icon

Muži - ste neplodní?

podarisato
29. máj 2012

Mam 36 rokov. Neplodny, pri diagnostikovani 2 mil. spermii. Niekolko-x neuspesnych ICSI. Lekarom som prestal verit, nedôverujem ich praci. Zobral som to do vlastnych ruk. Spontanne sme otehotneli. Zmenil som svoju zivotospravu a vybudoval silnu armadu na dobytie pevnosti. Sam, bez pomoci lekarov. Rad sa o svoj "recept" podelim s parmi s rovnakym hendikepom.

lauritka
29. máj 2012

@irriss no tak muza neprinutim nejest zemiaky, ryzu.jeeej, tak mu to vecer precitam, ale neverim, ze bude ochotny....
tabletku zlhtne ale zriect sa jedla.. uuuf, to je tazky oriesok. 😅 😀

hlavne ked vyrastol na madarskej kuchyni,., 😉

eviq
29. máj 2012

@irriss teraz neviem, čo je lepšie...predstava drahého s cedníkom alebo toho prdiaceho na gauči s chipsami okolo pupku 😀

PS: takže o MACU ide.... 😀 jaj, ale to zmeškal dobu, MACA už na koňovi frčí dlho....🙂 každá priemerná koníkarka už má pojem MACA minimálne v malíčku 😀

irriss
29. máj 2012

@lauritka
ale psala jsi o bratovi Tveho muze...to patrilo jemu 😉

sisaha
29. máj 2012

@podarisato tak ja neviem, ale pochybujem, ze by tvoj jedalnicek dodrzal v 100% miere čo i len jeden chlap 😀

irriss
29. máj 2012

@eviq
ja jsem se pod Macou hned "podepsala"..dost negativne, reagovat nebudu.. 😉 toto Tema je uz pro mne TABU 😉

lauritka
29. máj 2012

@irriss jo, teraz som pisala o mojom hihihh. 🙂

vejula
29. máj 2012

inak podla mna to obmedzenie cukrov môže pomôcť aj žene pri otehotneni. Teda myslim, že to sladke spôsobuje mykozu a potom je v pošve horšie prstredie pre spermie. JA ked sme sa začali snažiť v januari o mimi tak som začala obmedzovať sladke, a citila som sa ovela lepšie, a na začiatku februara som začala jesť macu aj manželovi som davala, a 10 februara sme počali. Ale tak neviem či to bolo tou macou 😅 asi nie, to by podla mna ešte nestihlo zaučinkovať

podarisato
autor
29. máj 2012

@lauritka
je to na tebe, aby si mu varila take jedla. napr. uvaris mrkvu, karfiol, hrasok a urobis z toho kasu. je to cisto nahrada zemiakovej kase.
alebo ugrilujes mrkvu,sampinony,cuketu,hrasok
alebo uvarene kusy mrkvy, zeleru a petrzlenu.
Da sa to kazdy den, ja som mal stastie, ze u nas v robote je ako priloha dusena zelenina.
zemiaky som jedol 1x za mesiac.

irriss
29. máj 2012

@lauritka

dej mu misto brambor testoviny😉

muj zas je zavislak na testovinach.. 😠 😠 😠
KAZDY den - t.j. 365dni v roce PORAD testoviny ☹ ☹ ☹

lauritka
29. máj 2012

@irriss a nepribral by velmi ?? 😕 😅

irriss
29. máj 2012

@podarisato

Ze zvedavosti - tato "dieta" zrodi, posili sperma a nebo mu zlepsi cestu??

podarisato
autor
29. máj 2012

ja najviac verim CITRONOM. chce to mat nervy kazdy den aspon 3x vytlacit 3 citrony (alebo 2 vacsie) a potom to po sebe umyt. Som kvoli tomu znicil par odcitronovavacov

podarisato
autor
29. máj 2012

cestoviny tiez NIE, len zeleninu

lauritka
29. máj 2012

@podarisato on sa bez masa nenaje 😒 a zo zeleniny uz vobec nie. zemiaky a chlieb musia byt. 😒
neviem si predstavit, to by bol stale hladny.. 😅

irriss
29. máj 2012

@lauritka
tzv. stredomorska dieta....dulezite je to neprehanet s omackama na testoviny.. 😉
I deti ve skolce, skole, atd..maji denne testoviny, je to zaklad.. 😉

eviq
29. máj 2012

@irriss aha, ja až tak nesledujem všetky témy, tak ani neviem, že už sa tu také niečo rozoberalo...🙂 osobnú skúsenosť nemám, len ten pojem poznám, lebo niektoré kámošky ju brali....

lauritka
29. máj 2012

@podarisato kazdopadne mas moj obdiv, ze si ako muz dokazal toto vydrzat.. 🙂

irriss
29. máj 2012

@podarisato
proc ne testoviny?
muj manzel se velmi dobre "rozmnozuje" a testoviny ji uz skoro 60 let kazdy den😉

kali23
29. máj 2012

@vejula tak ja som od narodenia na sladké a v zivote som nemala mykózu, a s otehotnením, ak nie sú fakt vážne zdravotné problémy, je to v hlave! neexistuje žiaden zázračný prostriedok...
a ak by to malo byť v strave, tak stačí hladovať ako afričania a deti by sme rodili každým rokom... 😒

irriss
29. máj 2012

@kali23
uz jsem ji nasla....
ahojky @vejula ..myslis, ze cukr?
Ja jsem byla zavislak na cukru...vsak vis..😉

kali23
29. máj 2012

@irriss určite nie je? 🙂))
odpovedala som na príspevok pridaný o 11:16

irriss
29. máj 2012

@kali23

jejeje 🙂

ja ji prehlidla...a prislo mi to divne @vejula totiz nejde prehlidnout 😀 😀 😀
@vejula..si rano k nam jen "nakukla" 😝

podarisato
autor
29. máj 2012

Tety, nerieste to, ze niekto zije zhyralym zivotom a oplodnuje na pockanie. To je priroda. Rieste to, ze niekto ma malo spermii, co bol aj moj pripad a da sa to porazit. Lebo ak chcete len byt tehotne, tak sa prejdite po ciganskej osade. A vasi muzi nech sa prekonaju, kvoli druhej ciarke na teste to stoji

podarisato
autor
29. máj 2012

A este som zabudol na jednu vec, treba si dat urobit zuby - hygienu. Akakolvek slaba paradontoza je hnis, co koluje v krvi. Ja som na to obuchal 400e

vejula
29. máj 2012

@kali23
@irriss asi každý mame iny organizmus. Ja vždy ked som to prehnala so sladkym tak sa mi to prejavilo na mykoze 😖
Tak ale to je tak so všetkym, niekommu byva po paprike zle na žlčnik, niekto by mohol zjesť kilo a nič by sa mu nedialo. Niekto ma po maku zapchu, niekto nema zapchu ani keby zjedol beton. Takže fakt zaleži od organizmu. Afričanky su prospôsobene prostrediu, tam jednoducho musia byť plodní aj za takych ťažkych podmienok aby sa zachoval rod. Napr ja som na vyške schudla na 45 kg zo stresov a stratila som menštruaciu až do doby kym som nepribrala aspon na 48kg. KEbyže jem tak malo ako afričanky a som taka vychudnuta, tak určite plodna nebudem, takže to nejde porovnavať

irriss
29. máj 2012

@vejula

ted odbocim..videla jsi Lenku? (nasi 😉 ) ma taky problem s touto vahou....napis ji...jestli vis, jak na to.. 😉

kali23
29. máj 2012

@vejula preto som napísala, "ak by to malo byt v strave"... zúfalý človek hľadá záchranu v hocičom, a vždy sa nájde niekto kto chce zbohatnúť na zúfalosti toho druhého... a potom je tu xy super prípravkou a zázračných potravín a diét... a môže zafungovať aj placebo... to je môj názor, veľa vecí je proste v hlave a našom myslení...
aj o hladovke je xy štúdií, tiež pomáha pri rôznych ochoreniach...

vejula
29. máj 2012

@irriss jj skusim, ale nemôžem zaručiť, že to čo pomohlo mne pomôže aj jej. U mna bolo to vychudnutie fakt skôr o tom vysokoškolskom živote, uplne zle som sa stravovala, na obed sačkovu polievku aby som ušetrila, no proste internatova otrasna strava. Ja v podstate ked som sa začala jesť normalne zdravo a dostatočne, tak som hned par kil pribrala. U lenky to asi nieje tym žeby sa zle stravovala, u nej je to proste genetikou. Takže neviem či jej budem vedieť poradiť

poleva
29. máj 2012

@podarisato akože nič v zlom,ale podľa mna sú to neoverené veci čo tu píšeš
podarilo sa vám,a bola to zrejme šťastná náhoda.a ver vôbec to nie je o fajčení a pive 😀

vejula
29. máj 2012

@kali23 tak určite že stravca môže pomôcť len v podstate zdravym ludom. Napr aj podvaha aj nadvaha zle vplyvaju na plodnosť. Napr žena potrebuje mať nejake to minimum tukov, pretože v tukoch sa tušim ukladaju estrogeny ak si to dobre pamatam, ak je malo tuku v tele, je aj malo hormonov, to môže brzdiť nielen ovulaciu ale aj menštruaciu, to bol môj pripad 😖 Ale ak je zdravotny problem, tam samozrejme len uprava stravy nepomôže