Išli by ste po prvom rande hneď bývať spolu?
v zaplave sprav na zoznamke vsetkych tych ahoj a ponuk na sex ma dnes zaujala jedna vec, Taky priemerny chlap, urcite by som mu dala ano v posielani srdca, mi napisal " Ahoj, podme spolu zit zivot a spoznavat sa a nie si tu vypisovat" byva niekde tu v meste a zaujalo ma to. Lebo ked si tu tyzdne a tyzdne pisem s niekym tak alebo to nikam nevedie, alebo to proste upadne celkom, Vazne premyslam ze ake by to bolo, vlastne sa ho iby spytat ze kde byva ze kam mam prist s kufrom a si to vyskusat spolu napriklad na mesiac.
Je to troll. Neodpovedá na žiadne otázky, len nezmyselne občas priživí diskusiu.
Je to troll. Neodpovedá na žiadne otázky, len nezmyselne občas priživí diskusiu.
@anonym_618cbb ja ti dam trolla, pod von z anonymu a mozme podiskutovat kdekolvek a kedykolvek
@anonym_autor Odkial je,jedno take psycho to skusalo na moju dceru.....Prave vcera som pozerala nejake videa od Dvoraka a presne o tom hovoril ze ludia s poruchami osobnosti velmi rychlo chcu urychlit vsetky fazy vo vztahoch a ano javia sa ocarujuco.
@anonym_69a598 niečo na tom bude, podľa mňa ma hranicnu poruchu osobnosti
@anonym_autor podme spolu zit zivot si si trochu premostila do podme spolu byvat hned... myslim , ze to bolo myslene metaforicky... akoze nesedme za pc, ale spoznavajme sa a uzivajme zivot... rozhodne si nemas balit kufor a ist k nemu byvat...
Ja som odisla do uk, po 3 mesiacoch znamosti sme sa dali dokopy a hned zacali spolu byvat. Spatne ked sa na to pozriem tak to bolo sialene, nezodpovedne, rizikove a neviem ake, spravit mi to dcera tak ju asi vlastnorucne odstahujem od “cudzieho” chlapa… ale sme spolu uz 20 rokov 😂
@anonym_3b07c9 okej,ale 3mesiace nemôžeme porovnať s jej situáciou. Tento jej je úplne cudzí a zo zoznamky
chore a nezdrave mi pride uz len fakt. ze vcera sa rozide s frajerkou , na druhy den hlada nahradu a na treti , ved pridi sem rovno zit... tolko redflegov v dvoch vetach.... cele zle
@anonym_autor
Ja to beriem tak, že sa máte hneď stretávať a nie písať slohy. To nemusí nutne znamenať nasťahovaťnie sa. Ak náhodou áno, tak sorry, je divný.
@anonym_autor
Dnes o 08:27
Text od neho.:::: Ahoj, áno, správne si to pochopila. Opustila ma partnerka a ostal som sám v obrovskom byte a ozaj ma nebaví hľadať tú naj. Chcem, aby tá naj vznikla z tej, čo bude chcieť byť pri mne.
Dnes o 10:37
prave som sa vratila zo stretnutia s nim, je dokonaly. Siel do prace a kazdy den chodi skoro okolo mojho domu a tak sme boli na zmrzline. Vecer po praci sa opat vidime. Baby ja som z neho mimo.
A teraz tú o Červenej čiapočke
@rozculena možno je zmrzlinár 😛
prave som sa vratila zo stretnutia s nim, je dokonaly. Siel do prace a kazdy den chodi skoro okolo mojho domu a tak sme boli na zmrzline. Vecer po praci sa opat vidime. Baby ja som z neho mimo.
@anonym_autor no, to teda si, až kým sa ti oči neotvoria.Daj vedieť, ako to pokračuje.
Zázraky sa dejú...
Text od neho.:::: Ahoj, áno, správne si to pochopila. Opustila ma partnerka a ostal som sám v obrovskom byte a ozaj ma nebaví hľadať tú naj. Chcem, aby tá naj vznikla z tej, čo bude chcieť byť pri mne.
@anonym_autor potrebuje upratať, uvariť, sex zadara....

@anonym_autor
Dnes o 08:27
Dnes o 10:37
A teraz tú o Červenej čiapočke