icon

Kde môžem stretnúť ideálneho partnera po rozvode?

1. mar 2026

Caute osadenstvo,

Po dlhsom manzelstve som sama, deti su uz odrastene - 2ks, som po rozvode tri roky. Mam 48r. Najprv som vobec nikoho nechcela, potom som zacala citit samotu. Niekoho by som chcela stretnut, v realite nemam vsak moznost. Robim v zenskom kolektive, cvicit chodim so zenami. Po veceroch do barov nechodim, nepijem, nefajcim. Chodim aj sama sa prejst, na turistiku, so psikom, do utulku obcas, nikde nic. Bola som sama aj v kine, najest sa tiez kludne idem sama. Small talk pri venceni, inak nula bodov. Okolo mna su vacsinou 80tnici alebo 30tnici (susedia). Som aj v skupinach na FB, zoznamky - to je katastrofa tam, nestacim sa cudovat. Som v skupine turistika apd - nic. Skusila som Badoo, Tinder, pokec. Nevydalo. Teraz sedim sama v kaviarni na kave a citam. Poobede sa pojdem prejst s hafanom. Nesedim doma… avsak sa citim sama. Ano mam deti, mam kolegyne, kamosky, hobby. Ale potrebujem muzsku energiu a element vo svojom zivote. Ako dalej? Netlacim, nechavam to plynut.

Strana
z3
anonym_cdd547
1. mar 2026

@anonym_autor Som približne v tvojom veku a situácii. Doteraz som chlapa nehľadala, deti mám tiež dospelé.
Mne dosť podstatne chýba sex. Ale nešla by som do toho s chlapom, ktorý vyznieva ako primitív /podľa popisov zo zoznamky./
Ak si človek v tomto veku chce niekoho nájsť, mal by tomu ísť aktívne oproti. Fitko, speed dating, turisticke skupiny, tanec..
Keď je žena atraktívna nájde si podľa mňa niekoho aj okolo 50.

marco76
1. mar 2026
@anonym_cdd547

@anonym_autor Som približne v tvojom veku a situácii. Doteraz som chlapa nehľadala, deti mám tiež dospelé.
Mne dosť podstatne chýba sex. Ale nešla by som do toho s chlapom, ktorý vyznieva ako primitív /podľa popisov zo zoznamky./
Ak si človek v tomto veku chce niekoho nájsť, mal by tomu ísť aktívne oproti. Fitko, speed dating, turisticke skupiny, tanec..
Keď je žena atraktívna nájde si podľa mňa niekoho aj okolo 50.

@anonym_cdd547 .. úplný súhlas ~ nenechať sa nikým odradiť (sebou sama vrátane)

anonym_45dc66
1. mar 2026

Ja mam 45 a nasla som na tindri, sice mladsieho ma 37r slobodny, ITckar a nevadi mu vobec nic na mne, zas ja nejaky vztah s byvanim zatial nechcem skor partaka na vylety...kavu...pokecanie...On zas vztahy nemal vazne lebo vraj je divny, akoze je svojsky ale mne pride v pohode. Nema rad male deti a ja male deti nemam takze si uplne vyhovujeme

Predtym si ma jeden nasiel na pokeci, uplne bol mnou ocareny a nakoniec sa z neho vyklul uplny manipulator, tiez VS vzdelany ale casom uplne toxicky...Takze moznosti su, len treba byt trpezlivy...Kolegyna si nasla v 48r tiez slobodneho, uz mali svadbu. Ten jej bol podnikatel, ktory tiez nechcel deti, ona bola slobodna tak sa nasli.
Mne do cesty vzdy prisli muzi ked som vztah nechcela, nehladala len si kratila cas na nete

anonym_ed65db
1. mar 2026

Máš 48, žena je najkrajšia, keď sa o seba stará, zrelá, a to ti píšem ako žena, čo si všíma ženy (ja som zaťažená na pleť a všímam si ju ako prvé u ženy, ale som hetero🙂, nehladaj, ži si svoj život ďalej, keď ma prísť príde, a keď nie, tak nie, urob všetko, čo si vždy chcela (mňa ešte čaká paragliding), mám 46, deti veľké, a hovorím že som v polovici života, nastav si psychiku optimisticky, keď nejde o život nejde o nič

anonym_7eba04
1. mar 2026

@anonym_autor Vyskusaj tie platene zoznamky. Manzelova sestra tiez dlho skusala podobne vratane free zoznamiek a portalov a ako pises des a hruza. Potom si na cas zaplatila platenu zoznamku a nevravim ze hned, ale nasla si manzela. Drzim palce!

anonym_825181
1. mar 2026
@anonym_ddfbfd

@anonym_825181 No lebo muži po päťdesiatke sú neodolateľní krásavci 😂

@anonym_ddfbfd Tu plati, kto neskoro chodi, sam sebe skodi, lebo ma slaby vyber. 🙂Co lepsie je rozobrate.

anonym_0fb2fd
2. mar 2026

@anonym_autor chacha.. ty musis byt ina zufalka. Zrejme 200 kil .. ze ta nik nechce na tolkych zoznamkach.

anonym_967ed3
2. mar 2026
@anonym_0fb2fd

@anonym_autor chacha.. ty musis byt ina zufalka. Zrejme 200 kil .. ze ta nik nechce na tolkych zoznamkach.

@anonym_0fb2fd ty si ina 🐔

anonym_825181
2. mar 2026
@anonym_0fb2fd

@anonym_0fb2fd trapne urazanie si mozes odpustit. Citis sa lepsie? Urazaju vzdy nestastni ludia, aby si kompenzovali vlastne zle pocity.

anonym_cbbddc
3. mar 2026

@anonym_autor maximálne tak vo sne.

Strana
z3