icon

Otehotneli ste pri váhe nad 100 kg?

hnedoocko0909
17. mar 2015

... zaujímalo by ma to, lebo nepatrím medzi štíhle a mama ma straší, že kým neschudnem, neotehotniem. .... dakujem tým, co sa naozaj vyjadria k teme

libka1
5. máj 2015

@brady1 ja nie som tiez tehotna 😉 a v podstate to len potvrdzuje to ze su muzi co s takou vlezu do postele, inac by jej asi nemal dieta kto spravit, ze ano...

myleontina
5. máj 2015

@anickablava preeklampsia, no hej, to je svina.... ☹ tak ti prajem vela stasticka, aby ta uz nikdy nic take nepostretlo 🙂

petra7777
5. máj 2015

@vierka0 Tak načo sa potom vyjadruješ k mojej osobe? Vôbec sa ťa to netýka....ja som na teba ani nereagovala.....asi päť z vás malo nejakú úchylku na mňa reagovať....Alebo máš "potrebu" zasiahnuť a robiť sa dôležitá? Čo mi vlastne nedáš pokoj? Musím ťa neskutočne iritovať, že? Ale to ma teší 😀

barborazilina
5. máj 2015

mala som cca 92 kg ked som otehotnela a podarilo sa cca po pol roku ... ale to sme prvykrat zistili kedy mam ovulaciu vdaka ovu testom ...

moniciak
5. máj 2015

Myslím, že by si sa mala snažiť schudnúť, či už sa snažíte alebo nie. A dá sa otehotnieť aj pri takej váhe, ale lepšie sa budeš cítiť keď schudneš 🙂

vierka0
5. máj 2015

@petra7777 a opat dalsi zbytocny komentar, fakt..ja som na tvoju osobu nepovedala ani pol slova (na rozdiel od tvojich komentarov, skus si ich po sebe precitat)

petra7777
5. máj 2015

@vierka0 Čomu prosím ťa nerozumieš na tom, čo som ti napísala?

peneloppe
5. máj 2015

Moja svagrina je taka silnejsia, odjakziva mala problem s vahou. Su zobrati uz 10 rokov a nic, deti stale nemaju. Kazdy ze to ona je na vine, lebo nadvaha a nakoniec sa ukazalo ze problem jej v jej manzelovi.
Vlastnu skusenost nemam, s vahou problem nemam, ale ja osobne kebyze mam takuto nadvahu tak by som skusila schudnut, aby som sa lepsie citila. Nie kvoli mieram.

dana_l
9. máj 2015

ano, mam kolegynu ktora ma nad 150 kg a ma 4 deti (jedny su dvojicky)

cecilia68
9. máj 2015

@dana_l Môžem vedieť, aké je to zamestnanie?

petra7777
10. máj 2015

Je to ťažké, ak má žena na ho*no "genetiku" a problémy so "štítnou žľazou" ☹

balkica
10. máj 2015

chude tu sudia tucne 😀 Si najdite lepsi program..podaktore ste tu ozaj "matky roka"...a uplne odchadzate mimo od povodnej otazky

betina1984
10. máj 2015

Ja prvu otehotnela 80 kg a dvojicky 90 kg. Skor ako o vahu ide o ine veci ked nemozno otehu

libka1
10. máj 2015

Baby co sa vadite, otehotniet s vysokou vahou aj vynosit dieta sa da, som toho zivym prikladom. To je odpoved na zakladatelkynu otazku. Druha vec je, ze ci tehotna ci netehotna je lepsie z viacerych dovodov schudnut. Vsetky ostatne komentare, urazky a zvada su zbytocne 😉 Zi a nechaj zit. Mne je uplne jedno kolko ma kto kil, nezivim ho, nenosim ich namiesto neho tak nerypem a nemudrujem, naco...

petra7777
10. máj 2015

@libka1 Múdro si to dala 🙂 A ak si tým "rýpaním" myslela mňa....tak je to trochu ináč, mňa totiž neskutočne bavia argumenty niektorých žien, typu "genetika" a "štítna žľaza"......keď toto počujem, vraždila by som 😠

libka1
10. máj 2015

@petra7777 aj teba 😀 sak co si kazite den... ale ty rada provokujes co ta sledujem 😀 pamatam si ta vdaka fotke v profile...

petra7777
10. máj 2015

@libka1 Neviem, prečo si každý myslí, že provokujem.....je to "len" iný názor ☹ ...nič viac....nič menej 🙂

libka1
10. máj 2015

@petra7777 tak ale toto je ako pichnut do osieho hniezda... ubiju ta bagetami 😀 aj mna series, zrovna dnes som nedopla nohavice co si chcem dat o 2 tyzdne na krst 🙂 nechaj nas krasne plnostihle zit...

betina1984
10. máj 2015

@petra7777 nie vzdy je problem nadvaha.... Ja som mala 63-65 kg a otehotniet som nemohla..... Pri vahe 80-90 kg sa mi to podarilo..... Takze za argument, ze kvoli nadvahe nemoze otehotniet by som vrazdila...... 😠

petra7777
10. máj 2015

@libka1 Keby len bagetami 🙂

bobulka34
2. nov 2015

Pani Petra 7777 by si mala ist dat studenu sprchu. Z velkej aj mensej nadvahy sa da schudnut, ale rozum niekto nevymeni.

bobulka34
2. nov 2015

podla mna za petrou 7777 je zakomplexovany muz 😎

sofiadurovic
2. nov 2015

@libka1 petra 7777 je asi doktorka ked vie že štítna neovplivnuje váhu a to niesom tento problém nemám problém s nadváhou ale tiež by som vraždila ked vidím ako baby čo sú iné si myslia že všetci musia byť ako oni a myslia si že jediné čo za tým je je obžerstvo neuznajú chorobu katastrofa a ešte sa odvoláva na hlúposť ako je SVOJ NAZOR ten tu máme všetky 🙂 🙂 🙂 🙂

libka1
2. nov 2015

jejda, zase ozila tato katastrofalna tema 😀 nechajte zit aj tych s nadvahou. nevravim ze je to vyhra, ale poznam zenske co s nadvahou vyzeraju lepsie ako mnohe tie co ziju na salatovych listoch a su z toho nervne ako pes. zivot je uplne o niecom inom. a ako som uz napisala, kazdy je iny, niekto otehotnie aj s nadvahou ani nevie ako. vid ja. a nech vas slak trafi, este aj porody som mala take, ze som ani tlacit nemusela, deti zo mna povypadavali 😀 😀 😀 Mieru zdar!!!

bobulka34
3. nov 2015

Petra 7777 je uplne primitivna zenska na ktoru vobec netreba reagovat. Howgh

libka1
3. nov 2015

inac najlepsia odpoved na samotnu zakladatelkinu otazku je to co vidim v jej profile 😵 je v 31 tyzdni 😵

ckatka
16. nov 2015

@david93 heh, ja si dam na plecia 20 kilovu cinku a hravo s nou spravim 100 drepov ( no dobre, pri druhej polovici uz fucim, nie je to az tak hravo...) :D ale ide o princip - nie vsetky "tazke" zeny musia byt tucne

ckatka
16. nov 2015

@kyvetka velmi podobny problem u nas - takisto manzel je sportovec krasny stihly vymakany...ja som ta "buchta", hoci tiez svalnata - ale velka a tazka,... problem s plodnostou ma on...
tiez ideme na IVF a pevne verim ze to budu nase vysnivane dvojicky na prvy sup :D

zanet63
16. nov 2015
Používateľ zanet63 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

boze baby nesudte sa tu 🙂