icon

Máte skúsenosť s interupciou v nemocnici Michalovce?

shaniatobi
4. sep 2019
nika3136
4. sep 2019

@katkka08
@fialka1318
A vaša adresa dámy? Keby náhodou potrebovala pomoc, rady sa ujmete, pravdaže.
@shaniatobi pošli im aj číslo účtu, rady ťa finančne podporia, ak máš teda zlú finančnú situáciu a preto zvažuješ UPT

queen_mary
4. sep 2019

@katkka08 ty si prosim Ta otvor ucebnicu slovenciny a studuj, aby sa deti nemuseli za tvoj "pravopis" hanbit. Rozhodnutie a dovody nechaj na autorku samotnu. Spravis tym tejto komunite a tvojim detom velku sluzbu.

queen_mary
4. sep 2019

@nika3136 z coho jej tak budu posielat, kattku typujem tak na nezamestnanu zenu na rodicaku, ked napise zamisli.

dadka36
4. sep 2019

V diskusiách chýba čítanie s porozumením 😂😂😂

fialka1318
Autor odpoveď zmazal
queen_mary
4. sep 2019

@fialka1318 ty co si matka tereza? Ved ani nevies, preco musi na interupciu ist, tak unfollowni temu a zi si dalej svoj urcite dokonaly zivot 😅

nika3136
4. sep 2019

@fialka1318
1) nikto nič nerozkrikuje - chudera napísala jednu jedinú otázku aj to do témy a nie popisu
2) to isté jej napíšeš, keď tu bude žobrať veci pre to dieťa
Záver? Nikdy ti nebude dobre, potrebuješ len niečo písať pre upokojenie svojej duše.
Čo tak sa radšej starať o seba? 🙂

saskia_98
4. sep 2019

@nika3136 kazdy sa tu rozdrapuje ze jaka je autorka jak nemala sexovat ale pritom nikoho nenapadlo ze to dieta by mohlo mat nejake vazne vady pre ktore by malo ist prec. Toto nikoho nenapadlo, kazdy tu hned moralistu zo seba robi. Normalne mam dost. Nikto nevie preco autorka to chce spravit ale picoviny trepat budu...

montemotherone
4. sep 2019

@sofia1 ono vlastne ani si nie som istá čo vlastne píše. Očividne v škole chýbala nielen na biológii človeka, keď preberali rozmnožovanie, ale aj na slovenčine.
Viete, mnohé tu zatracujete moralistky. Najskôr treba rozmýšľať a potom striedať chlapov kade tade. Oháňate sa právom na kadečo, čo budú robiť znásilnené ženy, a pritom sa tu väčšinou bavíme o nezodpovedných rajdách ktorým sa zapaľujú lýtka. To už žiadna nemá toľko úcty AJ K SEBE (ak už nie k dieťaťu), že ak už s niekým drichmem, tak je to aj chlap, ktorého by som potenciálne prijala za otca svojich detí a o tejto možnosti sa s ním aspoň porozprávala? Ak aspoň ovšem viem ako sa volá 😒 Je len nízke percento otehotnení zo snásilnenia, či "nešťastnej náhody" s prezervatívom. Ja osobne nemôžem zo zdravotných dôvodov užívať HAK a k ochrane pred tehu mi stačí ak sa o seba starám, čiže sledujem cyklus, svoje telo a doplníme to obyčajným prezervatívom. To je fakt taký problém? 🤦‍♀️ Ja mám už niekedy pocit, že čím máme viac informácií, tým sú niektoré baby sprostejšie... Nechajú zo seba robiť handry. Volajú po práve na potrat, ale oni majú hlavne právo na vzťah a lásku !!! bez toho, aby ju museli chlapovi dokázať sexom po prvom rande! Už sa uvedomte a začnite si vážiť svoje telo ešte predtým, ako sa dostanete do takejto nezávideniahodnej situácie... A myslite na to, že život je len jeden a druhá šanca otehotnieť, už nemusí prísť 😒

abbey1
4. sep 2019

@fialka1318 Toto je vrchol pokrytectva! Nech si kľudne ide na potrat, ale nech o tom čuší?! Nech diskutuje v neverejných témach?! O čo ti vlastne ide? O tie nenarodené deti, alebo o pseudomoralku? Sila 🙂

jana2679
4. sep 2019

Žienky, skúste sa naučiť odpovedať na otázky zakladateľov tém, ak k tomu nemáte čo povedať prečo tu mudrujete,moralizujete a pod. Keby zakladateľka témy chcela vedieť prečo áno a prečo nie, tak by to tak formulovala. Nedostala ani jednu odpoveď k téme a už tu bude " kovbojka".
A mimochodom možno by ste boli prekvapené koľko žien toto rieši a má na to svoje dôvody do ktorých Vás nič nie je a nie sú povinné Vám ich tu uvádzať. Skúste OTÁZKA = ODPOVEĎ, ak neviem nemudrujem.

naloxon
4. sep 2019

Je to diskusia takže s tým musí počítať, že jej niekto napíše aj niečo iné než len to čo chce počuť. Inak už mi je zle z tých potratov, tiež by sa už sprísnili podmienky.

cistykvietok
4. sep 2019

@jana2679 Nič v zlom, ale však teraz si urobila sama to isté...

abbey1
4. sep 2019

@fialka1318 Uvítala by som otvorenosť, keď mi niekto chce niečo napísať nech to napíše verejne. Ďakujem. Že ti je z niekoho zle, to je tvoj problém. Každý na každom vidí niečo, čo neschvaľuje, to je ok. Ale to neznamená že nás niečo oprávňuje toho človeka riešiť, šíriť o ňom ďalej info a svoje dojmy, ktoré sme si pozňuchavali z info na nete.
Nikdy som interupciu nepodstúpila, želala by som si, aby sa každé počaté dieťa narodilo do milujúcej rodiny a tak. milované vyrastalo. Život však nie je len ružový, občas je krutejší, než by sme si vôbec vedeli predstaviť. Mne osobne je zle z moralistov. Ale to je už zasa môj problém.
Na jednej strane mne vypisuješ, aké má tá žena problémy a ty osobne jej ešte naložíš. Vidieť, že sa vyznáš.
Rada a pomoc žiadna, načo , však?

katkka08
4. sep 2019

@queen_mary Ta prava sa ozvala,že pravopis pozri sa na seba asi nevieš čo je život.

jana2679
4. sep 2019

@cistykvietok áno a myslím že prvý krát, proste mi už nedalo akým smerom ide táto diskusia a stáva sa to často aj pri iných, nuž odpuste mi, nedalo mi to dať zo seba von.

h_petra
4. sep 2019

Dve strany zvratkov a skúsenosť z Michaloviec ani jedna...

queen_mary
4. sep 2019

@katkka08 🙂 ja lenze, co ty chces komu co radit a vyjadrovat svoj nazor, ked si nebola schopna naucit sa ani len blbu gramatiku..🙂 aku vahu potom asi maju rady od teba?

terezka1947
4. sep 2019

baby....a co je moralizovanie?
napisat,nechod ,rozmysli si to este...to je moralizovanie?
odsudzil tu mamicku niekto?nie
co je na tom zle?
kde je moralizovanie?

nikiki29
4. sep 2019

@katkka08
@zuzkaz91
@silvike
Vy budete živiť jej dieťa? Vy budete zodpovedné za to keď ho dá do hniezda? Vy poznáte dokonale jej situáciu?
Takéto kravy moralistky milujem! Každého len súdite! Potom ju presvedčíte nechať si ho a ona ho v popôrodnej depresii bude nenávidieť. Odporúčam diskusiu tu na MK “Neznášam svoje dieťa” toto je podľa vás lepší život? Lepšie rozhodnutie?

katkka08
4. sep 2019

@queen_mary Mám tých skúsenosti až, až a nerieš tú moju gramatiku ,ale radšej svoje svedomie

zuzkaz91
4. sep 2019

@nikiki29 krava si ty.Vrazda nie je maličkosť,ale takým kráčam ako ty škoda slov.Nemala sexovať bez rozumu,teraz sú aké nasledky.?Je to maličkosť,vieš čo dúfam že keď to dá preč už ani nebude môcť mať ďalšie.

nikiki29
4. sep 2019

@zuzkaz91 všetko čo praješ ti karma vráti... 🖕🏻 potom nezabudni zas mudrovať, keď sa nezvládne o to dieťa postarať... ľutujem ju, že sem vôbec napísala, tu sa s porozumením nestretne

jana2679
Autor odpoveď zmazal
naloxon
4. sep 2019

@nikiki29 Nauč sa diskutovať bez emócií...ako nadávať tu niekomu do kráv len preto, že su proti potratom to je fakt úroveň...bohužiaľ v dnešnej dobe su normálne uvažujúci ľudia za debilov.

nikiki29
4. sep 2019

@naloxon a ich sa niekto pýtal na názor? 🤷🏻‍♀️ Otázka bola iná, ale rýpať prídu vždy... to nie je o emóciách, ja nie som za ani proti, ale nie je to ich život a posledné čo tu človek potrebuje je počúvať tieto premotivované reči v možno veľmi ťažkej situácii.

stanulienkat
4. sep 2019

@katkka08 prosim ta,nechaj si to pre seba. A oprav si hrubky.

montemotherone
4. sep 2019

@jana2679 toto je diskusia. Ak chcela vytvoriť otázku, nech sa páči 😉... 🤷

montemotherone
4. sep 2019

@nikiki29 "ja nie som za ani proti" 😁 ... Poznala som jedného takého alibistu. Hovoril: Nepoviem tak ani tak...ale stojím si za tým!
😁

silvike
4. sep 2019

@nikiki29 prepana jana ...to ako fakt do krav idete nadavat cudzim zenam na fore...tak to uz je len inteligencia prisamtri ze hej...mna laskavo z toho svojho vystupu vynechajte...ja som nikoho nepresviedcala nech si dieta necha, dokonca som autorku ani neoznacila. Dala som sem len tak na zamyslenie pre vsetkycj link- pribeh zeny ktora robila porodnu asistentku v koncentraku...to ako za to som krava ??? No comment. Apropo...vy budete potom pri nej ked sa nebude vediet vediet spamatat z interupcie, nebude to vediet rozdychat a bude mat vycitky a pocity viny ? Vy ju budete utesovat? Alebo nebodaj Vy budete ta ktora ju bude chlaholit ked sa nieco pokasle a nebude moct mat dalsie dieta aj ked mozno potom neskor zrazu zisti ze penazi ma dost a mozno by nejaje to dietatko chcela ? Asi nie, vsak. Dobru noc. Mna uz fakt laskavo neoznacujte a vynechajte z vasho playlistu....Ja neviem, ale tak som vas dnes tym linkom najprv rozosmiala podla tych vsetkych smajlov a potom ste sa na mne vyzurila...fuuu...nechapacka...nemska som v umysle nikoho nastvst...no nic...zi a nechaj zit. V kazdom pripade vam prajem vsetko dobre. Dobru noc