Prečo muži žiadajú aktuálne fotky na zoznamkách?
Ahojte, preco chlapi pytaju na zoznamkach aj fotky postavy, alebo aktualnejsie fotky ? Co myslite? Nieje to divne??
V dobe keď je všetko upravované cez AI, filtre, rôzne techniky fotenia tak sa nečudujem že hocikto bez ohľadu na pohlavie chce vidieť ako človek s ktorým si píše vyzerá v súčasnosti.
nepríde mi to divne, tiež z dôvodu či nemá stiahnute fotky niekoho a podobne...
@anonym_autor Tak napíše, že má medzi 45-50 a fotku dá, keď spromoval. Ty budeš mať veľké očakávania a potom ti príde na stretnutie chlap, čo už nemá polovicu vlasov.
Takže čo je lepšie, aktuálna fotka, alebo to neriešiš?
lebo maju oci a niekoho vyzor ti vie dat ovela viac informacii o danej osobe - vyzera zdravo? Dokaze sa ovladat? Chodi k zubarovi? Sportije? atd
@martinmmartin ak si na fotke ty tak vyzeráš nezdravo nešportujes fajčíš..
Moj partner by ti vedel rozprávať, ten mal vela stretnuti cez zoznamku, a teda vo vacsine pripadov to bolo presne tak, ze ta zena vyzerala inak.. cháp tučna, čo jeho proste uplne odpudzuje a je mu to nechutne. Takze aj keby mala srdce zo zlata a najlepsiu povahu na svete, naco by mu bola ked ho ani nepritahuje a jednoducho sa mu bridi jej dotknut. Strata casu a energie. On uz rovno povedal, ze zeny, ktore maju odfotenu len hlavu a v profile "tak trochu pri sebe", "priemerná", "krv a mlieko" a podobne sa rovná hotová katastrofa..
@anonym_autor myslíš, že by mali žiadať fotku z 1.B so šlabikárom?
Moj partner by ti vedel rozprávať, ten mal vela stretnuti cez zoznamku, a teda vo vacsine pripadov to bolo presne tak, ze ta zena vyzerala inak.. cháp tučna, čo jeho proste uplne odpudzuje a je mu to nechutne. Takze aj keby mala srdce zo zlata a najlepsiu povahu na svete, naco by mu bola ked ho ani nepritahuje a jednoducho sa mu bridi jej dotknut. Strata casu a energie. On uz rovno povedal, ze zeny, ktore maju odfotenu len hlavu a v profile "tak trochu pri sebe", "priemerná", "krv a mlieko" a podobne sa rovná hotová katastrofa..
@anonym_82f4aa kazda zena ma pravo byt baculka ak sa tak citi dobre a je ziadana.
@anonym_82f4aa kazda zena ma pravo byt baculka ak sa tak citi dobre a je ziadana.
@anonym_autor to rozhodne, len u niektorych ziadana nie je.. a ti ju chcu predtym vidiet
@anonym_autor keby si sa cítila dobre a bola žiadaná nevytváraš túto diskusiu a nie si na zoznamkách 🤣🤦♀️
@anonym_autor ale každý má právo si vybrať, či chce "baculku" či nie. A veru, aktuálna fotka o tom veľa napovie a je čudné si dávať napr.10-ročnú fotku na zoznamku. Tak potom čo skrýva, za čo sa hanbí, ak je s tým sama ok?
v dnesnej dobe ked si ludia fotia pomaly kazde jedlo pred tym ako ho zjedia, uz ani vyhovorky neobtoja..
Neposielaj fotku urobte videohovor a tak máš väčšiu istotu kto je na druhej strane.
v dnesnej dobe ked si ludia fotia pomaly kazde jedlo pred tym ako ho zjedia, uz ani vyhovorky neobtoja..
@mirola ja sa nefotim, neznasam fotenie.
@anonym_autor a tiež si každý muž môže vybrať ženu, ktorá ho fyzicky priťahuje. Ci už stihla, baculka, vysoká, nízka, tmavá, blondína. A tiež žena, tak ako ju v reálnom živote záujme niektory muž viac, iný, menej, niektorý vôbec, prečo by to na zoznamke malo byt iné?
@petronelag a co je na tom, ved ajna 10 rocnej fotke je to stale rovnaky clovek, Povaha je dolezita a ta sa nemeni. Srdecnost, uprimnost, to su hlavne hodnoty predsa.
@anonym_autor Co je cudne na tom, ze chces vidiet ako vyzera tvoj potencionalny prtner? To je uplne normalna a zakladna poziadavka. Hned sa vyfiltruje to, ze nemusis stracat cas s niekym kto ta absolutne nepritahuje a mozno skor odpudzuje.Na prve pozretie ti kazdy kasle ci si uprimna a mas dobre srdiecko, ked mas hnile zuby a 100 kil.
toto je fotka 41 ročnej ženy zo zoznamky, je verejne dostupná na nete aj bez registrácie do danej zoznamky, teda žiadne porušenie GDPR, ak je to proti pravidlám MK admin to zmaže.
@anonym_a6770f haha tak od tej netreba pytat nic, ma fotku celej postavy aj s datumom... mazane 🙂
@anonym_a6770f haha tak od tej netreba pytat nic, ma fotku celej postavy aj s datumom... mazane 🙂
@mirola ale mnohé jej podobné majú len fotku tváre, alebo žiadnu, preto muži chcú fotku celej postavy.
@anonym_autor Co je cudne na tom, ze chces vidiet ako vyzera tvoj potencionalny prtner? To je uplne normalna a zakladna poziadavka. Hned sa vyfiltruje to, ze nemusis stracat cas s niekym kto ta absolutne nepritahuje a mozno skor odpudzuje.Na prve pozretie ti kazdy kasle ci si uprimna a mas dobre srdiecko, ked mas hnile zuby a 100 kil.
anonym_a6770f
41 rocna????😨😨🙄
Nie 61 rocna? Ani zadarmo. Mozno ma dobre srdiecko a je uprimna.😂
Nieje to divne ani nic co by ma poburilo. Ak sa chcu s niekym stretnut tak nech vedia ako ten clovek aktualne vyzera. Keby som slobodna, tiez by som nebrala macku vo vreci , nech neplytvam jeho aj mojim casom
anonym_a6770f
41 rocna????😨😨🙄
Nie 61 rocna? Ani zadarmo. Mozno ma dobre srdiecko a je uprimna.😂
@anonym_6a669f uvádza vek 41 rokov
@mirola ved to bolo fotene o siestej rano, je jasne ze na fotke je bez nalady a neupravena.
@mirola ved to bolo fotene o siestej rano, je jasne ze na fotke je bez nalady a neupravena.
@anonym_autor Ty si slepá alebo sprostá alebo len provokuješ? Je jedno, že je to fotené ráno, keďže tá žena vyzerá ako ropucha. Nemá vlastne žiadnu postavu, je to len maximálne nechutné veľké brušisko, rozliate cecky a tenké krivé nohy v pomere k trupu. Tohoto sa normálny muž netúži dotknúť ani palicou.
@anonym_a6770f lenže táto ak by mala iba fotku tváre tak vidno že nie je štíhla ...
@anonym_autor veru sú, jednu zo zoznamky poznám podľa fotky, je z môjho okolia a stretávam ju. V profile má napísané pár kíl navyše, vážne má cca 120kg. Jej mama má menej kg než ona.
@anonym_a6770f ja som niečo predávala na FB na fotke to bola krásna šupa, tak si hovorím idem sa primaľovať a spraviť si vlasy z takej ženskej ješitnosti to, čo prišlo bolo strašné😆ani sa nečudujem, že chcú aktuálnu fotku

@januska12323 a nieje to to iste ako makeup? tiez ziadna tak realne nevyzera ked ho ma na sebe. Ak sa da dolu je to uplne ina osoba.
@anonym_autor nie každá nosí kilo mejkapu