icon

Prečo žijú niektorí ľudia v hlbokom lese?

Včera o 15:32

Nedávno mi vybehol účet jednej ženy ktorá žije s mužom a s 2 deťmi do 3r niekde hlboko v lese na Gemeri nejakých 40 km od civilizácie všetko jedlo si tam vyrábajú sami ten muž evidentne asi má nejaký home office .
Ona chodila v nejakých látkach poobliekana, samozrejme veľká moralistka o kojení atď. to nebudem ani komentovať
Porod samozrejme doma v lese ale na poslednu chvilu smer nemocnica lebo by umrela aj s deckom … a dalej klasika deti nepoznaju NIC SLADKE jedia len ich domacky vyrobenu stravu, do roka nedostali nic len materske mlieko ani prikrm … jedia veci ktore sami vypestuju rozumej ziadne obchody. Ale teraz pri najväčší šok že ak k nim niekto plánuje prísť na návštevu musia si doniesť vlastné jedlo pretože oni neuznávajú pohostenie ľudí. Nepiju kavu ani caje.
Preco takych psychopatov pustame toto pustat do eteru ako nieco normalne ? Ved to je normalne pravek

Strana
z3
minenkaa
Dnes o 07:51
@anonym_autor

@mirkava presne to že tie deti ako vyrastú … chudata budu izolovane od sveta ako tarzani… bohuzial mali propagovane prispevky a vybehli mi…. Najprv som si myslela ze len nejak na dedine chatu maju ale nie….v podstate úplne izolované deti… tam to oni všetko rozprávajú školu budú riešiť tak že ich budú učiť z domu

@anonym_autor videla si vlastne ten ich Instagram,veď chodia normálne kade tade
Ti ľudia vôbec nežijú inak extra inak

marci9
Dnes o 08:05

Ži a nechaj žiť. Prečo máš pocit, že každý musí žiť tak, ako ty?

abbey1
Dnes o 08:55
@anonym_autor

@anonym_8d6e15 len či ťa neplatia sektarky laktačne aby si aj nezmyselne a odveci riesila kojenie ty choroto mimozna. Aj o tejto sorte zien mam dost info.

@anonym_autor Dojčenie! Keď už chceš byť za tú lepšiu a inteligentnejšiu. Dojčiť je správne, nie kojiť

anonym_8d6e15
Dnes o 10:29
@anonym_c38bbd

@anonym_8d6e15
Propagovať a vyzdvihovať dojčenie je vždy super, ale mozno pre teba 😉 Nie kazda zena chce/ ma zaujem kojit. Tvoj 3 mesačný v lete bol takmer každú hodinu na prse, ale ine mamicky si predstavuju inak prezit leto ako s dietatom na prsniku 🙂 Takze nie, nie je to pre kazdu. Kojenie nezaruci ani hlbsi vztah k matke, ani lepsiu imunitu a lepsie zdravie a vyvoj dietata. Dokaz- ja, min 5ludia z mojho okolia a moje deti 😎 Takze ty koj ako dlho budes chciet ked je to pre teba super, ostatne nechaj zit a zariadit si to tak, aby to pre ne bolo super 🙂

@anonym_c38bbd samozrejme, kazda si vyberie podľa svojich preferencií. Ja som chcela poukázať na ženy, ktoré dojčiť chcú a vďaka pretrvávajúcim bludom o dojčení, to vzdajú.

lenka13332
Dnes o 10:33

@anonym_autor no a čo je na Tom ako zle ? Pozvala teba snáď a dotklo sa ťa že si nemala pohostenie ? Nie. Verím že ľudí, čo pozve k sebe domov zaujímajú iné veci ako to či sa dobre napapkaju. 😄

Strana
z3