icon

Existujú zoznamky zadarmo pre chudobných?

unbeholfen
15. dec 2025

Aj chudobobní ludé sa scú zeznamuvat ale tí bárjaké Tindre, Badá, Pokece, Boo, Btrfly, Bumbla, sú šecko placené. Existuje volačo aj zadarmenko, dze by sa dalo zeznamuvat? Také že úplne zadarmo alebo velice lacné?

janai1
15. dec 2025
@unbeholfen

Pri Badoo zase podobne, ale keby som spravil čo chce teda že zmeniť filtre tak by to už bolo zahraničie a vekovo moc mladšie, moc staršie. Ja mám svoj vek plus-mínus pár rokov a len slovensko.

@unbeholfen fuha 😂 tak to je riadny masaker preklikat všetky ženy 🥲 choré

unbeholfen
autor
15. dec 2025

Iba v rámci dnešného dňa som sa prihovoril žene na zastávke električky pri stanici Vinohrady, a ďalšej vo vlaku cestou domov. A už celkom vykecávam aj s jednou predavačkou v Terne pri zastávke električky Riazanská.

unbeholfen
autor
15. dec 2025
@janai1

@unbeholfen fuha 😂 tak to je riadny masaker preklikat všetky ženy 🥲 choré

@janai1 tak chcem sa zoznámit. Čo mi ostáva?

sevrin
15. dec 2025

Ja som netušil, že ono sa to dá tak vyklikať, že to už nič nevie ponúknuť v celej strednej Európe.

unbeholfen
autor
15. dec 2025
@sevrin

Ja som netušil, že ono sa to dá tak vyklikať, že to už nič nevie ponúknuť v celej strednej Európe.

@sevrin doslova v strednej lebo už som vyklikával aj rakúšanky, češky, a semtam to presiahlo aj do Poľska, Maďarska či Slovinska.

sevrin
15. dec 2025

No však hovorím 😅
Tam na tých serveroch sa už musia procesory variť na kašu čo ti NEVEDIA nájsť žiadnu zhodu 😅

nyusika
15. dec 2025
@unbeholfen

@sevrin doslova v strednej lebo už som vyklikával aj rakúšanky, češky, a semtam to presiahlo aj do Poľska, Maďarska či Slovinska.

@unbeholfen no nehovorím ?
Čistý úchyl

janai1
15. dec 2025
@unbeholfen

@janai1 tak chcem sa zoznámit. Čo mi ostáva?

@unbeholfen čo máš v profile napísané a aké tam máš fotky?

anonym_7e2402
15. dec 2025

Ja sa tu tak bavim 🤣 ze prihovoril si sa niekomu 😀 k tebe sa niekto ozve a uz si myslis ze bude s tebou randit. Ved tomu nechaj volny priebeh.

nyusika
15. dec 2025
@anonym_7e2402

Ja sa tu tak bavim 🤣 ze prihovoril si sa niekomu 😀 k tebe sa niekto ozve a uz si myslis ze bude s tebou randit. Ved tomu nechaj volny priebeh.

@anonym_7e2402 osrdiečkoval celú strednú Európu 🤣🤣🤣🤣

anonym_4f5d2d
15. dec 2025
@melanta

@viestta on je autista? Ja nečítam všetky jeho diskusie, ale z toho, čo som vyčítala, je v prvom rade neskutočne lenivý. A teda ak aj je autista, čo to mení na fakte, že by si nemal hľadať vzťah, ak nie je schopný pracovať a zarobiť aspoň toľko, že pár eur mesačne na zoznamke sa mu nebude zdať veľa. Poznám autistov, ktorí nie sú schopní pracovať, ale tí ani nevypisujú na koníku a už vôbec neriešia zoznamky. A poznám autistov, ktorí majú VŠ vzdelanie a robia dobre platenú prácu. Ak by bol ťažký autista, s ťažkými prejavmi, tak by nebol na MK a nekomunikoval ako komunikuje. Takže nie je potrebné za každú cenu všetko zvaľovať na diagnózy. Čo by som bola ochotná uznať ako relevantný fakt, je zlá výchova, že nedostal v rámci výchovy to, čo potreboval, aby sa čo najlepšie zaradil do spoločnosti, ak je to možné.

@viestta
@melanta on má hlavne mentálnu retardáciou a to je gro problému. Aj keď teda evidentne aj osobnosť v tomto prípade robí svoje.

anonym_4f5d2d
15. dec 2025

@unbeholfen a čo chceš partnerke ponúknuť, keď ti robí finančne problém aj registrácia na zoznamke? Pozveš ju do kina, na večeru, na drink ... ? A osobnostne, životne jej dáš dlhodobo čo? Nemáš usporiadaný život, nemáš financie, stabilnú prácu ... Daj sa najskôr dokopy po všetkých stránkach a potom rieš prizvanie ďalšieho človeka do svojho života. Lebo pokiaľ chceš ohúriť ženu svojim zberom kovošrotu po kontajneroch, tak k tomu zoznamku na ženu nepotrebuješ, také nájdeš tiež pri kontajneroch. Záleží od toho čo chceš.

viestta
15. dec 2025
@kavasaki370

@viestta Všetko sú to výsledky nášho osobného jednania. My nikdy nezanikáme. Nie je to reálne možné.

@kavasaki370 to je len tvoja viera.. Ja viem, ze ked zomriem bude zo mna len par desiatok kil biologickeho odpadu, s ktorym bude treba nejak nalozit a spomienky tych co ma poznali. Dobre aj zle.
A to ze sa niekto narodi s diagnozou PAS je len nestastna nahoda vo vyvoji plodu, nikto to ovplyvnit nemoze.

viestta
15. dec 2025
@anonym_4f5d2d

@viestta
@melanta on má hlavne mentálnu retardáciou a to je gro problému. Aj keď teda evidentne aj osobnosť v tomto prípade robí svoje.

@anonym_4f5d2d to nemam odvahu sudit

anonym_4f5d2d
15. dec 2025
@viestta

@anonym_4f5d2d to nemam odvahu sudit

@viestta to nie je súdenie, veď sám písal že ju má diagnostikovanú, to je dosť podstatná informácia.

sevrin
15. dec 2025
@anonym_7e2402

@anonym_7e2402 presne tak, ak mu na zastávke odzdravíš, už si pre neho automaticky polofrajerka.

viestta
15. dec 2025
@anonym_4f5d2d

@viestta to nie je súdenie, veď sám písal že ju má diagnostikovanú, to je dosť podstatná informácia.

@anonym_4f5d2d tak o retardacii som necitala

anonym_7072e7
15. dec 2025
@kavasaki370

@viestta Všetko sú to výsledky nášho osobného jednania. My nikdy nezanikáme. Nie je to reálne možné.

@kavasaki370 V pote tváre budeš jesť chlieb, kým sa nevrátiš do zeme, lebo z nej si bol vzatý, veď prach si a do prachu sa vrátiš. 3. kniha Mojžišova 3:19
Keď vyjde z nich duch, vrátia sa do zeme, v ten deň padnú ich plány. Žalm 146:4
Všetko ide na jedno miesto, všetko vzišlo z prachu a všetko sa do prachu vracia. Kazateľ 3:20
Živí vedia, že zomrú, ale mŕtvi nevedia nič. Niet pre nich viac odmeny, lebo ich pamiatka je zabudnutá. Kazateľ 9:5

anonym_4f5d2d
15. dec 2025
@viestta

viestta
15. dec 2025
@anonym_4f5d2d

@anonym_4f5d2d ja ti verim

kavasaki370
15. dec 2025
@anonym_7072e7

@kavasaki370 V pote tváre budeš jesť chlieb, kým sa nevrátiš do zeme, lebo z nej si bol vzatý, veď prach si a do prachu sa vrátiš. 3. kniha Mojžišova 3:19
Keď vyjde z nich duch, vrátia sa do zeme, v ten deň padnú ich plány. Žalm 146:4
Všetko ide na jedno miesto, všetko vzišlo z prachu a všetko sa do prachu vracia. Kazateľ 3:20
Živí vedia, že zomrú, ale mŕtvi nevedia nič. Niet pre nich viac odmeny, lebo ich pamiatka je zabudnutá. Kazateľ 9:5

@anonym_7072e7 😀 skĺudni sa kámo. Tie verše sú čistý ateizmus, resp. Nevedomosť.

sevrin
15. dec 2025
@viestta

retardovaný nie je, aj keď to často tak vyzerá. Je lenivý a neochotný na sebe pracovať. Jeho obľúbenou činnosťou je žrať a žrať až do prasknutia. To že má nejakú diagnózu, čo určite nejakú má, bude to najskôr ADHD, možno autizmus, mu len prišlo náramne vhod, lebo už má tristo eur istých, ktoré môže prežrať každý mesiac. Potom ide zbierať kovošrot. Je chorobne závislý na jedle, čo s radosťou prizná. On je schopný minúť posledných 20 centov na horalku pol roka po dátume spotreby. Však čo už s tými 20 centami.

viestta
15. dec 2025
@sevrin

retardovaný nie je, aj keď to často tak vyzerá. Je lenivý a neochotný na sebe pracovať. Jeho obľúbenou činnosťou je žrať a žrať až do prasknutia. To že má nejakú diagnózu, čo určite nejakú má, bude to najskôr ADHD, možno autizmus, mu len prišlo náramne vhod, lebo už má tristo eur istých, ktoré môže prežrať každý mesiac. Potom ide zbierať kovošrot. Je chorobne závislý na jedle, čo s radosťou prizná. On je schopný minúť posledných 20 centov na horalku pol roka po dátume spotreby. Však čo už s tými 20 centami.

@sevrin vsak mas pravdu, pisala som niekedy nieco ine? Nevie sa postarat ani sam o seba, nie to aby sa postaral o niekoho ineho. Po pravde neviem co by on aj s nejakou zenou robil ak by sa aj nasla nejaka so samaritanskym komplexom a mala potrebu ho zachranit tak on by ju akurat vycical a znicil (a nielen financne)

unbeholfen
autor
15. dec 2025
@sevrin

No však hovorím 😅
Tam na tých serveroch sa už musia procesory variť na kašu čo ti NEVEDIA nájsť žiadnu zhodu 😅

@sevrin a vieš prečo nevedia? Lebo ako polovica fóra vrátane teba mi radili že hladaj seberovnú teda nejakú socku pri stanici… Také pochybujem že mobil, nieto majú profil na badoo. A to neberte tak ze sa im vysmievam ale viem ako táto kasta funguje, keby sa aj náhodou dostali k mobilu, hneď by skončil v záložni, alebo by ho predali nejakému gádžovi na stanici aby mali na cigarety a čučo.

unbeholfen
autor
15. dec 2025
@janai1

@unbeholfen čo máš v profile napísané a aké tam máš fotky?

@janai1 obyčajnu fotku tváre, a také bežné veci že rád pokecám, aké mám záujmy a tak. Nič uchylné, neslušné, a pod.

unbeholfen
autor
15. dec 2025
@anonym_7e2402

@anonym_7e2402 veď som aj nechal, nepýtal som kontakt, ani som nevilal na rande, lem small talk. Velakerí robá ze mňa úchyla ale nevím prečo veď ja nikomu nič nerobím.

sevrin
15. dec 2025
@viestta

@sevrin vsak mas pravdu, pisala som niekedy nieco ine? Nevie sa postarat ani sam o seba, nie to aby sa postaral o niekoho ineho. Po pravde neviem co by on aj s nejakou zenou robil ak by sa aj nasla nejaka so samaritanskym komplexom a mala potrebu ho zachranit tak on by ju akurat vycical a znicil (a nielen financne)

@viestta to skôr malo byť doplnenie toho anonyma, na ktorého si reagovala. Preto som ťa v príspevku nespomenul.

unbeholfen
autor
15. dec 2025
@anonym_4f5d2d

@unbeholfen a čo chceš partnerke ponúknuť, keď ti robí finančne problém aj registrácia na zoznamke? Pozveš ju do kina, na večeru, na drink ... ? A osobnostne, životne jej dáš dlhodobo čo? Nemáš usporiadaný život, nemáš financie, stabilnú prácu ... Daj sa najskôr dokopy po všetkých stránkach a potom rieš prizvanie ďalšieho človeka do svojho života. Lebo pokiaľ chceš ohúriť ženu svojim zberom kovošrotu po kontajneroch, tak k tomu zoznamku na ženu nepotrebuješ, také nájdeš tiež pri kontajneroch. Záleží od toho čo chceš.

@anonym_4f5d2d ale tak pred ženami to nehovorím.

unbeholfen
autor
15. dec 2025
@kavasaki370

@anonym_7072e7 😀 skĺudni sa kámo. Tie verše sú čistý ateizmus, resp. Nevedomosť.

@kavasaki370 to neni biblia? Nečítam také veci ale na to sa to podobá.

sevrin
15. dec 2025
@unbeholfen

@sevrin a vieš prečo nevedia? Lebo ako polovica fóra vrátane teba mi radili že hladaj seberovnú teda nejakú socku pri stanici… Také pochybujem že mobil, nieto majú profil na badoo. A to neberte tak ze sa im vysmievam ale viem ako táto kasta funguje, keby sa aj náhodou dostali k mobilu, hneď by skončil v záložni, alebo by ho predali nejakému gádžovi na stanici aby mali na cigarety a čučo.

@unbeholfen ale tak ja neviem, či si už fakt mentálne retardovaný autista s Aspergerovým syndrómom a ADHD, ale to fakt čakáš, že nejaká žena bude mať na zoznamke záujem o vyberača kontajnerov? No asi nie, tak sa vyser na Badoo a hľadaj na stanici.