Platené parkovanie pri nemocnici: Je to férové?
Dnes som bola na vyšetrení v nemocnici a viac ma skoro rozhodilo parkovanie ako samotný lekár. Miesto som hľadala dlho, všade plno a keď som konečne zaparkovala, ešte som platila sumu, ktorá mi pri nemocnici príde dosť cez čiaru. Človek tam nejde na nákup ani za zábavou, často ide chorý, v strese alebo vezie niekoho staršieho.
Chápem, že parkovanie sa musí nejako regulovať, ale pri nemocniciach mi to stále príde zvláštne nastavené. Nemalo by tam byť aspoň prvých pár hodín lacnejších alebo zdarma?
Kde? Okr GA sa tiež platí a dokonca aj druhé parkovisko je platené, dlho bolo zadarmo
@stellarstar Žilina. Ale predpokladám, že to bude všade rovnako.
Ano, je to asi rovnaké. Ani lekári to nemajú zdarma a ani nenájdu miesto, len skoro ráno. Netreba ísť do areálu, ale na parkovisko vedľa, aj keď aj tam.je to natesno. Prešov.
@anonym_autor Bohužiaľ parkovanie sa nedá nafúknuť, je to aj o tom, že kapacitne nestačí lebo sú ľudia dnes leniví a aj mladší čo nie sú chorí ale idú len na nejakú preventívku alebo len vyšetrenie sa budú trepať autom dobre že nie do ordinácie a potom nie je miesto a plus veľa nemocníc je blízko centra mesta a často tam parkovali aj neklienti nemocnice zadarmo, ale ľudia čo niekde pracovali. A doplácajú na to chorí ľudia, že majú problém zaparkovať alebo musia za parkovanie platiť. Platí sa aby bolo miesta viac ale aj tak to nestačí. Je to všetko o našej pohodlnosti, neohľaduplnosti, že ľudia a to aj s deťmi väčšími zdravými by najradšej prišli až na aute do ordinácie.
Manazment si parkovacie miesta vyhradil,ostatny personal aj pacienti môžu kludne zinfarktovať,kym kdesi zaparkujú.Písem o presovskej nemocnici. A ked nahodou natrafiš na deň.ked sa tam na limuzínach priženú velkomožní páni sa fotit pred novu nemocnicu,tak až vtedy si ponadávaš. Sice odkedy kauza stlpy,tak sa stiahli. Maš pravdu,pacienti by platiť nemali,ved vlastne tú nemocnicu " živia".
@anonym_autor v Trenčíne, ak ste pacient, parkovanie neplatíte. Lekár vám orazí lístok a následne vám ho pri príslušnom okienku "odčipujú"
@anonym_autor veď v ZA stojí 1€ / hodina parkovanie po 30 min.
V prip. onkológie, urgentu a pacientov s ťzp je zadarmo 6 hodín.
Si koľko strávila u lekára keď ťa to tak rozhodilo?
@anonym_autor skus zaparkovat pri novej nemocnici v Kosiciach. Aj by si si rada zaplatila ak by bolo kde.
No Nitra má prvé dve hodiny napríklad zdarma. V Nových Zámkoch pred nemocnicou sú dve parkoviská a obe sú, aspoň zatiaľ, bezplatné.
@anonym_autor aj v BB sa plati a to najma z dovodu, aby viac ludi vyuzivalo MHD
Veru. Platime vsade. Uz ma to nerozladi.
@anonym_autor Áno,aj v PP sa platí za parkovanie pri nemocnici.Ked sa nemýlim, tak 1€/30min.
@anonym_autor v Trenčíne, ak ste pacient, parkovanie neplatíte. Lekár vám orazí lístok a následne vám ho pri príslušnom okienku "odčipujú"
@kkovacovak aj v ZA orazia listok
@anonym_autor predvolebná anketa? Však vo si z hrušky spadla? Je to tak roky. Buď treba ísť autobusom alebo doviesť sa Bold,.. bežné to robía aj dôchodcovia. Prípadne chorého doviesť a zaparkovať inde na dolnom parkovisku. Skús ísť do BB napríklad. Tam čakáš kým sa miesto uvoľní aby si mohla zaparkovať, alebo v Martine.
Kde? Okr GA sa tiež platí a dokonca aj druhé parkovisko je platené, dlho bolo zadarmo
@stellarstar kde tam je druhé parkovisko? To co je tam hneď vpredu, ako zabocis z hlavnej tak hneď tak v ľavo co bolo doteraz neplatené?
@stellarstar kde tam je druhé parkovisko? To co je tam hneď vpredu, ako zabocis z hlavnej tak hneď tak v ľavo co bolo doteraz neplatené?
@bielasovicka ano tam kde bol lángoš
@bielasovicka ano tam kde bol lángoš
@stellarstar no hej, nato som myslela. Viem ze tam bola taká búda s nejakým jedlom👍
Voľakedy sa dalo parkovať aj zo zadnej strany, tam kde sú sanitky. Ale to už je veľa rokov.
@stellarstar no hej, nato som myslela. Viem ze tam bola taká búda s nejakým jedlom👍
Voľakedy sa dalo parkovať aj zo zadnej strany, tam kde sú sanitky. Ale to už je veľa rokov.
@bielasovicka áno presne už ani tam sa nedostaneš. Sú tam rampy 🙈