icon

Môže vzniknúť láska vo fitku?

20. máj 2026

Baby, ja som si vzdy myslela, ze take ze zalubit sa vo fitku sa mna netyka a smiala som sa na tom, vravim si, nemozem sa predsa zalubit do chlapa, co ma svaly a inak o nom nic neviem, ved to je kravina.
No a pred par tyzdnami si tak cvicim (ab crunch) a zrazu cez pauzu medzi setmi ku mne pride typek a hovori mi nieco, ze sa mam pozerat dopredu a nie dole, lebo potom to budem citit viac v bruchu ci co, a ja som skoro odpadla. On nie je nejaky extremny adonis, okrem toho teda, ze dviha kazdou rukou 46 kg a aj tak vyzera, ale mne sa nieco stalo. Uplne som sa pomiatla.
O par tyzdnov som ho tam videla znova. Tep mi vyletel na 175 (mam fit hodinky) a ja som realne musela predlzit pauzy medzi setmi, lebo mi nesiel dole.
Na konci treningu som este isla na beziaci pas spravit si 3000-4000 krokov, aby som to do konca dna dala na 10K (10K robim kazdy den). Oproti tym pasom asi 3-4 metre je taka konstrukcia na pritahy, tak isiel tam, a predo mnou sa vytahoval este s 20 kg zavazim. Ja som nechcela prilis zizat. ale proste nedavala som to, ja nechapem, preco ma tak sialene pritahuje ale proste asi musim nieco urobit nabuduce, neviem.
Vzdy ked okolo mna presiel, tak prisaham ze som citila elektricke napatie.
Ani neziadam radu alebo co, iba som sa prisla podelit.

Strana
z2
dassena
20. máj 2026

tak sa ho spytaj, ci je zadany alebo nie 😉 ved za to nic nedas, zivot je kratky, treba nabrat odvahu 🙂

anonym_395277
20. máj 2026

Ovulacia ... Hormony su svina.

autor
20. máj 2026
@anonym_395277

Ovulacia ... Hormony su svina.

@anonym_395277 Nemam ovu, beriem HAK kvoli kramom 😀

autor
20. máj 2026
@dassena

tak sa ho spytaj, ci je zadany alebo nie 😉 ved za to nic nedas, zivot je kratky, treba nabrat odvahu 🙂

@dassena No ved toto, ze ja to nedavam, fakt nedavam. Pisem anonymne, lebo vramci mojej prace okrem ineho prezentujem pred velvyslancami a bavim sa fakt ze s vysokoprofilovymi ludmi. Toto nemyslim ako chvastanie, iba v kontexte, ze pri takych ludoch mam fakt ze 0% nervy, ale henten co so mnou porobil je uplne nieco ine. On iba prejde okolo mna a ja sa mu ani nedokazem pozriet do oci, uplne v prdeli som.

Len tak dufam, ze ak by bol zadany, neprihovoril by sa mi ako prvy. Lebo ak je a toto robi, tak by u mna klesol.

jogy1984
20. máj 2026

Ja mám rovnaké pocity keď okolo mňa prejde na ulici žena . Hoci aká žena. Aj ten tep. Doktorka že mám schudnúť . A nie nie to nie je kvôli váhe zato môžu ženy.

anonym_7cfebb
20. máj 2026

Normalne sa ho opytaj, ci je zadany...

autor
20. máj 2026
@anonym_7cfebb

Normalne sa ho opytaj, ci je zadany...

@anonym_7cfebb Ako? Pojdem za nim, ze cau si zadany? 😅

anonym_7cfebb
20. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_7cfebb Ako? Pojdem za nim, ze cau si zadany? 😅

@anonym_autor ano tak, priatelka, manzelka tiez cvici, alebo ziadna nie je 😅

autor
20. máj 2026
@anonym_7cfebb

@anonym_autor ano tak, priatelka, manzelka tiez cvici, alebo ziadna nie je 😅

@anonym_7cfebb Ale to je hrozne okate

jogy1984
20. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Chod snim do obchodu podľa toho čo kupuje zistíš či je sam

martinmmartin
20. máj 2026

Pochval ho ze ako ti dobre poradil s tym kukanim a naznac ze vitas rady dalsie , ak sa potom od teba nebude chciet odlepit mozes na neho skocit

anonym_2cf8b7
20. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak sa ho spýtaj na prevedenie nejakého cviku, ahoj, minule si mi poradil, môžeš mi skontrolovať, či to cvičím dobre? Alebo si vypýtaj pomoc pri nejakom cviku, nevieme čo cvičíš. Poďakuj, buď milá, uvidíš

martinmmartin
20. máj 2026

Tiez sa ho spytaj potom ze ci tych 40kg vytahovat potrebuje koli praci alebo len tak zo spasu a mozes zistit kde maka ak maka (

autor
20. máj 2026
@anonym_2cf8b7

@anonym_autor tak sa ho spýtaj na prevedenie nejakého cviku, ahoj, minule si mi poradil, môžeš mi skontrolovať, či to cvičím dobre? Alebo si vypýtaj pomoc pri nejakom cviku, nevieme čo cvičíš. Poďakuj, buď milá, uvidíš

@anonym_2cf8b7 Dobre, skusim takto. Nabuduce pojdem zase v piatok, uvidim, ci tam bude (chodime obaja medzi 12-13, cez obednu pauzu). Potom updatnem diskusiu 😀

anonym_2cf8b7
20. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_2cf8b7 Dobre, skusim takto. Nabuduce pojdem zase v piatok, uvidim, ci tam bude (chodime obaja medzi 12-13, cez obednu pauzu). Potom updatnem diskusiu 😀

@anonym_autor super, tešíme sa a držíme palce👍

Daj si skontrolovať od neho mŕtvy ťah s veľkou činkou, ten treba precízne cvičiť. Alebo mňa chlapi upozorňovali na príťahy s jednoručkami na lavičke, keď som cvičila chrbát. Som nebola poriadne vystretá.

anonym_da8207
20. máj 2026

Ked sa budeš pozerať dopredu, budeš cítiť v bruchu
No má to toľko zmyslov...😋
Ja by som sa mu poďakovala, že mal pravdu a potom nehala na neho či sa chytí

arek00
20. máj 2026

Užívaj si to, zrejme ti zapasoval, výzor, vôňa a tak celkovo. Neboj sa, hoď s nim reč, chlapi z fitka sú fasa muži. Povedz mu že ti dobre poradil a ci by este niečo nemohol poradiť...no a už spolu budete debatiť o všetkom...opýtaj sa ho ci nechodí behavať von...či nepôjdete spolu makať na kondičke 💪😎. Držím palce.

moonlight1210
20. máj 2026

@anonym_autor ocividne ti tym dal necakanu pozornost, reps. ochotnu pomoc, uprimne motivovany zaujem o tvoje dobro, co si najskor uz v zivote potrebovala citit.
Tak ta to zobralo.

Ak si volna, chod za nim. Nemas si preco zakazovat. Moze to byt pekny vztah, ak vyjde.
Ale pamataj na to, preco ta pritahuje. Motivacie su dolezite, aj ked sa zdaju bezvyznamne.

autor
20. máj 2026
@anonym_da8207

Ked sa budeš pozerať dopredu, budeš cítiť v bruchu
No má to toľko zmyslov...😋
Ja by som sa mu poďakovala, že mal pravdu a potom nehala na neho či sa chytí

@anonym_da8207 Akoze to je fakt pravda, ze ked sa pozeras dopredu, je ten cvik tazsi 😀

autor
20. máj 2026
@moonlight1210

@anonym_autor ocividne ti tym dal necakanu pozornost, reps. ochotnu pomoc, uprimne motivovany zaujem o tvoje dobro, co si najskor uz v zivote potrebovala citit.
Tak ta to zobralo.

Ak si volna, chod za nim. Nemas si preco zakazovat. Moze to byt pekny vztah, ak vyjde.
Ale pamataj na to, preco ta pritahuje. Motivacie su dolezite, aj ked sa zdaju bezvyznamne.

@moonlight1210 Trochu som si to analyzovala, ze preco prave on (vyzera uplne ako ktorykolvek randomny fitkovy stamgast), a bola to asi kombinacia toho, ako ma uplne prirodzene a sebavedomo oslovil, lebo mna oslovuju muzi pravidelne, vacsinu casu ako totalni trapkovia a zufalci. On posobil tak, ze odo mna nic nechce, neviem. A asi mi vonal.

anonym_e09df3
20. máj 2026

@anonym_autor no záleží aj, či ty si nezadaná a hádam aj on. Alebo si robím ilúzie? Ale ako to zistiť, aby to nebolo blbé...? Mali by sa nosiť nie snubné prstene a obrúčky, ale nejaké múdro vymyslené prstene nezadanosti 🤔.

anonym_657e77
20. máj 2026

Toto je taka mila tema. Som si zaspominala na zaciatky s mojim manzelom. Tiez som z neho bola tak sialene paf,ze som ani nedokazala vnimat,ked mi nieco hovoril. Uz som bola predtym zalubena,ale nikdy nie takto blaznivo. Ja by som sa ho na tvojom mieste ale nepytala,ci je zadany. Len mu v ramci small talku naznac ,ze ty si volna. Napriklad,ze travis vela casu s kamoskami,alebo nieco podobne. Nech uz sa on chyti na to,ze ma sancu a uvidis. Drzim palce!

zuzubb007
20. máj 2026

No ja by som absolútne netrapošila, chlap ti dal radu, možno bez akéhokoľvek zaujmu, len chcel poradiť je to normálne, ak by chcel prihovorí sa aj nabudúce sám, ak nie nemá záujem, nechaj to tak aby si ešte chodila do toho fitka si vyrobíš trapas a už tam nepáchneš

anonym_395277
20. máj 2026
@anonym_autor

@moonlight1210 Trochu som si to analyzovala, ze preco prave on (vyzera uplne ako ktorykolvek randomny fitkovy stamgast), a bola to asi kombinacia toho, ako ma uplne prirodzene a sebavedomo oslovil, lebo mna oslovuju muzi pravidelne, vacsinu casu ako totalni trapkovia a zufalci. On posobil tak, ze odo mna nic nechce, neviem. A asi mi vonal.

@anonym_autor Takze staci, aby ta oslovil stylom, mam ta v trube a kolena sa podlomia. :D

autor
20. máj 2026
@anonym_657e77

Toto je taka mila tema. Som si zaspominala na zaciatky s mojim manzelom. Tiez som z neho bola tak sialene paf,ze som ani nedokazala vnimat,ked mi nieco hovoril. Uz som bola predtym zalubena,ale nikdy nie takto blaznivo. Ja by som sa ho na tvojom mieste ale nepytala,ci je zadany. Len mu v ramci small talku naznac ,ze ty si volna. Napriklad,ze travis vela casu s kamoskami,alebo nieco podobne. Nech uz sa on chyti na to,ze ma sancu a uvidis. Drzim palce!

@anonym_657e77 Toto presne mam aj ja. A inak ja si ten pocit tiez hrozne uzivam, ze to ani nechcem pokazit pomaly, lebo co ak mi povie, ze je zadany, alebo gay, alebo neviem co 😅 ale musim vediet viac

anonym_a5f555
20. máj 2026
@anonym_autor

@dassena No ved toto, ze ja to nedavam, fakt nedavam. Pisem anonymne, lebo vramci mojej prace okrem ineho prezentujem pred velvyslancami a bavim sa fakt ze s vysokoprofilovymi ludmi. Toto nemyslim ako chvastanie, iba v kontexte, ze pri takych ludoch mam fakt ze 0% nervy, ale henten co so mnou porobil je uplne nieco ine. On iba prejde okolo mna a ja sa mu ani nedokazem pozriet do oci, uplne v prdeli som.

Len tak dufam, ze ak by bol zadany, neprihovoril by sa mi ako prvy. Lebo ak je a toto robi, tak by u mna klesol.

@anonym_autor ak je zadaný, nemal sa ti prihovorit? Ty máš pocit, že sa ti prihovoril tým, že ti povedal ako máš správne cvičiť? Ja by som si z takejto vety napríklad nenamýšľala.

autor
20. máj 2026
@anonym_a5f555

@anonym_autor ak je zadaný, nemal sa ti prihovorit? Ty máš pocit, že sa ti prihovoril tým, že ti povedal ako máš správne cvičiť? Ja by som si z takejto vety napríklad nenamýšľala.

@anonym_a5f555 Ak si precitas prispevok poriadne, zistis, ze ja si nic nenamyslam na zaklade tohto. Proste ma z nejakeho dovodu velmi pritahuje, a ja naozaj neviem, ci aj ja jeho.

anonym_a5f555
20. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_a5f555 Ak si precitas prispevok poriadne, zistis, ze ja si nic nenamyslam na zaklade tohto. Proste ma z nejakeho dovodu velmi pritahuje, a ja naozaj neviem, ci aj ja jeho.

@anonym_autor pises:

Cim sa ti prihovoril? Len ta upozornil ako mas spravne cvicit. To je u teba prejav balenia? A tym by klesol v tvojich ociach?? To, ze si z neho paf som vyrozumela, len nevidim nikfe, ze aj on z teba.
Na to som reagovala. Mozno zaujem ma. Ja by som si ale z tohto small talku nededukovala taky zaver. Ved das v piatok vediet.🙂 Rozhodne drzim palce.

slovakboy
20. máj 2026

@anonym_autor chémia a prvá iskra. Jeho mižné telo v tom bude hrať rolu ale na začiatok vzťahu je to super. Spýtaj sa ho či by ti nepomohol s nejakými cvikmi. Alebo len zložiť činku dolu. To zaberá.

anonym_349f15
20. máj 2026

@anonym_autor nieco podobne sa mi stavalo ked som bola v zufalom obdobi s manzelom on bol tak na mna hnusny ze kazdy kto sa so mnou bavil normalne nedajboze milo som si myslela ze zasiahla vyssia moc a konecne niekto.....ako som sa dostala z toho zufalstva uz som to nemala...

Strana
z2