Kde môžem stretnúť ideálneho partnera po rozvode?
Caute osadenstvo,
Po dlhsom manzelstve som sama, deti su uz odrastene - 2ks, som po rozvode tri roky. Mam 48r. Najprv som vobec nikoho nechcela, potom som zacala citit samotu. Niekoho by som chcela stretnut, v realite nemam vsak moznost. Robim v zenskom kolektive, cvicit chodim so zenami. Po veceroch do barov nechodim, nepijem, nefajcim. Chodim aj sama sa prejst, na turistiku, so psikom, do utulku obcas, nikde nic. Bola som sama aj v kine, najest sa tiez kludne idem sama. Small talk pri venceni, inak nula bodov. Okolo mna su vacsinou 80tnici alebo 30tnici (susedia). Som aj v skupinach na FB, zoznamky - to je katastrofa tam, nestacim sa cudovat. Som v skupine turistika apd - nic. Skusila som Badoo, Tinder, pokec. Nevydalo. Teraz sedim sama v kaviarni na kave a citam. Poobede sa pojdem prejst s hafanom. Nesedim doma… avsak sa citim sama. Ano mam deti, mam kolegyne, kamosky, hobby. Ale potrebujem muzsku energiu a element vo svojom zivote. Ako dalej? Netlacim, nechavam to plynut.
Co ti poviem, v 48r hladat je problem. Normalni su zadani, alebo si hladaju mladsie a tebe zostal tento vykvet inteligencie, co zbiera zarezy a mysli si, ze si na neho odkazana ... Plus necakaj, ze prides a o tyzden tam najdes Brada Pitta. Mozno tam budes rok aj dva, kym sa s niekym normalnym das do reci.
Co ti poviem, v 48r hladat je problem. Normalni su zadani, alebo si hladaju mladsie a tebe zostal tento vykvet inteligencie, co zbiera zarezy a mysli si, ze si na neho odkazana ... Plus necakaj, ze prides a o tyzden tam najdes Brada Pitta. Mozno tam budes rok aj dva, kym sa s niekym normalnym das do reci.
@anonym_825181 necakam Brata Pitta, ani nepotrebujem muza pre peniaze. Staci ak si budeme sympaticki, ak si budeme mat co povedat, ak tu budeme jeden pre druheho.
@anonym_825181 necakam Brata Pitta, ani nepotrebujem muza pre peniaze. Staci ak si budeme sympaticki, ak si budeme mat co povedat, ak tu budeme jeden pre druheho.
@anonym_autor vidis ty hladas sympatie a aj ti muzi. V takom veku mozno ide o ine hodnoty ako priamo vzhlad. Ak to chspes
@anonym_autor vidis ty hladas sympatie a aj ti muzi. V takom veku mozno ide o ine hodnoty ako priamo vzhlad. Ak to chspes
@lentakyterapeut najnovšia správa:
- Ahoj, popíšeš?
- Ahoj, asi som popisovateľka 🙂.
- Ja by som ťa chcel len pretiahnuť... tu už neodpovedám
- Si nadržaná? .. tu ho blokujem.
Nick - Tchor, to hovorí za všetko.
Anton J: (58). Aj keď som bez domova som normálny, citlivý veselý človek, nájdembacuľku do 65 prosím. Nový život plný milovania, lásky a nový domov.Som v zlej situácii, hľadám len domov plný lásky bez pretvárky a vypočítavosťi.to som už zažil.
Anton J: (58). Aj keď som bez domova som normálny, citlivý veselý človek, nájdembacuľku do 65 prosím. Nový život plný milovania, lásky a nový domov.Som v zlej situácii, hľadám len domov plný lásky bez pretvárky a vypočítavosťi.to som už zažil.
@anonym_autor
Je ako opustene steniatko, no neber to.

@lentakyterapeut najnovšia správa:
- Ahoj, popíšeš?
- Ahoj, asi som popisovateľka 🙂.
- Ja by som ťa chcel len pretiahnuť... tu už neodpovedám
- Si nadržaná? .. tu ho blokujem.
Nick - Tchor, to hovorí za všetko.
@anonym_autor cela tato tema je tvoja strata casu. Hladat musis sama. Kdecsu prasata idem.prec. nestracam ani minutu.
@anonym_autor
Je ako opustene steniatko, no neber to.
@anonym_825181 58 ročné šteniatko bez domova nechcem. To radšej knihu 🙂
Vies, co chces pocut. Zeny su najkrajsie 20 az 45r a ty zacnes hladat v 48r ... Muzi toto moc nemusime, ked nas chcu zeny iba na dochodkovy vek a to pekne stravili s inymi. Keby si hladala tak v 42, bolo by to rozumnejsie, ale keby bolo keby ... Chvilu to teraz potrva ...
Vies, co chces pocut. Zeny su najkrajsie 20 az 45r a ty zacnes hladat v 48r ... Muzi toto moc nemusime, ked nas chcu zeny iba na dochodkovy vek a to pekne stravili s inymi. Keby si hladala tak v 42, bolo by to rozumnejsie, ale keby bolo keby ... Chvilu to teraz potrva ...
@anonym_825181 a čo mám svojho ex dotiahnuť za vlasy k sebe? To sa nedá. Jednoducho život si nevyberá. A áno, mám po 45. Zabijem sa teraz preto?
@anonym_825181 a čo mám svojho ex dotiahnuť za vlasy k sebe? To sa nedá. Jednoducho život si nevyberá. A áno, mám po 45. Zabijem sa teraz preto?
@anonym_autor Ahoj, keď mamina zomrela, otec mal 60. Po 2 rokoch si našiel kamarátku, nikdy to už nebolo akože druhé manželstvo, ale už sú spolu 20 rokov, každý z nich má svoj byt, my sme si ju obľúbili. Teraz majú 80 a 70. Keď to tak prepočítam, vtedy ona musela mať 50, bola rozvedená.
@anonym_autor Ahoj, keď mamina zomrela, otec mal 60. Po 2 rokoch si našiel kamarátku, nikdy to už nebolo akože druhé manželstvo, ale už sú spolu 20 rokov, každý z nich má svoj byt, my sme si ju obľúbili. Teraz majú 80 a 70. Keď to tak prepočítam, vtedy ona musela mať 50, bola rozvedená.
@anonym_6b89e3 tak to aj beriem. Nemyslím si, že teraz budeme spolu prežívať obrovskú lásku. Asi by mi úplne stačilo aj dobré priateľstvo.
V tomto veku už ťažko. Krása už odišla, ale zato rozumu máš až až.
Chlapi chcú omnoho mladšie ženy ako majú vek oni. A každému ide väčšinou len o sex. Možno keby si ešte bola milionárka tak by si išla na odbyt.
V tomto veku už ťažko. Krása už odišla, ale zato rozumu máš až až.
Chlapi chcú omnoho mladšie ženy ako majú vek oni. A každému ide väčšinou len o sex. Možno keby si ešte bola milionárka tak by si išla na odbyt.
@anonym_46d5ad Samozrejme, nemám 20, a áno, mám pár vrások a o tri kilá viac, ako keď som mala 30, ale prsia sú stále na svojom mieste (viacerí si myslia, že mám silikóny), vlasy stále dlhé. Stretla som spolužiačku zo strednej, nespoznala som ju. Vychudnutá žena, omnoho staršia na svoj vek, popravde som ju nespoznala a musela sa mi pripomenúť. O svoje telo sa starám, rovnako aj o svoju pleť a o outfity a vizáž. Áno, zadaní muží v mojom okolí prejavujú voči mne sympatie, to nepopieram. Samozrejme iba za účelom sexu, to mi je viac ako jasné. Ale zjavne som im celkom vizuálne príjemná, inak by to neprejavovali. Muži si ma v obchode všimnú, pozrú na mňa, podržia mi dvere, usmejú sa. Nejdem sa hrať na mladšiu, áno som stará ropucha, teta, žena v strednom veku, stará mama, whatsoever 🙂.Ale vieš, čo? Ja si môj vek naplno užívam, som spokojná v mojom tele, so svojím výzorom, s mojím zdravím. A to je hlavné 🙂
ved sama vidis, ze pokec je dno a suteren pre uchylov, nechapem naco to tu davas, tak pisu vsetkym rad radom, vyckaj chvilu na tom Bade, tam skor niekoho normalneho stretnes
Naco to tu pises? Si na zoznamke to je ako seconhand musis preberat
@lentakyterapeut asi preto to pise aby potvrdila tvoje tvrdenie: "Urcite tam su". No su, to mas pravdu, ale aki...🙄
Mozno psik a pri venceni spoznat novych ludi?..
Pozdravujem, tiež mám podobné skúsenosti ~ s opačným pohlavím 🙂 .. odkiaľ ste "len tak" na okraj ? 🙂
@anonym_autor .. odkiaľ si ?
@lentakyterapeut asi preto to pise aby potvrdila tvoje tvrdenie: "Urcite tam su". No su, to mas pravdu, ale aki...🙄
@viestta tak zeny tam tiez nie su asi prva trieda
@anonym_825181 No lebo muži po päťdesiatke sú neodolateľní krásavci 😂
@anonym_autor .. nápodobne 🙂 .. aký ďaleký tééda, až ? .. snina, stropkopv, humenné ? 🙂
@marco76 nie, Košice. Ty si žena ... tiež sa snažíš zoznámiť v KE?
@viestta tak zeny tam tiez nie su asi prva trieda
@lentakyterapeut ano, prva trieda aj u zien je uz zadana.
@anonym_825181 No lebo muži po päťdesiatke sú neodolateľní krásavci 😂
@anonym_ddfbfd .. po 50tke .. prichádzajú iné kvality .. plus entity (ako zrkadlá) 🙂

tak mu neodpovedaj a blokni. Tak ako vsade, na zoznamky chodia normalni muzi a chodia tam kreteni. Da sa tomu vyhnut, napis sama tomu, kto ta zaujal a blbosti maz.
@anonym_825181 veď to robím, ale som len znechutená z tých chlapov, nemám na toto energiu.