icon

Hľadám dokonalú partnerku, ktorá je výnimočná a krásna

Včera o 12:05

Ahojte. Na klasickych zoznamkach sa mi zatial nepodarilo najst zenu, ktora by splnala to, co hladam, tak skusam netradicne , Modry Konik. Mam 43 rokov a som sebavedomy, vzdelany, rozhliadany a cielavedomy muz. Som financne stabilny, samostatny, stale upraveny, sportovo zalozeny a viem, co od zivota chcem. byvam v Bratislave v prijemnom modernom apartmane a mam rad doby zivot, dobre jedlo, cestovanie, sport, kulturu a prostredie, v ktorom sa clovek citi dobre. Som muz, ktory nepotrebuje pozornost desiatok zien, skor hladam jednu vynimocnu. Som komunikativny, inteligentny, pozorny, lojálny, ochranca a spolahlivy, mam vlastny nazor, viem sa rozhodovat a ked mi na niekom zalezi, viem byt skutocnym partnerom. Mam rad na zene humor, sebavedomie, energiu, ambicie a zaroven pokoj a zenskost. Hladam zenu vo veku 35 az40 rokov, bezdetnu, co je pre mna podmienka. Mala by byt velmi krasna, prirodzene zenska, ma t dlhe vlasy, co je pre mna taktiez podmienka, stihlu, alebo atleticku postavu a pravidelne sportovat. Ocakavam prirodzeny usmev, vysoku skolu, inteligenciu, rozhliadenost, sebavedomie bez arogancie, emocionalne vyrovnanost, dobre vystupovanie, zmysel pre humor, dobru osobnu hygienu, vkus a schopnost starat sa o seba. Mala by mat rada pohyb, cestovanie, kvalitne rozhovory, dobre restauracie, spolocnost aj pokoj vo dvojici. Hladam zenu, ktora vie, co chce, ma vlastny nazor, vlastny charakter a zaroven dokaze byt nezna, zenska, vasniva a oddanou. Nehladam komplikovanu minulost, neustalu dramu ani zenu, ktora potrebuje byt neustale uistovana o svojej hodnote.Hladam partnerku, ktora bude sama o sebe vynimocna a pri ktorej bude fungovat nielen fyzicka pritazlivost, ale aj inteligencia, humor, respe kt a skutocna chemia. Lokalita idealne Bratislava, Vieden a okolie. Ak si zena, za ktorou sa muzi obzeraju, ale zaroven mas v hlave podstatne viac nez len pekny instagram, mozno by sme sa mali spoznat. Fotka potesi, ale osobnost, inteligencia, charakter a vzajomna pritazlivost rozhodnu. Napis mi. JA...

alickapusinka
Včera o 14:21
@anonym_1e253e

@alickapusinka
To jej hned tie dlhe vlasy osediveju 😄

@anonym_1e253e veru tak máš pravdu

januska12323
Včera o 14:21

Píšeš litánie a to najdôležitejšie, že máš dieťa, povieš až na tretej strane?? Čo si ešte zatajil?

anonym_5c6146
Včera o 14:22
@anonym_3e86b7

@anonym_3d9f34 mozno s nou chce mat este jedno dieta 🙂
Inak na zoznamkach casto zeny maju v poziadavkach bezdetny muz, alebo deti 18+ by nevadili. 18- teda vadia. 🙂

@anonym_3e86b7 No neviem ci hlada zenu 35-40 rocnu, aby s nou mal dieta on 43 rocny. Ale je divne, ze on ma pubertiacku, teda najhorsi vek dietata. A partnerka musi byt bezdetna. To uz ktora si takeho zavesi na krk 😀.

rozculena
Včera o 14:22
@januska12323

Píšeš litánie a to najdôležitejšie, že máš dieťa, povieš až na tretej strane?? Čo si ešte zatajil?

@januska12323 všetko podstatné

anonym_e09969
Včera o 14:24

Oh,sam Adonis nas poctil svojou navstevou🫡😂. Ja inak vsetko splnam,len obcas mi smrdia ponozky,nevadi?Ci to uz je mimo wishlistu?🤣

euka210
Včera o 14:24

@anonym_autor take su uz davno vydate alebo muza k svojmu zivotu nepotrebuju.

anonym_3d9f34
Včera o 14:26
@anonym_3e86b7

@anonym_3d9f34 mozno s nou chce mat este jedno dieta 🙂
Inak na zoznamkach casto zeny maju v poziadavkach bezdetny muz, alebo deti 18+ by nevadili. 18- teda vadia. 🙂

@anonym_3e86b7 ale ved ak s nou chce dieťa, tak jeho dcera nevadí ake dcera oartnerky dajme tomu uz ano? To co su za podmienky. To co pozadujem snáď aj ponukam, nie? No úplne sa mi zhnusil este aj tym, ze stále pracuje s byvalkou. 🤮

dadis
Včera o 14:29

Asi som jedina, ktoru jeho poziadavky vobec nevyrusuju? Ved tym nikoho neuraza, nikomu neskodi. Neviem preco mate potrebu ho lyncovat. Ani ja nesplnam takmer ziadnu z jeho poziadaviek, no a? Moj zivot to nema ako ovplyvnit. Tak nadych, vydych - ked chce - nech hlada.

anonym_5c6146
Včera o 14:34
@dadis

Asi som jedina, ktoru jeho poziadavky vobec nevyrusuju? Ved tym nikoho neuraza, nikomu neskodi. Neviem preco mate potrebu ho lyncovat. Ani ja nesplnam takmer ziadnu z jeho poziadaviek, no a? Moj zivot to nema ako ovplyvnit. Tak nadych, vydych - ked chce - nech hlada.

@dadis Lebo ziada nieco extra a ponuka podpriemer, tak sa bavime. A dal to do diskusie, tak diskutujeme. Nato diskusie su 🙂.

anonym_7d0462
Včera o 14:35
@anonym_9536d0

@anonym_autor prečo žena ma byt bezdetna a ty máš dieťa?

@anonym_9536d0 Toto je co za otazka prosim ta? 😅😅

anonym_7d0462
Včera o 14:41
@dadis

@dadis Uplne s tebou suhlasim. Nerozumiem preco sa tu donho tak pustili. Uplne iracionalne.

anonym_9bdb41
Včera o 14:48
@anonym_5c6146

@dadis Lebo ziada nieco extra a ponuka podpriemer, tak sa bavime. A dal to do diskusie, tak diskutujeme. Nato diskusie su 🙂.

@dadis Tiež som si hneď pri nadpise povedala že chudák chlap, tento to dostane vyžrať.😁
@anonym_5c6146 to je zaujímavý názor, lebo keby žena napísala trikrát tak dlhé litánie, tak ju tu všetky potľapkávate, že robí dobre, ze nejde pod svoju cenu a nezlavuje v narokch. 😄 Ak ma k tomu tri rozkošné detičky, tak je povinnostou toho chlapa sa o ne postarať ako o svoje.😂

A vôbec, ten chlap by ma držať hubu a krok.

iwesska
Včera o 14:58
@dadis

@dadis Poziadavky na zenu su jedna vec,ale ten opis seba...😂 Ale tak,co ma robit chudak,ked sa taky pokorny a skromny narodil🤷‍♀️

anonym_5c6146
Včera o 14:58
@anonym_9bdb41

@dadis Tiež som si hneď pri nadpise povedala že chudák chlap, tento to dostane vyžrať.😁
@anonym_5c6146 to je zaujímavý názor, lebo keby žena napísala trikrát tak dlhé litánie, tak ju tu všetky potľapkávate, že robí dobre, ze nejde pod svoju cenu a nezlavuje v narokch. 😄 Ak ma k tomu tri rozkošné detičky, tak je povinnostou toho chlapa sa o ne postarať ako o svoje.😂

@anonym_9bdb41 Neviem ci tu uz taka tema bola, a zenu tlapkali po pleci v narokoch. Pochybujem. A zenu s 3 detmi mat tiez nie je ziadna vyhra. Ale tento Ivanko hlada krasnu, dokonalu zenu, ktora musi byt bezdetna. A on rozvedeny 43 rocny chlap, sedive vlasy s pubertalnou dcerou s platom nizkym, v banke su nizke platy a z toho este alimenty musi platit. A poziadavky ma ako nejaky bohaty fesak.
Vies ako vacsina z nas co sa tu bavime muza ma, aj deti ma. A zrazu taky inzerat tu na MK. Tak sranda aspon 😀. A to sme si vacsina nasli slobodnych, bezdetnych, mladych fesakov. V 43 uz mat take naroky je smiesne.

anonym_5ac598
Včera o 14:59

Samozrejme, nech hľadá. Kľudne aj takúto, akú opísal. Ale na zoznamke.
Pánovi chýba pokora a trochu sebareflexie, to je problém diskusie. Možno mu príspevky otvoria oči a v konečnom dôsledku mu to pomôže.

farebnypapagaj
Včera o 15:03
@anonym_autor

@anonym_587683 Dakujem velmi krasne. Praveze si myslim ze som to napisal primerane skromne, a na niektorych som dost ustupil. Uvedomil som si v nasom veku sa uz hlada tazsie, ci zlozitejsie.

@anonym_autor Posli foto ,potom sa mozme bavit dalej,som presne to,co hladas.

anonym_7d09c1
Včera o 15:03
@anonym_5ac598

Samozrejme, nech hľadá. Kľudne aj takúto, akú opísal. Ale na zoznamke.
Pánovi chýba pokora a trochu sebareflexie, to je problém diskusie. Možno mu príspevky otvoria oči a v konečnom dôsledku mu to pomôže.

@anonym_5ac598 pre neho je dokonala gumova Anca,je ticho,je dokonala,bude zboznovat jeho humor,vypocuje si ho,nikdy mu nepovie NIE,som unavena.No dokonalost taka vysoka ako panko dokonaly.

anonym_3e86b7
Včera o 15:07
@anonym_9bdb41

@anonym_9bdb41 Cim starsia, tym praveze vacsie naroky. Ved uz nie je mlada, ani blba. 🙂

anonym_311b62
Včera o 15:10

Píšeš o mne, ale nie som z Bratislavy. A keďže ja som bez dieťaťa, aj môj partner má byť bez dieťaťa a určite nepracovať so svojou ex. Očakávam, že bude bývať v dome, apartmán jedine v Španielsku alebo v Chorvátsku.

anonym_9536d0
Včera o 15:10

@anonym_7d0462 normálna otázka, z akého dôvodu hľadá bezdetnu a pritom deti má
Každá žena chce vedieť,
bezdetnu nahovori rýchlejšie na ďalšie?

anonym_9bdb41
Včera o 15:17
@anonym_5c6146

@anonym_9bdb41 Neviem ci tu uz taka tema bola, a zenu tlapkali po pleci v narokoch. Pochybujem. A zenu s 3 detmi mat tiez nie je ziadna vyhra. Ale tento Ivanko hlada krasnu, dokonalu zenu, ktora musi byt bezdetna. A on rozvedeny 43 rocny chlap, sedive vlasy s pubertalnou dcerou s platom nizkym, v banke su nizke platy a z toho este alimenty musi platit. A poziadavky ma ako nejaky bohaty fesak.
Vies ako vacsina z nas co sa tu bavime muza ma, aj deti ma. A zrazu taky inzerat tu na MK. Tak sranda aspon 😀. A to sme si vacsina nasli slobodnych, bezdetnych, mladych fesakov. V 43 uz mat take naroky je smiesne.

@anonym_5c6146 ja som tu už videla aj v opačnom garde 45-ročná žena hľadala chlapa, tiež mala nárokov milión a tiež chcela aby bol chlap bezdetný. Podľa môjho názoru si 43 ročných chlap nájde 10 x rýchlejšie partnerku ako 45-ročná žena. A vlastne prečo by nemohli mať tito ľudia nejaké nároky na partnera? Ty by si sa uspokojila s hocičim?
Podla mna keby sem napisal Ježiš, mal milion na konte, krasny ako sen, aj tak by ho tu zvozili.

anonym_313c92
Včera o 15:19

Podla inej diskusie tu to vypada, ze mozno bude coskoro volna Gaborikova, staci vydrzat a dovtedy nieco nasetrit.

procrastique
Včera o 15:20

Michal, si to ty? 😀

dadis
Včera o 15:20
@iwesska

@dadis Poziadavky na zenu su jedna vec,ale ten opis seba...😂 Ale tak,co ma robit chudak,ked sa taky pokorny a skromny narodil🤷‍♀️

@iwesska A co take napisal? Ved je normalne vyzdvihnut svoje kvality, ak niekoho hlada a nie pisat, ze potrebuje zlepsit v anglictine, nedari sa mu udrziavat poriadok v komode s oblecenim alebo ze nerad vysava auto. .. ano, poziadavky ma chalan narocne, ale jedine, co som si pomyslela bolo: Good luck

anonym_4bc1ed
Včera o 15:21

Zuzanu Závodskú oslov!

anonym_5c6146
@anonym_9bdb41

@anonym_5c6146 ja som tu už videla aj v opačnom garde 45-ročná žena hľadala chlapa, tiež mala nárokov milión a tiež chcela aby bol chlap bezdetný. Podľa môjho názoru si 43 ročných chlap nájde 10 x rýchlejšie partnerku ako 45-ročná žena. A vlastne prečo by nemohli mať tito ľudia nejaké nároky na partnera? Ty by si sa uspokojila s hocičim?
Podla mna keby sem napisal Ježiš, mal milion na konte, krasny ako sen, aj tak by ho tu zvozili.

@anonym_9bdb41 Ja mam pre mna dokonaleho manzela, takze urcite by som sa neuspokojila s hocicim. Ale com com ziadala v tej dobe davnej, ked som este slobodna bola som aj ponukala. A nie sedivy 43 rocny hlada prekrasnu zenu a plno inych jeho smiesnych narokov. Vsak nech hlada na zoznamke. To by sme ani nevideli, neviem kolke chodia na zoznamky, zrejme minimum zien. Ale zalozil diskusiu na MK tak diskutujeme v tejto vtipnej diskusii.

dadis
@anonym_9bdb41

@anonym_9bdb41 preco si myslis, ze 43 rocny chlap si najde skor niekoho ako 45r zena? Moj nazor je praveze opacny

anonym_504b9a
Včera o 15:22

Mužiček,kde si,čakam Ta,ozvi sa už aj s fotkou tvojej nááááádhery.Cmuk. A čakam fotečku černoško😘🥂🤎🌹

anonym_9bdb41
Včera o 15:24
@dadis

@anonym_9bdb41 preco si myslis, ze 43 rocny chlap si najde skor niekoho ako 45r zena? Moj nazor je praveze opacny

@dadis 43 rocny chlap si kludne najde zenu od 30-50rokov. 45 rocna zena je odkazana skor na 45-60+. Ked k tomu priratam ako sa niektore zufalo drzia hociakeho trula, len aby bol.

eugen777
Včera o 15:24

Števoooo posli konecne foto,pomeeee