Môže vzniknúť láska vo fitku?
Baby, ja som si vzdy myslela, ze take ze zalubit sa vo fitku sa mna netyka a smiala som sa na tom, vravim si, nemozem sa predsa zalubit do chlapa, co ma svaly a inak o nom nic neviem, ved to je kravina.
No a pred par tyzdnami si tak cvicim (ab crunch) a zrazu cez pauzu medzi setmi ku mne pride typek a hovori mi nieco, ze sa mam pozerat dopredu a nie dole, lebo potom to budem citit viac v bruchu ci co, a ja som skoro odpadla. On nie je nejaky extremny adonis, okrem toho teda, ze dviha kazdou rukou 46 kg a aj tak vyzera, ale mne sa nieco stalo. Uplne som sa pomiatla.
O par tyzdnov som ho tam videla znova. Tep mi vyletel na 175 (mam fit hodinky) a ja som realne musela predlzit pauzy medzi setmi, lebo mi nesiel dole.
Na konci treningu som este isla na beziaci pas spravit si 3000-4000 krokov, aby som to do konca dna dala na 10K (10K robim kazdy den). Oproti tym pasom asi 3-4 metre je taka konstrukcia na pritahy, tak isiel tam, a predo mnou sa vytahoval este s 20 kg zavazim. Ja som nechcela prilis zizat. ale proste nedavala som to, ja nechapem, preco ma tak sialene pritahuje ale proste asi musim nieco urobit nabuduce, neviem.
Vzdy ked okolo mna presiel, tak prisaham ze som citila elektricke napatie.
Ani neziadam radu alebo co, iba som sa prisla podelit.
@anonym_autor Tak sa mu prihovor na buduce. Ahoj, nie si nahodou gay? Hladam nejakych teplych kamosov. Ked povie, nie, tak sa posunies o trochu dopredu. 🙂
@anonym_395277 Toto je vyborne, takto na to pojdem 😂😂
@anonym_autor Tak sa mu prihovor na buduce. Ahoj, nie si nahodou gay? Hladam nejakych teplych kamosov. Ked povie, nie, tak sa posunies o trochu dopredu. 🙂
@anonym_395277 no, by som Ta niekam poslala
Chod na to cez cvicenie. Pochval, ze ti dobre poradil a ze ak by este nieco vedel, nech ti kludne povie. Kolko uz chodi cvicit? Atd, atd.
Naprskaj na neho spenene sliny v ramci nejakeho zuriveho cvicenia a potom ho chod akoze utierat 🙂 a ospravedlnit sa
Hormooooooonyyyyyy🤣 you go guuuurl!!
Známa sa zalúbila vo fitku. Sú spolu 20r, 15r manželia
@anonym_7cfebb Ale to je hrozne okate
@anonym_autor určite sa ho nepýtaj či je zadaný. To je trápne. Chod len za ním s témou cvičenie či toto robíš správne alebo či by ti to neukázal. A keď bude v pohode nadviažete na ďalšiu temu atd atd a pomedzi to sa aj dozvieš že či je singel alebo nie.
Ja by som si v prvom rade vsimala, ci ma aj on registruje alebo úplný ignor. Lebo aj ja ľuďom poradím vo fitku a vôbec to neznamená, ze mam záujem.
Lebo ked vidím, ze to robí zle, mam potrebu len poradiť 🙂
Nechoď za ním. Keď ťa vedel osloviť v tomto, osloví ťa znovu, ak má záujem. Ak nemá a chce len ďalšiu trofej, tak počká, kým sama dolezieš. Stačí sa len pozdraviť, nič viac navyše.
UPDATE: Prave mi zacala ovulacia (mala som pauzu v brani HAK po poslednom vysadeni). Takze asi vsetko vysvetluje.

@anonym_657e77 Toto presne mam aj ja. A inak ja si ten pocit tiez hrozne uzivam, ze to ani nechcem pokazit pomaly, lebo co ak mi povie, ze je zadany, alebo gay, alebo neviem co 😅 ale musim vediet viac