icon

Hľadám dokonalú partnerku, ktorá je výnimočná a krásna

8. aug 2026

Ahojte. Na klasickych zoznamkach sa mi zatial nepodarilo najst zenu, ktora by splnala to, co hladam, tak skusam netradicne , Modry Konik. Mam 43 rokov a som sebavedomy, vzdelany, rozhliadany a cielavedomy muz. Som financne stabilny, samostatny, stale upraveny, sportovo zalozeny a viem, co od zivota chcem. byvam v Bratislave v prijemnom modernom apartmane a mam rad doby zivot, dobre jedlo, cestovanie, sport, kulturu a prostredie, v ktorom sa clovek citi dobre. Som muz, ktory nepotrebuje pozornost desiatok zien, skor hladam jednu vynimocnu. Som komunikativny, inteligentny, pozorny, lojálny, ochranca a spolahlivy, mam vlastny nazor, viem sa rozhodovat a ked mi na niekom zalezi, viem byt skutocnym partnerom. Mam rad na zene humor, sebavedomie, energiu, ambicie a zaroven pokoj a zenskost. Hladam zenu vo veku 35 az40 rokov, bezdetnu, co je pre mna podmienka. Mala by byt velmi krasna, prirodzene zenska, ma t dlhe vlasy, co je pre mna taktiez podmienka, stihlu, alebo atleticku postavu a pravidelne sportovat. Ocakavam prirodzeny usmev, vysoku skolu, inteligenciu, rozhliadenost, sebavedomie bez arogancie, emocionalne vyrovnanost, dobre vystupovanie, zmysel pre humor, dobru osobnu hygienu, vkus a schopnost starat sa o seba. Mala by mat rada pohyb, cestovanie, kvalitne rozhovory, dobre restauracie, spolocnost aj pokoj vo dvojici. Hladam zenu, ktora vie, co chce, ma vlastny nazor, vlastny charakter a zaroven dokaze byt nezna, zenska, vasniva a oddanou. Nehladam komplikovanu minulost, neustalu dramu ani zenu, ktora potrebuje byt neustale uistovana o svojej hodnote.Hladam partnerku, ktora bude sama o sebe vynimocna a pri ktorej bude fungovat nielen fyzicka pritazlivost, ale aj inteligencia, humor, respe kt a skutocna chemia. Lokalita idealne Bratislava, Vieden a okolie. Ak si zena, za ktorou sa muzi obzeraju, ale zaroven mas v hlave podstatne viac nez len pekny instagram, mozno by sme sa mali spoznat. Fotka potesi, ale osobnost, inteligencia, charakter a vzajomna pritazlivost rozhodnu. Napis mi. JA...

anonym_5c6146
9. aug 2026
@dadis

@anonym_eda2cf Ale je to vtipne 😁. Mna zaujima, ci ma naozaj take top sebavedomie alebo si cielene vymysla... ze co ju motivuje k takemu niecomu. Samozrejme moznost prispiet ako anonym dodava este viac odvahy.

@anonym_eda2cf
@dadis Uz zmazala takmer celu svoju plochu. Len foto macky ostala. Tak mi dalsie neuvidime pani dokonalu.

dadis
9. aug 2026
@anonym_eda2cf

@dadis Ja myslím, ze to bude najskôr tým teplom. Ľuďom udiera na mozog. A pani Balážová to nezvláda.
A už aj maže profil, srandistka jedna. 😂🤣

@anonym_eda2cf Uz si vymazala fotky z profilu. Ale je mozne, ze to bude ako s Viesttou - jeden profil pouziva mama aj dcera a pisala to mozno ta dcera 🤷‍♀️

anonym_3e86b7
9. aug 2026
@anonym_eda2cf

@dadis Presne. Ženská po 50ke, co uz na fotke z 2019 vyzerá dosť zrelo a plnoštíhlo navyše s 30-ročnou dcérou v profile a napíše tu takéto sprostosti, navyše do témy, kde sa kladie dôraz na mladistvý vzhľad, výnimočnú krásu, štíhlosť, vkus... Ze vraj hľadala milenca a mala dlhý zoznam požiadaviek, pretože má čo ponúknuť... Niektoré fakt nemajú žiadnu súdnosť, hrdosť ani obyčajnú hanbu alebo sa tu len na niečo hrajú a projektujú si tu svoje fantazmagórie.

@anonym_eda2cf takych je tu viac, co online bluznia, ze tento rok boli vraj dovolenka maledivy, seychely, prijem 10k ... a boli akurat tak v stane na sirave.

autor
9. aug 2026

Damy. damy. damy.. Koselu ozaj riesit nemusite, ta je uz davno dolu. Dcera, ano presne to niekto trafil je pravena prechadzkach Londinom s jej matkou. Moja kolegyna je moja expartnerka. Nie matka dcery. Ano aj nazov banky niekto trafil. A ci to niekto splna? alebo nie? . Neozvala sa ziadna, cize je to irelevantne uz rieit. Profil este nevymazem, a sem tam nahliadnem. No diskutovat s vami nieje o com, ak zaujem nieje. Prijemny a pekny vecer.

anonym_79f599
9. aug 2026

@anonym_autor,
@anonym_autor Prídeš mi ako rozkvitnutý Narcis. 😄 Tebe asi nebude dobrá žiadna žena, pretože pri každej nájdeš niečo, čo ti nebude vyhovovať. 🌸

anonym_5c6146
9. aug 2026
@anonym_autor

Damy. damy. damy.. Koselu ozaj riesit nemusite, ta je uz davno dolu. Dcera, ano presne to niekto trafil je pravena prechadzkach Londinom s jej matkou. Moja kolegyna je moja expartnerka. Nie matka dcery. Ano aj nazov banky niekto trafil. A ci to niekto splna? alebo nie? . Neozvala sa ziadna, cize je to irelevantne uz rieit. Profil este nevymazem, a sem tam nahliadnem. No diskutovat s vami nieje o com, ak zaujem nieje. Prijemny a pekny vecer.

@anonym_autor Aj tebe pekny vecer. Dakujeme za pobavenie. Lebo ano tvoje naroky a to co ponukas naozaj pobavilo. Vela stastia v zivote.

pipimonterova
9. aug 2026

@anonym_autor fuuu,Americke psycho.Nie dakujem,radsej nikto....

anonym_6f2c9c
9. aug 2026

@anonym_autor autor ty si tak 6.5 a chces tak 9, matika nepusti

anonym_5ac598
9. aug 2026

Londin....vypichnite mi oči prosím.
Autor, pouvažuj nad doučením sa gramatiky svojho materinského jazyka a zlepši písomný prejav, lebo toto čo tu predvadzáš, absolútne nekorešponduje s tým, ako sa opisuješ.

anonym_df2693
9. aug 2026
@anonym_5ac598

Londin....vypichnite mi oči prosím.
Autor, pouvažuj nad doučením sa gramatiky svojho materinského jazyka a zlepši písomný prejav, lebo toto čo tu predvadzáš, absolútne nekorešponduje s tým, ako sa opisuješ.

@anonym_5ac598 Uz som tu na MK videla vselijake gramaticke smakocinky, ale "Londin" vyhrava na plnej ciare😄😃

rozculena
9. aug 2026
@anonym_eda2cf

@miroslavabalaz Odoslala si to neanonymne a pekne sa strápnila. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ty si o sebe fakt myslíš, že si veľmi krásna a výnimočná? Priemerná žena v rokoch, navyše so sklonom k obezite. Alebo tá žena, akože tvoja dcéra, ktorej fotku máš v profile? Veď to nie je vzhľadovo ani priemer. Každý si to môže pozrieť cez tvoj profil a zhodnotiť.

@anonym_eda2cf sakra,zasa som o niečo prišla

rozculena
9. aug 2026

že Londin,....óoooooooooo maj got😂Gramatika chabá ..........
Tak teraz som už na 100 % presvedčená,že je to troll,a možno to ani nepísal muž😂

tundra
9. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ako sa ti mala ozvat?Tema je anonymna,nikto ti nenapise🤪.

anonym_ec3a15
9. aug 2026

@anonym_autor prilož reálne foto, stav účtu, rozmery tvojho drobca medzi nohami 😀Lebo zatiaľ nič moc 😉

anonym_23ccb1
9. aug 2026
@anonym_3e86b7

@anonym_eda2cf takych je tu viac, co online bluznia, ze tento rok boli vraj dovolenka maledivy, seychely, prijem 10k ... a boli akurat tak v stane na sirave.

@anonym_3e86b7 To je nič, ja poznám osobu, ktorá verejne píše, že robí vo výskumnom ústave odbornu pracovníčku a pritom upratuje niekde v obchode. Ale ona celý život trepe takéto kktny aby bola zaujímavá 😅😅

anonym_23ccb1
9. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Chlapče, ty si taký dokonalý, a ani normálne písať nevieš bez chýb. Hlavne že sebavedomie ti nechýba

anonym_3e86b7
9. aug 2026
@anonym_ec3a15

@anonym_autor prilož reálne foto, stav účtu, rozmery tvojho drobca medzi nohami 😀Lebo zatiaľ nič moc 😉

@anonym_ec3a15 Daj komentar pod svojim nickom a posle ti rovno fotku drobca 🙂

ankare
9. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Londín 🤣🤣🤣

anonym_ec3a15
9. aug 2026
@anonym_3e86b7

@anonym_ec3a15 Daj komentar pod svojim nickom a posle ti rovno fotku drobca 🙂

@anonym_3e86b7 ale veď nech pošle do diskusie, nech vieme s akým Adonisom máme tú česť.

hefo
9. aug 2026
@anonym_3e86b7

tak 43 rocny je stary a v inych diskusiach sa tu argumentuje, ze 50-55 rocna je este mladica, dokonca "vyzera" o 20 rokov mladsie. ;o
do 45 zeny budu vysvetlovat, ze ako na nu muz 'nema' a ochkat pri pohlade na seba v zrkadle. A po 45 mu budu naopak rychlo vysvetlovat, ze vzhlad nie je vsetko, stary obal nie je dolezity, ale treba pozerat na obsah a co vsetko ona aj po 50tke dokaze este poskytnut vo vztahu okrem vzhladu. 🙂
vzdy sa to da nejako obkecat. 🙂

@anonym_3e86b7 Starý je voči tomu, čo ponúka a požaduje. Keby mal 30, dalo by sa to brať, že ho ešte, pokiaľ by tá jeho sebachvála bola založená na realite, čaká strmý kariérny a kvalitatívny vzostup. Ale 43, to už je blízko takému tomu vrcholu mužského úspechu, takže nemožno očakávať, že sa ešte niekam veľmi posunie...

8_sarah
Autor odpoveď zmazal
8_sarah
9. aug 2026

Taketo prispevky a egopopisy treba pisat na instagram 18-25 rocnym krasaviciam, nie dospelym zenam na MK.
PS: Este dopis, kolko si ochotny na zenu minut mesacne a uvidis, kolko zaujemkyn tam budes mat - radost vyberat tu najvynimocnejsiu. 😀

macko1983
9. aug 2026
@anonym_5c6146

Jedna pre teba na MK tu je. Dava tu fotky seba v plavkach. Pise aka je krasna 😃. Snad sa ti ozve. Boli by ste skvely par. Ona je prescedcena o svojej krase, a je krasou posadnuta. Ale ma malo like na fb, aj ked da foto v plavkach. Tak neviem ci nema u teba cierny bod. Lebo ty chces taku za ktorou sa muzi otacaju a iste aj like davaju 😀.

@anonym_5c6146 presne to som chcela napísať, jooj vy sa k sebe hodíte

autor
10. aug 2026

sluste si otvorit mobil, a pozrite ake pismeno je vedla O

moonlight1210
10. aug 2026
@anonym_autor

Je velmi zaujimave, co vsetko pisete na moju adresu, napriek tomu ze viete iba tych par dat , ktore som vam o sebe podal. Mnohe svojimi vyjadreniami pisete vlastne o sebe a nesnazim sa polemizovat nad vasim intelektom, bonitou, ci potencialom pre chlapov. Nakolko to nieje mojim cielom. No je zjavne ze moje kriteria asi nesplna ziadna zena tuna. Cize... schybil som to dat prave sem.

@anonym_autor expartnerka splnala tieto tvoje kriteria (prekrasna, mudra, uspesna), napriek tomu si o nu prisiel.
Co ta vedie k tomu, ze dalsiu taku zenu si uz udrzis?

Nehovoriac, ze toto cele trochu znie, ako snaha ukazat expartnerke v praci, o co prisla, ze je nahraditelna a ze na teba krasne zeny stale stoja rady.

Najzvlastnejsie na tom celom znie, ze muz tvojho kalibru (ako si sa opisal), ma problem zbalit krasnu zenu “na ulici” a musi hladat na zoznamkach a modrom koniku medzi mamickami s detmi a so svojimi zivotnymi problemami (s ich nevydarenymi ex/partnermi).

anonym_3ae418
10. aug 2026
@8_sarah

Taketo prispevky a egopopisy treba pisat na instagram 18-25 rocnym krasaviciam, nie dospelym zenam na MK.
PS: Este dopis, kolko si ochotny na zenu minut mesacne a uvidis, kolko zaujemkyn tam budes mat - radost vyberat tu najvynimocnejsiu. 😀

@8_sarah vela to nebude, ked je predajcom hypotek v primabanke a aj ten apartman (nie byt), ktory ma, len zdedil a nezarobil si nanho.

moonlight1210
10. aug 2026
@anonym_autor

sluste si otvorit mobil, a pozrite ake pismeno je vedla O

@anonym_autor “sluste si otvorit mobil, a pozrite ake pismeno je vedla O”

Tolko k tvojej proklamovanej vysokej inteligencii, ktoru vraj ponukas.

Slusny pad. Ale ocakavany.

anonym_9417a9
10. aug 2026

Ty si ten, čo všade vypisuje a hľadá? Zrovna na FB som videla ako sa tam do teba pustili 😂. Ak si to ty. Veľa šťastia. Takého by som nechcela ani keby som sa pri ňom v zlate kúpala.

anonym_5c6146
10. aug 2026
@anonym_9417a9

Ty si ten, čo všade vypisuje a hľadá? Zrovna na FB som videla ako sa tam do teba pustili 😂. Ak si to ty. Veľa šťastia. Takého by som nechcela ani keby som sa pri ňom v zlate kúpala.

@anonym_9417a9 Ahoj, das sem prosim link na ten inzerat? Aj ja sa chcem zabavit 😃

akodoma
10. aug 2026

@anonym_autor Tiež som bol kedysi strašne namyslený, ale teraz už som úplne dokonalý.