Kde môžem stretnúť ideálneho partnera po rozvode?
Caute osadenstvo,
Po dlhsom manzelstve som sama, deti su uz odrastene - 2ks, som po rozvode tri roky. Mam 48r. Najprv som vobec nikoho nechcela, potom som zacala citit samotu. Niekoho by som chcela stretnut, v realite nemam vsak moznost. Robim v zenskom kolektive, cvicit chodim so zenami. Po veceroch do barov nechodim, nepijem, nefajcim. Chodim aj sama sa prejst, na turistiku, so psikom, do utulku obcas, nikde nic. Bola som sama aj v kine, najest sa tiez kludne idem sama. Small talk pri venceni, inak nula bodov. Okolo mna su vacsinou 80tnici alebo 30tnici (susedia). Som aj v skupinach na FB, zoznamky - to je katastrofa tam, nestacim sa cudovat. Som v skupine turistika apd - nic. Skusila som Badoo, Tinder, pokec. Nevydalo. Teraz sedim sama v kaviarni na kave a citam. Poobede sa pojdem prejst s hafanom. Nesedim doma… avsak sa citim sama. Ano mam deti, mam kolegyne, kamosky, hobby. Ale potrebujem muzsku energiu a element vo svojom zivote. Ako dalej? Netlacim, nechavam to plynut.
a keby ta niekto s niekym zoznamil? nema kamoska/kolegyna napr. brata, kamosa a pod? a este by som skusila posilovnu, tam chodi vela roznych muzov
@anonym_31ea1c nie, nikto v mojom okoli nema okolo seba single chlapa v mne primeranom veku, ak nemyslim jedneho chlapca co ma DMO a je o 10r mladsi a myslim, ze ma aj autizmus. Ja velmi nemozem s cinkami - chodila som do posilky, ale nefungovalo to u mna, absolutne som sa tam necitila dobre a ani sa mi tam nepacilo. Od posilky som upustila a chodim len na pilates a na jogu. Zdravotne mi to vyhovuje.
Je to ťažké v tomto veku. Blbé, ale už sa asi treba nastaviť, že možno nič nebude a byt len prijemne prekvapená, ak stretneš vhodného partnera. Nemožné to nie je, väčšinou to fakt príde vtedy a tam, kde by to človek nečakal. Este možno oprasit staré (povodne len) priateľstva zo školy a tak...to býva časté po 40, 50
Tie zoznamky preco nevydalo ?
@lentakyterapeut ty si videl mužov na zoznamách od 45-60r?
@lentakyterapeut tak skus, zabavis sa 🙂
@anonym_autor no zalezi co ponukas ty. Mozno sa tam muzi tiez bavia. Kopec zien ma hrozne fotky.
@lentakyterapeut ty si videl mužov na zoznamách od 45-60r?
@anonym_autor No nehovor, ze ani len jeden. Videl som zeny 45-60 a tiez je to hroza. Clovek zvykne svoj obraz v zrkadle precenovat. Ak sa stazujes, ze je slaby vyber cerstveho tovaru, tak nesmies ist do obchodu 5 min pred zatvorenim.
@anonym_autor no zalezi co ponukas ty. Mozno sa tam muzi tiez bavia. Kopec zien ma hrozne fotky.
@lentakyterapeut ja nič neponúkam, toto nie je obchod.
Ja som sa takto nastavila tiež - nechať to plynúť. Prišla som na veľa veci, keď som zostala sama, teraz som momentálne PN a chcela som si čas vyplniť na pokeci, iba písať, nič viac. Po 2 rokoch som sa prihlásila a stačilo mi 4 dní 😁 a zoznamky v skupinách som vzdala tiež 💁, myslím si že normálny chlap má fungujucu rodinu a ti ostatní ma obchádzajú
@lentakyterapeut ja nič neponúkam, toto nie je obchod.
@anonym_autor ked neponukas nemas co cakat
Ja som sa takto nastavila tiež - nechať to plynúť. Prišla som na veľa veci, keď som zostala sama, teraz som momentálne PN a chcela som si čas vyplniť na pokeci, iba písať, nič viac. Po 2 rokoch som sa prihlásila a stačilo mi 4 dní 😁 a zoznamky v skupinách som vzdala tiež 💁, myslím si že normálny chlap má fungujucu rodinu a ti ostatní ma obchádzajú
@anonym_2dd728 to je katastrofa. Dostavam ponuky na stretko FO alebo bez FO a potom pisu mladsi o 15-20r, vcera som jednemu slusne napisala, ze nie a odpisal mi, aby dom palila do pice stara tucna ropucha (62kg).
@anonym_2dd728 to je katastrofa. Dostavam ponuky na stretko FO alebo bez FO a potom pisu mladsi o 15-20r, vcera som jednemu slusne napisala, ze nie a odpisal mi, aby dom palila do pice stara tucna ropucha (62kg).
@anonym_autor hlupakov musis blokovat. S tym nic nenarobis. Hladal a najdes
@anonym_autor ignorovat. Aspon vies, co hlada mladsi u starsej. Rovnako stare ho nechcu, lebo je debil, tak si naivne mysli, ze pochodi u starsej kvoli veku.
@anonym_autor aspoň som spoznala svoju hodnotu, a nepustím si k sebe hocikoho.
Citujem zo správy: Ahoj Hľadám milenku na dlhodobý vzťah, občasné stretnutia bez narušenia existujúcich vzťahov.
Citujem zo správy: Ahoj Hľadám milenku na dlhodobý vzťah, občasné stretnutia bez narušenia existujúcich vzťahov.
@anonym_autor to.neznamena ze najde. Pisat to moze mysliac si ze to zabera. Mozno ma nizke IQ a veri ze toto zabera
Iný zo včera, muž 41.
- ahoj, stretko?
- prosím?
- či sa nechceš stretnúť a užiť si deň.
V tejto chvíli išiel do bloku.
Muž, 25:
Ahoj, ponúkam 12 cm.
Ahoj.. som 47 r muz.. dnes vecer budem spat v apartmane v "XY" a mam chut na prijemne stretko. nebola by chut a zaujem aj u Teba ?
Iný zo včera, muž 41.
- ahoj, stretko?
- prosím?
- či sa nechceš stretnúť a užiť si deň.
V tejto chvíli išiel do bloku.
@anonym_autor Je to to iste spravanie, ako ked zena sa ide na rande iba najest zadarmo. Tak aj tito tipci si chcu iba zadarmo uzit.
Naco to tu pises? Si na zoznamke to je ako seconhand musis preberat
@lentakyterapeut ty si tvrdil, že určite tam sú muži. Tak ti píšem akí muži tam sú a čo bežná žena dostáva do správ,
@anonym_autor Je to to iste spravanie, ako ked zena sa ide na rande iba najest zadarmo. Tak aj tito tipci si chcu iba zadarmo uzit.
@anonym_825181 ale ja sa nejdem zadarmo najesť na rande. Ak by som niekam išla, tak na kávu a zaplatím si ju sama. Alebo pozvem aj muža. Nemám problém.
@anonym_825181 ale ja sa nejdem zadarmo najesť na rande. Ak by som niekam išla, tak na kávu a zaplatím si ju sama. Alebo pozvem aj muža. Nemám problém.
@anonym_autor Len hovorim, ze su idioti na oboch stranach. Uz si dostala do schranky spam a nevyziadane letaky? Stazujes sa na to niekde, alebo to proste vyhodis a viac ta to nezaujima?
Ved a aka si ty ? Treba preberat niekedy aj tyzdne. Zeny su take iste.
@lentakyterapeut aké také isté? Daj mi citáciu, kedy žena nadáva muživi do správ, lebo jej povedal slušné nie.
tak mu neodpovedaj a blokni. Tak ako vsade, na zoznamky chodia normalni muzi a chodia tam kreteni. Da sa tomu vyhnut, napis sama tomu, kto ta zaujal a blbosti maz.

a keby ta niekto s niekym zoznamil? nema kamoska/kolegyna napr. brata, kamosa a pod? a este by som skusila posilovnu, tam chodi vela roznych muzov