Vyvolávali vám menštruáciu a vy ste boli tehotná?
Stalo sa niektorej z Vás, že ste dostali vyvolávačku, ms ani napriek tomu nedošla (a poprípade ste boli aj tehuľka)????
je fakt, ze vyvolavacka neublizi ak je zena tehotna, dokonca posilni tehotenstvo...ale je pre mna dost zahadne, preco lekar skor, kym pichne vyvolavacku, neposle krv do labaku, kde po dvoch hodinach je vysledok na tehotenstvo hotovy........
Mrcha dorazila☹
mne pichli vyvolavacku asi trikrat, lebo mam nonstop problemy s mrchou a ani som neriesila, ci som tehu, kedze vdaka mojaj stitnej zlaze mi bolo povedane, ze tak skoro neotehotniem...
a ked mi moj doktor povedal, ze to nie je mozne, ze by z tolkych hormonov aj kon dostal menstruaciu, tak mi spravil opat sono. a tam sa konecne ukazali nasi drobcekovia...predtym tam nic nebolo, lebo v prvych tyzdnoch na sone babenko nie je vidiet.
a ja som sa tiez zlakla, ale vysvetlil mi , ze vyvolavacka je prave ochrana pred potratom, lebo pomaha uhniezdeniu vajicka...nam sice jedno babo v 13tt odislo, ale nastasttie nam ostal Lukasko. takze ziadne stresy, vyvolavacka neuskodi 🙂
baby a predtym ako ste sli na vyvolavacku neskusali ste doma testovat?
Ahojte Baby 🙂
Meškala mi mrcha 10 dníí tak som išla ku gyn.a pichla mi vyvolavačku.Mám 4 den po ňej a stale mrcha neprišla môžem bzť tehotná? mávam bolesti v podbrušku bolia ma prsia točieva sami hlava ... Ďakuejm
juliap diky 🙂 akurát mám slabé krvacanie tak asi už tehu nebudem však ☹
Ahojte babulky 🙂 som tu nová tak by som bola rada keby mi niektora z Vas poradila Ďakujem 🙂
Je možné,že by žena dostala po vyvolaáačke menštruáciu a bola by tehotna?
mne vyvolavali pri prvom ze ked nedojde do 2 tydnov tak znova na agolutin a neprisla co mi bolo divne lebo po agolutine prisla vzdy 😀 😀 😀 a uz na sone bolo videt babeno 🙂
@danielkap teoroticky je mozne vsetko poznam pani ktora mala 3 menstruacie pocas a bola tehotna,ale su to velmi ojedinele pripady...ine je spinenie a ine je klasika krvacanie niekolko dni...
veverka84 Ďakujem za radu lenže ja mávam silnu menstruacia a teraz ju mam len taku slabunku...no uvidim pockam este a urobim si tehu.testik 🙂 len ked zase ukaze iba / tak zase budem sklamana 😒
juliap keby som to mala aj ja tak velmi by som chcela babetko 🙂 uz sa snazime rok a pol a stale nic 😒
Mne vyvolávali ms pri dvoch detoch po jednom kráte a po 14 dnoch som mala príst a ze ked nic tak som vtom a tak to aj bolo.Tiez mi vtedy vravel lekár ze injekcia v prípade tehotnosti je úpne neskodná.Pred 10 rokmi bolo velmi málicko tehot.testov a boli velmi drahé tak preto vyvolávali,ale teraz je to podla mna super ze také nieco existuje,preto je dobré najskvot si kúpit aj 2 testy vyskúsat,pockat a potom ìst k lekárovi,samozrejme pokial nieje iny problém.

@jarra a mala si medzi vyvolavackou a mrchou (ked dosla) take stavy, ze uz citis, potom prejde, zasa citis, bolesti podbruska, pŕs, a predsa nedojde.....a nakoniec predsa dosla...?!