ako sa prezentujes tu tak chalanko sa moc nenarobil, kým ťa dostal do postele.
Du blejt... že 75😭😭😭, dievčatá, v dnešnej dobe bude istejšie zapnúť si radšej televízor 👁️
To vážne bez prcky???
teraz ste múdre, ved ani ja som nevedela že Skončime u neho aj keď musím priznať že pred stretkom som sa schválne holila ale toto je niečo úplne iné.
@anonym_autor to kto ti toto uveri? 🤣
Na testy chod urcite, asi sa porozpravaj s obvodnou, kedy ich odporuci, lebo rozne choroby maju rozne inkubacne doby: chlamydie, kvapavka cca 2t, syfilis 3-12t, hepatitidy 4-6t, hiv po 3mesiacoch, takze ak to chces zobrat velmi zodpovedne, tak mozno pojdes aj opakovane.
A medzitym samozrejme ziadny nechraneny sex, ak si nieco chytila, nech to neposuvas dalej.
Napadlo ma jedno. Ze ak jeden manik mal 75 bab, tak ako pekne kazda baba vyprava, ze mala v zivote iba 3 partnerov. :D A statistika nejak nesedi. Niekto si vymysla ... A verim viac tomu typkovi, ked autorku vedel behom jedneho rande zblbnut na sex. A je takych kopec ...
Aspon mas tak na pol roka pokoj od chuti na sex ... 🙂
@anonym_autor testy na rôzne pohlavne choroby sa robia v rôznych časoch. Čiže ako ti bolo už napísané, chod na gyndu a Dr ti povie čo kedy a ako. Na tvojom mieste by som šla.
Nestresuj. Vyumyvaj sa, strc vagifloru. Dobre bude.. ak by naskocili dake priznaky, chod ku gyn.
Nedal ti nieco do napoja? 🤔🫣
teraz ste múdre, ved ani ja som nevedela že Skončime u neho aj keď musím priznať že pred stretkom som sa schválne holila ale toto je niečo úplne iné.
@anonym_autor sorry, ale fakt nie si normalna, ak je to pravda. Alebo mas maniodepresiu a si v manickej faze??? Lebo mne to tak pripada trosku.
@hyperpohroma Žije tu mnoho Ukrajiniek a ak ten muž mal nechránený styk so 75 ženami, tak to kľudne mohli byť aj Ukrajinky. A na Ukrajine je pandémia HIV, ktorá sa šíri hlavne heterosexuálnych stykom. Takže HIV je reálna hrozba.
@pr85 ale, ale, aky rozhladeny co sa tyka HIV
@pr85 ale, ale, aky rozhladeny co sa tyka HIV
@anonym_8bb93b to je znama info, ja to tiez viem, a urcite nemam zaujem spavat s Ukrajinkami, ani s Ukajincami. Teda ani s nikym inym, co nie moj manzel
Na SK znamych pripadov HIV nie je az tak vela, byva to v spravach.
A to 75 ich mal tak ako teba,ze len zapichol,vytiahol a urobil si ciarku? No nic moc vykon teda😂 HIV by som sa obavala najmenej,su aj ine pohlacne choroby a HPV.
@iwesska Ja keby som bol taky pichač, tak by som si normalne daval tetovať spermie dakde na rameno. Jak keď si vrahovia tetuju kvapky krvi za každeho zabiteho :D Bol by som hero :D
Ale aktuálne by som chodil s jednou spermiou, to nema efekt :D
Pana beka. 5:36 ráno, všetci ešte spia a ja sa tu potichu uchechtavam na tejto diskusii. Good job takto na rano.
Ze sa on neurobil je dobre, aspon ti tam nwdal ejakulat s moznymi virusmi. Ale uplne vyhrate aj tak nemas, aj tak ta mohol nakazit. Takze za 3 mesiace na test HIV plus hepatidu C, ostatne by sa prejavilo.
Rande...vyholena...a ani jeden sa neurobil??😀 Co ste nemtavi?
☕☕☕ dobre som sa zasmiala pri rannej káve 😂 asi som už stará na takéto veci, ale frndu si oholíš, ale kdyby neco (rozumej kondóm) si nevezmeš? keď už vieš, že budeš prevetrávať svoju vagínu?
Určitě na testy zajdi. Určitě minimálně HIV a hepatitida C. Ale až za 3 měsíce! Dříve by mohly vyjít výsledky negativně přesto, že bys byla pozitivní. Čím dříve by se případná léčba nasadila, tím lépe.
Ano, šance nakazit se HIV je malá, ale bohužel riziko tam je. Alespoň budeš mít klid. A příště se nechovej jak... 🌹
@anonym_autor myslim si, že je tu viac múdrych žien ako si ty... si len ďalšia trofej, ak vôbec

Už ho asi zenske moc neberú, nečudujem sa pri takom množstve čo mal keď sa nevie dokončiť