Ako vnímate zoznamky?
Idem si písať na zoznamke.. Ozve sa mi jeden, píšeme si pol dňa, už to na chvíľu vyzerá sľubne, a potom z neho odrazu vypadne, že jeho ex mala rovnaké auto ako ja. Výborne, presne to chcem počuť, keď sa snažím spoznať niekoho nového. Hneď som mu povedala, že minulosť má ešte nalepenú na čele, a s pokojom v duši som ho zablokovala. Potom sa ozve ďalší, ten mi nechce poslať fotku. Jasné, určite je to len skromný tajný agent, čo nesmie odhaliť identitu.... Tak aj ten putuje do blokovania.. potom mi píše ďalší, pár hodín sa normálne bavíme a zrazu odo mňa žiada fotku celej postavy. Áno, najlepšie hneď so svetovým osvetlením a v uhle, ktorý schváli jeho výbor pre estetické hodnotenie... Blok.
akože veď ja mám ešte tak štyridsať ďalších zhôd, ktoré čakajú, kým si ich všimnem. Som krásna, sebavedomá žena s dvoma deťmi, trochu baculka, čiže presne ten typ, o ktorom chlapi tvrdia, že ho milujú . Nebudem predsa brať prvého, čo mi napíše ""ahoj"“. Môžem si vyberať..... Každý deň mi chodia desiatky správ, mám to ako taký nekonečný konkurz. Za sedem rokov na zoznamke hádam nebol deň, keď by mi neprišla aspoň jedna obdivná správa. A úprimne z tých, čo nestáli ani za odpísanie, si hlavu nerobím. Niektorých zablokujem, iných nechám len tak zmiznúť v diere zabudnutia. Veď zajtra ráno sa opäť zobudím a budú tam nové zhody, nové pokusy, nové "ahojky". Ale celkovo zoznamky sú trápne. Kopa úbožiakov, trapnosti a zúfalcov, ktorým ani neodpisujem.
@anonym_autor mas pravdu zoznamky su trapne. 95% zien tucnych alebo viac zanedbanych ako bezny stamgast.
Buď lúbíme jesť, alebo ženy. Závidím tým čo majú tú vzácnu genetiku že môžu byť pažraví a nepriberú. Vtedy by som mohol mať oboje.
Buď lúbíme jesť, alebo ženy. Závidím tým čo majú tú vzácnu genetiku že môžu byť pažraví a nepriberú. Vtedy by som mohol mať oboje.
@unbeholfen a čo má tvoje obžerstvo spoločné so zoznamkami?
@unbeholfen a čo má tvoje obžerstvo spoločné so zoznamkami?
@sevrin to že na zoznamkách sú obézni ludia. A že ako je dobré niektorým ženám že môžu zjesť hocičo a nepriberú. Tak budú chcené na zoznamke lebo sú štíhle.
@sevrin to že na zoznamkách sú obézni ludia. A že ako je dobré niektorým ženám že môžu zjesť hocičo a nepriberú. Tak budú chcené na zoznamke lebo sú štíhle.
@unbeholfen takže teba nechcú preto lebo si obézny?
@unbeholfen takže teba nechcú preto lebo si obézny?
@sevrin doslova a dopísmena mi to povedala teda napísala žena na zoznamke. A ešte bola taká rafinovaná že mi rovno dala aj protiotázku či by som označil obéznu ženu.
A ešte sa vyjadrím k úvodnému prispevku autorky, že keď niekto spomenie že má rovnaké ako jeho bývalá. To som videl naživo pri stole tieto konverzácie. My chodíme s prtiou na také zoznamovacie plesy, bály pre osamelých a pod. (aj v túto sobotu bude v Nových Zámkoch) no a jeden chalan povedal jednej babe že má podobné vlasy ako jeho bývalá, a ona sa na ňho tak psychologicky vrhla že nech si nerieši minulosť na nej, že oba mu nebude nahrádzať bývalú a také. Že úplne jej to vadilo.
Mňa si k bývalému žiadna neporovnávala lebo žiadna kamoška nemala medzi bývalými takých ako ja. A za druhé ja bývalky nemám keďže ma žiadna nechce, tak u mňa sa to nestane. Na zoznamke často majú ženy v profile že: Maj vysporiadanu minulosť, nelipni na ex, a podobne. Tak asi majú skúsenosť že muži nemajú poriadne uzavretú minulost. Ja žiadnu minulosť nemám keďže som večne na štarte, ale zase darmo spĺňam tieto kritéria keď som neni charizmatický, nemám čaro. Tak u mňa je zoznamka ako hubár ktorý síce chodí na hríby ale nikdy žiaden nenájde.
Väčšina zoznamiek je o biznise, že si zaplatita aby ich zobrazovalo na vrchu, a aj tie platené funkcie sú odstupňované na základe výšky poplatku. Takže mnohí muži si zaplatia, a tí čo neplatia prepadnú niakam dole, nebudú zobrazovaní ženám, nebudú mať možnosť napísať, nebudú mať možnosť aby vrátili zhodu…
Keby bola nejaká zoznamka kde je to rovnocenné, že žiadne boosty, VIP účty a podobne. Aby mal každý rovnaké šance. Len pre výrobcu to nieje biznis, tak to robiť nebude.
Však minule raz čo bolo hen: stiahol som nejakú zoznamovaciu aplikáciu. Hneď na začiatku že ma označili 3 ženy. Ich fotky boli zámerne zahmlené. Ak som klikol na fotku, hneď vyskočila cenová ponuka. Pustilo ma len prečítať profil, a keď som chcel označiť naspäť aby vznikla zhoda, zase mi vyskočila cenová ponuka. Takže bez platenia je to nepoužitelné.
Zoznámil som sa v Bratislave hneď s dvomi ženami. Ale neviem ako na ne ďalej.
@sevrin doslova a dopísmena mi to povedala teda napísala žena na zoznamke. A ešte bola taká rafinovaná že mi rovno dala aj protiotázku či by som označil obéznu ženu.
@unbeholfen a tak teda čo robíš pre to, aby si obézny nebol?
Práveže robím všetko preto aby som bol…
Práveže robím všetko preto aby som bol…
@unbeholfen tak potom je všetko v absolútnom poriadku, len na zoznamkách zbytočne plytváš časom, ktorý by si mohol využiť na vykrmovanie.
A nepísal si pred pár dňami, že so ženami už nič neriešiš?
@unbeholfen tak potom je všetko v absolútnom poriadku, len na zoznamkách zbytočne plytváš časom, ktorý by si mohol využiť na vykrmovanie.
A nepísal si pred pár dňami, že so ženami už nič neriešiš?
@sevrin keď sa sklamem v láske tak sa hnevám na to chcem s tým skončit, ale túžba po partnerke je nejako v nás geneticky zakódovaná, a neviem to od seba odtrhnúť. Najradšej by som so ženami nič nemal, ale to sa nedá. Ja ich lúbim. Aj dnes som mal chuť objať dve ženy ktoré sa mi páčia a bol som s obomi v rovnaký deň.
Minul som si ženy…
@sevrin keď sa sklamem v láske tak sa hnevám na to chcem s tým skončit, ale túžba po partnerke je nejako v nás geneticky zakódovaná, a neviem to od seba odtrhnúť. Najradšej by som so ženami nič nemal, ale to sa nedá. Ja ich lúbim. Aj dnes som mal chuť objať dve ženy ktoré sa mi páčia a bol som s obomi v rovnaký deň.
@unbeholfen no a prečo si ich neobjal? Bránili sa a vyhrali?
@unbeholfen no a prečo si ich neobjal? Bránili sa a vyhrali?
@sevrin lebo sa to nesmie keď sa nepoznáte bližššie.
ja len tak si zaspomínam napríklad na svoju prvú veľkú lásku.. prvý krát som ho videla z autobusu.. ja som sedela vnútri s kamarátom a on stál vonku.. usmiali sme sa na seba.. v noci sme boli na diskotéke a zrovna tam som ho stretla.. povedal mi "ahoj, ty si tá pekná slečna z autobusu" vymenili sme si čísla, lebo bol veľmi sympatický, ja som šla už domov.. neskôr som aj zabudla a o pár dní mi volal či nepôjdeme von.. šli sme sa prejsť k jazeru a keď som na neho čakala na zastávke, vlastne som ani poriadne nevedela ako vyzerá.. našťastie vyzeral dobre.. 😅
a že prečo to píšem, že to je odveci? možno sa to tak javí, ale vysvetlim.. toho chalana som nepoznala, jediné čo nás spájalo, že sme sa dvakrát náhodne stretli.. a predsa som s ním šla von a zaľúbili sme sa do seba.. pretav si to do zoznamky - zdá sa ti trápne ak ťa niekto osloví len ahoj, čakáš hneď siahodlhé rozhovory, spriaznenú dušu a až tak pôjdeš na rande odkiaľ pôjdete super zaľúbení a zostanete spolu.. no takto to jednoducho nefunguje.. človek kým stretne toho pravého stretne milión iných, nepravých pre teba ale bez absolvovania rande jednoducho nezistis či je ten niekto pre teba..
a áno, stretávala som sa aj cez net (až taká stará nie som, keď som bola dospela, už to celkom fungovalo) asi 100x to boli buď trapkovia, alebo mi boli nesympaticki.. ale raz som stretla niekoho kto bol fajn a na rande som sa o Tom uistila.. ďalšia láska, ktorá síce skončila, ale bol to tiež zážitok.. reálne som svojho muža našla v kamarátovi z puberty a sme spolu už 20rokov.. ale proste nájdenie vhodného partnera je proces a k tomu patria aj nevydarené rande..
ja len tak si zaspomínam napríklad na svoju prvú veľkú lásku.. prvý krát som ho videla z autobusu.. ja som sedela vnútri s kamarátom a on stál vonku.. usmiali sme sa na seba.. v noci sme boli na diskotéke a zrovna tam som ho stretla.. povedal mi "ahoj, ty si tá pekná slečna z autobusu" vymenili sme si čísla, lebo bol veľmi sympatický, ja som šla už domov.. neskôr som aj zabudla a o pár dní mi volal či nepôjdeme von.. šli sme sa prejsť k jazeru a keď som na neho čakala na zastávke, vlastne som ani poriadne nevedela ako vyzerá.. našťastie vyzeral dobre.. 😅
a že prečo to píšem, že to je odveci? možno sa to tak javí, ale vysvetlim.. toho chalana som nepoznala, jediné čo nás spájalo, že sme sa dvakrát náhodne stretli.. a predsa som s ním šla von a zaľúbili sme sa do seba.. pretav si to do zoznamky - zdá sa ti trápne ak ťa niekto osloví len ahoj, čakáš hneď siahodlhé rozhovory, spriaznenú dušu a až tak pôjdeš na rande odkiaľ pôjdete super zaľúbení a zostanete spolu.. no takto to jednoducho nefunguje.. človek kým stretne toho pravého stretne milión iných, nepravých pre teba ale bez absolvovania rande jednoducho nezistis či je ten niekto pre teba..
a áno, stretávala som sa aj cez net (až taká stará nie som, keď som bola dospela, už to celkom fungovalo) asi 100x to boli buď trapkovia, alebo mi boli nesympaticki.. ale raz som stretla niekoho kto bol fajn a na rande som sa o Tom uistila.. ďalšia láska, ktorá síce skončila, ale bol to tiež zážitok.. reálne som svojho muža našla v kamarátovi z puberty a sme spolu už 20rokov.. ale proste nájdenie vhodného partnera je proces a k tomu patria aj nevydarené rande..
@jana_eyre_2 si dobrá, páčiš sa mi. Ty si taká Harry Potterová. To aj ja mám rád. Treba všade všetko kde sa dá. Nie v tom je problém. Ale že kto sa zoznamuje, nie to že ako alebo kde.
Sedela vo vlaku vedla žena ale neusmievala sa. Keď vybrala semtam mobil, vtedy sa len usmiala keď videla správy. Inák nie. Mal som jej chuť povedať že keď pozeráte na telefón tak sa aj pekne usmievate. Ale prehidnotil som že radšej nie. Small talk konverzácie sú často, len z toho nikdy nič nevznikne.
@sevrin lebo sa to nesmie keď sa nepoznáte bližššie.
@unbeholfen aha, a čo tak zrazu po 20 rokoch si sa naučil slušnému správaniu?
@unbeholfen aha, a čo tak zrazu po 20 rokoch si sa naučil slušnému správaniu?
@sevrin áno, také veci rešpektujem aj ja. Iná vec je prihovoriť sa a iná vec je byť drzý. To sa môže až keď ste už lepšejší kamaráti nie tak z ničoho nič.
@sevrin áno, také veci rešpektujem aj ja. Iná vec je prihovoriť sa a iná vec je byť drzý. To sa môže až keď ste už lepšejší kamaráti nie tak z ničoho nič.
@unbeholfen aha tak, takže bratia a kamaráti dotyčných žien sa ti zakaždým vyhrážali len tak zo srandy, že im máš dať pokoj?
@unbeholfen aha tak, takže bratia a kamaráti dotyčných žien sa ti zakaždým vyhrážali len tak zo srandy, že im máš dať pokoj?
@sevrin to aj ja som sa čudoval prečo, keďže som sa tých žien ani nedotkol, ani im nenadával, len som sa snimi rozprával. Keby povedali že im mám dať pokoj, tak by som in dal pokoj.
A ďalšia otázka je, ked sa žena ohodnotí ako bacuľka, ako vlastne vyzerá, keď je v jej očiach taká dokonalá žienka.. mám kamarátku, alebo skôr známu, ktorá má asi 150 kg , samú seba nehodnotí ako niekoho s nadváhou ale ostatné komentuje aké sú vyžrate 🤔
@anonym_099068 😂😂😂😂
@sevrin naozaj ja som sa snimi len rozprával, takže mňa musí niečo veľmi odpudivé vyžarovať.
PS: Jaaaj sevrin viem že by som to nemal a nebude sa to páčiť polovici fóra ale nemôžem si pomôcť. Dal som si 2x McCrispy lebo mi to tak brutálne chutí. Aaaach tá chuť. To je raj na zemi.
@sevrin naozaj ja som sa snimi len rozprával, takže mňa musí niečo veľmi odpudivé vyžarovať.
PS: Jaaaj sevrin viem že by som to nemal a nebude sa to páčiť polovici fóra ale nemôžem si pomôcť. Dal som si 2x McCrispy lebo mi to tak brutálne chutí. Aaaach tá chuť. To je raj na zemi.
@unbeholfen pokým si spokojný, je všetko v absolútnom poriadku. Tebe vlastne ani zoznamky netreba, keď máš plný kotol.

@anonym_autor baculka? Hned blok. A vraj miluju 😂