icon

Prečo dochádza po rande k ghostingu?

fliorio
18. okt 2025

existujú ešte ľudia co majú charakter?po niekoľkých rande kde uz boli vzájomne sympatie ma na druhý deň úplne ghostla😄po týždni som jej napísal ci sa niečo stalo atd ze všetko v poriadku len ma toho veľa a zase ghost mesiac som jej poprial všetko pekne ze keď bude chcieť môžme sa stretnúť ani si to neotvorila až neskoro ze niekedy áno😄a zase totálny ghost😄to vážne keď sa vám niekto 3x slušne do prosí o vyjadrenie tak mu date oranžové svetlo nádeje a idete dalej?😄

viestta
19. okt 2025
@unbeholfen

@maya_hi práveže to tak robím, ja nebalím tak mačovsky že pojď kote máš pěknou prdílku... Práveže ja slušne, vela sa snima vyprávam, a tak. Ja lúbím konverzovať, povedať si veci. A ja nie v zlom. Ja chcem preto vedieť že prečo nemá záujem aby som mohol na sebe pracovať, čo mám zlepšiť a tak.
Mne keď žena dá najavo nezáujem, dám pokoj, viem že by to bola strata času. Len bolo by dobré mať nejaké štatistiky, na základe ktorých by som pracoval na sebe.

@unbeholfen a ty ked sa prestanes s nejakou stretavat tak jej napises preco? Vies taxativne vymenovat dovody, preco uz nebudes pokracovat? Lebo niekedy sa tie dovody pomenovat vobec nedaju, proste clovek len citi, ze to nie je to co by malo byt. Keby si odo mna vyzadoval pomenovat dovod, tak asi to zhrniem do nic nehovoriacej vety s hlbokym vyznamom "Uz nechcem pokracovat". Nikto nemusi svoje rozhodnutia zdovodnovat ak ich zdovodnovat nechce. Ten druhy by to mal akceptovat.

unbeholfen
19. okt 2025
@lindous

@unbeholfen toto je už trochu mimo pôvodnej témy, ale ono je často veľmi ťažké pomenovať prečo nepreskočila tá povestná iskra... nemusí to byť niečo konkrétne čo ten druhý spraví zle, len to proste nie je ono... a je to niečo čo sa nedá vynútiť, čo sa nedá zmeniť, na čo sa nedajú spraviť štatistiky, musí to prísť prirodzene a dvaja si musia sadnúť...

@lindous presne, to mi povedali viaceré a to si vážim. V tom prípade sa nedá nič robiť. Ale aspoň to oznámili a o toto ide. A to už je k téme.

unbeholfen
19. okt 2025
@viestta

@unbeholfen a ty ked sa prestanes s nejakou stretavat tak jej napises preco? Vies taxativne vymenovat dovody, preco uz nebudes pokracovat? Lebo niekedy sa tie dovody pomenovat vobec nedaju, proste clovek len citi, ze to nie je to co by malo byt. Keby si odo mna vyzadoval pomenovat dovod, tak asi to zhrniem do nic nehovoriacej vety s hlbokym vyznamom "Uz nechcem pokracovat". Nikto nemusi svoje rozhodnutia zdovodnovat ak ich zdovodnovat nechce. Ten druhy by to mal akceptovat.

@viestta ako vravela lindous, keď nemá žena záujem je to v poriadku. Ja vždy rešpektujem že chce kamaráta a nie mňa. Len aj ženy samé radia mužom že treba na sebe pracovať atď. A to aj chcem. Lebo ak chcem ženám vyhovieť, tak musím vedieť čo mám zlepšiť. To že nechceš pokračovať je tiež akceptovatelná veta, lebo aspoň to nieje ghostnutie. Veď ja keď sa neccem s niekym stretávať, poviem im že nie, presne tak ako lindous že nieje iskra, nieje môj typ. Čo je v poriadku ak to aj mne žena povie. Ale to ghostovanie je zlé lebo toho čo má záujem to zraňuje, lebo on nevedel čo urobil zle a tak.

fliorio
autor
19. okt 2025
@viestta

@viestta ja som aj v klude opytal ze keď sa už nechce stretnúť tak to budem rešpektovať😄odpoved bola opäť hej aj nie😄mne tu nejde aby povedala prečo nechce ale kazda jedna odpoved bola skôr ano a potom ghosting😄

simona_racz
19. okt 2025
@fliorio

@viestta ja som aj v klude opytal ze keď sa už nechce stretnúť tak to budem rešpektovať😄odpoved bola opäť hej aj nie😄mne tu nejde aby povedala prečo nechce ale kazda jedna odpoved bola skôr ano a potom ghosting😄

@fliorio ja ti poviem takú vec: Keď som bola úprimná pri písaní že nechcem s dotyčným riešiť, tak som dostala spŕšku nadávok že aká som namyslená, vyberavá a všetko možné. A asi sa tomu chcú baby vyhnúť. Ale že ty jej to hovoríš slušne, ešte aj dodáš že nechceš tlačiť, tak neviem prečo toto robí. Ja som to napríklad vyriešila tak že si nepíšem s neznámymi. Prevencia aby k tomu ani nedošlo. Buď chcem ísť s ním alebo nie.

denithestrange1993
19. okt 2025

@fliorio pozri toto som pochopila uz v 17tich ale teda po lopate: je neprijemne povedat - momentalne s tebou nechce nic viac riesit,tak si uz nepisme ani sa nekontaktujme. Pokial mas priemernu inteligenciu a ten druhy ti neodpise viac ako tyzden tak zbytocne je nad tym lamentovat,proste nema zaujem a bodka.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_eb3a51
21. okt 2025

@fliorio žiaľ,toto sa v dnešnej dobe vďaka sociálnym sieťam deje pravidelne. Ľudia nevedia úprimne napísať,že nemajú záujem,ale radšej ťa odignorujú. Niektorí to urobia preto,že nechcú "ublížiť",iní to urobia preto,že aktuálne nemajú záujem,ale možno do budúcna áno,tak si držia zadné vrátka. Stalo sa mi to,viem o čom píšem a trvalo mi dlho,kým som to pochopila. 😏

minenkaa
21. okt 2025
@anonym_eb3a51

@fliorio žiaľ,toto sa v dnešnej dobe vďaka sociálnym sieťam deje pravidelne. Ľudia nevedia úprimne napísať,že nemajú záujem,ale radšej ťa odignorujú. Niektorí to urobia preto,že nechcú "ublížiť",iní to urobia preto,že aktuálne nemajú záujem,ale možno do budúcna áno,tak si držia zadné vrátka. Stalo sa mi to,viem o čom píšem a trvalo mi dlho,kým som to pochopila. 😏

@anonym_eb3a51 no a kedy si keď sa dohodli tak neprišli,rovnaký ignor, ano teraz to ľudom dochádza pomaly lebo nie je osobný kontakt

anonym_eb3a51
21. okt 2025
@minenkaa

@anonym_eb3a51 no a kedy si keď sa dohodli tak neprišli,rovnaký ignor, ano teraz to ľudom dochádza pomaly lebo nie je osobný kontakt

@minenkaa ano,lenže ak na sociálnych sieťach vidíš,že ten dotyčný je online,je aktívny,pridáva story a pod tak ťa to o to viac štve,že proste teba ghostne a tvári sa,že akože tu správu nevidel,akože tu nieje 😀

minenkaa
21. okt 2025
@anonym_eb3a51

@minenkaa ano,lenže ak na sociálnych sieťach vidíš,že ten dotyčný je online,je aktívny,pridáva story a pod tak ťa to o to viac štve,že proste teba ghostne a tvári sa,že akože tu správu nevidel,akože tu nieje 😀

@anonym_eb3a51 tak netreba riesit sociálne siete

anonym_51d066
21. okt 2025
@fliorio

@tykat mne zaplo hneď ja som sa len pýtal na názor ako súdiť takych ľudí 😉

@fliorio podla mna mala rozhodene siete a robila konkurz a vybrala si ineho 😁. Je to pochopitelne ak komunikovala a stretla sa s viacerymi

anonym_5bd008
21. okt 2025

@fliorio takto. Raz sa mi podarilo gostnut, keď som ešte bola v puberte a bola som zbabela a nevyzreta a nevedela som to lepšie. Odvtedy som už nič také nespravila, lebo teda som sa nemohla pozrieť ani do zrkadla. Ale zrejme sú zeny, ktoré si aj celý život myslia, že je to ok. Ja si stále myslím, že je to len znak uvedený vyššie, alebo dokonca aj arogancie, v niektorých prípadoch. Takze nič si z toho nerob a hľadaj ďalej.

nyusika
21. okt 2025
@fliorio

@zuzanita1609 neviem co myslíš to mužské ego😉odmietnutie by som vzladol ale tak mne prišlo hlúpe ze to nevedela napísať ani po 3x vždy to nechala na možno

@fliorio ona ťa odmietla hneď, keď sa ti prestala ozývať
Ale ty si to neprijal. A teraz tu zovšeobecnujes. Nie, všetky sa tak nesprávame

anonym_530620
22. okt 2025

2 krát stretnutie a napísala som slušne druhej strane že už sa stretávať nechcem , lebo mi nevyhovuje jeho štýl komunikácie , názory na život ale napriek tomu , že ďakujem za strávený spoločný čas. Do pár minút mi prišla taká hnusná správa , že som p.., vyjebaná , kurva skurvená , zlatokopka hnusná ( 2 x káva po 2,50 eura ) , a že nech mi pi.a odpadne . A toto napíše jeden magister , ktorý vedie kolektív ľudí , fotí sa v oblekoch s kravatou a biznis taškou . A takých bolo viac, len tento bol asi topka.
Dnes som vydatá za muža s ktorým som sa zoznámila taktiež cez zoznamovaciu platformu .dlho sme si písali , potom sme sa stretli v parku bez akýchkoľvek nákladov jedného alebo druhého , na druhý deň mi napísal , že je rád že ma stretol a rád by ma pozval na kávu . Keďže nebol násilný ani dotieravý , ani nemal nejaké tupe kecy ohľadne môjho vzhľadu ( som dosť typ presýpacích hodín , mám pomerne veľký zadok k pásu ) , išla som s ním na kávu , na druhý deň sa zas ozval pozval ma na večeru , kino a po 4 mesiacoch stretávania som ho pozvala k sebe domov. Zostal do rána . Mal 35 rokov, ja 30 , po 3 rokoch sme sa vzali a čakáme prvé dieťa.

fliorio
autor
22. okt 2025
@nyusika

@fliorio ona ťa odmietla hneď, keď sa ti prestala ozývať
Ale ty si to neprijal. A teraz tu zovšeobecnujes. Nie, všetky sa tak nesprávame

@nyusika ja som to prijal len som chcel odpoved a nie ticho a tváriť ze sa nic nestalo😄

nyusika
22. okt 2025
@fliorio

@nyusika ja som to prijal len som chcel odpoved a nie ticho a tváriť ze sa nic nestalo😄

@fliorio ty si odpoveď chcel - ona odpovedať nechcela...a teraz čo ?
Veď nemusí byť všetko tak, ako ty chceš.
Už toto je dosť na zamyslenie.
OK - raz si sa opýtal, to je v poriadku.
Ale druhýkrát ? Tretíkrát ?
Čo jej pôjdeš nabudúce zvoniť na dvere, lebo ty chceš odpovedať ?
Niekedy je aj mlčanie odpoveď.

nyusika
22. okt 2025
@anonym_530620

2 krát stretnutie a napísala som slušne druhej strane že už sa stretávať nechcem , lebo mi nevyhovuje jeho štýl komunikácie , názory na život ale napriek tomu , že ďakujem za strávený spoločný čas. Do pár minút mi prišla taká hnusná správa , že som p.., vyjebaná , kurva skurvená , zlatokopka hnusná ( 2 x káva po 2,50 eura ) , a že nech mi pi.a odpadne . A toto napíše jeden magister , ktorý vedie kolektív ľudí , fotí sa v oblekoch s kravatou a biznis taškou . A takých bolo viac, len tento bol asi topka.
Dnes som vydatá za muža s ktorým som sa zoznámila taktiež cez zoznamovaciu platformu .dlho sme si písali , potom sme sa stretli v parku bez akýchkoľvek nákladov jedného alebo druhého , na druhý deň mi napísal , že je rád že ma stretol a rád by ma pozval na kávu . Keďže nebol násilný ani dotieravý , ani nemal nejaké tupe kecy ohľadne môjho vzhľadu ( som dosť typ presýpacích hodín , mám pomerne veľký zadok k pásu ) , išla som s ním na kávu , na druhý deň sa zas ozval pozval ma na večeru , kino a po 4 mesiacoch stretávania som ho pozvala k sebe domov. Zostal do rána . Mal 35 rokov, ja 30 , po 3 rokoch sme sa vzali a čakáme prvé dieťa.

@anonym_530620
Rovnaká skúsenosť.

anonym_d17073
22. okt 2025

Ďalšia diskusia kde ženy “radia” mužovi … že vlastne čo riešiš?? veď asi si nebol dosť, čomu nechápeš? proste Ťa nechce a bla bla Tvoja chyba a nečuduj sa 🤣 aleže ženská sa takto nezrelo zachová a namiesto aspoň tej trápnej odpovede v správe (namiesto priameho kontaktu) Ti nepovie, že: “koniec, nemám záujem” je v poriadku … Neznášam tento ghosting, v akejkoľvek forme je to prejav emocionálnej nezrelosti a manipulácie … a keby to bolo naopak už vidím tie komentáre akí sú muži blbci. Kašli na ňu. To by sa len opakovalo

fliorio
autor
22. okt 2025
@nyusika

@fliorio ty si odpoveď chcel - ona odpovedať nechcela...a teraz čo ?
Veď nemusí byť všetko tak, ako ty chceš.
Už toto je dosť na zamyslenie.
OK - raz si sa opýtal, to je v poriadku.
Ale druhýkrát ? Tretíkrát ?
Čo jej pôjdeš nabudúce zvoniť na dvere, lebo ty chceš odpovedať ?
Niekedy je aj mlčanie odpoveď.

@nyusika asi nerozumieš moc tomu😅ja nikomu nemám zapotreby ísť zvoniť na dvere ale keď po otázke ci je koniec odpovie na štýl neviem a potom ti dava srdiečka a komplimenty na storky a po mojej nasledujúcej správe opäť ci ma ešte zaujem byt v kontaktné tak príde opäť ghosting😄ja som stym v pohode ze nemám zaujem len neviem tomu pochopiť keď sa 3x opýtam slušne ze rešpektujem keď nema zaujem a po týždni ti zajebe srdcieko na story a ti ktomu jebne kompliment😅

anonym_69c695
22. okt 2025

@fliorio
Uff,aké moderné,ona ťa " ghostla", môj chudáčik...aké srdcervúce,čo si to dvolila...
Keď ťa teda " ghostla" , to ti nič nedocvaklo,že si pre ňu luft? Aké vysvetlenie ešte potrebuješ?
Musíš sa vtierať,nemáš ako chlap žiadnu sebaúctu?
A ako čítam tvoju reakciu,ani sa jej nedivím...

anonym_69c695
22. okt 2025
@anonym_69c695

@fliorio
Uff,aké moderné,ona ťa " ghostla", môj chudáčik...aké srdcervúce,čo si to dvolila...
Keď ťa teda " ghostla" , to ti nič nedocvaklo,že si pre ňu luft? Aké vysvetlenie ešte potrebuješ?

@anonym_69c695
Moja rada:
Oblož sa vankúšikmi,vybúl sa do rukáva a hádam ti to pomôže...🤣🤣🤣

nyusika
22. okt 2025
@fliorio

@nyusika asi nerozumieš moc tomu😅ja nikomu nemám zapotreby ísť zvoniť na dvere ale keď po otázke ci je koniec odpovie na štýl neviem a potom ti dava srdiečka a komplimenty na storky a po mojej nasledujúcej správe opäť ci ma ešte zaujem byt v kontaktné tak príde opäť ghosting😄ja som stym v pohode ze nemám zaujem len neviem tomu pochopiť keď sa 3x opýtam slušne ze rešpektujem keď nema zaujem a po týždni ti zajebe srdcieko na story a ti ktomu jebne kompliment😅

@fliorio ty si proste egoista, ktorý TRVÁ na vysvetlení.
OK, tak jej ešte zopárkrát napíš 😁😁

Nie, iná nie je povinná ti nič vysvetľovať.
Áno , bolo by to slušné, ale ani tu si sa slušne nezachoval (ignoroval si evidentne jasné signály - nemá záujem)

Tak tu teraz vypisuje na modrého koňa a diskutuj Omron, aké sme všetky hnusné

dahra
22. okt 2025
@anonym_69c695

@fliorio

@anonym_69c695 - niektoré ženy tu píšu, že muž, ktorý má záujem, bojuje. To je jeho spôsob, nie je potrebné vysmievať sa. Otvoriť si srdce nie je znakom slabosti.

nyusika
22. okt 2025
@dahra

@anonym_69c695 - niektoré ženy tu píšu, že muž, ktorý má záujem, bojuje. To je jeho spôsob, nie je potrebné vysmievať sa. Otvoriť si srdce nie je znakom slabosti.

@dahra tak nech bojuje a nevyplakáva na koniku.
Môj postreh - bojuje sa inak - nie tak, že bude trvať na nejakom vysvetlení.

POzvem na kávu - po ignorácii to skúsim ešte raz - nemá záujem, konečná.

Čo by mal zo ženy, ktorá sa takto detinsky správa ??

fliorio
autor
22. okt 2025
@nyusika

@dahra tak nech bojuje a nevyplakáva na koniku.
Môj postreh - bojuje sa inak - nie tak, že bude trvať na nejakom vysvetlení.

POzvem na kávu - po ignorácii to skúsim ešte raz - nemá záujem, konečná.

Čo by mal zo ženy, ktorá sa takto detinsky správa ??

@nyusika ja nevyplakavam😄len som sa slušne opytal ci sú ženy take svine😉co vám spadne make up z huby za tých 5sekune keď napíšem nie nemám zaujem?a nazvať egoistom niekoho😄si to naštuduj co to znamená

viestta
22. okt 2025
@fliorio

@nyusika ja nevyplakavam😄len som sa slušne opytal ci sú ženy take svine😉co vám spadne make up z huby za tých 5sekune keď napíšem nie nemám zaujem?a nazvať egoistom niekoho😄si to naštuduj co to znamená

@fliorio este, ze vy chlapi ste vsetci chrumkavi... Zbytocne generalizujes. A ked tak citam tvoje komenty, tak ani sa jej necudujem, ze s tebou nekomunikuje. To fakt.

fliorio
autor
22. okt 2025
@viestta

@fliorio este, ze vy chlapi ste vsetci chrumkavi... Zbytocne generalizujes. A ked tak citam tvoje komenty, tak ani sa jej necudujem, ze s tebou nekomunikuje. To fakt.

@viestta nikde netvrdím ze sú všetci svätý….a ukaz mi niečo čomu sa cudujes pri mojej komunikácii😄a jej po ghostingu som napísal všetko slušne bez jednej urážky a nátlaku tak neviem co ma tu ides haniť

viestta
22. okt 2025
@fliorio

@viestta nikde netvrdím ze sú všetci svätý….a ukaz mi niečo čomu sa cudujes pri mojej komunikácii😄a jej po ghostingu som napísal všetko slušne bez jednej urážky a nátlaku tak neviem co ma tu ides haniť

@fliorio ja len tolko, ze mam podozrenie, ze tou tvojou potrebou vsetko si vysvetlit, vsetko zdovodnit mozes byt az neprijemne otravny. Ked ma baba skusenosti s tym, ze niekto nepochopil, ze je koniec a doliezal, otravoval, dozadoval sa vysvetlenia, zdovodnenia tak radsej to utne bez vysvetlenia aby sa tomu pre buducnost vyvarovala.

fliorio
autor
22. okt 2025
@viestta

@fliorio ja len tolko, ze mam podozrenie, ze tou tvojou potrebou vsetko si vysvetlit, vsetko zdovodnit mozes byt az neprijemne otravny. Ked ma baba skusenosti s tym, ze niekto nepochopil, ze je koniec a doliezal, otravoval, dozadoval sa vysvetlenia, zdovodnenia tak radsej to utne bez vysvetlenia aby sa tomu pre buducnost vyvarovala.

@viestta mám pocit ze mas zly pocit😄za 2 mesiace som jej 2x odpísal na koment k mojej storke na ig ze ci už nema zaujem ak ti príde toto otravne tak neviem 😄