icon

Vyvolávali vám menštruáciu a vy ste boli tehotná?

manamani1
1. nov 2011

Stalo sa niektorej z Vás, že ste dostali vyvolávačku, ms ani napriek tomu nedošla (a poprípade ste boli aj tehuľka)????

manamani1
autor
3. nov 2011

@jarra a mala si medzi vyvolavackou a mrchou (ked dosla) take stavy, ze uz citis, potom prejde, zasa citis, bolesti podbruska, pŕs, a predsa nedojde.....a nakoniec predsa dosla...?!

jarra
3. nov 2011

@manamani1 no ešte počkaj možno príde, mne dr. hovorila, že do 14 dní ma prísť. Držím palce aby to dopadlo ako si želáš 😉

jarra
3. nov 2011

@manamani1 no takéto stavy som nemala, mňa prsia pred mrchou nebolia iba podbruško tak deň dva pred. A teba bežne bolievajú prsia pred mrchou?

aduskatt
3. nov 2011

je fakt, ze vyvolavacka neublizi ak je zena tehotna, dokonca posilni tehotenstvo...ale je pre mna dost zahadne, preco lekar skor, kym pichne vyvolavacku, neposle krv do labaku, kde po dvoch hodinach je vysledok na tehotenstvo hotovy........

manamani1
autor
3. nov 2011

@jarra nie prsia nie len dnes, ale tie predmenstruacne bolesti som mávala, a ja teraz ich mám v intervaloch uz 3ti den...

jarra
3. nov 2011

@manamani1 a koľko si DPO? Prečo ti ju vlastne dr. pichal, nedošla ti mrcha na čas a test bol negat., alebo ako?

manamani1
autor
3. nov 2011

@jarra po oplodneni, neviem asi 11 den???? Ale DC som 51🙂))vysetril ma prstom- maternicu,ze vraj nezodpoveda tehotenstvu,a robil mi test, nagativny bol,tak dal vyvolavacku...

jarra
3. nov 2011

@manamani1 ak si 11 tak na test bolo minulý týždeň skoro, no uvidíme ja by som na tvojom mieste skúsila ešte jeden tehu test niekedy cez víkend a uvidíš. A vieš prečo si mala takto posunutú ovulku, alebo to takto mávaš bežne?

manamani1
autor
3. nov 2011

@jarra som druhy mesiac po vysadeni antikoncepcie....test som robila aj dnes...☹

jarra
3. nov 2011

@manamani1 a mala si aj pred tým ako si brala antikoncepciu takéto dlhé cykly?

manamani1
autor
3. nov 2011

@jarra nie, urcite nie...mám uz aj clostil tak ale asi ho nebudem potrebovat🙂))

jarra
3. nov 2011

@manamani1 a prečo ti dr. dal clostil, keď si nemala problém?

manamani1
autor
3. nov 2011

@jarra problem mám od vysadeni antikoncepcie, aby sa mi napravil cyklus a aby som mala ovulku, a tym aj lahsie otehotnela...

miracle
3. nov 2011

@manamani1
stalo sa mi, ze ani vyvovavacka nezabrala a musela som ist na nu znova. Pred tym som si samozrejme pre istotu urobila test. Ziadne cysty ani nic ine to nebolo, len mi antiko rozhadzala cyklus

manamani1
autor
3. nov 2011

@miracle no ale si mala take dlhe cykly ako ja? Dnes som 51DC!!

jarra
3. nov 2011

@manamani1 no tak možno to máš z tej antiky, v tomto ti neviem poradiť 😒 ale držím palce nech sa ti to čím skôr upraví do normálu a aby si si našla na teste krásne // 😉

miracle
4. nov 2011

@manamani1
nie, ja som mala pred anti nepravidelne, od 20-40

manamani1
autor
4. nov 2011

Mrcha dorazila☹

stankadca
4. nov 2011

mne pichli vyvolavacku asi trikrat, lebo mam nonstop problemy s mrchou a ani som neriesila, ci som tehu, kedze vdaka mojaj stitnej zlaze mi bolo povedane, ze tak skoro neotehotniem...
a ked mi moj doktor povedal, ze to nie je mozne, ze by z tolkych hormonov aj kon dostal menstruaciu, tak mi spravil opat sono. a tam sa konecne ukazali nasi drobcekovia...predtym tam nic nebolo, lebo v prvych tyzdnoch na sone babenko nie je vidiet.
a ja som sa tiez zlakla, ale vysvetlil mi , ze vyvolavacka je prave ochrana pred potratom, lebo pomaha uhniezdeniu vajicka...nam sice jedno babo v 13tt odislo, ale nastasttie nam ostal Lukasko. takze ziadne stresy, vyvolavacka neuskodi 🙂

jeny
4. nov 2011

baby a predtym ako ste sli na vyvolavacku neskusali ste doma testovat?

dadka118
1. júl 2012

Ahojte Baby 🙂

Meškala mi mrcha 10 dníí tak som išla ku gyn.a pichla mi vyvolavačku.Mám 4 den po ňej a stale mrcha neprišla môžem bzť tehotná? mávam bolesti v podbrušku bolia ma prsia točieva sami hlava ... Ďakuejm

juliap
1. júl 2012

@dadka118 po vyvolavacke sa menzes ma dostavit do 14 dni, az ked po 14 dnoch by si nemala, tak pre istotu testni tehu alebo zajdi zas k dr nech ti spravi ultrazvuk ...

dadka118
1. júl 2012

juliap diky 🙂 akurát mám slabé krvacanie tak asi už tehu nebudem však ☹

danielkap
2. júl 2012

Ahojte babulky 🙂 som tu nová tak by som bola rada keby mi niektora z Vas poradila Ďakujem 🙂

Je možné,že by žena dostala po vyvolaáačke menštruáciu a bola by tehotna?

veverka84
2. júl 2012

mne vyvolavali pri prvom ze ked nedojde do 2 tydnov tak znova na agolutin a neprisla co mi bolo divne lebo po agolutine prisla vzdy 😀 😀 😀 a uz na sone bolo videt babeno 🙂
@danielkap teoroticky je mozne vsetko poznam pani ktora mala 3 menstruacie pocas a bola tehotna,ale su to velmi ojedinele pripady...ine je spinenie a ine je klasika krvacanie niekolko dni...

danielkap
2. júl 2012

veverka84 Ďakujem za radu lenže ja mávam silnu menstruacia a teraz ju mam len taku slabunku...no uvidim pockam este a urobim si tehu.testik 🙂 len ked zase ukaze iba / tak zase budem sklamana 😒

aduskatt
2. júl 2012

@juliap mne po vyvolavacke dosla az na 22. den

juliap
2. júl 2012

@danielkap ja som pri 2 a 3 tehu mala menzes slabsi uz ked som bola tehu, ale len 1 cyklus, ale kolegynku som mala, co do 5 mesiaca mala normalnu menstruaciu a tak ani nevedela, ze je tehu a isla k dr s tym, ze ju divne pobolieva brucho a to uz mala pohyby

danielkap
4. júl 2012

juliap keby som to mala aj ja tak velmi by som chcela babetko 🙂 uz sa snazime rok a pol a stale nic 😒

tina1982
11. júl 2012

Mne vyvolávali ms pri dvoch detoch po jednom kráte a po 14 dnoch som mala príst a ze ked nic tak som vtom a tak to aj bolo.Tiez mi vtedy vravel lekár ze injekcia v prípade tehotnosti je úpne neskodná.Pred 10 rokmi bolo velmi málicko tehot.testov a boli velmi drahé tak preto vyvolávali,ale teraz je to podla mna super ze také nieco existuje,preto je dobré najskvot si kúpit aj 2 testy vyskúsat,pockat a potom ìst k lekárovi,samozrejme pokial nieje iny problém.