icon

Kde sa môžem zoznámiť s mužom?

12. feb 2026

Ahojte... chcela by som sa zoznamiť s nejakým mužom. V práci tú možnosť nemám a meniť profesiu neviem či chcem.. kam by ste začali chodiť alebo čo by ste pre to urobili? ako by ste to riešili vy? Cez kamarátov som to skúšala a nejak sa nikto nenašiel s kým by som si rozumela. Aktívne cvičím, uvažovala som aj nad zmenou fitka. Jazykové kurzy nie to napíšem už rovno dopredu, ovládam ANJ aj NEJ na super úrovni. Čakali by ste kým vás niekto niekde osloví?

Strana
z2
jblheart
13. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_5fbc16 ale odkedy ma zena oslovovat muza? Nerozumiem. Nemam ho este aj zbalit a pozvat na kavu? Neznasam vtierave zeny. Co poznam muzov si z nich maximalne robia srandu aj u nas v rodine.

@anonym_autor Tak je moderná doba.. Ak čakáš kedy sa zjaví rytier na bielom koni, tak aby si sa zbytočne nenačakala veľmi dlho a či vôbec. Keď sa ti páči nejaké oblečenie tak čakáš kým ti ho ponúknu na kúpu alebo ideš a kúpiš si ho ? Keď sa ti páči nejaký film tak čakáš dokiaľ ti ho niekto neodporučí pozrieť alebo kým ho dajú v televízii alebo si nájdeš spôsob aby si si ho pozrela ? Tak je to aj keď sa chceš zoznámiť.. proste musíš vyvinúť aktivitu ak chceš nejakú osobu čo ti padla do oka spoznať. Introvertný ľudia to majú o dosť ťažšie samozrejme ale treba sa vedieť prekonať. Však máš internet tak si zapamätaj pár fráz ktoré sa bežne používajú keď chceš niekoho prvý krát osloviť. Napríklad keby sa mňa niekto spýtal že " ahoj nevieš koľko je hodín ?" tak si domyslím že má asi záujem pokecať, lebo kto dnes nemá mobil či hodinky ak to teda nie je dôchodca ?😂😂. Tá strana čo iniciuje potom by mala nechať kontakt tej osobe ak teda má záujem a nechať tej osobe čas a iniciatívu aby sa ozvala naspäť. Ak sa ozve ide sa ďalej ak nie tak nemá záujem a hľadáš inde.. však čo sa najhoršie môže stať ? Že nebude mať záujem a to je všetko.👍

unbeholfen
13. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_824a43 a aky je problem vo mne? mňa raz za čas osloví nejaký muž na ulici ale vacsinou je ovela starsi alebo je divny. Vo fitku mam kamaratov ale to su taki ti testosteronovi buchači a jedneho by som doma nechcela lebo je agresívny a druhý tam balí každú druhu. Ostatni maju priatelky. Keď ideme von ja som otvorená, kecám aj všetko ale ak si muz nevypyta cislo ja si pytat nebudem. Čo sa týka kamaratov, skúšala som sa zoznamit cez nich a nevyšlo buď sú ich kamosi zadaní alebo niečo. A ešte dodám posledný muž, s ktorým som sa zoznamila a stretavala ma klamal ze je slobodny a bol zadany. Len pre info a to ma oslovil v kaviarni. A zas zúfalo posobit nechcem, že budem naháňať muzov, pretoze ja sama som submisivna tym padom hladam iniciativnejsieho muza. Neviem byt v pozici vodcu

@anonym_autor takže 44 je pre teba veľa? Preto sa somnou nebavíš?

Ja som už o level vyššie… Osloviť, zoznámiť sa, kontakt vypýtať neni problém, ale neviem ako protistranu zaujať aby ma chcela, ja zase tam tápam.

tato_
13. feb 2026

@anonym_autor Ahoj, rad sa hecnem a mozme skusit nezavazne stretko. Napis sukromne, ak to myslis vazne 🙂

anonym_6345db
13. feb 2026
@unbeholfen

@anonym_824a43 vynikajúce, ja si naplno užívam výhody juhozápadného slovenska. Ja dochádzam do práce na frekventovanej trase, možností na zoznámenie je kvantum. Len ja zlyhávam v tom ďalšom leveli že niesom pre druhú stranu dostatočne atraktívny.

@unbeholfen evidujem u teba pokrok. Lutovat si sa zacal az v tretom prispevku.

anonym_5fbc16
13. feb 2026
@anonym_6345db

@unbeholfen evidujem u teba pokrok. Lutovat si sa zacal az v tretom prispevku.

@anonym_6345db

sticker
jozefio
13. feb 2026

@anonym_autor Ahoj, čítal som tvoj príspevok a dosť som sa v ňom našiel v hlavne v tom, že zoznamovanie dnes nie je úplne jednoduché 😄
Pôsobíš sympaticky, normálne a fajn baba, tak mi napadlo, ak by si mala chuť niekedy len tak na kávu alebo prechádzku v BA a okolí, rád ťa spoznám. Som v podobnom veku a keď rada športuješ tak si určite najdeme spoločnu tému

unbeholfen
13. feb 2026

Ja budem zajtra v BA, a mám aj peniaze. Ktorá má záujem o rande tak nech napíše.

anonym_5fbc16
Autor odpoveď zmazal
anonym_5fbc16
Včera o 08:02

Este dodam, keby to nevyslo, ze sa druhy odtiahne, vzdy sa to da obratit na smiech a uz vies, ze toto nikam nejde. Kazdemu normalnemu muzovi urobi dobre zensky zaujem, takze to ziaden trapas nebude. Ale samozrejme tomu musi predchadzat, to ze vidis, ze mu to nevadi. Nehodis sa cudziemu chlapovi do narucia, ze vyskusam... 🙂

unbeholfen
Včera o 12:29

No očúvajte ma sem čo správím já neskáj: Idem na rande do Bratislavy. A cestou domov ešte vystúpim v Senci kde bude tanečná zábava. Pojdem aj tam. Až odtiaľ domov. Takto sa to robí. Dnes som sa v Tescu prihovoril dvom ženám, len nič z toho nevzniklo.

Takže ja vám viem ukázať ako sa zoznamuje, len sledujte čo robím, aký som akčný. Ja len nedokážem zaujať, čo je už ale druhý level. Čo sa sa zoznámenia týka tak ma leb sledujte. Každú chvílu som na love. To že sa mi nepodarí nič uloviť už neovplyvním lebo na to treba dvoch a druhá strana obvykle (teda v 99,9% prípdoch) nemá o mňa záujem. Ale čo môžem urobiť ja zo svojej strany tak idem na 150%!

anonym_8d1f69
Včera o 19:24
@arek00

Napriklad aj tu, raz som sem dal moj inzerat na zoznamenie...vsetko bolo, fotky a aj nieco o mne popisane. Bol som veeeeelmi a milo prekvapeny, kolko vela zien sa mi ozvalo. Debata tam bola az na 10 stran 💪...spravy lietali, len problem bol ze vsetky boli z celeho slovenska tak +100 km odo mna a ja uprednostnim zenu z mvojho okolia....
Zoznamit sa da vsade, kazdy jeden chlap co prejde okolo teba je prilezitost...matrix nesedi na zadku a dava sance stale... len sa toho treba chytit 💪✌️

@arek00 koľko žien sa ti cca ozvalo keď sa môžem opytať ? :D

jblheart
Včera o 19:35
@unbeholfen

No očúvajte ma sem čo správím já neskáj: Idem na rande do Bratislavy. A cestou domov ešte vystúpim v Senci kde bude tanečná zábava. Pojdem aj tam. Až odtiaľ domov. Takto sa to robí. Dnes som sa v Tescu prihovoril dvom ženám, len nič z toho nevzniklo.

Takže ja vám viem ukázať ako sa zoznamuje, len sledujte čo robím, aký som akčný. Ja len nedokážem zaujať, čo je už ale druhý level. Čo sa sa zoznámenia týka tak ma leb sledujte. Každú chvílu som na love. To že sa mi nepodarí nič uloviť už neovplyvním lebo na to treba dvoch a druhá strana obvykle (teda v 99,9% prípdoch) nemá o mňa záujem. Ale čo môžem urobiť ja zo svojej strany tak idem na 150%!

@unbeholfen Nechápem ako to že vôbec to nevyšlo s niektorou ženou spred Tesca... Určite len preto že boli v šoku... Určite nie preto že ona nakupuje v strese a plánuje čo najskôr dôjsť domov, vyložiť nákup a mať pokoj keď zrazu vyjde z Tesca a tam na ňu vybafne neznámy muž že či nemá záujem... Teraz ženy čo sem chodia a chodíte do Tesca tak čakajte že tam niekde čaká na vás Unbelhofen aby vás pri výstupe mohol zbaliť.. Možno na vstupe že aj lízatko vám kúpi ak by ste chceli ale že má aj svoje "vlastné" vždy pri sebe 😂😂😂😂

autor
Včera o 20:36
@jblheart

@unbeholfen Nechápem ako to že vôbec to nevyšlo s niektorou ženou spred Tesca... Určite len preto že boli v šoku... Určite nie preto že ona nakupuje v strese a plánuje čo najskôr dôjsť domov, vyložiť nákup a mať pokoj keď zrazu vyjde z Tesca a tam na ňu vybafne neznámy muž že či nemá záujem... Teraz ženy čo sem chodia a chodíte do Tesca tak čakajte že tam niekde čaká na vás Unbelhofen aby vás pri výstupe mohol zbaliť.. Možno na vstupe že aj lízatko vám kúpi ak by ste chceli ale že má aj svoje "vlastné" vždy pri sebe 😂😂😂😂

@jblheart strašne sa smejem :DDDDD

unbeholfen
Včera o 21:43

Ale potom jak to je? V jedných témach hovoríte že treba smelo oslovovať ženy a nie cez internet, a v druhých témach zase rozoberáte že akí sú muži dotieraví. Tak čo vlastne tie ženy chcú? Ako sa mám zoznámiť?

lentakyterapeut
Včera o 22:28

@anonym_autor ved napis 📩

unbeholfen
Včera o 22:54

@anonym_autor ich bin ungáriše monterkabeťár šrajb mir. Áj em a slovak hungarian influensed báj džipsy kalčr. Vrajt to mí. Kamav tut čaje.

Strana
z2